שרשור פתיחה -כפולה 4

Roei152

Well-known member
מנהל
שרשור פתיחה -כפולה 4
מה יהיה? אם יוסי יצא כדברא בעניין שתובל וספיר יהיו ביחד דרך סדרה משותפת כמו שקרה פה , אני יצאתי כדברא בעניין שהמצאתי עלילת חלל מופרכת שקשורה לתובל כמו שיקרה פה.. אז מה יקרה פה? נועה אומנם לא מתה , אבל בכל זאת מביימים לה לוויה , אחרי שהיא מספיקה לספר לשחר את האמת , הוא נפגע בובמבה של תאונת דרכים , לפי דעתי מכוונת והוא שוב שוכח הכל .. לא יודע מה קורה עם נועה בזמן הזה , אבל באה מישהי חדשה בשם קים הנדריקיס שמעונינית לתפוס לנועה את המקום גם ביחסים עם שחר , וגם בקריירה , והאחים שלה אף משתלטים על המשרד של רוברטו , כל זה קורה בזמן שמשפחחת הנדריקיס אף מנהלת עלילת חלל מופרכת , בה נועה אמורה לילות על ההנדריקיס גלקסיה ומיהו המוקיון? ואיך הוא קשור לסיפור? , ההאם הוא מישהו שאנחנו מכירים ממשפחת אלימלך דינר?
מי יהיה ? כרגיל נועה קירל , תובל שפיר , ריף נאמן , אלי נוס , דין הפנר , עומר דרור , איאן פינקוביץ' , אלעד אטרקצי ' , שלום אסייג ,עופר שכטר , והפעם עם החדשים נאיה פרדמן , עמית מורשת ואביעד בנטוב בתפקיד כפול ..
דעת הצופה לפני הצפייה העונה הקודמת התעלתה על עצמה , מצפה לעונה יותר ואו!!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 70
כרגיל ממשיכים בספירה הכללית של הסדרה ..

Roei152

Well-known member
מנהל
לא הכי ואו אבל נחמד ...
בעונה הקודמת היה יותר מתח , ויותר אקשן .
המוקוייון ברור שהוא אחד מדינר ..
&nbsp

