שרשור פתיחה- זיגי 5!

YossihNew

Well-known member
כמעט שלוש שנים שנים אחרי שהכרנו לראשונה את משפחת ארזי ואת כפר אלון, אנשי זיגי חוזרים לעונה אחרונה בהחלט, עם שירים חדשים, דמויות חדשות, ועלילה חדשה במקום חדש לחלוטין!

מה יהיה? - דורי, ניב, נטע, איתמר ובר בני 18, והחליטו לדחות את הגיוס לטובת שנת שירות בקריית הרצל, יישוב קטן ונחשל בצפון (תמוז ומיקי נשארות בבית). הם מגיעים חדורי מטרה ורוצים לפגוש את תלמידי פנימיית "נווה ישראל", עם חמישה תלמידים שמוגדרים נוער בסיכון ממשפחות הרוסות.

המפגש בין ילדי השמנת לחבורה מזמן אתגרים וקשיים וגם הזדמנויות לחיבורים, כי הם יפתחו בית קפה מוזיקלי בו ילדי הפנימייה יעבדו ויופיעו איתם. אבל אנשי העולם התחתון בצפון מעיבים על הסיכוי, וחושפים סוד מטריד מהעבר של משפחת ארזי.

מי יהיה ? אמיתי ארמן, שיר זוארץ, שירה לוי, עומר חזן, שירלי לוי, מירי בוהדנה, מיכאלי גבעתי, גאיה גור אריה, בר ברימר, גלית גיאת, אלין גולן, אילנית לוי, מוקי (דני ניב).

מי מצטרף? בר זומר, קורל סער, אלעד מרגי (אח של), מאור לוי (בני אור), שירז לנציאנו, נועם קליינשטיין (אחות של/בת של), אמה גוטמן (בת של), מירב שירום (ספיידרז, שקשוקה), שלומי יפרח (השוטרים), דני שטג (השוטרים), רביב כנר, יסמין עומרי, עדן סבן (תאג"ד), בניה ברבי, אולג לוין, אסנת פישמן (הבאר), אבישג סמברג, דניאל אריסון.

דעת הצופה לפני הצפייה: הגיע הזמן שנחזור לזיגי בפעם האחרונה. בואו ניפרד מנטע האהיבה, מאיתמר ובר, ומ... אה... ההוא. דורי. כן, ההוא.

1693490034694.png 1693490066694.png

YossihNew

Well-known member
פרק 79: ברוכים הבאים לקריית הרצל |חיבוק||שוטר|

אז מה יקרה בקריית הרצל?

למה צ'ומפי נפרדת מצ'ומפי?

והאם בר מגנט לפשעים?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
אירועים ומצבים מורכבים? חבל שאין מבוגר/ת שיצפה/תצפה איתי.

פותחים עם תמוזי עצובה. רגיל. מיקי אוכלת. גם רגיל. והצליחה לקלוע הפעם את האוכל. יפה. והתגעגעתי לתמומיקי. קריית שקר כלשהו זה נחמד. בצפון קרוב אליי, אני אעזור לך, תמוז. דן התגייס? הוא לא הצהיר על תורתו אמנותו? דן מסתכל עליי באיום עכשיו ומאיים להביא עליי את הכנופייה שלו, אז אני מוותר על הבדיחה. גם אח של מיקי בצבא עדיין. לא? לקנות אוטו, ברור. זה יסתבך. אוי, תמוז, באמת, נדב כל כך לא קשור. קודם כל, אתם עברתם סדרה. שנית, הוא תמיד חש מקופח. שלישית, הוא כבר החליט לתכנת, הוא מצא מישהי אחרת, עם כל האהבה שלי אלייך אין לך תחרות מול שירן. תמוז, אבל אולי שניכם תיסעו שוב לאילת ותהפכו לבני זוג! ברור שהיא רשמה צ'ומפי. מיקי, בחייאת.

פתיח ארוך ונחמד. עם דורי ראשון. מה? ציפיתם לבדיחת פתיח! נכון! אבל כבר לא חייבים לשים מסכות! הא!

זה נראה כמו איזה... מישהו כבר עשה את הצילום האווירי הזה. שלום לך, לא מליפיקית שממש לא נראית אתיופית כי היא חצי. את יפה בטירוף. רגע... האיש הזה לא מת? חשבתי שהוא מת. כאילו... מה, אתם רומזים ששחררו את נהריה לכבוד מלון הוטל, אבל בתכל'ס הוא רק עבר לעיר אחרת? ממליץ לו לא לפגוש את רוי, היא תדליף הכול לבאומן. בכל אופן, לא תאמינו מי אחראי להעברה לעיר אחרת. לא תאמינו. עדן יפה, אני אומר. תילי? הייתה כבר טילי. מה יש לשחקניות מלהיטים של כאן 11 עם השם הזה... כן, חבל. אתה לא יודע מה הוא עשה למשטרת ישראל בנהריה. אבל אל דאגה, השוטרים הנוקמים י... מה זאת אומרת? אחד עבר צד? אה, אז תשלם לו, אתה אבוד. והקקי המוזר הזה... זה מוזר.

