שרשור פתיחה -מקיף מילאנו 2

Roei152

Well-known member
מנהל
מה יהיה ?- העונה הקודמת נסגרה בקצוות פתוחים .. גיא גילה את הסוד של עומר.. הוא סטרייט , ועדיין מאוהב בנור , זיו מתמודדת עם הניצול של נייטרו ,שירן ואשר נהיים זוג , סופי שעדיין מאוהבת בגיא , מתקרבת לאחיו , כפיר .. ורפאל פטרש כדי לקחת אחריות על מה שקרה לזיו .. אנחנו פוגשים אותם בעונה הזו שמורה חדשה - אביב בוסתן - נהיית המנטור של מגמת האופנה במקום רפאל , . והיא באה עם כוונות טובות אבל הגישה שלה לא בדיוק עוזרת למטרה של המגמה , לנצח את מכונאות ולטוס למילאנו.. בזמן שסיפור הארון חונק את עומר . הוא גם מנסה לעקוף את מנואל ומגמת האופנה ולפנות לרפאל באופן פרטי ומחתרתי , כדי לנצח ולטוס למילאנו .. במקביל מבורך מסכימה לצאת עם כפיר , אך מסיבה מסוימת זה סודי .. סודי ממי? גור מוצא זוגיות גאה (ולא ראשונה מסוגה , אפילוו בלי נשיקה , רק בעונה הבאה ) שירן ואשר ביחד רועי ממשיך להתמודד עם הטרשת שרק מחריפה , מלי עדיין מחפשת את עצמה , שובל וגל רון מתמודדים עדיין עם ניפוץ הסטאורטיפים . ואצל נור , מעבר למשולש האהבה המסובך בין גיא לעומר על ליבה , מייל מסתורי שמגיע לאימא שלה , משנה את התמונה .. אז מי יזכהה לטוס למילאנו מכונאות או אופנה ? בטוח שאביטל לא יודעת ..
מי יהיה ? רוב שחקני העונה הקודמת ממשיכים לעונה 2 נאיה בינשטוק ,יונתן ווקס , עילי צ'פמן , מיקה צור , אור יעקוב , קים אור אזלואי, אקי אבני , בת אל בורנשטיין , גל ניסים .. אליהם יצטרפו גאלה קוגן ואיתן גימלמן..
דעת הצופה לפני הצפייה עונה חדשה לסד רה כזאת זה תמיד מרגש .. בואו נצח עוד קצת ונגלה שלהתבגר זה לא פינקניק ...

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 17 -סוויסט סיקסטין
מי זאת אביב בוסתן?
ומה קרהה במסיבה של נורי בין עומר לגיא?

YossihNew

Well-known member
בעונה הקודמת. לא הגזמתם בכלל. ושלוש דקות...

ניחוח אייטיז. זוכרים שדיברנו על דני הוליווד? אז אייטיז. גאלה כרגיל מהממת וקורעת, אבל מוזר לי פתאום לראות אותה בלי מבטא ארגנטינאי כמו בבית הכלבים. אה, היא טיהרה את עומר? לא יעזור לך.

רואים? את העונה פותחים עם הדמות הראשית מהקאסט הקבוע. טוב, אחרי כל כך הרבה זמן שמחפיצים אותו, הגיע הזמן שגם יוני מלס יזכה לראות משהו כזה... מה, הוא רק חפץ של שיר זוארץ? לא מגיע לו גם? לא? טוב, אז לא. זיו נראית מאוששת. ואני לא מדבר רק על התאונה של קים. ומלי בסדר גמור.

גיא. מבורך. גיא, אתה נשארת דביל גם העונה. ואתה נתקעת בה, טמבל.

אוי ואבוי. אתם מבינים, זאת הבעיה עם חייקיות כמו נורי. לכו תדעו עם מי הן היום. נאיה מטורפת כהרגלה. כמו תמיד. וזה בסדר ומחמיא לה. גיא נשאר אידיוט. כרגיל.

