שרשור פתיחה- מיוחדת

YossihNew

Well-known member
הגענו לסדרה חדשה, סדרה מרגשת ביותר שיצרו צמד יוצרות אהובות עלינו במיוחד: מיכל קופר קרן וליאור ירון (יומני החופש הגדול, כוכב הצפון, כדברא, ספיידרז).

מה יהיה? האחיות מאיה ואלונה לא יכולות להיות שונות יותר. אלונה היא ילדה על הספקטרום ומאיה היא כוכבת יוטיוב מצליחה שרק רוצה לבלות עם החבר שלה, ירדן. בעקבות תאונה של אימא שלהן, מאיה צריכה ללוות את אלונה לקייטנת שיט. שם היא תפגוש אח לאוטיסט שיבלבל לה את הלב, שבמקרה הוא ספורטאי ימי, הוא מדריך שיט וכולנו יודעים כמה ספורטאים ימיים זה מבלבל, בעיקר נשים בשם מאיה. בנוסף נכיר את חבריה ליוטיוב, וגם בן זוגה יהיה מעורב בתאונת דרכים, אבל מה יקרה כשהוא יתאהב באישה עם הכוח הפיקודי שהוא דרס?

על הספקטרום לילדים, והשאלה האמיתית היא... מי כאן המיוחדת? אלונה, שעל הספקטרום? או שאולי מאיה, שמרגישה כל כך מנוכרת במשפחה שלה ותתחבר סופסוף לשונות של אחותה?

מי יהיה? בר מיניאלי (הלא היא חלק מהזוג המלכותי של הסדרות), אלה מלאכי, רועי רשף, תום אמסלם, נועה אסטנג'לוב, אופק פסח, ליהי טולדנו, דנה לב, שחר קפילי, שיר אברמוב, עדי אלון, אלון חמאווי, רננה רז, עודד לאופולד, אמיר בנאי, גל שלהב, מיטל טרבלסי ועוד...

דעת הצופה לפני הצפייה: אז אני גויסתי לסדרה הזאת, כי מסתבר שסדרות על אוטיסטים זה הפורטה שלי. האם אני אתרגש? האם אני אצטרך להסביר לכם? למה אנחנו מתרבים כל כך? ולמה בר מיניאלי משתלטת על הכל?! אה?! למה?! סליחה, לא... לא משנה.​

הגענו לסדרה חדשה, סדרה מרגשת ביותר שיצרו צמד יוצרות אהובות עלינו במיוחד: מיכל קופר קרן וליאור ירון (יומני החופש הגדול, כוכב הצפון, כדברא, ספיידרז).

מה יהיה? האחיות מאיה ואלונה לא יכולות להיות שונות יותר. אלונה היא ילדה על הספקטרום ומאיה היא כוכבת יוטיוב מצליחה שרק רוצה לבלות עם החבר שלה, ירדן. בעקבות תאונה של אימא שלהן, מאיה צריכה ללוות את אלונה לקייטנת שיט. שם היא תפגוש אח לאוטיסט שיבלבל לה את הלב, שבמקרה הוא ספורטאי ימי, הוא מדריך שיט וכולנו יודעים כמה ספורטאים ימיים זה מבלבל, בעיקר נשים בשם מאיה. בנוסף נכיר את חבריה ליוטיוב, וגם בן זוגה יהיה מעורב בתאונת דרכים, אבל מה יקרה כשהוא יתאהב באישה עם הכוח הפיקודי שהוא דרס?

על הספקטרום לילדים, והשאלה האמיתית היא... מי כאן המיוחדת? אלונה, שעל הספקטרום? או שאולי מאיה, שמרגישה כל כך מנוכרת במשפחה שלה ותתחבר סופסוף לשונות של אחותה?

מי יהיה? בר מיניאלי (הלא היא חלק מהזוג המלכותי של הסדרות), אלה מלאכי, רועי רשף, תום אמסלם, נועה אסטנג'לוב, אופק פסח, ליהי טולדנו, דנה לב, שחר קפילי, שיר אברמוב, עדי אלון, אלון חמאווי, רננה רז, עודד לאופולד, אמיר בנאי, גל שלהב, מיטל טרבלסי ועוד...

דעת הצופה לפני הצפייה: אז אני גויסתי לסדרה הזאת, כי מסתבר שסדרות על אוטיסטים זה הפורטה שלי. האם אני אתרגש? האם אני אצטרך להסביר לכם? למה אנחנו מתרבים כל כך? ולמה בר מיניאלי משתלטת על הכל?! אה?! למה?! סליחה, לא... לא משנה.​
מי זאת השחקנית שמשחקת את האימא של האחיות מאיה ואלונה?
היא מאוד דומה לרותם סלע שבהתחלה חשבתי שזאת היא :)

YossihNew

Well-known member
פרק 1: תבקשי משאלה |נרות|

אז מה יקרה במסיבת יום ההולדת של מאיה?

מה הסוכן מציע לכולם?

והאם לאלונה יש דייט?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
כן, את הקטעים של הסרטון ראינו. התקדם יפה קוקי. אבל אגב, רק שתדעו משהו. מאיה וירדן לא באמת ביחד. הוא רק מחליף את מיכאל. כשיבוט, אתם יודעים. שיבוט גבוה מדי יחסית למקור... ולמה הוא אומר "כן, אבל"? אתה לא אביטל.

אלה עושה את זה ממש יפה. למרות שהם טענו שאין לה ו' החיבור! ואני בטוח שאתם יודעים שזה לא נכון, ואני בטוח שאתם יודעים שלא חסר לאוטיסטים ו' הדיבור! ואני מקווה שהבנתם.