אני חייב להגיד שדורי הסתדר מבחינת העור שלו. ותדעו לכם, שלקראת הסדרה כולם אמרו מה הדמויות שלהם לא עשו. בר לא חוותה סיפור אהבה, אושר לא שתלטנית... אמיתי היה צריך להגיד שדורי תמיד היה נחמד לבריות. לך תדע מה נטע עברה בזמן הזה. אולי היא נכנסה להריון. יש לנו שלג! טוב, לא ממש. גשם. יותר פיכסה כזה. אבל אם נטע קרובה אלינו, אז בסדר. זה לא יקרה כי דורי לא גר בכיף. אם היינו כותבים "כאן גרים בבאסה". מיקי לא יודעת מה השם של היישוב. זה לא כל כך קשה. קריית טראמפ... אין שגיאות כתיב, תמוז. מיקי שוגה.

איתמר כבר שם. בר לא הודיעה? מוזר, היא מסודרת. כן, טירוף. חופשה כמו באילת. אפי, אה. מעניין. בר דווקא מבינה במכוניות... קנתה את שושי...

שלום בני אור. סתם, אתה לא בן אור. הוא כן. תגידו, מאור לא היה אמור להיות איתמר? אני זוכר שהכריזו שהוא לוהק לעונה 3 בכלל... אדם לאדם מיכאל? אלא אם הוא מיכאלי. מיכאלי גבעתי. וואו. איתמר מביא מזל. של כל הפנימיות? כולל גנות, כולל הכול? 24 שעות. יעני איתמר. מיכאל? אוקיי. אז אתה מיכאל שהוא לא באמת מיכאל ולא מיכאלי. זה מי שאתה עכשיו. שוב פעם התסביכים שלך בשכונה? הוא מסוכן. איתמר, אתה יודע שהוא לא יכול לנשק לך את הקוביה. אתה חבר של יריבה של אקסית של אחיו. בערך. ואתה ואחיו בכלל... זוכר? חלקתם. מי זה ניסו?

תזכור, בלי תעודות זהות מזויפות ואל תשחק סנוקר. היא לא קוראת לו צ'ומפי. וזה בדיוק הזמן לחלק הבא ב... האמת שאין לי עוד חלק בהרצאה. לא הכנתי. אבל השיער שלה קצת כהה יותר... לא? נטע מאורגנת. מי מאמין ששירה כבר אימא. אולי זאת הפעם האחרונה שנראה אותה בסדרות כאלה.

נועם כזאת דומה למשי. אפילו בקול שלה. היא נשמעת כמו משי. מי מאמין שמשי לא הייתה בפלאשבק... למה? היא עושה לך הארי פוטר, נשארת בשבילך. אה, אימא שוב פעם מנהלת משפחת פשע? סתם, בתכל'ס, אימא שלה בסדרה כן תנהל... משהו. אתם יודעים שנועם חברה של נטע וטליה? במקרה של נטע אני יודע למה, אבא שלה חבר של דוד של נטע. שלום לך. דומה לאימא. פירומנית? לא הבנתי. האמת שאת לא שייכת, את לא בת של.

את נשמעת לי מוזרה. ותעזבי את איתמר, הוא תפוס. והיא גם נשמעת חשודה.

לא פעם ראשונה שבר נוסעת ליישוב אחר. רק חסר לי אלון. נטע אמורה להיות שקטה. הוא לא בלחץ מהעבריינים. הוא עבריין. הוא גם נוער מסוכן. נטע לא אמורה להיות הכי נחמדה? יש לו פרצוף... דרמטי. בטח, תשחרר. תקרא. תשאיר אותם לבד. דורי, עוף, תשאיר אותי עם נטע.

אז מה, איתמר, אתה כל הזמן בודק דירות? נקווה שלא יעשו לך דברים בגלל דירות ראש הממשלה וכו'. אה. הבנתי. הבנתי אותך. שמע, אני מבין. אולי אימא של האלמוני תוכל לבוא ו... לנקות. אתה יודע. היא מתה על זה.

כשיומני פוגשת את ספיידרז. סמל העיר הוא שלפוחית רגיזה.

איזה מניאק אתה, ניב. שוב הוא? אה. מיכאל. חבל. אבל תמוזי, זה לא קשור ליחסים ההם מרחוק.

העריכה מעניינת. תמוז בוכה כשהיא לא כותבת את זה. היא בוכה המון פעמים. איך הידרדרת, מאור עזרא. איך הידרדרת.

