היכונו לביאת האביב. מלכת הסדרות ואהובתי לנצח. לנצח!
מה קורה עם המוזיקה הדרמטית בזמן השקופית אזהרה...
אתם יודעים, כשראיתי את הקטע הזה בהצצה חשבתי שמדובר באלון הילד. אבל לא, זה האקס של נועה קירל שהיא מתעלמת ממנו. הילדה שמשחקת את אמה מוכרת לי מאוד. ולמה סלסילה? אמה הייתה אהודה. מעניין מה הקשר של החברות שלהם. אבל רגע- אמה ואלון היו בני 12? עכשיו הם בני 21?
בוקר טוב, נסיכת הטבלאות שלי. בוקר טוב, אקטיביסטית מדהימה שלי. בוקר טוב... חיליק. בוקר טוב מלכת הסדרות שלי. ושירה אלון. אני חושב שאביב ודולב עדיין בפלמ"ח. היא משפיטה אותו. שנת שירות בטח חטפו את שירה. פשוט חטפו אותה. אלרגית לקופות? למה, מהממת, אולי נעשה קרוסאובר עם קופה ראשית. לשאולי יש חולצת חברים כי הוא ודניאלה בהפסקה. ודריה הפכה לאקטיביסטית ממש. תמיד היה לה חוש צדק. אתה, אלון? לא קורא מגזינים על התחממות גלובלית? ומי כתב שהלואיזה צמאה לאהבה? אני לא עושה עניין מרגליים בכלל.
נוכל לטעון שהוא נפצע בפעולה של האצ"ל.
ברצינות, שאולי? דווקא אתה? מכולם דווקא אתה? טוב לך באמת? זה נראה כמו אמיר ח'ורי. סתם, זה לא הוא. אני לא אנרכיסט! ואני מנסה להבין מי אלה. ארץ שיושביה היא אוכלת זה במחצית של פלמ"ח. טוב לי כי אביב משתלטת על הסדרות ויש כאן מועדון נפגעות ירון בן הרוש, אבל בנוגע לשאר אני לא יודע.
אבל למה אין פתיח, למה תמיד אין פתיח, מה קרה לפתיחים?! אמרתי לכם כבר שאם לזירה יהיה פתיח לוגו תירו בי?
היי, זאת... זאת. אני מבין שאין להם קופירייטרים. הקבוצה? ברצינות? אגב, ריטה הכתבת זאת בכלל מורג השוטרת שהיא אנדרקאבר. גם בספיידרז היא תהיה אנדרקאבר! היא מרגלת אחרי אלון, סוחר הסמים המבוקש. אבינועם גושן? מי זה? מי השחקן? דריה לא מאמינה בממסד, זה הגיוני כשאת גדלה באשמורת. היי, היי, אני מזכיר לכם שדריה שחררה עכברים מהכלובים בכפולה! נכון, דריה. אבל מי רע פה?
חזרתה של אלינור. למרות שדריה תפסה יותר נפח פתאום. סופסוף שירה נעלמת, מגיע לה. כן, ימצאו עבודות. דריה בהפגנה. יפה. אני אוהב אותה.
הוא עדיין לא הציע לה ניסויים. אלון, מאיפה הקרצת את החולצה המפגרת הזאת? כן, הוא פספס שיש השקת ישיבה חדשה. אה, זה בירושלים. חזרתם מאוסטרליה? תמר, אל תתערבי לו בעסקי הסמים. יש לו מלא לקוחות. כן, אלון סוחר סמים. אני אמרתי את זה בעונה הראשונה, הוא הוכיח את זה בבלקספייס, אני מתכוון ללכת עם זה!
אולי שישאל מישהי שמבינה בתחנות. הלב שלך לא זכר לרדת בתחנה? היי, היא באמת בניו יורק! לא, היא באמת בניו יורק, לומדת משחק. אמרתי לכם! שאולי לבש חולצת חברים כי הוא ודניאלה בהפסקה. אתה!!!!!!!!!!! אח של ה... נו, אי אפשר לקשר בינו לבין עידו? לא? משלוחימוס? לא יודע, עידו מוסיף משהו לסדרה? ההיא... ההיא מהממת. ראמן זה מתאים לה.
ממש חוטפים את שירה מאיתנו. מה עם ג'וקי באמת? לא שמרתם? כן, עידו מתאים לצבא. ואני גם אגיד לרועי- אם יש שני אנשים שבשבילם הייתי עובר לצד שלך, זה עומר ועדי. הם שני השחקנים הכי חתיכים על המסך שלנו, ותאמין לי- ראיתי אותם בלייב בגופייה. אני יודע את זה. באמת למה עדי שבר את הרגל? אמה, זה ההוא שאמרת שאת מאוהבת בו ו... רגע, היא לא.
היי! אתה מהאצ"ל! יותר מדי יהונתן בר אילן ליום אחד. תאמינו לי. מה יש פה? יש משהו שנקבר בדירה? מה קרה?
היי עידו. מסכן. אף אחד לא עוזר לו. ואנשים בתל אביב באמת כאלה. להפוך את התיק זה לא מחאה.