אתם יודעים שבר וליהי גרות ביחד?

אני אגיד לכם מה העניין. אימא של מאיה מייבשת אותה כמשל לזה שישראל מתייבשת. אגב, זה היה רעיון של בר להכניס את השורה הזאת לשיר של הפשוטע ואגם בוחבוט. אתם יודעים שפעם הביאו לנו את רננה בהצגה לעבודה?

והנה שוב פעם מישהו דורס. ושוב פעם תאונות. ושוב פעם היא מעולפת, המפקדת!!!!!!!!!!!!!! תגיד, אתה חושב שאתה יכול להתייעץ עם תום אמסלם בנושא?

מוכר כל כך. כואב כל כך. יפה כל כך. עיליי מאוד אוהב לעזור לנכים. הוא כל כך אוהב נכים, לפעמים הוא ואמא שלו סתם ככה יושבים על כיסאות גלגלים. למרות שהם בכלל לא צריכים.

כן, מוכר מדי. מה אמרנו? להשאיר את זה לדניאל סבג, זה השטח שלו. יש לי יש לי יש לי. אם טרפתי אותה, סימן שהיא...? תרופה! משולש אהבה על הספקטרום? כמו נעמי לבוב ממש.

יפה.

היא באמת מייבשת אותה. כמו ישראל. ביי, בחור שמשום מה הוא ובר לא זוג כאן. אבל הוא אחלה שחקן. תזמון מאוד גרוע...

יש לי בחור מצוין בשבילך, ירדן.

מסכנה אלונה.

הנה עוד מלך סדרות. רק מה הוא מסתיר, ולמה הוא כל כך חתיך כשהוא מסתיר את זה... אה, מר עילי! רק תזכור שאת פרינסס מוכרים במחיר מלא! מחיר מלא! לא מחיר חברים! שמעת?! זה לפי חוקי ספורטאי הים.

מסכנה אלונה.

עובד קשה הבחור. מעניין מה הם עושים עם הדגים.

הנה, הוא יכול לעזור לירדן. הבחור יכול לעזור לירדן. מכיר את נושאי התאונות. תגידו, אתם במקרה משתפים פעולה עם נרי בן שושן? עושה לכם הברחות דרך הים?

ברור שהיא יודעת מה האוטובוס. אגב, את הקטע הזה אני ראיתי באוטובוס בדרך לפלמ"ח. וזה בדיוק מה שעשיתי. בדיוק מה שעשיתי! מחובר לאפליקציה! והאימא מזכירה את אימא שלי ביחס...

מאיה, תכירי, ספורטאי ימי. את אוהבת ספורטאים ימיים? נכון? מה זה מיכאל גבעתי? לא, לא, כאן יש רק רועי רשף. שיבוט.

אגב ספורטאים ימיים... בושה, בושה. בדיוק כמו אי אלו אנשים.

אלונה מסכנה. רק רוצה ללכת בצורה הכי תמימה ונעלמת לה.

עכשיו נזכרתי שכנראה כל הסדרות של מיכל נפתחות ביום הולדת. או מסיבה. מסיבה למאיה, מסיבה להגעה של מאיה השנייה, מסיבת פתיחת הקיץ, מסיבה לטומי, ומסיבת יום הולדת ללילה וקירקי. זה, הוא חטף בבני ברק.

כל כך הגיוני...

איזה חבל כולם...​

Roei152

Well-known member
מנהל
יופי של סדרה .. פחדתי שיתיחסו לאנשי הספקטרום כמפגרים כמו בזיגי , אבל לא ..
הסיטוטאציות כ"ע אנשויות ומדהימות .. מזכירות גם לי את החיים שלי במשפחה שלי .. אומנם אני לא נוטה למלמל את הדרךך מהמוביט , ואם אני לא מוצא את המקום לפי המוביט , אחפש דרך חלופית , למשל בראשון , הגעתי בדרך חלופית לפחמ"ח הלכתי דרך מסוימת , מצאתי תחנה , שאלת י אנשים , אבל גם משתמש במוביט .. והסדרה כ"כ אנושי ת..

YossihNew

Well-known member
רשימת שחקנים מלאה:

בר מיניאלי- מאיה

אלה מלאכי- אלונה

רועי רשף- ירדן

תום אמסלם- עילי

אופק פסח- מיכאל

ליהי טולדנו- שיר

נועה אסטנג'לוב- יולי

עדי אלון- אח של עילי? זוהר?

אלון חמאווי- אולי זה הוא שאחראי לתאונה!

שחר קפילי- מאור

פלא רז- גידי, אח של עילי

יעל ליפשיץ- מהאוטיסטים.

דנה לב- נועה, אחות של יולי.

רננה רז- בטח תבוא להתריע שישראל מתייבשת.

יונתן עוזיאל

עודד לאופולד- בבקשה מדריך. בבקשה!

אמיר בנאי- הבן של... לפני שהוא כובש אותנו באינפיניטי.

גל שלהב- אני בטוח שהוא יסדר הכל. אגב! אין אגב. סתם רציתי.

אברהם שלום לוי

ענת הראל- וואלה?

מיטל טרבלסי- אימא של מרגי!!!!!!!! זמרת לא מוערכת מספיק.

טל דניאל

לאה מוצ'ה- זמרת אתיופית.

אלעד אטרקצ'י- סוכן.

דבי לומברזו

עלם מולה

קרן זילברמן

שיר אברמוב- יהיה לה משהו עם אלעד.

דניאל סויסה- מוניה? רק אל תציק לעדי שוב.

שגיא בן ציון

אלעד חיון- עמית

למעלה