שרשור פ א ד י ח ה

שש שבע

New member
שרשור פ א ד י ח ה

מה דעתכן לשתף אותנו בפאדיחה קטנה או גדולה שעשיתן בתפירה? ואחרי כולן, אני אספר את שלי.

liz 60

New member
את הפאדיחות רוצים לשכוח ולא לזכור ומאידך

מכל פאדיחה לומדים משהו .אז אולי את תתחילי ותשחררי לנו את הזיכרון

yomuledet

New member
אוברלוק בתפקיד "בלנדר"....

השקעתי ת'נשמה בחצאית ובבגימור האחרון עם אוברלוק נכנס למטה חלק גדול של היצירה ו.... הלך קאפוט...

liz 60

New member
כשעובדים מהר ולא נזהרים זה יכל לקרות לכל אחת

מזל שזאת החצאית שלך

alexandra22

New member
טוב הנה אחת

נתנו לי להצר ג'קט לפני הצילומים לדוגמנית ומרוב שאני " רגילה" בדקירות של הסיכות כבר לא מזיז לי אלא שהפעם בזמן התפירה אני רואה טיפות קטנות של דם ואני לא מבינה מאיפה...איך אומרים היה לי יותר "מזל משכל" היות והצבע היה מן שחור אפור לא ברור ולאחראית היו מגבונים.. סוף טוב הכל טוב

ח 0 ה

New member
הפדיחה שלי

תפרתי שמלה ללקוחה. בין מדידה למדידה אני רואה שאחד הבדים שהיא הביאה פשוט נפרם מעצמו.. התפר נשאר במקומו אבל הבד עצמו מתפורר בלי סוף!! חלקים שלמים החלפתי ותפרתי שוב! כמובן שגם במדידות הוא החליט להתפורר לו ולא עשה זאת לעיניי בלבד... היה לא נעים בכלל!!! ב"ה הצלחתי לסדר את זה בסופו של דבר והשמלה נשארה שלמה ויפה.

ח 0 ה

New member
ברור לי שזו לא אשמתי!! הבעיה היא שלכי תסבירי

למישהי שקנתה בד מאוד מאוד יקר שהוא ממש ממש לא איכותי כמו שאמרו לה בחנות.. בכל אופן, אז זה עשה תחושה לא נעימה..

liz 60

New member
לי הביאו בד שהיה קרוע ועליתי על זה לפני שגזרת

מה זה מסדרים את האנשים לפני שמשלמים יש לבדוק היטב את הבד . אנשים מחפשים רק מציאות וזה יוצא להם בסוף יקר.

ח 0 ה

New member
חבל שלא יכולתי לעלות על זה גם לפני ../images/Emo10.gif הייתי

חוסכת המון עבודה!!! והעניין הוא שהיא ממש לא חיפשה מציאות.. קנתה בד בסביבות ה-100 ש"ח למטר

liz 60

New member
אני תמיד בודקת בדים שאני מקבלת ולא משנה כמה

הם עלו מגבה את עצמי שלא יהיו פאדיחות ואני לא אצטרך לעבוד כפליים מפני שאת יודעת תמיד התופרת אשמה .לא צריך להכנע לתכתיבים של לקוחות את צריכה לחשוב על כל התסריטים ממה שראיתי את מאד יצירתית ותופרת מאד יפה .לאנשים יש נטייה לזלזל במקצועות של אחרים הם חושבים שרק הם עובדים קשה . אני רק יכולה לתאר לעצמי איך הרגשת והיא לפחות שילמה לך על העבודה הנוספת ?

