שרשור פתיחה- קווסט!

YossihNew

Well-known member
הסדרה החדשה והמצופה עורכת בכורה!

מה יהיה? אז שוב פעם יוצרי גאליס ואילת מגיעים אלינו עם סדרה לנוער. וגם הפעם, יש שם תחרות, מתח, פשע, וחיפושים אחרי הורה שנעלם באופן מסתורי, אבל מסתבר שלא ממש, כי משהו מסתורי קרה.

אבשה (אבשלום) הוא נער מרדן שיוצא למסע מסוכן באי גרין. המסע מתרחש תשע שנים לאחר שאביו נחשב למת בהתרסקות מטוס, באותו אי. מסר מסתורי מוביל אותו להסתנן לתחרות גיימינג בינלאומית בזהות בדויה, בחיפוש נואש אחר אביו. האם הוא יצליח בתחרות המשחק "מיינדסט"? איזה אהבות יהיו בין הגיימרים השונים? וכמה דברים בסדרה יזכירו לנו את הסדרות הקודמות?

מי יהיה? עידו אליאלי (אינפיניטי וחבר) וסוול אריאל אור (מלכת היופי של ירושלים) בתור עומרי ותום החדשים. שיר זוארץ (זיגי) ודניאל גימפל (יונייטד היי) בתפקיד שנראה ששואב קצת ממלכת כיתה אחרת. פיליפ שאולוב (דרימארס) בתפקיד כפול מפתיע. נעה ריינהולד (אינפיניטי וחברה), אמיר טסלר (עלומים, המזח) ושירן יצחק (הסדרתיים), שאולי יתנו לנו את הווייב של משולש האהבה. בנוסף לירז צ'רכי (האלופה) כמישהי מסתורית שהיא בטח רעה, דין מירושניקוב (תאג"ד) כשומר הראש שלה, אורי פפר (להיות איתה) כאבא של סוול, סנדי בר בתפקיד מסתורי, ונווה צור, שכמו שאמרו יוצרי הסדרה- הם תמיד מוצאים למה ללהק אותו. אה, ועדן גולן ומשה אבוטבול ככתבי אתר נוער, לא חשוב שמות.

דעת הצופה לפני הצפייה: ממש מחכה לראות מה הולך פה. האם נראה עוד הצלחה מדהימה נוסח אילת מבחינת כתיבה? עוד היסטריה כמו גאליס (כבר יש עונה שנייה)? כמה זה יהיה מצחיק? האם עידו ונעה ימשיכו להיות חברים טובים שלי? וכמה אני אצחק על דברים שמזכירים לי את הסדרות הקודמות?​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
פרק 1:

פרק כפול וארוך!

אז למה אבשה חושד באבא שלו?

למה לירז מתחיל עם כולן?

ובמי נגה מתאהבת?

Johyboy26

Active member
פרק בסדר הרבה הקבלות לגאליס ואילת אבל אני אחכה שאתה יוסי תגיד את כולן

YossihNew

Well-known member
לא! הוא עושה תרגיל עוקץ? לא יכול להיות. לא יכול להיות. אני מאוד מאוכזב מהחבר שלי, החבר הטוב מאוד שלי. הוא מרמה חבר שלו גם, תראו. תגיד, זה לדמי השתתפות במקרה? מה אתה אומר.

טוב, נווה צור זה קל מדי להשוות לגאליס. למה לעדן יש מבטא כזה מוזר, אף פעם לא הבנתי.

הם לא אמרו מיינדסט? מאה אלף ש"ח? אחי, תיסע לאילת במקום. תשמור על התיק שלך, מובטח לך מאה אלף ש"ח. אגב, רק שתדעו שבסדרה שלי הייתה דמות לעומר שהוחלפה בדמות לעידו. אז אני הראשון שעשה את זה. ועידו ישמח לשחק שם, נכון חבר?

לא, נערה שגדלה כל החיים שלה במקום מבודד ומכירה את הכל? אני חושב ששילבו כאן שתי דמויות אגב.

מעניין מה הקטע בין שניהם. לא הבנתי. טוב, זה קצת החולמים בכלל. וזאת דרך יפה להכיר.

שוב פתיחי לוגו. אמרתי לכם שתהרגו אותי אם זה יקרה אצלי?

אני חייב לשאול. מאי, יולי... הם יכולים לגוון קצת בשמות. לא לכולן חייבים לקרוא על שם חודשי השנה. דצמבר ממש תתאכזב, וגם תמוז. היי ליזה. ביי ליזה. בפעם הבאה תגיעי לפרמיירה ולא נפטר אותך. כמו היית סגנית. אגם נהרי. מה היא? שקד אגוזי?