ואני מתכוון לתת לכם את הבדיחה שלי לעונה: אני מסרב לקרוא ליובל גונן בשם הדמות שלה. למה? כי אני מתכוון לקרוא לה בצורה הכי מפורשת: אל(ו)מה! הבנתם?! אל(ו)מה! ויהיה קשה לכתוב את זה, אבל אני נשבע לכם שחייבים לקרוא לה ככה, הדמויות לא יעבדו עליי! זה כמו ספיר מאליפים שהפכה לסוכנת, בחייכם. אני לא אתן לה לעבוד ע... היא יפהפייה כל כך. היא מהממת. סליחה, היא לא תעבוד עליי! לכי תדעי, גברת. אולי מישהו מחפש פלטינה ותהיה רעידת אדמה. שאולי, למה לא אמרת צ'יפס כפול ומיונז בצד? טוב, מי מאשים את שאולי. אני לא מאשים את שאולי. האישה יפהפייה. מבחוץ ומבפנים. אבל היא לומדת פילוסופיה ולכן היא עובדת. אבל הפרצוף שלה כזה יפה. תראו אותה! זה בלתי אפשרי! יפה, שאולי. נחמד.
אקס שלך! אה... אם זה נכון לזכור את זה. זה כי הלב שלך לא זכר לרדת בתחנה. וההוא במסכה לא אידיוט! מסכות זה חשוב! לח ורטוב... אוי, עידו... איזה יופי... תמיד אהבתי אותך במראה הרטוב. את מבינה בגבס. בפעולה! באצ"ל! אל תשקר! זהו? אמה, עידו וחיבוק של "אני לא יודעת מה להגיד שחזרת"? הקבוצה, הקבוצה. יכולתם למצוא להם שם יותר מגניב! נכון?!
אני מרגיש שאנחנו בפרק "בואו נציג לכם חדשים". מגנא!!!!!!!!!!!!!! שלום. אני מחכה לקטע שדריה תספר לנועם על מעלליה עם גברים ועל האקסים המכפירים שלה (פרט לעידו), ואז היא תגיע לתום. נועם מודעת לבעייתיות של תום. הבוגד בקיבוץ. ואז נצרף גם את אל(ו)מה, בכלל. ואולי ריטה. אולי. היא מבינה, דריה. היא כל כך מבינה. מי כמוה תבין. היא באה מקיבוץ. היא נגד שחיתות וכסף. ו... חבר'ה, יש לי בעיה קטנה, גם עם החולצה וגם עם השלט... שחיתות! לא שחיטות! שחיטות זה אל(ו)מה אולי לא תאהב, אתם מוחים נגד שחיתות! מגנא, את כועסת?
כי היא מתחמקת ממך, עידו. עידו היה בדד? בדד רק עם... יהונתן? לא טוב לי. גם את לא יודעת, אמה? כולן לא יודעות. אתם תחזרו בסוף, יהיה בסדר.
יופי, מגנא! יופי, דריה! ביי, שוטר. אתן באמת מתאימות. לא פלא שההוא... אבל דריה צריכה להביא את נועם לאשמורת. מחאה אחת נגד שחיתות שם ותראו מה יהיה. למרות שאשמורת בלי שחיתות זה כמו... סרט בלי פופקורן. מה, נועם? לא, דרך הים זה הבית שלי, מצחיקולה. היא מתבלבלת בגלל ש... לא חשוב. למה שוב לדריה יש חברה ש... דריה, למה עלייך כל השקרנים? זה בסדר, מגנא, אני אוהב אותך.
למה הפלמ"חניקים מתבחבשים? בדד בצד? אלון, אתה צחקת על אנשים בבית הספר? אתה? אתה ויאניב, אולי? נו, עשה מעשה עומר דיין. או משהו שדומה ליומני, היה ביומני מקרה שחבר של דפי בא לבקר ו... הוא גבה מאוד. זה היה דניאל גרנט, אולי. אולי! אל תתפסו אותי במילה! כן, תפס גובה. עידו, שירה, אלון. שירה אלון. אני תמיד צוחק על זה. זה הוא מהקבוצה, כן? זה הוא המנהיג.
הוא היה נמוך. כן, הקטע הזה הודלף. זוכרים? חצוף קטן, מה זה?! מי אתה חושב את עצמך?! יהונתן בשן?! ולמה לא יהונתן בשן באמת?!
אלון, זוכר שדפקת את האחות התאומה של נועם? זוכר? לא משנה. וכן, היא בודקת את שווי הנכס. שכחתי כמה היא יפה. מגנא שלי. אלון השתנה. או שלא. אביה פשוט מהממת. מהממת! תזכרו מי זיהה ראשון! מה קרה?!
לא, לא הרגל שלה! לא שוב! איפה אתה, מליפיק מטומטם?! צא אם אתה גבר! בוא נראה אותך אם אתה... לא, רגע, הוא בכלל רחוק באילת עם אליאנה תדהר. ואנחנו חתמנו על שלום מזמן כבר. בעצם כבר לפני שהיא הכירה אותו היא "שברה רגליים". מי דחף את מי? אלון, סתום. מנסה לעמוד על טיבה של נועם. אלון, לא היית צריך.