שירן נשארה מלכה. כמו תמיד. אז גל ושובל נשארו על מי מנוחות. מבורך באמת שכחה עם מי היא מדברת. כי עם כל הכבוד למבורך, יש כאן רק מלכה אחת. האמת שאני רואה את אשר מקנא לשירן. תחשבו, חבר'ה- זה בוזי, כן? להזכיר לכם את הסטרואידים? טוב, "אפליקציה מהשטן"... איזה מימ אפשר לעשות עם זה... תנו לה, עד שיש למבורך יכולת לתפעל טלפון בלי הקרינה...

הבנתי. יש בעיה, חברים. יש בעיה. יש בעיה מאוד רצינית. אבל גאלה עדיין אייקונית.

אביב בוסתן מועלם שוורץ...? באמת קיצור למה? רפאל הוא אכן טיפוס. אחת מהדמויות הגדולות של אקי אבני וזה אומר משהו. התגובה של אביב בוסתן לעומר קורעת. אבל רגע, הידעת את הדרך? כי נראה לי שנורי מבינה אותה. שתיהן מטורפות. אה, הם התקבלו? אתם מבינים, זאת שירן. הם, עומר. יותר נכון, היא. מה ציפיתם? לנצח את שירן עם מה בדיוק? או או. פשתן.

אבל גם נורי גזורה ומשוגעת לגמרי, מה הבעיה? ברור שבעינייך היא אחלה. ברור. מתאים לנורי. חמוד לסופי. תדעו שנאיה הרבה יותר טובה כנורי מאשר אלינור. היא לא רצינית כמו אלינור, היא הרבה יותר נורי באופי שלה (ולנאיה הייתה בעיה באפיון של נורי, מוזר). נאיה, אני חושב שאני יכול להפוך אותך למימ (וכן, קישרתי בין התגובה של נורי לגייז לתגובת מעריצי שרית חדד היום). והתגובות של סופי ברקע קורעות. בכלל התגובות של כולם קורעות. אבל מבורך בעיקר.

שירן במצבה הטבעי והמהמם. הוא לא רגיל לזה, פשוט לא רגיל לראות בנות עירומות ולא להתפשט. והנה החבר החדש של נורי. סליחה. נכון, מי הגתה? אתה סתום, אתה גם ככה על תנאי אצלי. נראה לכם ששירן הופכת לאט לאט לשירה שטיינבוך? אבל שירן יותר חשובה. וחוץ מזה, מכונית אוטונומית זה גם ראש גדול ידעו לעשות. השליטה הניהולית היא מה שחשוב. נכון? לא?

גיא מעצבן אותי יותר ויותר. זאת המסיבה של נורי והיא תבכה אם היא תרצה.

מנואל, את תגדלי רק לרוחב. לא לגובה. מה, הומור עצמי... יקב או בוסתן? לי יש מה להגיד. התכוננתי. אז ככה- איך יכול להיות שיש שתי קים אור אזולאי בעולם הזה? ורפאל מכיר את שתיהן? והאם יביאו את נטלי לוי לתפקיד אורח? או את שירז? וזה שאימא של זיו זאת עינת ארליך, האם זה אומר שיש לה אופי נהדר? זיו מרגישה שהיא רצה מהר מדי. כרגיל. ממששי פשתן. אביב בוסתן מועלם שוורץ בשבילכם! זיו התחילה לאפות אבל לאכול היא לא אוכלת.

היא עצמה תרומת זרע. גור אתה מוזר. גיא, גם אתה. פלג, גם אתה. רועי אני מבין, אבל אני מזהיר את גיא שהוא יגנוב את נורי מתחת לאפו בסוף.

הם השמיעו ברקע "דני גיבור", אני מת... נורי חייקית גם בתכנון המסיבה. מה, עומר הלך לשחק עם ילד אחר? על איזה עומר מדברים? יש לה המון עומר בחיים.

כרגיל גיא מעצבן אותי.

הריבת שלווה הזאת פישלה בטח. אני לא סומך עליה. אה, בגלל זה. למרות שאני לא מבין למה לטרוח בשביל אשר אבל בסדר.

מיגרנה, מהכוח הניהולי שלה. שליטה מרחוק?! הוא השתגע?! אבל מצד שני, להיתקע בטאבלט... מצד שלישי, שירן עובדת זה נשמע לי דייט מושלם.

