שרשור פתיחה-מאנקיז

Roei152

Well-known member
מנהל
מה יהיה ?- סדרת אקשן והרפתקאות שנוצרה ע"י היוצרים שממזוהיחם אצלנו כיוצרים של סדרות על החיים האמיתיים -, אורן יעקובי ושחחר סגל - התחנה , זיגי , פלאשבק ,.. להבדיל מהסדרות הקודמות מאנקיז נוצרה כ10 פרקים מהירים ומוחים שADD הזמינו כסדרת מתח על הקורונה.. במרכז הסדרה עומדת גניבת פסל סיני שתקוע בארץ עקב המצב ע"י חבורת נערים שכוללת שליחים בבמסעדה , , יוטבירים , וילדה ממוצא סיני ... עקב העברת טבעת יקרה במנה שביצעו השליחים מ
מי יהיה ? - הסדרות הקודמות של אורן ושחר אומנם גייסו לשורתיהם כוכבים שכבר הכרנו לפני הסדרה ואנונימי אחד או שיים השתחל בתוכו.. מקרים של המשכיות בקאסט הראשי בסדרות שלהם בלטו אצל כוכבים כמו שירה לוי, יוני מלס שלא ממשיכים למאנקיז .. מאנקיז מריחה כמו המשך של גאליס והחחמה בקאסט שהיא מתהדדת בכוכבים של הסדרות האלו תובל שפיר , לי בירן, נווה צור , רוני דלומי וכוכבים בולטים נוספים בעולם הנוער כמו בן זיני , עומר נודלמן, דין מרשיקנוב, טלי אורן שהיא אשתו של יוצר הסדרה, לוטס אתרוג .. האנונימית היחדה שכבר מעומדת בסוף השנה הזו למלכת השנה של יוסי היא מאיה לבני ....
דעת הצופה אחרי הצפפייה - לא ציפיתי לרמה כזאת של צמחוק ומתח , אבחלל היא באמת מצחיקה ומותחת .. אקשן מהיר מאוד ומלא כיף שהולכים להעביר לנו 10 פרקים קצרים ולעניין ...

YossihNew

Well-known member
האנונימית היחדה שכבר מעומדת בסוף השנה הזו למלכת השנה של יוסי היא מאיה לבני ....
מאיה לא אנונימית!

זה אנונימית?!

זה אנונימית?!

1634813189055.png

זה אנונימית?!

הבחורה גם מדבבת ידועה, לא אנונימית!

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 1
בהשקה לא הייתי כ"כ מרוכז כי שני עורבים צעקו לידי ומאוחרי .. אצפה שוב ..

Roei152

Well-known member
מנהל
לא הבנת - העורב השני הוא אתה ..
ואני בעצם מחזיר לך על בדיחת הנשר בנשמה

YossihNew

Well-known member
אה.

אוקיי, רק מזכיר לך שלידי בהשקות יושבים ידועי שם! כמו ירון ליכטנשטיין דוד של שירה הכל יכול, ורוני נתנאל, החברה של האיגניסי שהיא שחקנית לא רעה בעצמה! ולידך יושבות בדרך כלל ילדות מעצבנות וצרחניות!

צריך להיות לך לכבוד לשבת לידי!

(אני צעקתי?)​

Roei152

Well-known member
מנהל
צריך להיות לך לכבוד לשבת לידי!
אני מת עליך אחי !!!!!
ובהחלט זה לכבוד לי לשבת לידך בהשקות..
התגעגעתתי אליך.. ועכשיו שהשקות חוזרות נתראה מלא בלי מתנגדי חיסונים ( כן שיר זה רמז אליך ... שאת לא מתחסנת..)

YossihNew

Well-known member
רעיון נחמד לפתיחה. אבל למה שון בלי מסכה? למה גולן נראה כמו הוגו בימים של הרעלות מחנה? ולמה יש אזעקה?

יפו. מואזין. מוזר. הכתובית מוזרה.

