שרשור פתיחה -ספיידרז

Roei152

Well-known member
מנהל
שרשור פתיחה -ספיידרז
מה יהיה?- הסדרות שלנו זוכות גם להצלחה בינלאומית.. אם זה פאודה שעלתה לנטפליקיס , או כדברא , שכונה , גאליס שעלו בפלסטפרמות שונות בעולם .. חלקן אף זוכות לריימקים , בין אם "כוכב הצפון " , "חטופים" או "להיות איתה".. וסדרה אחת זכתה לריימיק באותה הפקה ישראלית שהפיקה את המקור. לנטפליקיס.."החממה".. , ניקלדיאון הבינלואמי , ראו אאת הההצלחה של הפורמט הישראלי , והחליטו ללכת עליו , סדרה שאם תשמעו את העלילה שלה היא לא תשמע מיוחדת במיוחד , אבל במקביל מתכונננים לשדר את הסדרה בעוד 170 מדינות!!!!! הסדרה מאת מיכל קופר קרן האדירה מספרת על משפחה ישראלית ממוצעת -מששפחת פישר שנוסעת לנופש משפחתי , מה שהיילדים מגלים , זה שזו לא חופשה משפחתית רגילה , ושההורים שלהם הם למעשה סוכנים סודיים , , הם מגלים שש מישהו שמרעיל את האגם , וכדי לגלות את התעולמה , הם מקימים כוח סודי בשם "ספיידרז"...
מי יהיה ? - קים אור אזולאי , עמית הכטר , יונתן גוטליב , ננתי קלוגר ,קובי מימון, יהודה בוחבוט , נאיה פרדמן , מיכל לוי , טל מוסרי., גלעד קלטר..
דעת הצופה לפני הצפייה טוב אני מצפה לסדרה עם הרוח הבינלואמי של ניקלודיאון , רק שלא יחנוק מדי את הרוח הישראלית ויהיה מושלם...

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 1
נעים להכיר משפחת פישר!!!!
ויאללה ספיידרז!!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
תמהיל מושלם
הרבה משפחה , עלילת מתח , אהבה ממבט ראשון שתסתבך כמובן ...
מיכל תודה רבה על עוד סדרה שהולכת להיות משגעת!!!!!!