ח 0 ה הפשלה שלא ידעתי שבאת לסטודיו שלי לרגל

באמתלה של .. .ח 0 ה בגדים 29/11/2009 12:47:03 אטי שלום, אנחנו בחיפושים אחר בגדים לסבתא שלי לארוע- חתונה של נכדה. (היא מידה 44-46). האם בחנות שלך נוכל למצוא משהו או שהקו מתאים יותר לצעירות במידות גדולות? יש גם בגדים מוכנים או שזה רק בהתאמה אישית (ז"א, שלכל אחת נתפר מה שהיא רוצה?) שאלה נוספת לגבי מחירים: כמובן שזה תלוי בסוג הבגד שבוחרים אבל מהו טווח המחירים פחות או יותר? (חשוב לנו לדעת כדי לא לטרטר אותה סתם- היא מאזור אשקלון ולא פשוט לה להתנייד) אשמח לתשובה. תודה רבה! חן ח 0 ה תגובה: בגדים 29/11/2009 21:12:45 תודה רבה. "היינו אצלך היום (אני ואמא שלי). ייתכן שנבוא מחר לקחת לסבתא שלי לראות את העליוניות שראינו. שוב תודה" חסה יקירה אני וכל הקולגות שלי ביחסים מצוינים אפילו שש ושבע עזרה לי בכף כשבאתי לסטודיו שלה כשהתחלתי לתפור בגדי כלה .אני הזמנתי את תומריקוס אלי לסטודיו לתפור . אם את סקרנית לראות מה אני עושה ,יכולת להציג עצמך והייתי מקבלת את כל הייעוץ שבעולם בשמחה . חנות לידי של בגדי ערבVOUG מתחרים על אותו פלח שוק אך ביחסי עבודה מצווינים לוקחים סידקית בדים אחד מהשני במקום ללכת לחנויות אז למה לא ? אני יודעת שאת מראשון לציון ולפי החתימה שלך אני יודעת במה את עוסקת ומדפדוף בפורוםאני יודעת שאת רוצה "תמחור בגדים 01/08/09 23:28 מאת: ח 0 ה שבוע טוב, אני מתחילה בעז"ה למכור בגדים והייתי שמחה להכוונה בנוגע לתמחור. מהם הקריטריונים לקביעת מחיר? האם מתמחרים רווח לפי שעות? כמה לשעה? אשמח להכוונה מדוייקת. תודה " ההכוונה שלי היא יושר והגינות בכל תחום בעז"ה ,בדרכים שלך לא תגיעי רחוק העולם קטן .

שש שבע

New member
הנה אחת, וזה לא הסוף

כמו בכל יום אנחנו מכינים את השמלות למדידות בימים הבאים, בימים בהם יש לחץ, אנחנו בקושי מכינים את של מחר, בימים שפחות לחץ, אנחנו כבר עובדים על שבוע הבא, ועל דגמים לקולקציות. אז בשבוע לחוץ פחד, החלטתי לעזור לתופרות, כמו שאני עושה לא מעט, הבטתי בלו"ז, וראיתי שיש מדידת בדים לכלה מסוימת, שמלה חדשה, היתה לה המון עבודה לקחתי את השמלה מהקולב על פי התיאור של המודדת שהיתה איתה, ועבדתי על השמלה., אחרי מספר שעות, סימנתי ביומן שהשמלה מוכנה למדידה, כדי שהתופרות תמשכנה הלאה לשמלה הבאה. למחרת הכלה מגיעה ו...זו לא הכלה של אותה השמלה., סיפרנו לה על הטעות, ביקשנו ממנה שתחכה. התלבשנו כולנו על השמלה, כל עובדת על חלק אחר, אחרי קצת יותר מ חצי שעה, המדידה היתה מוכנה, והכלה מצידה נחה שתתה קפה, דיברה עם הארוס, ולא הרגישה שעבר הזמן. מדדנו לה, הכל היה בסדר, ושלחנו אותה לדרכה, לפני שהיא יוצאת היא אמרה," Y לאחרונה אני לא מספיקה לנוח, עשתה לי טוב הטעות שלכם..." וכמו בכל ענין אין רע בלי טוב, וכשהגעו לתור הכלה האמיתית לשמלה, השמלה היתה כבר מוכנה, כיף לסמן וי ולעבור הלאה. .

innocence

New member
באמת פאדיחה!

אבל יפה שהכלה לקחה את זה בכזו חביבות. ממה שיוצא לי לשמוע כלות ממש ממש לחוצות לגבי השמלות שלהן.

yomuledet

New member
ה.... פדיחה - קשור איכשהוא לטכסטיל...

יום שישי צהרי היום... מחפשת תטלפון עבור איחולי השבתשלומים וברקע שומעת רעשים מוזרים מכיוון מכונת הכבסים... אכן כך היה - הטלפון הביתי עבר כיבוס עם כל מצעי הבית.. ואיך זה קשור לתפירה??? אני תפרנית ואין לי מעות לקניית פנסוניק חדש... חג מדליק לכולם יומולדת!

למעלה