שרשור פתיחה-כפולה 2

Roei152

Well-known member
מנהל
שרשור פתיחה-כפולה 2
מה היה לנו עד כה ? עלילה דמיונית , בה נועה קירל המציאותית אינה מרוצה מכך שההפקה מחליטה לפעמים החלטות שאינן נראות לה , אז היא מקימה עמוד פיקטיבי תחת השם קיטי פופר , ודרכו היא משפיעה על דעת הקהל שאוהדת את העמוד , ועוזרת לה לשנות החלטות של ההפקה.. העניין מתסבך כאשר קיטי פופר נחשדת בהעלאת סרטון איום על נועה.. נועה נאלצת ללבוש דמות שנראיית כמה שיותר מציאותי , ומעניקה לה את השם ליבי עומר , למרות שיש לה חבר כדורגלן חתיך אך טיפש קצת בשם בן חממה . בתור ליבי עומר היא פוגשת את שחר , התלמיד החדש בכיתה שלה , והוא מתאהב בה בתור ליבי.. ליבי ושחר מתחיליים לחקור את תעלומת הסרטון הם מגלים במקביל , שמישהו מנסה לפגוע בנועה , אבל בדרך מאוד סספציפית , שתמיד יש רמז לצעד הבא , מי שפוגע בנועה , פוגע בה לפי המילים של השיר "נמסיס" , במקביל אנחנו נחשפים גם לעוד דמויות ירדן גדות , ההאקרית והחברה הכי טובה של נועה שהאשמת שווא בינהן מפיל אץתת הקשר , לירדן יש אבא שחשבה שהוא מת , אך מתברר כי הוא חחי , קוקי ופוקי הרקדנים של נועה ,קוקי אף חולמת על אור הזרקורים, ומוכנה לעשות בשביל זה יותר ממוסר , היא בוגדת בסוכן של נועה , רוברטו לטובת דליה קוסטו הסוכנת המתחרה שאף מיצגת את המתחרה של נועה גאיה סבן , שמתברר עליה שהיא מבוגרת יותר ממה שנראה (הופיעה בלהקה צבאית בשנת 1993 , אם אני לא טועה ) , והיא מאוהבת בחבר של נועה בן חממה וצוק החנון שמאוהב בירדן.
לקארת סוף העונה/מחצית מתבררת לנו זהותה של נמסיס , אלימור העוזרת התמימה של רוברטו , היא והעוזר שלה אלעז , מספיק'ים לחטוף את נועה ולירות בשחר...
נשאר פתוח- מה אלימור מתכננת לעשות לנועה ? , מה קרה לשחר ? מה יגלו על המזימה של דליה? על העבר של גאיה ? , על אבא של ירדן ? ומי באה להפתיע את שחר?
מי יהיה ? רוב הקאסט של העונה הראשונה ממשיך -נועה קירל , תובל שפיר , עומר דרור , דין הפנר, ריף נאמן , שלום אסיג , עופר שכטר , שיפי אלוני.. מצטרפים אליהם ספיר בן רובי מנעלמים , שגיא ברינר גם הוא בתפקיד עצמו ,ליטל שוורץ ..
דעת הצופה לפני הצפייה: סדררה טובה באופן מפתיע , נקווה שימשיכו כך ..?

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 24- התחלות חדשות

מה קרה לנועה ? מה קרה לשחר ?
היום נגלה ..

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק מעניין
אז אסותא המשגעת הפחידה אותי מאוד . אבל נועה יודעת לצאת מצבים כאלו ..
כייף שחזרתם , לא תיארתי לעצמי שאתגעגע אבל כיף להתרענן עם נועה ופרקי מחזמר אחרי שכונה ...
&nbsp