ראשית יש לחשוב על אבר ראיה, תחילתו של כל עונג, סופו של כל רע
יום הולדת שמח, ילד חכם מדי לגילך וערמומי מדי. אוי, למה הוא חייב להיות אבא מפדח כל כך... איזה שיר מפדח. לא היה כזה מאז ליבת ליבת ליבת, ואת זה טומי מכיר. אגב, קים לא הצליחה לפוצץ את הקונפטי אז נתנה לעמית באלתור. יפה.
&nbsp
אני מריח בוגד... ומייבש ביצות לא בסדרה הנכונה (רק בפלמ"ח!)
&nbsp
הבחור קונדיטור. איזה מין בעיות יש לו בעבודה?!
&nbsp
בית נטוש אמיתי, אגב.
&nbsp
לפחות מיכל סידרה פתיח קצת יותר הגיוני מפתיחי הכותרת האחרים! לפחות רואים כמה שחקנים!
&nbsp
הנה מתי ספיבק. או מישהו שמאוד דומה לו. אל תאמינו לילד המתוחכם הזה!
&nbsp
לא למדו מנעלמים לא להשאיר מבחנות בשטח פתוח?
&nbsp
אם את אחות שלו, והוא אח של מייכל, ואת בת דודה של דישי, אז... משהו נראה לי מוזר. מוזר שלא כל הגיבורים באותו גיל. יונתן גוטליב אשכרה חלק מחבורה עכשיו. זה משהו פחות נפוץ (כן, ברור לי שהיה גם את מייקי, אבל אתם מבינים על מה אני מדבר). היי, דניאל, גם נהר נרשמה בפרוטוקול! קצת מאולץ הגילוי... אנה צריכה עוד דרכון כדי שהיא תוכל לעבוד גם בכנרת בסוכנות חשאית.
&nbsp
ואם כבר מדברים על הכנרת ועל אנשי חממה... רגע. זאת האופנוענית? מה יש לכולם עם אופנוענים מסתוריים? אה, מר גודמן רוצה להוציא משהו מאוד מעניין מהים. יש לו המון קשרים עם יצורי ים.
&nbsp
ממש לא חטטנים! אבא גרוע.
&nbsp
הפרוטוקול תפוס בידי נהר.
&nbsp
אני רוצה להבין - דניאל נולד והם החליטו להצטרף להם לסוכנות ריגול? ולמה קובי מימון לא יכול להיות לא כושל?!
&nbsp
מטומטמים. צודק, דניאל. וואו, דניאל ממש חכם. וטומי ערמומי. ערמומי מדי לגילו. אני מאוד חושש מהילד הזה. את זה מזמן רשמתי בפרוטוקול.
&nbsp
אני לא מבין למה לכולם יש חמ"ל בבית. מה זה, שאריות של הלביאים? וממתי את מבינה בנבדלים?! דווקא קים הצליחה לפתור את השאלה הגדולה ביותר בתולדות הכדורגל?! ולמה כל הסדרות של מיכל מתחילות במישהו שנוסע לבלות קיץ במקום אחר?! וזואי או זאתי?! לא משנה. האמת שאני חייב לעשות שרשור "הנושאים האהובים על כל יוצר". גיורא כבר דיבר על הנושאים שהוא הכי אוהב...
&nbsp
והנה ילד בן 12 עבד עליך.
&nbsp
מנהלת בית מרגוע ושודדת בנקים בדרך. נאיה עושה את זה מצחיק, היא ממש משועממת. והנה קרה כאן רגע. פישרים! בפ"א דגוש! עם כמה שהאף של קובי מימון גדול, האף של סקווידוויד יותר. היי! מנגינה מכדברא!
&nbsp
אמרתי לכם שהוא חכם מדי לגילו... רגע, את מי אתה פוגש? רמז: האח של השכן השנוא עליו.
&nbsp
מפגע פיזיולוגי. איזה יופי. הנה הבוגד! עסקאות מלוכלכות פה. עוד פעם הוא מעביר משלוחים ככה. חשבתי שלמד לקח. אז למי שון כתב את הלב הזה? ולמה טומי חכם מדי לגילו?! אני תמיד הזהרתי!
&nbsp
קים מטפסת מוזר. שיט, פריצי!!!!!!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
כן בפרק מאוחרי הקלעים ראו שאמרה דניאל
היא לא התבלבלה וקראה לו עמית , אז למה להעביר את זה ככה? , רואים שזה מעבר מהיר בקונפקטי , היו צריכים להשאיר שהיא קוראת לו דניאל ..

Roei152

Well-known member
מנהל
אגב שמתם לב שהאכסניה
נראית כמו גרסה גדולה יותר של הוילה המקוללת של שלטון הצללים , שוברי ושכונה?
זה לא אותו מקום , אל גם שם יש סודות מפוקפקים...

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 2
מה יקרה שעמונוא ל תפס את הבנים?

Roei152

Well-known member
מנהל
מה זה הבלו בירד?
ומה יש שם .. שון וניקי מעיפים ניצוצות ...

צרף כלי קבוע בכל ארוחה, גם לולא תאחז בו יהיה בידך
קים, אל תצעקי באירועי הפרקים הקודמים!!!!!!!
&nbsp
ילד מפחיד. יותר מפחיד מעמנואל. שיט, הקיץ. אני לא מבין איך צילמו את הנפילה של קים. בטח כפילה.
&nbsp
אני לא סומך על הנעמי הזאת. פעם אחרונה שסמכתי עליה, התברר שהיא שדדה בנק. פאק, שילוב של התחנה, נעלמים והחממה. ואנה עומדת להתפוצץ עליה בקרוב ולרצוח אותה.
&nbsp
ניקי מצחיקה.
&nbsp
הילדים לא פה, חבר'ה.
&nbsp
אני מעדיף את הוולוג של ליבי. אבל אלה יותר חמודה. אני חייב לדעת: האם אי שם בניו יורק, מיכל התאהבה בבחור בשם שון ואז גנבה לה אותו בחורה בשם רומי? כי זה מסביר המון דברים. זה ירוק, שון. זה צבע.
&nbsp
רואים למה צריך את הילדים? קים צרחה בפניקה פתאום... מוזר.
&nbsp
וזה שלניקי יש מלא עלים בשיער, זה בסדר? אתה חכם לגילך, נסגור על זה. לא הבנתי את הקשר לתורת המשחקים.
&nbsp
לוטוס! איזו טכנולוגיה יש פה. מה עובר פה? מה זה הבלו בירד?
&nbsp
ולמה בכל סדרה יש אגם, למה?! ביומני יש לפחות ים.
&nbsp
שלום, שון השני. אני לא מבין, אין עוד גברים? משולש אהבה רק עם בנות?
&nbsp
רויו, פתח לה!!!!!!!!! סליחה, לא משנה. חטפתי פלאשבק. וייבס של אורי ורויו.
&nbsp
אוי, אני חושב שאני אוהב את דניאל. אני נורא אוהב טופוגרפיה. רגע, איך יכול להיות שיש גם צפצפות? תרחיב בנושא. אגב, אתה הדניאל השלישי שהוא הבן שלה.
&nbsp
מתי בפעם האחרונה מישהו יצא מהרפתקה ממש בהתחלה? לילה טוב, החבר'ה מהסדרה השנייה של מיכל.
&nbsp
מזל, בטח מזל שהם היו שם. הבוגד, הבוגד. אדם מסוכן ביותר. או בשמו השני... בן קלוגר.
&nbsp
ניקי מגלה דברים מוזרים עם כדורגל. אבל מה זה? מה זה בלו בירד? על מה מדובר? מה הרעים של דאוס מתכננים?