בר, אני ממליץ לך לבדוק את זה. לא הגיוני שכל פעם את באה ליישוב חדש וקורים דברים! זאת לא פעם ראשונה!

ניב, יש ירי, אתה לא עושה כלום?

ואז בר הפכה לאמה והרגישה שהיא עוד תנקום. מה, זה כמו השוד של ההמבורגרי בידי היאקוזה. אני מאוד מתבאס שהם משחקים מחבואים ולא סיפרו.

ניב, תתרחק משם. אתה עלול שוב להיות מופלל.

(פרקי פתיחה של זיגי תמיד מגניבים, אבל הם תמיד שוכחים את העלילה בסוף...)​

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק נחמד
התגעגעתי לתמוזי
שכחתי כמה דורי מעצבן ואנטיפת כדמות כל עונה זה קוררה..ף
נטע נהייתה פות בעלת רוח מתלהב..
ניב פשוט ניב
איתמר נהה תחמן ..

שיר m

Well-known member
מצבים מורכבים זאת הגדרה מעניינת...

מצד אחד עלילות של גדולים, מצד שני דמויות עם אופי מעצבן...

הרבה חדשים, נראה איך יהיה

YossihNew

Well-known member
מצבים מורכבים זאת הגדרה מעניינת...

מצד אחד עלילות של גדולים, מצד שני דמויות עם אופי מעצבן...

הרבה חדשים, נראה איך יהיה
מי מעצבן?

הכחלונים אחלה דווקא.

ומיכאל חמוד.

YossihNew

Well-known member
פרק 80: כאן גרים בכיף? |בית||נחמה|

אז איך בר תתאושש מהשוד?

האם תתגלה התרמית של איתמר לגבי הדירות?

מה יקרה במפגש של החבורה עם התלמידים?

ולמה רוי לא יכולה לחזור הביתה?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
מה זה בכלל "מצבים מורכבים"?

אה, חזרנו לשחזור סצנות. אז... אה, הוא נורה. מהר, אמה! עשי משהו! תתקשרו מאה! לא, זה לא משטרה, זה מגן דוד!!!!!!!!!!!!!! אה... איתמר, תזמין אמבולנס! תקרא לפיקה, לבוזי, למישהו! נטע, תעשי משהו! בשביל מה למדת?! אני חשבתי שאמבולנס זה הקטע של השני. מה אמרנו על סימנים מפלילים ברגל? לא למדתם מחן ליבוביץ'? היי, מגן דוד. תביאו לי את פיקה, בבקשה.

פתיח, ואני אגיד שמוזר לי שכתוב "מיכאל" ולא "מיכאלי". הוא הפך למיכאלי, לא?

זה בסדר, זה תמיד קורה. אמבולנס, את לא מכירה אמבולנסים?! אה, חיבוק את מכירה מאלומה. ברור. אבל בר בסדר, זה קורה לה איזה כמה פעמים בשבוע. את מי שלחו לנו? את בוזי?

שלום לך! אז שלחו אותך ממד"א. תראי, אני רוצה להגיד ש... מה? את לא ההיא ממד"א? רגע... לא היית בספיידרז ובשקשוקה ובבלקספייס? נו? אז את ההיא מ... אה, את בכלל מירב, לא רעות... סליחה. מישהו חייב להבדיל ביניהן כבר. יש דברים כמו מירב? לא. עזבי, נספר לך על הורים אחרים מהסדרות האלה, תאמיני לי, את תתנחמי. מה יש לה? בטח מתמודדת נפש או משהו.

בימים של נטע האמבולנסים הגיעו יותר מהר. תכל'ס רק עם גאיה אין לי תמונה... אוף. נטע בטוח ראתה מישהו שיורים בו. ניב ראה גם. בר ראתה את זה יותר מדי. כן, אני מאוד אשמח שעומר ושירה יהיו יותר קרובים. ראית כתם לידה או משהו? בר, את הבעיה. הפשעים רודפים אותך. לא? "הנוער של נווה אלון"? למה אמיתי התבלבל? בר, אל תעמידי פנים. אני אישית ראיתי אותך עוברת מלא שודים.

והיא גם דומה לרוי, מירב. רק שתדעו. אבל התאומה שלה דווקא מעדיפה את אביב. רק אומר. לא את משי. מה, היא פגועת נפש?

לבר אין אחים, רק לנטע יש. היה והלך. כן, ברור. את תתלהבי מזה. בנות, אתן בטוחות שאתן לא רוצות שנקרא להדס? לא?

כן, הן עלו לפניהם, איתמר. אסור לארח פה? אז איפה אתה ובר... זרקה אותו במכתב. כן, אתה תפוס. אל תפליץ?

