שרשור פתיחה- O-BOY

שרשור פתיחה- O-BOY

מה זה ? להקת בנים מצליחה, מתמודדת עם האמת שהתקשורת חושפת, אחד מהם הוא בעצם בת שהתחזתה לבן בשביל להתקבל ללהקה. עלמה, נערה במצב כלכלי לא טוב, מחפשת דרך לעזור למשפחה שלה, ואינה יודעת איך... במקביל, הופעה של להקת הבנים המצליחה בישראל, או בוי, לכבוד יום העצמאות ה-68 (איפה מירי וחגיגות השבעים למדינה?) בבית הנשיא מסתבכת, כתוצאה מכך טל מפטרת את מייקל, אחד מהחברים... עלמה שומעת שיש אודישנים ללהקת הבנים, אבל זה רק בנים, אז היא מתחזה לבן בשם... בן. הלהקה מקבלת אותה, מה יקרה שיגלו את האמת? כל זאת בדרמה מוסיקלית מאת אורי גרוס, שתחמם לנו את החורף...

מי יהיה? הפעם רוב השמות, הם שמות ששמענו אותם הרבה ואפילו יותר מדי... אליאנה תדהר מלכת הילדים שלא תתן לשנת 2016 (אה... 18!) להיות האחרונה בתואר הנחשק, ודניאל גד שנשארו בערוץ הילדים לבד בסוף גאליס והועפו מהוט ע"י פלאשבק (סדרה שתישאר לנצח לנצח). מנגד לי בירן וג'וי ריגר שנשארו ביס והועפו מניקלודיאון ע"י כדברא , הסדרה שתבוא בעתיד... (נשמעת יפה, אבל אני גם לא חושב שמיכל תצליח... אלא אם היא תביא איזו שחקנית מוכשרת מאוד). כמו כן גפן ברקאי שנשאר בבית, ההפקה אותה הפקה, הערוץ אותו ערוץ, והפלטפורמה אותה פלטפורמה (ערוץ הילדים זה לנצח). וגיא סלניק שחוזר הביתה לבית שהביא גם את אליפים... כמו כן שירן סנדל תבוא בהמשך לביקור...

דעת הצופה לפני הצפייה: נשמעת סדרה די משעממת, אני לא חושב שהיא תצליח. מי יאמין שג'וי היא בן? מי יאמין שליבי ואליאנה זוג? את מי מעניינת סוכנת הלהקה? שטויות, דרמות מוזיקליות זה פאסה, אבל היי... בואו נתן לזה הזדמנות, אולי אורי גרוס עוד יצליח...

פרק 1- מי יחליף את מייקל?

צפייה מהנה, אני יודע? לא נשמע כמו שאלה מעניינת...