לבסוף תן כינוי שמוצמד,מה חבל, לאדם שנתקל רק בחוסר-מזל
בקיצור, שיתנהג כמו הבוגד שהוא. ואכן, הדמות של שון מועתקת כאן ממש. עד לשם. ריצה זאת דרך מצוינת להכיר. אבל יש לשון פרצוף מה זה טיפשי.
&nbsp
צודק, דניאל! צודק! אינטרנט זאת זכות בסיסית! תפסיקו עם האגם הזה. כולם עם האגם. גם ביומני הייתה אגם.
&nbsp
קים שחקנית נהדרת. עובדת מאוד קשה. האף זה ירושה מאבא.
&nbsp
אבל מה זה חוג תיאטרון בלי שני קליין?
&nbsp
הכול אצלו מזויף. אז מה אם הפעיל חניה?! אז מה?! מה היית עושה בלי זה?! וירוס וגזים, כמו תמיד.
&nbsp
זה סיפור עצוב מאוד. ואז הסוף היה ששילמו לו גם כסף על זה. גם לי היה אמור להיות מופע בקיץ. הייתי אמור לשחק עם אימא של דליה. הנה האהבה של טומי! מאיה!
&nbsp
סופי. המליפיקית האבודה. שהוחלפה במישהי אחרת שדין הביא מהאח הגדול דרך אחותו וגיסו. לין... חכו חכו. ריקי! קוראים לה... רגע...
&nbsp
חיקוי מצחיק של ניקי.
&nbsp
זאת פעם ראשונה שמישהי זורמת עם הפקת אופנה בסדרה של מיכל. האם תהיה כאן אהבה? סיפורם של שניים שאוהבים משחקי וידיאו?
&nbsp
ייקח. אל תדאג. ייקח. איזה קטע, אופניים...
&nbsp
זה רויו... אה, דניאל. אוקיי, זה כנראה אלה ודניאל. היא מדברת עליו בצורה כזאת של בחורה לא מתעניינת שעומדת להתעניין. איפה העולם הזה שחנונים הם גברים נחשקים?! איפה?! אני דורש לדעת!
&nbsp
אני מאוד מסכים עם החלוקה של טומי. וטומי, לך יש את הערמומיות הגדולה מדי לגילך.
&nbsp
היית בטוח שהוא יתרגל לזה אחרי אשמורת.
&nbsp
תכיר. זה בת. זה כמו בן רק... עם... אפשר לעשות עם זה... דברים. אלוהים אדירים, הוא לא מתפקד.
&nbsp
תראו, יחסית לסוכנים, אנה נהדרת אבל נוח מוריד לה את הרמה.
&nbsp
אני מעדיף את הכפקפה. מייכל הייתה עוזרת. אבל בשלב מסוים היה אפשר לחשוד בהם. אל תתנו לו כסף! הוא נוכל!
&nbsp
תגידו, זה לא הטוסטר? כן, ניקי. באמת איך שורק פלמינגו? רגע, מי אתה? אוי שיט. בדיוק כמו בנעלמים.