בר, זה באמת לא... זה כן. לא, אתן אייקוניות, אבל אתן צריכות לפתור את זה. עופר זה המדריך? מפליץ? נטע, בר, אני מזמין אתכן לגור אצלי. אתן קרובות, לא?

הוא עשה דברים של בני אור.

רוי כזאת חמודה. אבל בניגוד לאחותה נסיכת הדיסני, היא קצת... אה... חברה של נטע. אתם יודעים שלי יש שתי עלילות של אמהות דומות?

אח של מרגי, אחות של משי, והתאומה של רעות.

בר, לא רצית לספר לו על השוד? כן, אני מבין אותך, בר. אפי אפי אפי. כל הזמן אפי. אל תדאגו, בנות, יומיים עובר מהר. יומיים יגיע היום.

בוא'נה מיכאל, איך אתה מסתבך לנו... אולי תאשימו את ניתאי! הוא יסכים בחפץ לב! או שהוא... הוא נרגע מאז... כן, זה ניסו וקוף. אה... כן. מי שהם לא יהיו. הם מושפעים מ-GTA, מה לא ברור... תגידו, למה יש לו חולצות הזויות כאלה?

שלום. אתה מוזר. בטח, משפחת גוטמן. מרגי. קליינשטיין. משפחות מסכנות. חי בסרט ממש, נטע. הגדרת יפה.

הו. יש עוד סניף? מה זה? מי זאת? איפה המנהלת אושר שלי? מיקי, אל תגידי את זה. היא שומעת הכול. הכול. שבר תעזור לכם עם הרכב.

בר, רוגע, חיים. גם בר אלרגית ל... לא? אני לא רוצה לקרוא לך כחלון. זה נותן וייבים רעים של כחלון. בר, תסתכלי על הרגל... תמיד על הרגל...

רוי לא צריכה אחות גדולה. יש לה. אף אחד מכם לא רוצה את נטע? אני לא מבין, עוד פעם זיגי רוצים להיצמד למספר החירום היחיד שלא זכה לסדרה? מכבי האש? ונטע עוזרת לה כמובן כי מדובר באחותה האבודה. כולנו יודעים את זה. אולי היא תתלהב מדורי בגלל שהיא תחשוב שהוא נשרף? איתמר נשמע כמו אימא. אימא שלו. מיכאל, לא מיכאלי. כמו שאתה מכיר. וכמו השני. עוד פעם? כמה הם דורשים אותך?! תמשיכי, בר.

איתמר הכי יעד מודעיני. הוא יחכה, יחכה. לא, אבל אדון ניסו... זה לא כמו ראש העיר שאפשר לאיים עליו... אז איתמר בתפקיד צחי הלוי?

תדעו לכם שבר לא מתה על רוי. הן לא מסכימות על השחקנית הראשית בפלאשבק.

כלומר הוא קרא את המכתב, תמוז. את רצית להיפרד. וואו, וואו, להסיר עוקב. זה נורא. זה אסון. תירגעו, אתן תעירו את שלי (שאני יודע למה קראו לה ככה). אין מה להגיד, תמוז. תסירי עוקב. מיקי מגזימה.

מה? אוכלים. הוא פוליטיקאי, בר. שלום, אתה חזרת. שריפה? אחים, שריפה! אה... זאת... שוב ה... ניב, תיזהר, אתה לא רוצה לגמור כמו דורי. חבר'ה, אני מציע לכם בחום לבדוק את העניינים. שריפות, שודים... אתם אסון מהלך.​

YossihNew

Well-known member
פרק 81: נשארים או עוזבים? |היי||נחמה|

אז מי הצית לניב את הרכב והאם למיקי יהיה יותר מזל עם רכבים?

האם כולם יחזרו הביתה?

איך ניב יגיב לפעולה הקיצונית של תמוז?

ולאן נעלמה המנהלת אושר?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
עדיין מצבים מורכבים, מה?

השוטר אמר שנמאס לו והוא מוותר עליכם. בעיקר על בר.

סימן זה הקטע של האקס שלה. אני חושב שבר ואיתמר ייפרדו על זה. כולם מחליטים ללכת. אבא לא נמצא העונה, דורי. אה, גם גנבו לך את הטלפון? טוב, אם נטע עפה גם אני עף מפה. ושלאיתמר תהיה תכנית משלו. לא, בר תישן במיטה של... טוב, אתה יודע מה, שהן ישנו שם. חלום שלי.

פתיח, ואני אגיד שאלעד מרגי ממש ממש דומה לאחיו. מה זה, תכף הוא יגיד שצריך להזמין אמבולנס.

כן, רק האוטו שלו. דורי יותר נסבל העונה. שמתם לב? כלומר... הוא לא כזה בלתי נסבל.

