שרשור פתיחה -להתבגר

שיר m

Well-known member
צודק
אתמול לא מצאתי את הסדרה בויקיפדיה, עכשיו כן:)
&nbsp
אגב מי זאת אמא של אביתר? היא מוכרת נורא ואני לא מצליחה להיזכר.

שיר m

Well-known member
זה באמת היה מזמן...
אבל מאז היא שיחקה בעוד דברים:)

שיר m

Well-known member

שיר m

Well-known member
ממש לא הם אפילו לא דומים...
חשבתי שכתבת בטעות:)

Roei152

Well-known member
מנהל
שרשור פתיחה -להתבגר
מה זה? ע"פי סדרת הספרים מאת גלילה רון פדר עמית, חבורת נערים ירושלמים המשתתפים במגמת קולנוע צריכים לצלם למורה הרעב לדרמה סרט דונמקטרי בסגנון "מחוברים" ולתבל זאת בדרמה וחשיפה של סודדות אישיים, אהבות וחברויות.... במקביל החבוורה מתמודדת בעצמה עם קשיי ההתבגרות: אהבות ראשונות, מקום בחברה , מסע בעקבות עצמי, קשרי הורם-מתבגרים....קוראי הסדרה ישמחו לפגוש בסדרה הטלויזיונית חברים ותיקים כמו נופר בביוף ,נעמה ,תומר ,דין אלימלך ,מאיה ....
מי יהיה ? כסדרת נוער ששמכבדת את עצמה... היא לא חוסכת מאיתנו פנים מוכרות: טום יפת "שכונה ", מור פלונוהר "גאליס", "משפחה שולטת" , ניב סולטון "יומני החופש הגדול" ,עמית רהב "משפחה שולטת", מולי שולמן "הכל הולך" וגיא שפע "שוברי גלים"
דעת הצופה לפני הצפייה:אוקיי אני לא צופה אוביקטבי שהכל מתחיל אצלו ,, להכיר את הדמיות.. להכיר את העלילות בתור אחד שקרא את הספרים.. הביקורת שלי יכולה להיותת שונה ויותר לכיוון הרע ... כי אני עלול להתאכזב ... יותר ממי שלא קרא אתץ הספרים..... אני מצפה שהסדדרה תהייה טובה בעיני מי שלחא קרא את הספרים אבל רעה בעיני מי שקרא ומצפה לראות את העלילוות המוכרות מהספרים.....

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקיי.. אז צפיתי בזה....
נחמד בתור סדרה.. מאוד נחמד .... מזכיר את ראש גדול...
אגב איך קוראים לשחקן שמגלם את אביתר? היתי רוצה לדעת...
מור כרגילמקסימה... גם היה נחמד לקבל שוב את ניב...
העלילה שונה מאוד מסדרת הספרים... אם אני לא טועה נעמה כן התאהבה באביתר ונופר גונבת אותו...
גלילה אמרה שהסדרה היא מעין "ביקורת" על עידן הריאלטי... כן מרגישים זאת.......

שיר m

Well-known member
טוב שלא התאכזבת כל כך:)
כשהופכים ספר לסרט/סדרה זה תמיד קצת מאכזב... טוב לשמוע שנהנית בכל זאת:)

Roei152

Well-known member
מנהל
נהנתי בגלל שזה לא המקרה....
כאילו זה סיפור אחר לגמרי.... בתוכו שזורים מערכות היחסים המוכרות מהספרים....
מה שכן היה מצחיק לראות את בבר (גיא שפע) הופך ממגה טיפש למגה חנון -אבנר....

אגב, ראיתי גם את עומרי לוקאס בתמונה עם כולם...
עומרי ששיחק, כמובן, את אדוארד/ברק הידוע בגאליס. ידעתי שלא סתם ראיתי ואז הגדלתי את התמונה וזה אכן הוא. לא יודעת מה יהיה גודל תפקידו אבל העיקר שהוא עדיין מופיע פה ושם...
וואי, איזה מעצבן הוא היה בכוכב הצפון, נכון? ממש הוציא אותי מדעתי, עוד עם הדיבור המתנשא הזה והכל... אין ספק שאת זה הוא ידע לגלם טוב

שיר m

Well-known member
הוא היה קורע בכוכב הצפון:)
ועכשיו אני מתגעגעת לנועה!

נועה =
גדולה
כבר דיברנו על כמה שתינו אוהבות את הדמות שלה.

אבל איך הם מרחו, כיאה לסדרה בסגנון הזה, את כל הקשר שלה עם עידו ולמרות זאת, הייתי בטוחה שבפרק האחרון הם יהפכו לזוג. לא ברור לי מה הקטע. יכלו לעשות אותם זוג ובעונה הבאה, כמובן, לשבש את הכל.
במקום זה, השאירו לנו את זה להמשיך להימרח במשך כל העונה הבאה, עם איזה סיפור שלא יהיה שיכניסו שוב ביניהם...

שיר m

Well-known member

כן, זה היה קצת שובר לב. נראה איך ימשיכו...

אה, הוא כבר הופיע על הפרק הראשון?
אחלה.
מה שבטוח, עד היום, על סמך גאליס וכוכב, והאמת גם בהופעת הבכורה שלו ב"אחרי הצלצול", למי שראה בזמנו (יצא לי לצפות ברשת), נתנו לו לגלם דמויות מוזרות מסוגים שונים אז מעניין מה יהיה הפעם...

שיר m

Well-known member
אותו דבר, הוא הופיע לקטע קצר והיה דיי משעשע:)
אגב טום יפת לא היה הפרק, התבאסתי

שיר m

Well-known member
הוא טוב הבחור הזה
הוא יכול להפוך מטמבל לקריפי תוך שניות... באמת שפחדתי ממנו!

שיר m

Well-known member
אביתר- עומר גול.
את עמית רהב (עד הרגע לא ידעתי את השם שלו) נחמד לראות בתפקיד נורמלי אחרי הדבר המוזר שנקרא משפחה חורגת..:)

למעלה