שרשור פתיחה-ספיידרז 2

YossihNew

Well-known member
מה יהיה ?- סדרת הריגול הבינלאומית של מיכל קופר קרן חוזרת לעונה שנייה! הפעם הספיידרז מפשלים בתחילת העונה במבצע ללכידת הפושע הבינלאומי ארנסטו ספיבק, שמשתמש במכשיר להרעיד את האדמה (מה? במשהו מהחלל אמרתם? שטויות) כדי להשיג אוצרות טבע מבטן האדמה. אנה ונוח מפוטרים מאקו, אבל הספיידרז מסרבים לוותר ומחליטים לטמון מלכודת לארנסטו בשמורת טבע. מה שהם לא יודעים- זה שכנראה הוא צעד אחד לפניהם...
מי יהיה ? - משפחת פישר- קים אור אזולאי, עמית הכטר, בחור שדומה בצורה מחשידה ליונתן גוטליב רק גבוה יותר, קובי מימון ונתי קלוגר. בנוסף יהודה בוחבוט, נאיה פדרמן, ירון ברובינסקי, רות אסרסאי, ומירב שירום.
מי מצטרף? -אברהם ארנסון, ניקול פודבלני, אורי יניב, אוראל אטיאס, יניב סוויסה, אלון לשם, יעקב זדה דניאל, עמנואל לוי, שקד קנוביץ', הדר רצון רותם, שלומי קוריאט, אלון גביש, רז ספני, ליאל אלי, קארין עליה, רעות אלוש ועוד...
דעת הצופה אחרי הצפייה - נדמה שיהיה מצחיק ומותח. מה גם, אילן רוזנפלד הצטרף לצוות הכתיבה, יש המון דמויות חדשות, שני חלקים לעונה עם שני סיפורים (מעניין) ויהודה בוחבוט יופיע גם פה וגם בבנץ. מוזר? כן. אני כבר מכין בדיחות...​

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

YossihNew

Well-known member
פרק 41- הטעות:

|נחמה|

והפעם עם שמות!

אז מה הטעות של דניאל?

מה הולך עם אריק ואדל?

איך הילדים יעודדו את ההורים?

ו... מי מצטרף העונה לספיידרז?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
כל ה"אקו 3", "אקו 2" הזה... מבלבל קצת. ואקו 5 נחמד, אבל לאן נעלם טומי? שוב פעם אתם זורמים עם זה שזה טומי, זה לא טומי. הנשק החדש! ג'ימי! ממש אוהב אותו. דניאל פיתח בינה מלאכותית. בן אדם, לך תעבוד אצל גולד. אולי עכביש? סתם זורק חיה. ססמונטור... תראו לאן הגענו. איפה החום? איפה האנושיות? איפה הימים שבני אדם טסו לירח כדי להשיג דברים מרעידי אדמה? איפה, אני שואל אתכם? רק תרחיקו את אנה מהססמונטור.

תודה, ג'ימי. חייב להגיד שהתבלבלתי בהשקה וחשבתי שהם לא יודעים איך ארנסטו נראה, אבל הם כן... הם רק לא יודעים מי החיילים שלו. דניאל, לעזאזל איתך. לעזאזל איתך. הייתי מפטר אותך אם לא היית האלון שבחבורה, עם בנות זוג יותר ממה שצריך להיות לו. לא, החוסר אנושיות... תשתמש במגנטיט, תבנה מערה! אבל לא. מכונה. ג'ימי לפחות אנושי קצת.

ואז צילמתי את הפתיח.

חייב לציין אגב- רועי, אנחנו חייבים לעשות קטגוריית "רחפן השנה". אחרי קטגורית "שדה המוקשים של השנה" בשנה שעברה!

אילן תסריטאי פה. הזוי. דניאל, אתה נורא. מי מדבב את ג'ימי? ואיך הוא מתפתח, מה זה? דאוס חדש? למה בן קלוגר לא יכול היה לדבב אותו? ג'ימי גונב את ההצגה.

איבדת את הצפון, דניאל? אנה, את ממש מומחית לעניין. כאילו הרעדת אדמות פעם או פעמיים בחיי. אוקיי, בדיחה נוספת: קובי מימון היה אבא של לירון רביבו, נתי של ליטמן, הם היו זוג בפולמון שאילן כתב. עם שירה אלון. אתם יודעים, הכי מפתיע זה שעם כל המצב הפוליטי והתהפוכות, השרה להגנת הסביבה נשארה בתפקידה! גם לזה תהיה לי בדיחה.

הם כאלו קורעים. אז כולם יודעים על ארנסטו. איך חשבתי שלא יודעים מי הוא? הנה, תמונה שלו. בוא'נה, ממש נכשלתם. בית חדש. יופי. בנוגע לסופי: זה לא היה בדיוק שהיא נפרדה ממנו, פשוט... הציעו למיכל סדרה שתהפוך את גילי איצקוביץ' לכוכבת שלא מהעולם הזה עם המון מימז, והמחיר היה שעדן וקובי יצטרכו לשחק זוג, אז זה קצת מגעיל היה אם היא הייתה חוזרת להיות חברה של דניאל. כאילו, לא נראה לי שהייתה בחורה שהייתה עם אבא ובן, אלא אם זה היה משהו קומי מוזר. בכל אופן, דניאל יפוצה. האנימציה של ג'ימי נהדרת. והנחירות! הוא אנוכי מאוד. הבחור המוזר הזה שהוא לא יונתן גוטליב. היי, ליטל הבן. אתם יודעים שטייכר אמר שליטל הוא קים אור אזולאי בבן? זה מוזר. יהודה גם מוזר, הוא פתאום הפך לשחקן קומי אחרי התפקיד של שון. גם בנץ, גם בזאת שלי... זה אפקט לידור אדרי, נשבע לכם. זה מה שקורה כשמסתפקים בכפיל של שון המקורי. מצחיק, השחקן המחליף של טומי.