האישה זרקה אותו מהמיטה. זאת אשמתו, אשמתו. אני כן חושד בפירומנית. התיקים האישיים סודיים. כמו באליפים. כן, איתמר, אבל לא אתה. אחיו זה ז'אנר פופ אחר. לך לישון, ניב. איפה שיקמה שתגיד להם ללכת לישון?

אוי, כפר אלון. איך התגעגעתי. שלי. שליייייייייייייי. המקרר התקלקל? אוי ואבוי. דברי עם המנהלת השנייה. אני מתגעגע למנהלת אושר...

רוי והשנייה חמודות. למה למיכאל יש כאלו חולצות הזויות? אוקיי, גברת יהלי. מיכאל, אתה לא יכול להכניס פשוט את השם שלך למלא משפטים מהתנ"ך ולחשוב שזה עובד. זה לא עובד. עזוב, הביאו את בר ונטע. ממש מדהים. רוב הסיכויים שזה ההוא שתמיד עושה פרוטקשן. זה השיטות שלו...

שלום מאמוש. את יודעת שגם לה זה קרה, מיקי? גם לה פעם קרה שכל המקרר הפשיר. אוקיי, היא קלקלה בכוונה. אבל היא מבינה בניהול מסעדות וכאלו. אה, למיקי אין רי... זה נכון. זה הגון. כן, ולא לתת לנדב/בוזי/מולי לנהוג בו ובטח לא ליחזקאל. רק ששוב פעם העונה לא תסתיים ברצח המוני.

לא זזים... הו... יצא לי. מפגש לא מוצלח, אתם יודעים. אל תגיד את זה, ניב נולד למשפחה מאוד לא מתפקדת. אימא של איתמר יכולה להלוות לך שכפ"צ. היא לא צריכה. היא לא מאמינה. בר, לכי לעזור לנטע.

למה אתה לבוש ככה? למה אתה נראה ככה? מה, זה כדי שלא נשים לב שאתה הברחת אותו מנהריה לפה ובגדת בכולם? זה נירו אמר לך להתלבש ככה כשהוא ביקש ממך להחליף אותו? אני לא סולח לך. לא סולח לך לא על זה... ולא על הבגידה בשמרית. שמעת אותי?! לא סולח! אבל הוא שחקן טוב. מעניין מה הקשר ביניהם. אה, דלק. לא, הם לא עובדים ככה. בדרך כלל. ד"ש גם לשמרית. מה זאת אומרת עברת לאילנית?!

לא, תצעקי שלי. ממש תצעקי שלי. הו, תודה לאל. תודה לאל, המנהלת אושר, פושטקים השתלטו על הסניף הזה! לאן נעלמת?! אני צריך אותך... המנהלת אושר נכנסת לאירוע. תודה לאל. הכול טוב בעולם.

בר, את עוברת יותר שודים בשבוע מבן אדם כל החיים. אני מתגעגע לאימא של נטע. בר אף פעם לא פרגנה לנטע. היא בצד של אביב.

לא, הוא קצת השתנה. גם חיצונית וגם פנימית. הביתה, תמוזי, הביתה.

אבל אין לך רישיון! זה כמו קסדה בלי אופניים! הדס. את המוכרת? אל תאמינו לה. גם לך לא סלחתי, גברת! לא, זה ששמרית מתה לא נותן לך שום זכות להתעלק על דני! ששם את ה"הרצל" בקריית הרצל. עכשיו לכי לך ותנסי להקים מלון על הגב של מישהו אחר! טוב, בסדר, הוצאתי מהסיסטם את הנושא הזה... תגידי, הדס, מה עם האלמוני והירקן? מה זה? מי זאת? מיקי, בחייאת, את הכי לא מסכנה. יש דברים יותר גרועים.

כן, תהיו רק שניכם. בית תמר, אבל איתמר בבית תמר זה קצת מוזר. אימא שלו תבוא, אני חושב. לקטנה. שוב אתה מפליץ?

פתח ת'דלת כבר, יא טמבל! היי. מה את...

יהלי לא נסעה הביתה? מיכאל, הרגליים. לא, סליחה. הורדת רגליים. הפרקים עוברים לי מהר.​

YossihNew

Well-known member
פרק 82: תגידו היי לאפי |בלונד||ברוכבא|

אז מה הקטע של אפי?

מי קשרה את עצמה לרכב של הדס?

האם הבנות יישארו?

ו... איזו טעות איתמר יעשה?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
קצת מורכב לי הקטע של השקופית הזאת.

יופי שהם לא ישר הפכו לחברים. תגידו, איך קוראים לחברה של רוי? לא הבנתי. אתה מבין מי עשה את זה. אל תסתבך. אנחנו לא רוצים שקריית הרצל תהיה... נהריה.

פתיח, ואני חייב להגיד שבהתחלה הם קצת ערכו מוזר את הקטע של אמיתי ושיר.