המלך אביעד הנדריקס
תגידו, לגיא פינס לא נמאס מסדרות הנוער?! הוא מופיע יותר מליטמן! מה זה?! היי, חברים שלי, קוקי ופוקי! לא ידעתי שקוקי החליף את ליר.
&nbsp
אז גאיה נמצאת בסביח. די הגיוני שגאיה תמות על הבמה. היא מבוגרת. למה, מיגל? למה לא? דין את דין.
&nbsp
איאן קורעת אותי ברקע. כן, רוברט אמר את זה.
&nbsp
אושר אוכל. כרגיל. כן, הולוגרמות. מה הבעיה? צוקי, אתה חייב לי הסבר. יופי, ירדן. שחר דביל כרגיל. ההלוויה הכי מביכה בעולם. וגם בשיר הוא טועה.
&nbsp
כן, כמה ברור שהיא תגלה לו והזיכרון שלו יעלם. הראש שלו חוטף די הרבה. אני לא מבין, הפאה זה מה שמטריד אותך?
&nbsp
אני מבין שאתרוג לא נמצא, אבל אסותא כן. חבל. אתרוג הייתה מדהימה. ים אהבת חינם.
&nbsp
שחר, תשלים פרקים אחר כך ותבין. חבל שלא לבשת קסדה. קסדה זה החיים. סליחה, אביעד זה החיים! מי זה? שימי או רוג'ר? מה הקטע של המפרט? נהיה הזוי יותר ויותר.
&nbsp
היי, חברה. יפה שהביאו אותה. סגירה של גור. יאללה, לכי להיות יועצת. היה נחמד שהיית חברה.
&nbsp
אז מי מהם הרע? שימי או רוג'ר? נראה לי עבדו עליו וניצלו את חושי המיועד של תובל. ומי אתה? אני מהמר על זבולון... יש סיבה שהוא מנסה לפגוע בשחר. הוא מקנא. לא, לא בתשומת הלב שנועה נותנת לו, בתשומת הלב שאחיו נותן לו!
&nbsp
סתם חוזרת. למה? תכסיס יחסי ציבור מוגזם מדי. קוקי, אתה אינך איתן הבר.
&nbsp
הנה השיר שיטחנו לנו. נכון? קצת ערכו לנועה את הקול...
&nbsp
שוב הוא מעולף...
&nbsp
גור הספיק להסתפר למרות מנהגי האבלות. רואים? כבר אז היה צריך לחשוד.
&nbsp
אני התפרקתי בגלל שניכם, חברים שלי. הוא לא יודע, ירדן. אל תקללי.
&nbsp
היי, קים. אבא שלה זה שימי או רוג'ר? סבתוש! מדהים שמזה יזהו את רולנדה שגרן. סילאן, הוא עם זעזוע מוח. איך תמיד אנשים יודעים לעשות את הפגיעות שיזעזעו את הזיכרון לטווח הקצר? קים מתנהגת כמו נחש. מחושבת להפליא.
&nbsp
ומה אתם רוצים בדיוק, הנדריקסים?
&nbsp
תעזבו כבר את הגיא הזה! אניגמה שוב נעלמה. היא תחזור עוד. חברים שלי, מה אתם צריכים את רוברט? אתה קוקי, אתה חבר טוב. איאן לא מדברת בכלל... רק ברקע... הנה היא. פוקי עכשיו תהיה ממש לבד. חבל כל כך. טפי. אכן.
&nbsp
נכון, יש גם כאלה שניסו לביים חטיפות. כן, נראה לך. אתה לא זוכר את הקטעים עם המוסד. לדין יש הבעות מפחידות לפעמים. פעמיים פאק בפרק. כן, זה העמבה של אחיך. כביכול באמת. בחיקו של מיגל.
&nbsp
כן, נועה, עם מי את באמת? איפה רוגי?
&nbsp
ליאב החדשה יותר ערסית. כלומר, היא תמיד הייתה ערסית אבל מול בן הייתה יותר עדינה, ועכשיו היא ערסית גם מולו. זה עומד להיות מאוד קשה, העבודה החדשה שלה. זה יהיה ניסוי כושל בכימיה. לא בדיוק עם חמותך, משפחה אחרת.
&nbsp
שוב זה והגיטרה שלו... ומה הקטע של המפרט?
&nbsp
אז זה הרע שהתחזה לטוב. ומה עם הטוב? רוג'ר הטוב. שימי הרע. ומי אתה? ולמה קים לא לקחה אותו כבר?
&nbsp
זה לא אלעז, זה לא הדינרים. זה בחור אחר... זבולון, אני מניח. בסדר, ניסו להרוג אותה, מי כמוך יודע... אז אתה שוב עם ליבי? אחלה קסמים. סובל הרבה הפרק, שחר.
&nbsp
מי הזה המוזר הזה?
&nbsp
ובכן, שחקנים אורחים שלא מופיעים בפתיח ולא ראינו היום:
&nbsp
ברבש
&nbsp
צוף (העוזר של רוג'ר או של שימי?)
&nbsp
לידוד
&nbsp
זבולון
&nbsp
אכדיה (כנראה עדיין תהיה העונה)
&nbsp
אורי סממה (יהיה העוזר של גאיה)
&nbsp
פיני פנחסוב
&nbsp
בצר
&nbsp
צביה
&nbsp
שגיא
&nbsp
אביגיל ריף (מיוצגת של רוברטו)
&nbsp
מאיה בר ששת (מתמודדת בתחרות מלכות יופי)
&nbsp
רפי רותם (חושף השחיתויות?)
&nbsp
עדי גולדשטיין (מפיק מוזיקלי)
&nbsp
אז סך הכול אין לנו יותר מדי דמויות חדשות, או שזה אורי סממה או שזה זבולון הליצן. אלא אם שגיא עומד לעשות לנו בגידה. אגב, חבש לא ברשימת השחקנים למרות שהיא בפתיח.

rubmwue1234

New member
הסדרה לא לוקחת את עצמה ברצינות..
רע לי לראות איך סדרות נוער בעבר שלקחו את עצמן לחלוטין ברצינות
כמו החממה או גאליס
הפכו פתאום ל''כפולה'' למשל..זה נראה כמו פרודיה ולא כמו סדרה רצינית כמו שאני מאמין שרוצים שהיא תהיה..וזה בעיה.
אני לצערי מפסיק ממש פה לצפות בסדרה..
זה קצת ברמה של זלזול באינטלגנציה של הצופים לדעתי.