הקטע שהם מעודדים היה הכי חזק בהקרנה...

והתגובות של אנה ונוח כל כך שונות. אנה לפחות מנסה לתת קצת תשומת לב. נוח אפילו זה לא. והמשחק קליעות שלהם... טכנית, טכנית, מחליף לילד חכם לגילו. הוא היה ציני מדי. הספיידרז לא מרימים ידיים.

איזה פרוטוקול? של נהר? חצ'קונים? לניקי? למה כאן שמים לפטופ? אגב, ארנסטו זה האבא של מתי? בן הדוד הרחוק שלו? אתם רואים, הם לא זוכרים. למה? כי זה לא הוא. אם זה היה הוא הם היו זוכרים. אבל זה לא טומי או יונתן גוטליב אז בחייאת. השרה להגנת הסביבה מבחינתי זאת טיגיסט ממותק בול באמצע. מה? מה? אסור? איך חשבתי שהם לא יודעים מי זה... ויש לי בעיה שהם מסבירים יותר מדי על אריק. אפשר לעשות את זה בצורה יותר חלקה. כזה: "אריק רוסו. אוהו, שאני לא אתחיל לדבר עליו! כמה הוא קיבל אחרי שחשפנו שהוא בגד באקו?". סליחה, מיכל, אני לא אומר לך איך לכתוב. סליחה אילן. ועכשיו קטע מוזר.

תתבייש לך, יא מנהל מילקשייק כושל! דניאל מתאים לשוטר הטוב. מעניין מה יהיה עם אריק ואדל בהמשך העונה. רגע. אם ארנסטו ספיבק קשור למתי ספיבק, אז ברור שמדובר כאן בענייני חממה. גם אריק היה בחממה. לא, לא היית מצליח, אתה פשעת וניסית לסייע לאדל.

ג'ימי לא נראה כמו אדל. אבל סבבה.

ג'ימי הדמות הנהדרת העונה. אולי זה קולה של אדל? כן, זה קולה של אדל. הבנתם? ג'ימי, תעשה לי על הבחור הזה סריקת רשתית ותוכיח לי שזה לא יונתן גוטליב.

מירב שירום מחקה את קים אור אזולאי מחקה את מירב שירום. מה חלון, מה אתה קורין גדעון?! לידנברוק. שנון. יום יבוא ומישהו ייקח מגנטיט וישבור לארנסטו את המונופול. מכונה לא אנושית כזאת. איפה הימים שאנשים ממש עשו רעידות אדמה בעצמם... קדחו בפלטינה, פיצחו צפנים של וירוס?!

חשבתי שכאן הפרק הסתיים. אבל בסדר. מה עשיתם, אתה ואימא? לא משהו מגעיל מדי?

אני הייתי מלהק את שלומי לתפקיד הפושע. אבל מי אני שאפקפק בבמאי. הבמאי המכונה מישל. אתם יודעים מי היה מישל בתנ"ך? לא משנה, נרפרר למערכון הזה עוד המון פעמים במהלך העונה, כל פעם ששלומי יופיע. יפה נוף, באנגלית בלוויו. ככה, דניאל, ככה. כמה זבובים! מה יש כשיש חושך, לא טומי? שקנאים. נכון. הכינוי "שקנאי". מצחיק. הם באמת ממש מוזרים. ארבעתם: טומי, ניקי, דניאל, והבחור החדש שהחליף את טומי.

איזה מבצע סודי? טוב, אני יודע איזה מבצע סודי, אני יודע מה יקרה פה. אל תחשבו. יהיה מצחיק. אבל רק מהפרק הבא...​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
רשימת שחקנים:

נתי קלוגר- אנה פישר

קובי מימון- נוח פישר

קים אור אזולאי- ניקי פישר

עמית הכטר- דניאל פישר

יונתן גוטליב (לכאורה)- טומי פישר

יהודה בוחבוט- שון גודמן

נאיה פדרמן- אלה גודמן

אברהם ארנסון (לא אהרונסון כמו שהם כתבו)- בנג'י

אוראל אטיאס- ליאם ברמן

אורי יניב- מרקו גרין

אלון גביש- דין

אלון לשם- ארנסטו ספיבק

הדר רצון רותם- אימא של בנג'י

יניב סוויסה- פועל של ארנסטו

יעקב זאדה- פועל של ארנסטו

ירון ברובינסקי- אריק רוסו

ליאל אלי- תפקיד של כוכבת רשת.

ניקול פודבלני- מיה גרין

עמנואל לוי- גאיה

רז ספני- תפקיד של כוכב רשת.

שלומי קוריאט- דייוויד

שקד קנוביץ'- אמילי

אריאל נוביק- רותי (אשתו של דיוויד)

בר ברימר

בר גול

טל מיכלוביץ'

יאיר להמן

מירב שירום- אדל סימון

ניצן זיסר

קארין עליה- נלי ג'י (המעצבת האהובה על אלה)

רוית יעקב-

רות אסרסאי- השרה להגנת הסביבה

רעות אלוש- שותפה של אנה באקו

שראל פיטרמן- נראה לכם שהוא מדבב את ג'ימי בכלל?

נערך לאחרונה ב:
למעלה