התגובה של נורי להפתעה ענקית. כרגיל נאיה משחקת אותה. כרגיל המצב עם עומר מוזר.

ושוב האייפונים! אני מאחל לה שצביעת השיער לא תפגע בשיער שלה בעונה השלישית. היא לא קסם!!!!!!!!!!!!

חבר'ה, לא צריך את גרסת הרוק של "דני גיבור"! בחייאת! אה, הנה יונתן. תרומת זרע משובחת! או מאבא של גיא, לכו תדעו, דברים קרו. אני לא סלחתי לכם על גניבת הבדיחה אגב.

אה, עדכון גר... סליחה, היו אחלה תוכנות! ואיך סידרת את זה?! יופי שיעבוד חלק, אבל עם מה?! ליבי ליבי עם שירן. שמדברת במטאפורות. נכון? לא אתה לא, אשר. הייתה בחורה שעשתה את זה לך, אתה יודע. מוקדם מדי באמת. זה לא הסדר הנכון! מאוד! רואים, זאת הסיבה שאני מת על שירן. וגם כי אור יעקב מהממת אבל גם בגלל שהיא פשוט צודקת. ומלכה. אבל אתה תאהב אותה גם בזכות היומן, נכון?! כי בלי יומנים ולו"זים מה אנחנו?! מי אנחנו?! אני שואל אתכם, מי אנחנו?!

חידון על נורי... אני צריך לבחור בתשובה הכי לא צפויה. הידעת את הדרך! לא? התקווה! מתאים ל... סדרות מסוימות. אדון שוקו? אוקיי. טוני סטארק?! לא הגזים עומר בכלל. גור הוא פרדי מרקורי, שימו לב לשם של מבורך שקל מאוד לזהות אותו ומצהיר הצהרה מסוימת לגבי החידוש של פרפר נחמד. מלי לא מבריקה כרגיל בשם, וגל רק עם הברקה קטנה מאוד. מי זה מזארטי? יונתן? נותנת ביס בצד! בטוח! זה הכי מטורף! כן, גל, אפשר גם לבחור. אוקיי, גם עוגיה זה מאוד חריג. העוגיה הכי טעים, יא הזויה! והיא, החייקית, אוכלת ככה בצורה הזויה. שירן לא הייתה מאשרת. ביי, בץ. ד"ש לאח של גיא ולאיזה הורה שאת פוגשת. לנורי יש פופיק, זה בטוח. או שאולי אין לה. גל, אתה ניחשת שאין לה?

הוא בכוונה עשה את המשחק מילים המטומטם הזה, נכון?! הוא יודע שמשחקי מילים מטומטמים זה רק היא!!!!!!!!!!!

נורי מתחפשת לגולדה. בטח. נורי לבשה סתם ג'ינס וטי שירט. זה הכי נאיה. אוקיי, טעיתי. הוא לא זכר, בסדר. אה, הוא עיצב... ברור שהיית זוכרת, זאת שמלה על עומר. בגלל זה נכנסנו לכל החרא הזה.

היי, הבן של צופית. זה לא יכול להיות בעייתי מאוד כי מבורך קטינה והוא חייל? יכול להיות בעייתי.

אופס. הנה זה... וואו. ליבי ליבי למלכה המקורית של רועי.

יש צדק בדבריה של אביב בוסתן מועלם שוורץ. אוקיי, לא יודע, באיזושהי צורה. אלא אם היא באה לשבש את הכול כמו תמיד.​

נערך לאחרונה ב:

שיר m

Well-known member
היה פרק נחמד
בהתחלה שמחתי לראות את כולם
ואז הם חזרו לעצבן אותי:-P:

סופי וכפיר חמודים.

שונאת שאנשים מתערבים במיילים של אחרים!!!

YossihNew

Well-known member
חוץ מניצן רומנו שלה היו כל הזכויות למחוק מייל.

