שרשור פתיחה: תלאתה!

YossihNew

Well-known member
מה יהיה ? סדרה חדשה מאת מיכל קופר קרן וליאור ירון (כדברא, כוכב, יומני, ספיידרז, מיוחדת, אינפיניטי רק של ליאור). הסדרה מספרת על שלוש בנות: אלה היהודייה, יסמין הערבייה ודלינה האריתריאית. הן להקת תלאתה מיפו, והחלום שלהן התגשם: הן עומדות להופיע בתחרות מוזיקה בטלוויזיה! אבל מה יקרה כשהן יאלצו לשנות את הסגנון שלהן כדי להיות יותר מתאימות לטלוויזיה?

בנוסף, אלה היא בת של פושע מפורסם, ואחיה, מורי, מחליט לנסות לגייס את חברי השכונה שלהם מהפשע כדי שהם ינסו להשיג את הטבעת שאבא שלהם החביא בשוד. איזה סודות יתגלו?

מי יהיה? ליהי טולדנו, ואלרי "זאת מנאר" חמאתי, פרפילאב מונגוזה, נבו קטן, תומר הכהן, טיילור מלכוב, אלי חולי, אביטל אברג'יל, אבי אבורומי, עינת ברנר, טליה "החליפה האפורה" ברטפלד, יניב זנבה, יונתן הורנצ'וק, מיה סאול, טופז אבדנג, אדם הלון, מאיר תמם, עומר שמשוני, נדב אודיננס, שלי דר, אלעד משה, נאור זילברמן, דיתי ויצמן.

דעת הצופה לאחר הצפייה: סדרה שהיא קצת קשה, קצת אפלה, אבל תהיה גם מצחיקה וגם מגניבה ביותר. איך אני שמח שסופסוף יכירו אותה... את טליה ברטפלד. מה? אה, כן, גם האקסית שלה אולי פעם תהיה כוכבת...​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
פרק 1:

אז האם תלאתה תתקבל לפריצת השנה?

איך הן יפשלו ומי תציל את המצב?

מה מורי באמת עושה?

ואפשר לדבר עם ההפקה?!

YossihNew

Well-known member
שקופית מיוחדת.

האם ממש מחאנו כפיים כשראינו את ליהי? בטח. האם ליהי מחאה כפיים לעצמה הכי חזק? כן. האם זה אחלה קאבר? בטח. תגידו, מי אחראי לרקע הקומיקס? זה מוכר לי מדי. זאת לא יסמין, זאת מנאר. היא מוסרת לנו מסרים סמויים. לא שאתן כל כך רעות בגרסה הזאת...

ואז המשפחה של נבו מחאה לו כפיים. בית מזרחי מאוד. התגעגעתי לאביטל. ברור שהוא "לא בקשר" איתם. ברור. לך מחקו את התיקים?! לא. לא, היו לה כמה... תיקים... זהירות, אלה. בחייאת. אופס. כן. היה את זה. גם לכם יש ריקי מנהלת? אגב, אלו תמונות אמיתיות, הנה התלתלים של ליהי. בזה אני לא טועה, בשיער אני מבין.

גם פרפי זכתה לעידוד רחב. ואז אני הייתי כזה: "היי! זאת טופז! או שאני עושה לה ריץ' פורצ'ן?". ואז בסוף ראיתי את השם של טופז אז נרגעתי. מצד שני... אני רגיל לה כעובדת זרה אצל שלומי קוריאט בכלל. עם מאיה הלא פיליפינית... פה לא שכונת סבידור במקרה? לא? גם אני מת עליה, אלמז. גם עלייך. כן, שוטרים. מעניין איך זה ילך עם דלינה. אגב, זה קצת מזכיר לי את רוז פוסטאנס. זוכרים? היא הייתה באקס פקטור וגם לה היה סיפור כזה.

אני לא האמנתי למורי מההתחלה! מתוקה אביטל. רועי אמר לי שנטלי היא "האקסית הראשונה". בסדר.

אין אמונה, סכנת גירוש... שר את השיר הזה של טופז, היא הבינה אותי. הוציאו חוק חדש נגד הזרים. אני יודע שזה יסתבך. בטוח יסתבך. אבל אל תדאגי, דלינה! תמיד תוכלי לעבוד כמו אחיך!

נ-בו ק-טן! סליחה. הדוד שנמצאת בציור? זה נשמע כאילו יש רמז בציור. רועי צחק על הטבעת של כדברא. ואני אומר- זה בכלל הגברת מכוכב הצפון. לא יודע, אם את הכסף של עומרי אטיאס אנשים קנו...

מנאר, תיגעי בגבה אם את בצרה. סליחה, יסמין, אני לא אמרתי מנאר. דברי איתי אחר כך... כן, אתם תעבדו קשה מכולם. למרות שאנחנו... חיים באותו המקום... למעשה...