טוב, לפני הכל רק שאלה קטנה

עלמה התחזתה ועל זה שופטים אותה. הכל טוב ויפה.
&nbsp
אבל על זה שטום באום בלהקת בנים אף אחד לא מדבר, נכון?! הוא יכול להיות שם חופשי!
&nbsp
טוב, אין כתוביות. אני לא מאמין על ג'וי. איך שמסלקים אותה מהחממה, ישר חוזרת לפשע. בושה (הנה הבדיחות שרצית, רועי). השוטר הזה היה דודו בזגורי... (ושוטר בשוברי גלים...)אבל בלי קשר, רציתי להגיד שהיום קראתי בביקורות על הסרט החדש של ג'וי ונלי שג'וי (שהם אמרו שהיה לה תפקיד ראשי בסרט "עמק" ותפקיד ראשי ב"ג'וני ואבירי הגליל"... אבל שכחו להזכיר תפקיד ראשי מסוים בסדרת נוער מסוימת) היא "אחת הכוכבות העתידיות של הקולנוע הישראלי".
&nbsp
עודד אמר להרים ידיים... גפן כזה מנותק. רגע רגע רגע, מה מה מה? ללי קוראים כאן "יון בר לב"? מירי קיבלה את מה שרצתה... הלוואי שאחד מהחבר'ה של או בוי יפיל את ביבי. (אין סיכוי, יוסי של 2016...)
&nbsp
אני חושב שאני אמות על התפקיד של נלי. חולה על סוכנות. (אתה לא מאמין עד כמה, יוסי של 2016...)
&nbsp
הההההההההה! לעזאזל עם המייקל הזה! היה חייב להשתמש בטבעת שדומה למגן גאליסיה?! מה זה להוריד פאה לגנרל אמריקני?!
&nbsp
אורי, יואב, טמירה. מזכיר לכם סדרה אחרת?
&nbsp
טוב, חולה על נלי. חולה על טל קוטלר. (אל תישא את שמה לשווא!)
&nbsp
זאת ג'וי? והחברה שלה... המממ...
&nbsp
את הטבעת, מייקל.
&nbsp
שרות לאה גולדברג? בסנדי בר? רגע, אליאנה? מה היא עושה שם? רגע, זהר אפלבוים קשורה למיקי? (כן, הבת שלה... זאת דני.) סוג של מלאך, כמו תמיד... אבל יורקת. זה הדבר הראשון שאליאנה עושה אחרי גאליס. יורקת. יורקת את כל הדני, כל התובל שפיר, כל גאליסיה, הכל! הרחבת האופקים המוזיקליים? אני מכיר אחד שעושה את זה. כן, שבתון.
&nbsp
פששש... שרים לאה גולדברג בערוץ הילדים. יפה. התקדמו השבוע. (באותו שבוע הייתה היציאה של אביב מהארון!) רגע, מי זה זה?! זה... זה גיא סלניק?! אלוהים אדירים, אני לא מאמין. מחברה שהיום קיבלה קמפיין להלבשה תחתונה לזה?! (בדיחות תאג"ד זה כזה לפני שפגשתי מפורסמים כמו מי-רן...) כן רועי, גם זאת הייתה בדיחה על סדרה אחרת... וזאת ענת וקסמן? חרא של שם לבר.
&nbsp
חמודה היערה הזאת. עוד פעם דניאל גד מתחיל עם דוגמנית... אני מציע שטל תהיה ראש הממשלה. תראו אותה. פוליטיקאית מלידה. (נבואה, עוד לפני שנלי הפכה לאקטיביסטית.) מייקל, אתה המודח, נא לעזוב את הבית. רגע! הם היו בשכבה ביחד?!
&nbsp
אני לא טועה, זה הבית של האח הגדול? או שאני סתם הוזה? לא אומרים "פאקינג ווייט האוס" לווייט האוס! (היא אומרת מה שהיא תרצה!) אני הייתי עונה לסבטלנה שחי וגבות וליו"ר איגוד הפאות.
&nbsp
עוד פעם זמרת עם חובות? אורי גרוס מעתיק מעצמו. שוב.
&nbsp
היייי גיא. חבר להקה שרוצה לנקום על פיטוריו זה אף פעם לא טוב.
&nbsp
מתוקה ג'וי. ביטלס, הא?
&nbsp
חחחחח... כן, רק אברי יתקבל. אוי, חשבתי שיכול להיות שהוא יגמור עם גפן בעתיד... אם מצב הזוגות הוא כפי שאני חושב שיהיה, זה משאיר אותם. (עכשיו גם שירן תבוא...)
&nbsp
לא שוב "אור גדול"... בחייכם... לא נמאס מגאליס? לתום נמאס... אין פלייבק? טוב, זה לא שהם ממש צריכים להיות קשוחים... אבל העקיצות יפות.
&nbsp
רק אברי מקבל פלייבק. בחייכם. לא יעזור, מייקל, אסי לא גבר.
&nbsp
ו... הטריגר. עדן, מכירה את זה כשעולה לך רעיון בלילה והוא נראה מעולה ואז בבוקר מבינים שהוא דבילי?
&nbsp
"אני לא מתנהגת כמו בן," אמרה דינה נבון שנייה אחרי שירקה.
&nbsp
תמיד חשדנו, ג'וי.
&nbsp
טוב, סה"כ יפה.
&nbsp
פסוקה של אלוטל (אולי זה יתפוס!): "בראשית בראה אלוטל את להקת או בוי, והערוצים תוהו ובוהו, וחושך על פני מסך. ותאמר אלוטל ויהי זוהר ותהי זוהר. ותבדל אלוטל בין זוהר לדני, ותתן את לי בירן לממשלת הזוהר, ואת יונתן מיטרני לממשלת הדני, ותפקידם בידי כותב גאליוסי. ויהי ערב, ויהי בוקר, 35 יום למנייאק..."

Roei152

Well-known member
מנהל
איך התגעגעתי לפסוקים הקדושים של אולטל
חוץ מזה , הנה שיר הלל לאולטל שכתבת אז: בפרק 3 חשבתי שחשוב לשיר אותו היום
אלוטל הנפלאה, בחורה אדירה,
גם סוכנת מעולה, דולרים בתוך ידה,
חטאנו כמו מייקל, רחמי עלינו!
הדורה בלבושה, ותיקה בתעשייה,
זוכרת פגישות ללהקה, חתיכה בעצמה,
טובה ומתוקה, יפה ונחמדה,
כולה מלאת עוצמה, לובשת נמרה,
מלאה בתוך מוחה, נכונה וברורה,
סומכת על עצמה, עונה כשצריכים אותה,
פועלת ללהקה, צופה בווילה,
קרה מול כל יריבה, רכה כשהיא צריכה,
שומעת כל בעיה, תוך תוכה הוא כה נפלא,

Roei152

Well-known member
מנהל
נחמד יוסי , אבל אני תיכננתי משהו אחר..
תיכננתי לעשות הפרדה בין הפרקים הישנים , אלו שכבר דשנו בהם וצפינו בהם שוב ושוב .. לפרקים החדשים בשרשורים מיוחדעם..
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
תוכל לצחוק כמה שתרצה בשרשור שאפתח
תראה צריך הפרדה בין הפרקים הישנים לפרקים החדשים..

Roei152

Well-known member
מנהל
בכל מקרה על פרק 1 , נדון בשרשור שלך ..

למעלה