תראו, חבר'ה, אני חייב להתוודות. בעונה הקודמת, זיגי נכנסה לתקופה ברברית. לא מספיק שהיה לנו את איתמר שהוא בר עם גאיה שהיא בר, אלא שהאקס של בר, ניתאי, יצא במציאות עם בר. עכשיו, אני חשבתי שהברבריות תרד כי ניתאי נפרד מבר במציאות. אבל מה? כאילו כדי לפצות, גאיה שהיא בר יוצאת עם אח של דנה גרוצקי- בר! ואז המצב עלה, כי הצטרפה אלינו אפי- הלא היא בר זומר! אז הברבריות עלתה שבעתיים, אנחנו מתברברים ללא קץ, והשיר הוא עדיין אגם הבר-בורים! די עם זה, אנחנו לא רוצים להיות כמו צמח בר ואם זה יימשך אני בר מינן (שזאת אימא של גוני מינן). מספיק. יאללה, ברה. אני קורא רק לנועה המפקדת. לנטע יש ניסיון מר עם החברה הטובה של אפי. פעם הן שרצו יחד בבריכה ואז היא ניסתה לקחת לה את החבר. היא מפטפטת הרבה.

למה להדס נמשכים כל המוזרים? אה, הם זרקו את האלמוני לאביו. ואביו זרק אותו בשביל... תכל'ס, אבא של האלמוני זרק אותו כי גם האלמוני יצא עם גל מלכה ועצבן אותו. אם היה לי שקל על כל פעם שבן של אנחל שיחק בן זוג של גל היה לי שני שקלים. וזה מוזר שזה קרה פעמיים. אז יש ילדת אומנה חדשה, לולו.

תורנויות בכסף? איתמר, אתה מוזר. טוב, סטופ כיבוי אישור בבקשה. איתמר מתנשא. ביי, ניב. אתה תחזור. אתה תמיד חוזר.

אבל חבל שלא קראתם להדס. היא הייתה מתה לנקות. אתן גם נראות כמוה באופן מוזר. עם ה... אסוף הזה. ניב, יש מצב ש... אפילו לדקה?! זה בכלל שיר של נטע. לא טוב, איתמר. לא טוב. בכלל לא. איתמר משתגע לאט.

הו. הנה היא. לא ראינו אותה מספיק. ואת לא מליפיקית, נכון? ניב, אני מבין שבחרת בה. לא שיש לי בעיה. לא שיש לי בעיה. היא גם דומה לאקס של תמוז, גם לה יש ענייני קיפוח.

אבל איך קוראים לחברה של רוי?! בר, את לא יכולה להציל את הרעיון המשוקץ הזה. חוץ מבמקרה של רוי, ההורים שלה נהדרים ואחותה עוד יותר.

הוא פגש את ההיא.

אני נשבע לכם... כשאני צופה במלי מנקה... אימא שלי מנקה. באותה צורה. בול. מה עשו לה? אני מעדיף שקשוקה. את יכולה להביא לי שקשוקה? לא?

בטח שאפשר, זאת אחותך מאימא אחרת שהיא האימא הטלוויזיונית. כן, לא מתאים שתבוא האימא ואז יעלו כמה שאלות. היא סתם פולטת מילים ברוסית, אני נקרע. כאילו, בערך. נקרע. נטע, אבל את לא יכולה לשחק בטלפונים. זה רומי עושה. לא את.

אבוד לך. רונן הזמין. למה לא בגללה? לא, אחות יש לך אחת. מה זאת אומרת היא החליפה אותך במגי? בסדר, הבנתי. מאשר לך.

ואתה? אמא שלך זאת עדיין מיכל לוי? קציצות בקופסת גלידה! המאכל האהוב עליי! אה, בוריקות. גם טוב. אומרים בורקס, אגב. אולי גם החולצות של מיכאל לא באו לו טוב.

כל כך דומה למשי. כל כך. להכין קפה זה די פשוט, כי בינינו זאת זכות לתת שירות. או שאולי כדאי שנשיר "בואו נפתח על כוס קפה חם"? לא יודע. צריך לשאול את אחות של רוי. איזה שיר של קפה שרים? תבטל אותה ותביא את רעות במקום.

אל תדאגו, איתמר לא הפסיד כלום. כי אפי לא הייתה עושה את זה בשביל הבנים אז לפחות יש שתי דירות טובות. להכין קפה זה די פ... לא משנה. תפסיקי עם המפקדת, את לא המפקדת.

המנהלת אושר! איזה יופי! חזרנו לניהול תוסס ותקין. רגע, לא חסר כאן מישהו? הרשת לא רואה בעין יפה את זה שמיקי תתפטר.