Roei152

Well-known member
מנהל
יוסי אל תתתעצבן אותיי
ושתדע שאני בעד אשר , זה לא אשמתו ששירן המגבת נפלה לה ... וזה שהיא מדברת על מיניות כאילו זה משהו שצריך לתכנן בטבלה של אלינוור וקסלר .. , זה משהו שצריך לבוא עם הזמן ." שזה בא זה בא ..

Roei152

Well-known member
מנהל
אביב בוסתן מועלם שוורץ קורעת אותי
גור והחבר שלו באו משום מקום , וזה טיפה מעצצבן אותי ,- תנו להם עלילה!!!!
גם גיא מעצבן אותי מכרכר סביב נוור , יש לך את מבורך.. ..
כל הדיבור של שירן סביב מיניות קצת לא מתאים לילדים- צריך לעשות הגבלת גיל יותר גבוהה לסדרה -- בת דודה שלי בגיל 8 , ולא הייתי רוצה שתצפה במילאנו בגלל כל הדיבור הזה
קסם כועסת... מפחיד..

YossihNew

Well-known member
רועי, זאת לא נור.

נור זאת מהסדרה השנייה עם כל כוכבי הנוער.

שירן צודקת מאוד!

YossihNew

Well-known member
יוסי אל תתתעצבן אותיי
ושתדע שאני בעד אשר , זה לא אשמתו ששירן המגבת נפלה לה ... וזה שהיא מדברת על מיניות כאילו זה משהו שצריך לתכנן בטבלה של אלינוור וקסלר .. , זה משהו שצריך לבוא עם הזמן ." שזה בא זה בא ..
תתעצבן כמה שבא לך, יא מעצבן!

אין דבר שאי אפשר להכניס לטבלה! המגבת נפלה, נכון, זה היה פאק בתכנון, אבל שירן צודקת מאוד! יש לה תכנית ורק ככה הגענו למחוז חפצנו!

אם כל אחד פה יוותר על טבלאות לאן נגיע?! נעלמים עונה 4?!

Roei152

Well-known member
מנהל
יוסי , אי אפשר להצביע על יום מסוים ולהכריז , היום נעשה את זה בפעם הראשונה , זה משהוו שצריך לבוא עם הזמן, שהגוף מרגיש שזה נכון , שאתה סומך על הפרטנר/ית שלך , והוא סומך עליך .. זה יכוול לבוא בחודש הראשון , וזה ייכול לבוא רק אחרי 5 חודשים ביחד ..
שירן מתיחסת למשהו הכי אישי ופרטי שלה כאל משהו שאפשר לתכנן מראש , ואני לא חושב שזו גישה נכנונה .. היא אמרה לאשר , קודם אתה צריך להגיד לי שאתה אוהב אותי , אבל אשר לא יכול לדעת מה עעובר לשירן בראש .. היא קודם צריכה להרגיש קרובה לאשר בעצמה , ואשר צריך להרגיש קרוב לשירן , כדי שיוכלו לעבור לסקס ...

YossihNew

Well-known member
אפשר! בטח שאפשר!

הכול אפשר לעשות לפי הטבלה! הכול!

מכחישני טבלאות כולם פה. ראינו לאן אתם הגעתם! אני מההתחלה הייתי בעד שירן!

Roei152

Well-known member
מנהל
אני לא אומר שתכנון זה דבר רע .. שמדובר ב חלוקת תפקיים בעבודה , במקרה הזה ניח מי עושה מה כדי שמכונאות תטוס למילאנו ..
אני אומר שיש דברים שצריכים לבוא עם הזמן , וסקס הוא אחד מהם...

YossihNew

Well-known member
אין דבר שאי אפשר להכניס לתוך טבלה.

כרגיל כולם מפקפקים במלכת הטבלאות (כן!!!!!!!!!!!!!).

Roei152

Well-known member
מנהל
אני לא מפקפק בשירן , שירן מותק .
העברתי את הנקודה .. סקס זה משהו שצריך לבוא יותר עם הזמן , .. ברור שצריך לעשות הכנה מסוימת אבל לא עד כדי כך...

YossihNew

Well-known member
אין.

דבר.

ששירן.

טועה בו.

תכניסו את זה טוב טוב לראש. גם בהכנה לסקס.

למעלה