כולם מתחברים ליצור מרתק, מין חיה שאותה לא תרצה לנשק
שוב האופנוענית הזאת. יש איזה איגוד אופנוענים שפוגע בכל הסדרות. ומה שהבנת פה זה שניקי רצה מהר יותר ממכונית. ושהרעים חייבים למגן את הצמיגים שלהם... לא הגיוני שכל נעץ פוגע לכם בצמיג.
&nbsp
ההורים האלה, לעזאזל. הם סוכנים ממש גרועים. בעיקר נוח. לעזאזל.
&nbsp
ככל שהפס יותר רחב הגיימר מפצה על משהו. לא, רובוט זה לא הסדרה הזאת. אני לא יודע, רועי. אתה בטוח שאני צריך לתמוך בדניאל, בן של נתי, עם אלה? כי... לא יודע. שימצא מישהי. מיכל, אני סומך עלייך. מה שתגידי.
&nbsp
הבחור הזה מסוכן, אנה. הילדים הכי טובים דווקא. מי מינה אותו לסוכן?!
&nbsp
אוי, ישבת באוטו נוסע עם פושע. ביג דיל, תמר עושה את זה כל שני וחמישי. רגע, אם טומי כל הדברים האלה, אז מה ניקי?
&nbsp
טומי חכם מדי לגילו וערמומי. אני לא יכול איתו. זה מלחיץ.
&nbsp
שוב טביעות האצבע. יפה. אבל תום אבני הקדים אתכם. אבל הכפפות, תשמרו. קורונה וזה.
&nbsp
שרוק כמו פלמינגו מצידי. ניקי בדרך כלל נתקעת בפרחים ועשבים.
&nbsp
ברח, דניאל! ברח!!!!!!!!!
&nbsp
בסוף היא האופנוענית. ואתם יודעים מאיפה היא קיבלה את הרעיון הזה. מישהי אמרה לה שזאת דרך מאוד טובה לעשות דברים בסתר. תשאלו על המדיח. יותר זמן.
&nbsp
זאת גרסה משודרגת של ליבי וקארין. ודי עם השיח, ניקי.
&nbsp
יוווו, המדפסת של מתי. מגניב. תיסגרו על תירוצים! ותבדוק את הווירוס הזה. לך לאיזו תחנת מד"א או משהו. הפרצוף של נתי בסצנה קורעת.
&nbsp
שחור זה מרזה. הטומי הזה מפחיד. והנה ההורים מגלים שהם ספיידרז. נו, היה נחמד.
&nbsp
אגב, התשובה לחידה שלי היא כמובן "עכביש".

UberStorm

New member
אין לי הרבה מה להגיד, סדרה לא רעה בכלל! נראה לי שזה יצליח

ורשימת שחקנים מלאה!
נתי קלוגר- אנה פישר.
&nbsp
קובי מימון- נוח פישר.
&nbsp
קים אור אזולאי- ניקי פישר.
&nbsp
עמית הכטר- דניאל פישר.
&nbsp
יונתן גוטליב- טומי פישר.
&nbsp
גלעד קלטר- עמנואל גודמן. (אגב, מוזר: גודמן זה "איש טוב" והוא לא... וגם "פישר" זה כאילו "שקרן" וזה מה שהמשפחה עושה)
&nbsp
יהודה בוחבוט- שון גודמן.
&nbsp
מיכל לוי- נעמי גודמן.
&nbsp
נאיה פדרמן- אלה גודמן.
&nbsp
אודי ברינדט- המורה לתיאטרון.
&nbsp
אודי פרסי- האיגניסי שלנו בטח יהיה אחד מהרעים...
&nbsp
אלכס קרול- ההוא, הרופא מתאג"ד. אחד מהרעים, נראה לי. שיט, יכולתי להצטלם איתו לפני שבוע! נו, לא נורא.
&nbsp
ג'ורג' אסקנדר- האיש מפאודה גם ישחק רע.
&nbsp
טל מוסרי- בן קלוגר.
&nbsp
יובל גרוס- מאיה, החברה של טומי.
&nbsp
יונתן רוזובסקי- למה הוא רודף אחרי קים לכל מקום?! אולי ישחק את אחיה של סופי?
&nbsp
ירון ברובינסקי- אריק, מנהל סוכנות ECCO.
&nbsp
לוטוס אתרוג- הרופאה.
&nbsp
מירב שירום- מעניין אם תהיה קשורה לבעלה ירון.
&nbsp
עדן סבן- סופי, שכנראה תגרום לדניאל לבלגן בלב.
&nbsp
עומר נודלמן- לין, האקסית של שון שבאה לעשות בלגן.
&nbsp
רון כהן- ראפר? לא יודע את מי ישחק.
&nbsp
רות אסרסאי- כנראה אימא של סופי, ואולי של הדמות של יונתן. אגב, במציאות פער הגילאים ביניהן הוא כולה שלוש עשרה שנים.

למעלה