שרשור פתיחה -להתבגר
מה זה? ע"פי סדרת הספרים מאת גלילה רון פדר עמית, חבורת נערים ירושלמים המשתתפים במגמת קולנוע צריכים לצלם למורה הרעב לדרמה סרט דונמקטרי בסגנון "מחוברים" ולתבל זאת בדרמה וחשיפה של סודדות אישיים, אהבות וחברויות.... במקביל החבוורה מתמודדת בעצמה עם קשיי ההתבגרות: אהבות ראשונות, מקום בחברה , מסע בעקבות עצמי, קשרי הורם-מתבגרים....קוראי הסדרה ישמחו לפגוש בסדרה הטלויזיונית חברים ותיקים כמו נופר בביוף ,נעמה ,תומר ,דין אלימלך ,מאיה ....
מי יהיה ? כסדרת נוער ששמכבדת את עצמה... היא לא חוסכת מאיתנו פנים מוכרות: טום יפת "שכונה ", מור פלונוהר "גאליס", "משפחה שולטת" , ניב סולטון "יומני החופש הגדול" ,עמית רהב "משפחה שולטת", מולי שולמן "הכל הולך" וגיא שפע "שוברי גלים"
דעת הצופה לפני הצפייה:אוקיי אני לא צופה אוביקטבי שהכל מתחיל אצלו ,, להכיר את הדמיות.. להכיר את העלילות בתור אחד שקרא את הספרים.. הביקורת שלי יכולה להיותת שונה ויותר לכיוון הרע ... כי אני עלול להתאכזב ... יותר ממי שלא קרא אתץ הספרים..... אני מצפה שהסדדרה תהייה טובה בעיני מי שלחא קרא את הספרים אבל רעה בעיני מי שקרא ומצפה לראות את העלילוות המוכרות מהספרים.....