שרשור פתיחה- כראמל 5

YossihNew

Well-known member
1771748048480.png

מה יהיה ? -
עונה אחרונה של הסדרה המוצלחת על החתול המצחיק. בעונה הקודמת, לאחר שהיהלום נעלם, גברת בלום הצליחה סופסוף להשיג את כראמל. נדמה שזה הדבר הכי נורא שיכול לקרות, אבל מה עוד קורה?

יהיו כל הדמויות הישנות ואהובות וגם: מנהל קרקס מרושע, שליטה אכזרית, ציור מכושף, עולם מקביל, שופטת קשוחה וגם דמות חדשה ומסקרנת בשם – דולי. מי היא?

כוחות גדולים מאיימים לפרק את משפחת ג'רום והפעם הסכנה היא אמיתית. המשפחה עומדת לאבד את הכל - את הטירה, את המפעל ואפילו את כראמל. הילדים יגלו בסופו של דבר, שמשפחה היא הדבר החשוב והחזק ביותר שיש להם. רובי וכראמל יבינו שהחיבור ביניהם הוא יותר משל סתם ילד וחתול, ואפילו גברת בלום תלמד שהמרדף התמידי שלה אחרי כראמל, לא שווה כמו קרבה מחודשת למשפחה שלה.

מי יהיה? יונתן בר אור, עומרי לקס, מאי קורץ, ליר עיסא, ליאן בן ישי, אפרת בוימולד, לירית בלבן, יובל סגל, אודי גוטשלק, ענת מגן שבו, עמית יגור, יונתן אבינועם, יונתן הורן, יואב דונט, אורי אוריין, מולי שולמן, הילה הרוש (שיעשו חזרה קצרה מאוד לתפקיד).

מי מצטרף? ירדן לויתן, אשתו של יובל סגל, בתפקיד מפתיע שנקרא אגתה. ענבר דנון (תיכון השיר שלנו) כאמילי טולין, האחות של סיסיליה שמרושעת אפילו ממנה. עידית טפרסון (האי) בתפקיד שופטת. ורועי מליח רשף בתפקיד לורנצו, מנהל קרקס מרושע. ורק השליטה האכזרית, דולי, נשארת מסתורית.

דעת הצופה לפני הצפייה: אז הגיע הזמן לסוף של אחת מסדרות הלהיט של החינוכית! כמה בכי ישפך? למה יש משפט שכל הדמויות השונות מעורבות בו? איך יהיה גול חדש? מהו העולם המקביל שמדברים עליו? ולמה בפוסטר בכלל יש שני כראמל? או לפי אורי אוריין- האם באמת יש שם שני כראמל?​

YossihNew

Well-known member
פרק 82- החלום: |ישן|

אז על מה רובי חולם?

איזה צילום יש בטירה?

למה ציור קשור לזה?

ואיך ג'יין נכנסת לחלום?

YossihNew

Well-known member
לקח לי זמן להבין שהקריינית זאת כרמל ולא עמית. אבל לדעת שזה חלום היה קל.

לא, צימר. תכל'ס? יש לה עכשיו תפקיד שני. כרמל בעיקר בהצגות. שאני פספסתי. כי בהצגה אחת דניאל החליפה אותה ובשנייה מאי. רגע, אז הלנה היא בעצם דולי מיקום מקביל? אז למה עושים על זה כתבה בכלל?! תוכי מדבר זה הגיוני! כראמל נולד ב-31 במרץ? אוקיי. כן, במקרה הפנים שלו יחזרו אחרי סוף הסדרה. תנסה להתאושש מטראומות ואז הפרצוף יחזור. חשבתי על עוגת פילולים. אבל עוגת פון שוורצה זה של שרה?

