שרשור פתיחה -מטומטמת

Roei152

Well-known member
מנהל
נכון אני פ]שוט צפיתי רק באחד ...
אשמח שתוסיף לפה מיני שרשור לפרק השני , אם תרצה ...

Roei152

Well-known member
מנהל
שרשור פתיחה -מטומטמת
מה זה? דרמה קומית יומית , שתספר את סיפורה של שירי אזוגי , צעירה שנראית כמו נערה בת 17 , שחקנית סטלנית שלא מעריכה את עצמה ולא מתאמצת למצוא תפפקיד בעולם המשחק ,כ .. לשירי דווקא חשוב הבן זוג שלה, אך גם הוא בורח ממנה. לאחר שהוא נתפס עם סמים , לשירי לא אכפת לעשות הכל כדי להוכיח את חפותו ... כולל להכנס לתיכון שהיה הסיוט של חייה בתור תלמידה סמויה מהמשטרה , ולהוכיח פרשה של יחסים אסורים של מנהל התיכון עם תלמידי התיכון.. בדרך היא בעצמה נקלעת לרומן עם המנה ל, מתסבכת עם החוק, ולומדת על עצמה ולהעריך את עצמה ...
מי יהיה? בת חן סבג יוצרת הסדרה בתפקיד הראשי , מוקי , רות אסראי , גאיה שליטא כץ , עדי אלון (נעלמים) , נדב נייטס, ליאור רז (פאודה)
דעת הצופה לפני הצפייה : דרמה יומית , סמים , מערכת יחסים אסורה ,-מתכון להרבה כייף ולשון חריפה , יש ציפיות גבוההות...

שיר m

Well-known member

Roei152

Well-known member
מנהל
יוסי, מירי וכל אלו שהשתגעו מלראות את ללי משוגעת...
אתם לא יודעים , אם תחליטו לצפות בזה .. מה זו גאיה משוגעצת טוטאללית בגלל בחור אם לא ראיתם את זה .. נופר עוקפת את ללי בסביבוב ... ועדי אלון (שם הדמות עדיין לא ידועה ) כנראה מאוהב בה , ונדמה לי שגם כאן היא נכנסת למשולש עם שני בחורים , למרות שכאן היא מאוהבת לא בו ולא בו אלא במנהל של בה"ס ..
חוץ מזה הסיפור הראשי המרתק של שירי נראה סיפתח טוב , ח.. ואני מת לראות הלאה

rubmwue1234

New member
פרק ראשון שהשאיר אצלי רושם מעולה
שחקנים מדהימים אחד אחד...
גאיה כאן!!
וכיוון העלילה לא היה הכי ברור עד הסוף...
שהוא השאיר אותי באמת עם ציפייה רבה להמשך...
נשמע מאוד מעניין ומסקרן,
אמשיך לצפות...
&nbsp
ובזאת גם אדבר לרגע על הפרק של שכונה אתמול..
הוא היה בין המוזרים ועם זאת המסקרנים שיצא לי לראות בסדרה של גיורא.
עם כל מערכת היחסים שהיא חצי אסורה, והסיטואציה שהלכה בקולנוע וגם מה שזה הוביל אחרי זה,
והסוף...
בקיצור, כל הפרק היה מוזר אבל גם פשוט מעולה ומעניין, ואהבתי.
גיורא סיבך טוב טוב את העלילה הזו הפעם....
לפחות בקטע הזה בינתיים, וגם בשאר הדברים שראינו(בעיקר ביחס בין השכונקים לסוזי..) העונה השנייה באמת העלתה את הרמה....

panda0zombie

New member
אני אגיב לרגע על מה שרשמת על שכונה

כן גיורא בהחלט מסבך עניינים
אני לא בטוחה אבל עד כמה זה באמת עליית רמה.. עד עכשיו העונה הייתה מעניינת וממש מצחיקה נכון וגם אני אהבתי מאוד את הפרק של אתמול אבל אני מניחה שציפיתי למשהו אחר (כנראה יותר מעלילת המתח)
אני סומכת על גיורא אבל שייתן לנו עונה מצויינת

למעלה