Roei152

Well-known member
מנהל
הכוונה של הסדרה היא למתוח את עצמה עד גבול היכולת
אני תוהה כמה עונות עוד נצטרך לעבור עד שתהיה לאיזושהי פואננטה לסדרה , אז החליטו שרוברטו הוא אבא של ירדן , ביג פאקניג דל , אבל באמ לא מתקדמים עם הסדרה לאיזשהו מקום , וזה כבר נהיה מעיק בעונה הזאת .. , בעונה הזאת , מרגישים שרוצים לעצור איזושהי התפתחות שהיתה לנו בעונות הקודמות , ולהגיד זה לא הולך להגמרר ..
להזכיר לך כמה כעסנו על גאליס בזמנו?

שיר m

Well-known member
סדרה גאונית לדעתי
כל השטויות שלהם באמת מצחיקות
כל הדרמה באמת מותחת
כל השירים (טוב, רובם) באמת טובים
&nbsp
אני ממש נהנית מכל פרק. ומזמן עברתי את הגיל

Roei152

Well-known member
מנהל
אומנם בעונות הראשונות זה נחמד
אבל ששוב ושוב , נועה מתלבטת במשך העונה אם לספר לשחר, ירדן וצוק לא מתרקדמים לשום מקום , וכל עונה הרע הוא מישהו שמסתתר ומתקדם דרך שיר או משהו .. לא באמת נראה שמתקדמים , אלא רק שידור חוזר של הגלגל בקישוטים אחרים עוד פעם ועוד פעם ראבק , באו בוי נניח , לקח עונה אחת מלאה של 50 פףקים עד שנגיע לרעיון של העונה כולה , שזה עלמה מספרת לתום את האמת , , הוא סולח , ונגמר ה הקונפליקיט ה\זה, שבעיקר בגללו הינו במתח בעונה של או בוי , פהה אנחנו במתח מתי נועה תספר לשחר את האמת , וביטלו את זה .. אני לא אוהב את הפרק בגלל זה ..
&nbsp

שיר m

Well-known member
אוקיי
הבנתי אותך.
לדעתי דווקא באובוי סתם מתחו את זה כמו מסטיק...
אבל כן, מעצבן ששחר גילה את האמת ושכח אותה אחרי חמש דקות.
בקשר לכל השאר, דווקא אהבתי...

Roei152

Well-known member
מנהל
אבל את לא מבינה
התבנית הקלאסית של סדרת נוער מאז ראש גדול , הוא שסיפור אחד מתיחיל בפרק 1 ומסתיים סביבות פרק 50 , הבעיה נפתרת , כולם סולחים לכולם , , הרעים הובסו , יכול להיות קליף האנגר שישאיר אותנו במתח לעונה הבאה , ויכול להיות שלא ... בעונה שאחרי כבר מתחיל סיפור אחר שלרוב קשור באופן עקיף לסיפור הראשון , לעיתים לא יודעים על הקשר הזה יוצרים כמו גיורא , ירון ומיכל אוהבים לקרוא לעונות הבאות" סדרה בפני עצמן" באו בוי לצורך הענייין , הבעיה העיקרית היתה "מתי תום יגלה שעלמה היא בן והאם הוא יסלח לה שיגלה ? " , הזה התחיל בפרק 1 , ונגמר בפרק 46..
&nbsp

שיר m

Well-known member
אני מבינה, אבל
למה הכל צריך להיות אותו דבר? למה לא לצאת מהתבנית הזאת?
אני בעד לשנות, ואם זה עובד אז מה טוב

Roei152

Well-known member
מנהל
זה עובד שיש שתים-שלוש עונות
זה לא עובד שיש חמש עונות !!!

שיר m

Well-known member
יואו
שכחתי שזאת בכלל סדרת אימה

&nbsp
פרק מצויין

&nbsp
התגעגעתי לבן

&nbsp
שיר נחמד של נועה

&nbsp
אין קוקי, יש אמציה. פוקי בדד
&nbsp
איזה כיף שהתחילה העונה

Roei152

Well-known member
מנהל
אמציה בן מנחם ושקמה אבן חן
אלו השמות המלאים של קוקי ופוקי

שיר m

Well-known member
כבר יש פרק?!
כי ראיתי את שתי הדקות האלה וזה היה תענוג:)
&nbsp
אני אראה בלילה...

למעלה