מי זאת אימא שלו? ממישהי, ממישהי. מי זה חזי? אה. הריון. למיכאל זה לא נעים. אולי תלבש חולצה עם משפט מגניב על זה. הו. אתה. מה שלומך, מר... גונב אוצרות? נטע ציפתה לאימא. לא לאבא. היא תגיע, רוי. היא תגיע. אני אמרתי לכם להביא את רעות במקום. מי היה שם לב? לא היו שמים לב.

מזכיר לי את אליפים. עם הריסוס. איך קוראים לך רק? ומי צילם?​

שיר m

Well-known member
אבל ממתי איתמר כל כך מטומטם? ומעצבן? ודפוק?
הוא היה היה נורמלי בעונה הקודמת

עם כל האהבה לרביב כנר, שחקן הוא לא. הבנאדם מדקלם כל משפט.

ולמה יש כזה פער בין העלילה הראשית לעלילות של מיקי ותמוז.

YossihNew

Well-known member
פרק 83- משפחה לא בוחרים :-(|לב-ש|

אז מה יהיו התוצאות של יום ההורים?

איך עופר יגיב?

למה מלי מתנהגת ככה?

ו... האם צ'ומפי מתעלם מצ'ומפי?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
אבל מה מורכב פה, מה מרכיבים?!

אני ממחזר תגובה. אני אמרתי לכם להביא את רעות במקום. מי היה שם לב? לא היו שמים לב.

מזכיר לי את אליפים. עם הריסוס. איך קוראים לך רק? ומי צילם?

זה בסדר, תאספי. לא שאני לא מבין למה את לוקחת את הבורקס. אני לא מבין, אתם מתכוונים להביא לה את האמהות האחרות שלכם? כי אימא שלה בכלל עסוקה עם כל המלכות, ואימא שלו בכלל עסוקה עם הבנות היפות ובעלות הגבות שלה.

פתיח ואני חייב לשאול איפה מיכאלי העונה?! לאן הוא נעלם?! מה זאת אומרת אשתו של הכותב ביקשה אותו? הצגת מאה? איך כבר הגענו למאה?

מה עשית פעם קודמת? אני בשוק שהבחור שיחק בכל כך הרבה סדרות. לא רק שוברי גלים. החממה, ושכונה... ומלכות (עכשיו רוי ברחה אז יופי), ואפילו בבני אור הוא שיחק (מיכאל ברח אז גם יופי). ומה עם האימא? איפה האימא כשצריך? יהיו לי היום המון רוסים בטלוויזיה. לא טוב בכלל בכלל. בכלל בכלל. נטע לא שקרנית. אה... בעצם... נטע שקרנית, כן, הכי שקרנית! עזוב אותה!

לינור! אה! מצאתי! סליחה, רוי. סליחה, מלי. פשוט... זה. אני חוזר להצעה של רעות.

למה לא את האימא, למה? היה עדיף האימא. באמת.

ממתי מגישים שוקולד? זה אפילו לא בתפריט! דעו לכם, שההורים של המנהלת אושר ושל תמוז ניהלו ביחד קבוצת כדורגל. וכשניתאי יגיע אני אחשוף לכם קונספירציה אבל אני לא מגלה בינתיים. ברור שהמנהלת גורמת לנו לבוא לבורגר. לא המלצרית. תמוז ידעה על מיקרונזיה? תמוז רק בוכה העונה. חמישה פרקים רק בוכה.

שלום. אתה נשמע יותר טוב בתפקיד מנירו. אבל אני לא סולח על שמרית. כן, עבירות מס. כולם מעלימים מס. מסתבר שבמדינות מסוימות, להעלים מס נשמע יותר נורא. אל תדאג, קוף, אני אעזור לך. תאשים את הילד האתיופי. כבר יש לו הרשעות.

שוב היא הולכת לילד האאוטסיידר. מה יקרה כשהיא תראה את הקעקוע?

מסכנה רוי. אני כמעט בטוח, בטוח, שהיא תהיה עם ניתאי. לא, הרי זה יכול להיות. תחזרו, אחות של ואח של.

תמוז, למה עשית את זה? את אישה מוזרה. גם מיקי קצת... מוזרה. אני מבין שאת התרסיס אושר למדה מאימא.

הטלפון שלך, מה? לינור. לינור. כמה כיף שקוראים לה. אני חשתי שלא קראו לה. אמרתי לאיתמר שלא יעבוד. איתמר קצת פועל מוזר.

ניב, למה אתה עומד? סיכום. בסדר. היא הבת של אימא גם! זה עבר בראש של הבן של ראש הממשלה. הם מתברברים, אני אמרתי שיש כאן המון ברבור. בר ובר שעם בר.

כן, זאת היא. לא, הוא לא יגע בה, הוא שומר נגיעה.

שיערה של נטע נראה כבוי. נטע, את לא הבנת... את מרגישה אליה קשר בלתי מוסבר בגלל האימא המשותפת שלכם. התגעגעתי לחיוך של נטע. את דומה בגלל האימא! לא מבחינת השיער כמובן.