גורי וליר. זה איב וליר. אני חושב שהכפילים מדרימארס משתלטים על העולם. אני מזכיר שאני הראשון שהתריע על קונספירציית שיבוטים. לא, לא, אתם התבלבלתם, אתם שניכם צריכים להיות חברים של אופק! אופק הוא החוט המקשר! שח העורב אל עד אין דור. סליחה. זה השם האמיתי שלך? לא החליפו הפעם? כן, לעידו זה לא עובד הקטע הזה עם ההורים. מאז אינפיניטי... בסוף אבא שלו פה באי איבד זיכרון. אתה צריך לגנוב, מה?

חברה!!!!!!!!! מה שלומך? מעניין אותי מה גאיה הייתה חושבת על ההתאהבות הקצת קלישאתית הזאת, בסגנון של זוג שפעם היה בגאליס. המרפק של הברך? זה ליד הבית שחי. של הברך. בסדר, זה קורה לפעמים. איך את ידעת איך קוראים לי? זהו, אבוד לי, עכשיו אני רק חושב איך גאיה הייתה מגיבה.

אדם חיות זה שם מוזר. חציל?! מלגה. יפה. אבל מה לירז רוצה בכלל? לא לחבק, פיליפ, זה נגד יכולות ההפקה. כן, כן, בראת הכל. אופנהיימר זה יפה. אז היה כאן קשר מסוים בין ינון לאבא של אבשה. היא אגב על תקן סיימון. המממנת שהיא... אה, מיינדסט זאת החברה. דולרים! לעומרי זה היה רק שקלים.

ואז הם טסים למאדים! נכון? אה, לא, זאת סדרה אחרת. אבל למה אתה באוהל ביער? זה קצת משחקי הרעב סטייל. אנוכו. אה, החבאת מפה. מאיפה קיבלת את הרעיון הזה? אה? לא, גאיה זאת חברה! לא ה... מלכה. גיים און. בסדר.

אז מאי בכלל לא גיימרית. אז מה היא עושה פה? אה, קיץ. הם תמיד בקיץ. אין אצלם חורף. זה ההיפך מסאות' פארק. זאת משימת גאליס, חבר'ה. ואף אחד אחר לא שם לב שהוא חיפש בעלים?

איי, הרגל! איי, הרגל! אה, לא משנה. חברה, זה חבר! חבר משותף שלנו! נו, אני רוצה שתתאחדו כבר באיחוד שלא היה כדוגמתו שלוש שנים!

וגם רייבן שמה לב.

חבר, אתה לא שובר את הרגל. תעשה לי טובה, רק לא זה, כי אני לא נכנס לשם שוב.

חבר'ה, זה הזולה של גאליס. וואו, בנות, איזה כיף דבילי... אה... מדהים. כלומר... נו... הבנתם אותי.

זה לא אופק שנפצע ולא משחק כדורגל יותר? אוקיי, מה מצאת?

כל כך לא מתאימה לפיליפ הדמות הזאת. גם השנייה. יאללה אדם, אה? יש לך מגן, מה? ברור שזה אדם. תמיד יש אדם, נכון? הוא לא ישלשל?

תמיד יש על האש גם. אה, זאת אחות של מאור הלוי, לא? או שלא, היא מוכרת לי. מה פתאום, מה פתאום... אני מכיר מאי קורן, אגב. את והשם המעצבן שלך, אגם!

העיקר שלא שברת כלום. עזבי, יש גאיה אחרת בחייו. נכון חבר?

שאלה מצוינת, חברה. מצוינת. את הקטע עם הטיסן הוא הכניס? גם באילת היה לו גן ריקי. אני בטוח. גאיה זאת חברה, גאיה.

לא ראינו שהיא מעולה. היא מתאהבת בו. איזו הזייה. דלוקה? למה? ממתי? איך? אה.

כשאורי פפר קרוב לבחורה בשם סוול אני חושב על שוברי גלים. וכשאני חושב על שוברי גלים לא טוב לי.

כן, זה הוא, הוא תמיד חשוד ורק הוא מגיע לפרמיירות בכלל. אה, זה לא הפרק עם ההדחה? אין חשיפה? אדם, זה לא אופק. זה דומה, זה לא אופק. שוב נועלים בשירותים, תמיד נועלים בשירותים. תגיד תודה, אנשים בשם אדם ושירותים לא עובד.