יאללה מאיה!!!!!!!!!!!! אה, סליחה, פשוט... ליבי הדביק אותי. הטמבל. אוקיי, הנה הלא-סינית. בעצם אף אחת מהן לא סינית: לוטוס ממוצא יפני-פולני, ומאיה אומצה מווייטנאם. מאיה פאשניסטה לא קטנה, אגב. אולי היה עדיף להמשיך לקרוא לסדרה "הכתר"... כן, ממש עכשיו, ביבי מקבל החלטות בלהט הרגע.

איזו חמודה רוני. תדעו לכם שגם היא מאוד אהיבה. אוקיי, לא כמו שירה, אבל אהיבה. תגידו, היחסים שלהם זה קצת כמו רומי ואדר, לא? היי, זה המנחה של העימות בנעלמים. טוב, רגע, זה האדם שיצר את החץ המנצח! שלוש חברות! כל המדינה שכונה! פריסטייל פסטיגל! מיי פסטיגל! והשירים של פלאשבק, כוכב, יומני, נעלמים! והוא הלחין את השיר של זיגי עם איזה צ'ייקובסקי אחד. וואי, המדידת חום. כבר נוסטלגי. היא לוהטת. כן.

היי צחי. כן. נווה כזה קורע, תדעו לכם. עוף מפה, איש שלא מכבד את ילד עם טיסן!

יופי שהוא בדרך. כן, הנה ציקי/אסי הופך לטוב. עולם מקביל שבו הוא טוב. לא פולצ'ק טוב אבל טוב. פעם ראשונה אצל אורן ושחר שהוא לא הרע.

הנה- מי זה? מי זה ליד שלמה ניצחון ושיערו השופע?

הנה אהובתי ומלכתי הנצחית. נכון היא כזאת שחקנית מוכשרת בניואנסים ובפרצופים שלה? צ'ילי, כמו... אבא של סיוון בילדותו. (כאן מתחילה בדיחה שפנטזתי עליה כמה ימים) איזה תינוק? איזה תינוק? מה עם התינוק? היא בכלל לא בהריון, תדעו לכם. אני יודע, עכשיו אתם שואלים למה היא שמנמונת, מלאה, פרה? דובה? דובונת. דובונת קטנה. בגלל שהקורונה שלחה אותה לשנה פגרה. ומה עושים בפגרה? כלום! אז היא עלתה קצת במשקל, מה קרה?! למה לעשות מזה עניין? אבא של שרון אשם בהכול! שני שיעורי פילאטיס והכול יורד... (ציטטתי מזומזום עונה 2 פרק 1, ככה הסבירו את ההריון שלה עם יונתן באותה תקופה) אבל אל תדאגו, יהיו לי עוד המון בדיחות על טלי... צ'ילי! צ'ילי!

למה תמיד לאנשים של ADD בטלפון יש קול מוזר?! למה?! וכן, תובל, תספורת... מיקומו בתור הוא 7. כן. היה מאוד מצחיק. שיערות מאוד מצחיקות יש כאן לכולם. לשלמה יש שיער שופע. אונה מוזר.

תכל'ס עומר נודלמן המלכה שלי. היא שחקנית נהדרת. מה היא הפיצה עליה? ולמה הוא עדיין אידיוט?! הייתי מעדיף את קווין במקומו. הוא גם מתאים לאתגרי דולפינים.

מיקומו בתור מתקדם מהר. אונה, אונה. צא כבר למשלוח! יופי, נורא חכם.

למה הוא חותר תחת סמכותה? וחוץ מזה, אם היא הייתה בהריון, ואני מדגיש אם, זה היה מיוצר הסדרה... זה לא שלמה, אין לו שיער שופע. תגידו, זה מוזר שבעולם הזה חדווה שוטרת? איך ירחיקו אותה מהתחנה?! זאת לא הסדרה הזאת, דין מירושניקוב! לא בדיחת תחנה אחרונה כאן, אגב.