אם כבר מדברים על אמא של ברברה... היי, חברה. מאי חברה טובה. איך היא התחילה ילדה והיום תראו אותה... זה עושה לך תחת, גול. עזוב, לא הצבע שלך. לא מחמיא לך לעיניים. תכל'ס לקפוץ עם קנגרואים באוסטרליה נשמע הגיוני. לפעמים עוד אפשר לשמוע את קולה של ברברה מהדהד. באמת, הוא קול די חזק. כן, לגמרי מחמיא לך ויפה. גם התחת פחות בולט ככה.

פליקס מקבל זכויות עובדים? מה זה פה סברי מרנן? אז אין לו זכות. עברו הימים שהוא היה סבל של ימיתי. זה אף פעם לא עובד במציאות, לדפוק ולברוח ולהשאיר משהו. נכון?

רובי כל כך גדל. הוא דומה לאל אל כבר. שוב הספר הזה.

פליקס צריך להתפטר. די. הוא יעשה פה קרמלין אחרי פוליש. כנראה, גול. כנראה. אוי ואבוי, הבנתי איך זה שלו. איפה אתם אגב גרים? התשובה היא לבית חולים. השופט הגיע לבית חולים.

צ'אנג גם מכין אחלה עוגה בז'. ואת המספר של הרדיו זכרת? שמונה או שמונה? קלמינטון או קרמינטון?

וג'יין נכנסה לזה?

לפחות ספ עושה את זה לבד? מה קרה שהוא כזה עם עמוד שדרה?

הם השקיעו בכתבה. למה כתוב שם על רשתות חברתיו? ליד מודעות האבל, מה? מצחיקות הכתבות דווקא. גול קורע. קצת דומה.

תכף נחליף אותך בהלנה. כן, הבנתי לטינית, ג'יין.

אני חש שאי אפשר לעזור לו.

מעניין איך כן ימצאו אותו.

מזכיר קצת את מקסימיליאן דומינגו. אה, זאת העלילה שלה העונה? אני מכיר בית ספר נהדר ללימוד הנושא. ומי כתב אותו, מילה? רק אל תגנבי מאף אחד עיצוב. מי כתב את הכתבה במקומון? נורמן? מה זה משנה איך את תמיד אומרת, מה שמשנה זה מה שאלה תמיד אומרת.

כרמל בכראמל... וואו, גול החדש מוזר.​

YossihNew

Well-known member
רשימת שחקנים מלאה:

יונתן בר אור- רובי ג'רום

עומרי לקס- אל-אל ג'רום

ליר עיסא- גול ג'רום

מאי קורץ- הלנה בלום

לירית בלבן- גברת מימי בלום

אפרת בוימולד- מילה

יובל סגל- ספ

ליאן בן ישי- ג'יין

אודי גוטשלק- ג'ון/צ'אנג

יואב דונט- פרנקו המחוצף

עמית יגור- אודיל

יונתן הורן- ויש (החדש)

ענת שבו מגן- ססיליה טולין

אסף דגני- הוא בעיקר מדבב.

אדי אלתרמן- ראיתי אותו בספר הג'ונגל.

רועי מליח רשף- לורנצו

ענבר דנון- אמלי טולין

פטר קנולר- מעניין, הבן של.

עידית טפרסון- השופטת.

אביב בן שמואל- היה במדרסה.

נועה והילה קויירו- הן יהיו תאומות בקרקס.

אילונה דודזין- נראה לי מתעמלת אומנותית.

יונתן אבינועם- פליקס

כרמל בין- דולי (אבל רק דיבוב)

כן, זה הכל. שימו לב שלא הזכירו את ירדן לויתן, אורי אוריין, מולי שולמן והילה הרוש.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
אני ראיתי אותה והיא מעולה
אני פספסתי אותה! פעם אחת מאי הייתה, ופעם לפני כן שקד שכנעה אותי לבוא ודניאל הגיעה במקום.

אבל בהצגה שבזכותה נועה ועמית הכירו, את זה כן ראיתי איתה. כן, ככה הכרתי את עמית פרנקו.

למעלה