DJ שים אותי ברמקולים...
מונטאז' יפה... בעיקר על נמסיס... את הסמס אני לא זוכר בכלל!!!!!!!
&nbsp
מטוס של מארינס? חבשוש מטורפת לגמרי.
&nbsp
זה כן אתה, אלעז. זה כן אתה. להגן? מה הוא מסתיר?
&nbsp
הגיע הזמן שגם הוא יהיה בסכנת חיים...
&nbsp
כן. הנה זה.
&nbsp
הפתיח לא השתנה. ספיר לא מופיעה בו וגם ליטל לא.
&nbsp
שוב פעם גיא פינס?! ובזה כוחות הביטחון מתעסקים?! מישהו מהכותבים שם מגלומן. ולא, זה לא השיר שגילה אותה, זה לא "מדברים".
&nbsp
אוי ואבוי...
&nbsp
סבתוש המסכנה. מטומטם, הרופא!!!!!!!! אשכרה קוראים לה "סבתוש". גם בתקציר.
&nbsp
לא הייתי מרכיב צוות נוראי יותר.
&nbsp
חבשוש לגמרי מטורפת.
&nbsp
צדוקיאן גם לא יעזור. עסוק בלתת קנס על פרס שנהרס כי יש שפיץ שמציץ וצריך קפיץ לחיץ.
&nbsp
מטורפת על כל הראש.
&nbsp
לא יפה לענות, צוקרברג. צוקרברג לא מת על פרטיות, אני מבין. אוקיי, מי חזר בזמן ומחק לה את הנכסים?! תן לה להעביר כספים.
&nbsp
הוא משקר או לא? ניסו באמת יודע לשחק.
&nbsp
אסותא. אסותא. אולי תשירי את השיר של סיגל הצמאה? הרסו לה את השיער. מטורפת על כל הראש. לא, זה לא שלך. כמו שגנבת שיר מגאיה!
&nbsp
לא על הפנים. ולענות לה לטלפון, זה בסדר? מה איך, חבר'ה, מישהו חזר בזמן ומחק לה הכול. אה... נו, זה כי אבא של שחר זה גם סבא של רוי. ברור. זה קשור.
&nbsp
הרביעייה הכי נוראית בעולם.
&nbsp
אלעז מטורף לגמרי.
&nbsp
תגיד, אין לך הזיות יותר טובות במוות? רגע, מתי הם עשו קליפ? גם אנחנו, בצר.
&nbsp
פגיעה בחוש המיועד.
&nbsp
איזה קטע, איזה קטע...
&nbsp
"יש לי סבלנות לשניים"?!
&nbsp
מתי הספיק באמת? המקום נראה צעיר באיזה חמש עשרה שנה. לא, גאיה, שום דבר. דין קורעת אותי. לאבד זרת?!
&nbsp
כן, גאיה, אין על משטרת ישראל.
&nbsp
יופי, שגיא. הנה ההודעה. מסכנה אסותא.
&nbsp
נו, המיועד סובל משריר תפוס... תובל גידל זקן, כבר אז במופע של יצא משליטה הוא גידל. אגב, זה לא באמת הוא, זה הכפול שלו, ואדים. "שלום!!!!! אני ואדים!!!!!!! איזה כיף שואדים..." אחלה, צוק. פיסטוק זה חבר שלך.
&nbsp
שגיא שוב דופק את חבשוש. גם בפסטיגל הוא דפק אותה.
&nbsp
כן, גאיה, התגובה שלי. ידעתי שגאיה תרצה לעשות דואט עם ליבי. משהו אירוני? דווקא מצחיק. שיר התגעגעה לבן.
&nbsp
לא, למה שהיא תהיה באולפן הנטוש?!
&nbsp
מסכנה.
&nbsp
ירדן, תירגעי על סבתוש. זה חזרה בזמן, ירדן. למיועד לא אכפת. לפחות הוא יודע איפה השריר התלת ראשי.
&nbsp
באו ברגע האחרון. אז רגע, מה עם הסיפור הראשי?
&nbsp
תמיד מסיבת עיתונאים...
&nbsp
הו. הנה. מה יודעת?! מה התכנית?!
&nbsp
איתור מי זאת נמסיס?
&nbsp
איפה מצלמים את ההופעות האלה? ואיפה קוקי ופוקי?
&nbsp
בסוף השיר הזה. יפה.

Roei152

Well-known member
מנהל
הסיפור המרכזי במחצית הזאת
בניגוד למה שחשבנו לא הולך להמשיך את הקו של נמסיס.. נועה הולכת להסתבך עם ליבי עומר כאשר קוריאה מעריצה את הדואט של ליבי ושחר חוץ מזה היא גם תסתבך בסיפור של רננה שחוקרת פרשה אפלה ..
&nbsp

בלי נמסיס? זה יהיה מוזר
הרי תמיד היו שני סיפורים: נמסיס וזה שנועה כפולה.
&nbsp
ואם על הפרק הראשון פתרנו את נושא נמסיס... תסכים איתי שזה דבילי קצת. אלא אם לא פתרנו.
&nbsp
באמת, ככה איך הם יחזיקו עד עונה רביעית?

Roei152

Well-known member
מנהל
הסיפור השני זה הסיפור עם קוריאה
זה שנועה כפולה , גדל הפעם , אבל בעונה הזאת הולכים להתעסק בסיפור עם קוריאה ץ..
&nbsp

שיר m

Well-known member
איזה פרק!
איך התגעגעתי!
&nbsp
בהתחלה עוד חשבתי לעצמי, למה אני רואה את זה? ואז נזכרתי! זאת פשוט סדרה טובה ממש!!!
&nbsp
אחלה פרק
כיף לפגוש את כולם שוב. ועכשיו יהיו בלאגנים עם קוריאה? אוקיי...

Roei152

Well-known member
מנהל
יוסי מה קורה ?
נהית המיצג של הכתבות? לא שזה רע...

Roei152

Well-known member
מנהל
חשוב מאוד
שמת לב שזה רק אתה ואני ? אפילו שיר זנחה את הפורום.. מקווה שהיא זוכרת שיש לנו הופעה מיד אחרי העונה הזאת...
&nbsp

שיר m

Well-known member
לא זנחתי...
אני פה כל יום... רק שבקושי צופה ואין לי ממש מה לכתוב
&nbsp
טוב צודקים אני צריכה להגיב יותר

למעלה