לא התקדם כל כך. חוץ מזה שהוא שפוט של השוטר עכשיו. לקח את זה ברצינות רבה מדי. תדמיינו את נירו עושה את הקטע במקום. גם על עידו טאקו הוא שמר.

תמוז פונה לחברה הטובה. ולאט לאט נוטשים אותה. מסכנה. את היית צריכה לבוא, תמוז. היית צריכה לבוא. דופקים בדלת. שמו ברכת הבית? אה. שלום. למה המוזיקה הדרמטית בסוף?

(אז לסיכום- לפחות בעלילה הראשית יש תחושה של המשכיות מסוימת... הפרקים מאוד השתפרו. או שאני סתם בהיי מהחזרה)​

Roei152

Well-known member
מנהל
אני חייב להגיד שמחלקת האביזרים יצאה יותר מדי צפונבית
בסה"כ הדירות שלהם לא אמורות להיות כאלה מפנקות . הם בשנת שירות תמי 4 , מכונתת קפה, פלאזמות?, אלו לא דברים שאמורים להרכיב דירות של מכינות ושנות שירות.. אני יודע למשל שעמותת מגורים למוגבלים אחת יותר מפנקת מהעמותה שלי, א.. אני בודק מעבר לעמותה הזאת- עמותה במרכז הארץ , אבל בכל זאת זה לא אותו דבר.. הם יוצאים מהפינוק של העשירים ועוברים לעבוד ככצעירים, וזה אומר קצת להתחיל מאפס.. זה שיעור במצב רוצה להגיע למצב שבו תוכל לרכש וילה כמו של אבאלה? תעבוד

YossihNew

Well-known member
רשימת שחקנים מלאה:

אמיתי ארמן- דורי ארזי

שיר זוארץ- תמוז ארזי

שירה לוי- נטע כהן

עומר חזן- ניב גלרון

שירלי לוי- מיקרונזיה "מיקי" צפריר

מירי בוהדנה- שימרית ארזי

מיכאלי גבעתי- ניתאי "כסף 2" אשכנזי

גאיה גור אריה- בר קקון

בר ברימר- איתמר מיכאלי

גלית גיאת- נועה צפריר

בר זומר- אפי

קורל סער- לולו

אלעד מרגי- רונן כחלון

מאור לוי- מיכאל

שירז לנציאנו- לינור

נועם קליינשטיין- רויטל "רוי" כחלון

אמה גוטמן- יהלי

מירב שירום- מלי כחלון

שלומי יפרח- ניסו

דני שטג- קוף

רביב כנר- עופר

יסמין עומרי- שלי לוי

אלין גולן- אושר לוי

עדן סבן- תילי

בניה ברבי- אייל (תכף תכירו אותו ואת צפריר)

אילנית לוי- הדס נחמה

מוקי (דני ניב)- איתן אשכנזי

אולג לוין- ולדי

אסנת פישמן- תהיה בטח האימא של מיכאל אני משער.

אבישג סמברג- מדליסטית אולימפית. נקווה שלא תהיה כמו הקודם.

דניאל אריסון- צפריר (הוא ואייל יהיו קשורים לעופר)

רשימת שחקנים מלאה:

אמיתי ארמן- דורי ארזי

שיר זוארץ- תמוז ארזי

שירה לוי- נטע כהן

עומר חזן- ניב גלרון

שירלי לוי- מיקרונזיה "מיקי" צפריר

מירי בוהדנה- שימרית ארזי

מיכאלי גבעתי- ניתאי "כסף 2" אשכנזי

גאיה גור אריה- בר קקון

בר ברימר- איתמר מיכאלי

גלית גיאת- נועה צפריר

בר זומר- אפי

קורל סער- לולו

אלעד מרגי- רונן כחלון

מאור לוי- מיכאל

שירז לנציאנו- לינור

נועם קליינשטיין- רויטל "רוי" כחלון

אמה גוטמן- יהלי

מירב שירום- מלי כחלון

שלומי יפרח- ניסו

דני שטג- קוף

רביב כנר- עופר

יסמין עומרי- שלי לוי

אלין גולן- אושר לוי

עדן סבן- תילי

בניה ברבי- אייל (תכף תכירו אותו ואת צפריר)

אילנית לוי- הדס נחמה

מוקי (דני ניב)- איתן אשכנזי

אולג לוין- ולדי

אסנת פישמן- תהיה בטח האימא של מיכאל אני משער.

אבישג סמברג- מדליסטית אולימפית. נקווה שלא תהיה כמו הקודם.

דניאל אריסון- צפריר (הוא ואייל יהיו קשורים לעופר)
האם סיימו לצלם את מקיף מילאנו

למעלה