קלקול קיבה ושלשולים?! מה פתאום, מה פתאום. לאדם?! מה פתאום. מי כותב את הסדרה, אגב? שאני אדע ממי להיזהר מהמשקאות. מה יהיה הקטע שלהם? הם גם לא מתאימים ממש. לא יודע. אבל את לא חברה של חבר שבעצמו יצא עם חברה? מה גורל, מה אתה יונתן?! סליחה, הדוגמנית קוראת לה. למרות שלכו תדעו, ליעם אמר על יולי שהיא שלו ובסוף הוא צדק. אז...

תגיד תודה! זה יכול היה להיות חומר משלשל! איזה יופי מצד חברה. קב"ט?! חבל שאין באמת קב"ט רציני. אתם יודעים. חברה תמיד יודעת לעזור. היא חמודה במיוחד במציאות, תדעו. קבענו להישאב לסדרה יחד. לא?

שוב מצלמות אבטחה ביער?!

כי המסע בזמן היה בסדרה אחרת. לא, לא, בחזרה בזמן אתה יכול למחוק לה את הילדים, נו... אה, מה אתה אומר. התאהבת במישהי שניצלה אותך. מישהי ספציפית? עם שם של חודש? ריגשת, חברה. ריגשת. סיפור ממש יפה. רק לא הבנתי מה הוא קשור. זה קשור לאמיר בנאי? את התבלבלת באמיר. מה? מה קרה? אה. אוי. מה היה פה? חברה? בואי, אני אחפה עלייך. אולי היא תהיה נתי בתפקיד והוא יהיה עדן.

חברה עוזרת לכולנו ונתנה לכולנו השראה. אה, לקח להם זמן להביא את האוכל. אבל למה המשקפיים?

לא, מה האמת?! איזו מין מנהלת את?! שרון הייתה עושה את זה בצורה יותר טובה. אה. הנה זה בא. הנה עדן ונועה. הנה. תראי, זה יכול היה להיות שחור. נכון? כן, כן, אדם חיות, לא עדן מולכו. אני יודע, את רגילה לאתיופים. זה בסדר, עומר יסביר לך.

מה זה פה... אלכימיה?

יפתח קליין. יפה. נקבה אגב זה נחושת, ברזל זה זכר.

אפילו הכתוביות זה כמו אילת!​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
רשימת שחקנים מלאה:

עידו אליאלי- אבשה

סוול אריאל אור- גאיה

אמיר טסלר- אדם חיות

פיליפ שאולוב- גורי/לירז

שיר זוארץ- מאי

דניאל גימפל- צליל

שירן יצחק- רייבן

לירז צ'רכי- ליזה אופנהיימר

דין מירושניקוב- יוני

נווה צור- רפאל

נעה ריינהולד- נגה

יפתח קליין- אבא של אבשה

אורי פפר- אבא של גאיה

סנדי בר- אישה מסתורית

גיל וייס- נקווה שלא במאי שוב.

עדן גולן- הכתבת.

רומי קרן- אגם נהרי

משה אבוטבול- כתב

Johyboy26

Active member
צריך לעשות טבלה של דמויות מקבילות בגאליס אילת וקווסט

YossihNew

Well-known member
צריך לעשות טבלה של דמויות מקבילות בגאליס אילת וקווסט
בטח.

אבשה- עומרי/ליעם/יונתן.

גאיה- תום/נינה/דני.

אדם- דורי/עדן.

גורי ולירז- הוגו ואדם.

מאי- יולי/נועה (לא תמיד צריך לקרוא בשם של חודשי השנה).

צליל- שרון/דין.

רייבן- עדי? עופרי? אולי.

ליזה- סיימון/נרי.

רפאל- הוגו/צחי.

נגה- רונה/נתי.

Johyboy26

Active member
יוסי צריכים לעשות קרוסאובר בין הסדרות האלו זה נדרש למשל שחלק מהגיבורים באילת הם צאצים של הגלגולים הקודמים של יונתן ודני נגיד אבשה ותום וקרני

שיר m

Well-known member
התחלתי עם ספקות אבל נהנתי ממש
פיליפ שאולוב מצויין כתאומים :-D

תודה יוסי על רשימת השחקנים

שיר m

Well-known member
כן, טוב, כשאני צופה זה הולך ככה:
"אה, זאת זאתי!
אה, זה זה!
נו איך קוראים לה!"
ואז אתה מסדר לי הכל יפה יפה|טמבל|