מעצבן אותי בן זיני. אה, זה כמו בן חממה ונועה. פיפי? מה אתה, מילי? או שתשים מסכה, או שתבוא חש... רגע אחד...

איחוד גאליס! מסכן גולן, עבר המון. כן, הוא מפוטר. אל תדאג, תעשה את ילד עם טיסן 2 והכול יהיה בסדר. היא לא מדביקה! רוני מאוד נזהרת. תדעו לכם. אגב, ההפקה הופסקה בזמנו בגלל חולה קורונה. כן, הנה סתיו. גולן, מה זה ההתנהגות הנוראית הזאת?! מי ניגש ככה סתם לאנשים ומבקש סלפי?! מה הלאה, תיסע שעה לקניון ותארוב להם עד שהם נכנסים כדי לעשות איתם תמונות ולהשוויץ?! תחכה להם בכניסות אומנים אחרי הצגות?! תפריע להם בשיחות עם אימא שלהם?! מה?! כן, היא ממש תעזור לו.

איזה מופע? מה פתאום? בטח לא הכניסו את נעמי בגלל גזענות. בושה. נעמי קטלה את גולן. ולמה הכניסו מוזיקה מותחת? פחחחח? כן. פחחחח.

הרסת לו את הכול, אדם עם שיער שופע. הציל לך את החיים? תובל, זה לא היה הצלת חיים. אני הייתי שם- הוא בכוונה הוליך אותך בכל המסדרונות ההם בפסטיגל. וחוץ מזה, בוא נדבר על חברה שלו.

סתיו, דברי יפה על בעלה של אחותך. מעניין שהיא שונאת את אחותו ואוהבת אותו.

תירגע, אדם עם שיער שופע! פרננדו? מי זה, קרלוס החדש? התיש? בטיל.

איזה בדיחות יהיו לי על טלי בפרק 2... וואי וואי... יופי, טלי. כרגיל.

קטע פארקור הזוי באמצע הסדרה.

כן, בדיוק פספסת אותו. רוני קוראת שפתיים?

תתבייש לך, אונה. תתבייש! העיקר הבטיח לנו מיועדות, דברים כאלה. הבחור הידרדר מאוד, בהתחלה כפולה, ואז היה גם את סברי מרנן!

זה נחמד אבל מוזר. אני רציתי לצעוק בהשקה "אבל הוא פגש את האישה שהעיפה לו את המוח!" לזוג המאושר מאחורינו. מה זה? היי, גנבתם לאליאנה את הטבעת! אוקיי, אני מבין שליבי נתן לה אחת יותר יפה. אבל היא שמרה את זה, לא?! לא?! אגב, אני בכלל בעד תובליבי- הם זוג ממש יפה. מה, בואו נודה- לליבי היו רגעים עם אליאנה בפסטיגל וגם לתובל היו- אבל כששניהם טיילו ביחד במסדרונות... והיה גם את השיר שהוא כתב לו... רוני, את אהיבה אבל זה לא טוב ש... לא משנה. אני לא אומר כלום.

ואז כולנו נקרענו מצחוק. מה להתקשר למד"א?! זאת לא הסדרה הזאת, אמרנו! ובמקרה של נעמי זאת סתם גזענות! (חכו ליום שני)

זהו, בועז קוצ'יק, אתה הסתבכת. מאוד. עכשיו שני ההומלסים האלה עם חצי מיליון ואתה עומד למות.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
גם אני לא ממש יודע מה זה, יודע שזה קפיצות ברחוב.

איזה נסיך פרסי? (יודע שיש משחק כזה)

שיר m

Well-known member
כן, המשחק! לא הכרתי פארקור, אבל מה שהם עשו בדקה הזאת זה מחווה למשחק.

שיר m

Well-known member
זה מה שזה הזכיר לי!
או שהם גאונים
או שאני משוגעת
(או ששתי התשובות נכונות)

שיר m

Well-known member
נחמד כזה
קצת קשה לי לראות את הקורונה בסדרות
אבל בסדר

אהבתי את הנסיך הפרסי! התלהבתי