ואז הן רצו, ושרנו, ואז אני ניסיתי להרים לכוכבת האמיתית. לא עבד לי. החליפה האפורה בכבודה ובעצמה. ההפקה! ההפקה יותר שווה מהרשת, תדעו לכם. אני חולה על טליה, לא, הבחורה אייקון מימז ומהממת. בסדר, לא נורא, פעם אולי אלה תהיה כוכבת. פעם. ביי, מנאר. אני צדקתי לגמרי בנושא דלינה, היא הלוחמת בחבורה. היי, מה זה?! דלינה, מה את עושה?! אתן בכלל לא דומות! למה שיתבלבלו ביניכן?! אני אומר לכן, אתן הפליטות התחלתן לתפוס תחת ולהתחזות למנקות! גם הסודניות עושות את זה!

איי! האוזניים שלי! סליחה, זה בגלל האבי הזה. מעצבן כל כך. אני מקווה שקים יודעת שהיא לא בצד הנכון. מהר, תעשו כאילו זה טאקי ושאתם מנהלים עסק להימור על מירוצי חלזונות! "עבודות", איזה שם מטופש.

ואז עוד פעם עודדו כי... זה. כן, אני צופה. מה אתה מאיים?! מה אתה מאיים עליי?! מי מפחד ממך?! סליחה. מנאר... אה... יסמין... תראי. אה, מערכת יחסים יהודית-ערבית? ואת לא הולכת עם חיג'אב ואומרת סבאח אל חיר... טוב, אני מניח שקיבלנו את כל הקודים... זאת היא. אלה, מה את מתלהבת? זה גבר. ואני חושב שהסוכן שלך לא יאהב את זה שאת מתעניינת בו. זה פוגע לו בעסק. כמובן שמחאנו כפיים. גם לאמירה. אני חושב.

חסרה לך להקה!

טבעת של מלכת שבא. עכשיו זה, מה? חכה חכה, מר זמר אהוד מדי. חכה, תכף אתה תאבד אותה... ולא למי שאתה חושב!

חשוב מאוד, חשוב מאוד, דלינה. אמיצה שכמוך. למרות שאני לא יוצא נגד ההפקה. תראו כמה כוח פיקודי יש להפקה. היא גם הייתה במפקדת. נו, די, הן לא דומות בכלל! סליחה. שיט.

אני כל הזמן אומר להם לכבות טלפונים!

זה לא קיבל מחיאות כפיים. ביי, בנות. הייתה זאת אהבה ממבט ראשון... סליחה. ככה יצא. כאן עשינו קצת... אה... כאילו, הבנו את הקטע. ואז צחקתי כי דלינה. מילא את, דלינה. אלה הסתבכה עם ההפקה. לא כותבים שיר מעליב על ההפקה! דלינה כזאת מנהיגותית.

ושוב שרנו. ואז ניסיתי להבין מאיפה ההוא מוכר לי. לא משנה. מוזר לי שהם כבר ביחד. נו.

היה קיצוני מדי. אבל בסדר. איפה שיר שתגיד "מה זה הדבר הזה"?

גזענות. גדולה.

שום שער לא יעצור את דלינה! גם לא זה שיאשימו אותה בפריצה בגזענות.

תתבייש לך, מורי. תתבייש לך. הצילום הזה בטח יהפוך לחשוב. אדם בטח יסגיר את מורי מתישהו.

גם לו יהיו בעיות.

איך הם ידעו על הפריצה? לא משנה, יש רק פריצה אחת, פריצת הלהקה.

קטלני הבחור.

אלה, את האליבי שלנו. את יהודיה, תסדרי את זה. או שלא. אה... זה נגמר כאן... אוקיי... אני יודע מה קורה בפרק מחר...

רק דבר אחד שהטריד אותי... בקליפ בסוף... שידרו לנו אותו... כתוב שאלה "רודפת מטאטאים". מי האידיוט שאחראי לזה?!​

YossihNew

Well-known member
רשימת שחקנים מלאה:

פרפילוב מונגוזה- דלינה גרמי (שלא במקרה היא ראשונה)

ואלרי חמאתי- יסמין ד'אוד (ברור! ברור שזאת יסמין...)

ליהי טולדנו- אלה דוידוף

אבי אבורומי- אדם

נבו קטן- מורי דוידוף

עינת ברנר- קים

תומר הכהן- רוי גרין

אדם חיים כהן- יהונתן בוכניק (איך אותו לא זיהיתי?! לא, אין מוצא)

אבבי אברג'יל- גברת דוידוף (ממתי היא שינתה שם בכלל?)

אלי חולי- מקס

זוהר ברוק- העובדת הסוציאלית

טופז אבדנג- אלמז (אני מעדיף אותה כעובדת זרה עם מאיה. הן היו יחד גם בפסטיגל)

טליה ברטפלד- הילי "ההפקה" גואטה המלכה היחידה והחליפה האפורה (כן, זה השם המלא. תתרגלו)

יניב זנבה- סמואל

מיה סאול- ארסמה המנקה.

עומר שמשוני- רפי? רשום לי שהיה בסקיי...

קדר הריני- מר ד'אוד

Roei152

Well-known member
מנהל
סדרה חשובה בימים אלה במיוחד.. וחבל שלא מתעסקים יותר בנושאים האלו,.. גזענות, נושא חשוב
יאללה תלאתה !!!!!

למעלה