ככה את נראית כשאת עובדת בארבע סדרות בו זמנית. לא, מפקדת חמודה שלי! את מתבלבלת לגמרי! אלון לא רוצה את... הייתם?! אבל תמר, את עסוקה. עסוקה מאוד. ממתי אלון הפך לבליין כזה? זה רק מכירות סמים. הוא פשוט בוחן את השוק. שירה יועצת נהדרת אבל מה העלילה שלה? גלישה. גלישה, זה בעייתי. אתם יודעים מי גולש? השילוב הזה בין תמר לאמה לדריה לנועם... ותכף אל(ו)מה... הלב שלי לא יעמוד בזה. מה הלאה? שירה לוי באה לבקר? לא, היא מתחתנת מחר.
דריה, מה את יודעת על חתיכים, שמעתי שאת בצד השני. עשה לך עומר דיין! וזה לא בסדר, את מהסדרה השנייה בכלל! אותו עולם אבל לא אותה סדרה! טוב, הוא נפגע. שייפגע. מה אכפת לי. דריה נגד התחממות גלובלית? או בעד חיסכון? אמה, מה קרה לך? את אמורה לעלות על זה.
בוגד כמו אחיך. ומתי נכנסת? טוב לך? לא טוב לך? מה יש, בובספוג?! מה קרה?! תחשדי בו, שירה. תחשדי בו.
אני מבין שזה עובר במשפחה. נכון? זה עובר במשפחה. כמו שעובר להיות בזיגי, רק שהיא מאחורי המצלמה בדרך כלל. מה אתה עושה פה?! מה?! שיקמה אזולאי. כן, זה משטרת תל אביב פה. לא אשמורת. סליחה, גברתי, אבל אפילו בעלך לא יכול לנהל את המשטרה ביישוב הכושל הזה! שיק... מה? לא משנה. מעניין אם תהיה סצנה בין הזוג... המשטרה *פה*! פה! לא כמו באשמורת!
אלון קליין- מייצר סמים, לא פותח ריצ'רצ'ים. אביב לא מפקירה עמדה בחיים. היא מלכה, זה נכון. מה הקשר? אני מניח שאמה הכינה לאלון טבלה על בילויים בתל אביב. שני חמודים מאוד. הם יחזרו בסוף, רועי. אל תדאג. ספורט ספורטיבי. בדיוק. אבל שני מהממים.
הוא בוגד. בוגד. זאת הדירה. יופי. מי מפעיל אותם? זאת הכספת? ומה המטרה?
היא הבריזה לו? היא תמיד מבריזה מדייטים, מסתבר. שאולי, אני צריך להסביר לך שבנות... שקט, שאולי. יופי, אלון. עבד. ביי, שירה. ואל תיזהרי בדרך, מי ירצה לחטוף אותך? אולי שונאי השמינייה החדשה רוצים את חייך. אולי. כבר אז היא הייתה נעלמת. אלון הקומבינטור. אנקדוטה. שירה, אולי עם המזל שלך את...
הרשימה. ראו הוזהרתם! זאת שהסתכלה על המסך כשדריה הגיעה... ברור שזאת... אמה מסוכנת.
רגע! זה בכלל לא... זה גיל פרנק! זה ההוא עם היצור! זה האבא של דן (ואולי ככה גם של עידו/גורי)! זה האבא של בנו!
אלון, אתה מנהל רשת סמים מהטלפון? אני צריך להפסיק עם הבדיחה הזאת? תתבייש לך. לא מציע ניסויים שכמוך. אלון... מה עשית?! היא מפריעה לך בעסקאות ה... בסדר, נו. אני מפסיק. היא רוצה להיות איתך, יא אפס! אפס אפסים! שיתבייש לו! לא מגיע לו בחורה כמוה! אתה מבקש הפסקות, אלון?! אתה מבקש הפסקות?! אין בעיה. רק מזכיר שהנפרדים בפרקים הראשונים חוזרים בפרקים האחרונים! ועוד השבועה לחביתות, זוכרים?! תתבייש לך, אלון. בוש לך! בוש לך יא סוחר סמים מושתן!
ורק לטמבל הזה מצליח. לא אוהב אותו. הוא נראה לי רע. מעניין איך נכנסים כל החבר'ה מראשות העיר... ילד הכאפות של נועה קירל. זה לא הזמן, אמה. מה קורה באמת? אלוהים, מה...
מפחיד מאוד. שירה, לא הלכת? איפה ההיא מהאמבולנסים?! היי, זה לא היה... זה... שירה! מזל טוב על טבילת האש! למרות שאני חייב להתאכזב ממך. באשמורת כל העולם ואשתו נחטף, את היחידה שצריכה לעבור לתל אביב בשביל להיחטף. מה זה? להיחטף שם זה כלום. באשמורת זאת דרך חיים. ולמה הנעל? לסינדרלה?
שמעתם שהזמרת מצטרפת לאקס פקטור, משהו...?