שרשור פתיחה- זיגי 3!

YossihNew

Well-known member
אחרי קצת יותר משנה, הזמר במסכה המקורי חוזר אלינו!

מה יהיה? דרמת הנוער האהובה ועמוסת הכוכבים חוזרת בעונה חדשה! בעונה החדשה של סדרת הנוער המצליחה, דורי הוא כבר כוכב ענק, אבל לא ממש מאושר. כשמציעים לו לעבוד עם נוער בעל צרכים מיוחדים בלהקת "החברים של נחמה", הוא מבין שמצא את המקום שלו. בר, בת הדודה של תמוז ודורי מגיעה מלונדון ומצטרפת לחבורה, אבל לא כולם כל כך מרוצים מזה. ובמקביל, נטע, שיקמה וכל השאר נסחפים לתוך פרשה משטרתית, שבה מעורב ניתאי ועלולה להסתיים בעשרים שנה בכלא... האם הם יצליחו במקום בו המשטרה נכשלה? ומי האישה שנבחרה לראשות הממשלה, ואיך היא קשורה לדורי, תמוז, בר וכל השאר? עונה מותחת, מסקרנת ומלאת תהפוכות!

מי יהיה? אמיתי ארמן, שיר זוארץ, שירה לוי, מירי בוהדנה, מוריס כהן, עומר חזן, קווין רובין, שירלי לוי, אנה זק, מיכאל גבעתי, אליהו שאקי, טל מוסרי, ישראל אטיאס, סנדרה שדה, אוראל צברי, גלית גיאת, עמית סידי, שחר גולן.

מי מצטרף? גאיה גור אריה, בר ברימר, אלין גולן, שירן סנדל, תקווה גדעון, שגיא מוקי, דני "מוקי" ניב, אסי ישראלוף, גילת אנקורי, מאור לוי ועוד.

דעת הצופה לפני הצפייה: אז איך דורי יתאושש מהחשיפה? האם תמוז תעבור להחפיץ מישהו אחר במקום ניב? איך סיוון יסתדר בלי אביו? מה יהיה העונה עם שיקמה? מה הקטע של בר בת הדודה? איך מיקי נחלצה מהפדופיל? באיזו פרשה מעורב ניתאי? מה אזולאי מתכנן? למה תום פרץ עוד מרכל? מה הקשר לראש הממשלה? ו... למה נטע ודורי נפרדו בעצם?

עולה ליוטיוב ב-16:00.

נערך לאחרונה ב:

Roei152

Well-known member
מנהל
יוסי , התקציר שלך הוא מטעם היחצ של הוט, אותו תקציר שאני נתתי , .. אני מקפיד בתקצירים על נוסח חדש שמשלב בתוכו את הלשון המיוחדת שלנו - הפורום...

YossihNew

Well-known member
ככה אני בדרך כלל עושה.

ואני שילבתי את זה בדעתי לפני הצפייה!

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 39
מה קרה בין העונות?
ואיך מסיבת הפתעה לדורי , לרגל יציאה להפסקה מסבב ההופעות שלו משתבשת?

Roei152

Well-known member
מנהל
נזכרתי כמה דורי אנטיפת בפתיחת עונה וכולם סולחים לו מהר מדי
ברור שהשיער של נטע נובע מכך ששירה בדיוק התחתנה באותה תקופה ,, והיא לא יכלה להופיע עם שיער ; צבוע לחתונה שלה ..
תגידו זה שהיה עם אזלואי הוא ה חבר החדש של נטע ? - זה לא קצת מטריד... ו
גאיה היפהפיי ה כמעט עושה איימי , אבל חוזרת לנורמות ששלמדה מקארין קרמר . תכוונתי לשאול איך היא אחת מהחבורה , נזכרתי שמשפחת ארזי עברה לגור בבית של דוד שלהם , בטח היא הבת שלו .. מה שמוזר בהתחשב בכך היא עווברת ללגור איתם בבית אחר ולא בבית המקורי..

YossihNew

Well-known member
כן, היא הבת של אח של שמרית- הפרופסור שנסע לאוקספורד.

גם אני שכחתי שכולם אמורים להכיר אותה אבל הם צודקים, זה טכנית הבית שלה.

Roei152

Well-known member
מנהל
מה שמטריד אותי , זה אם יעשו לנטע אלינור מהבאר עם החבר הבגיר שלה ...

Roei152

Well-known member
מנהל
הבית בעונה הקודמת , זה הבית של המשפחה של בר .. אין בעיה שבר תחזור לגור בבית שלה עם אימא שלה או משהו .. ולא יראו את ההבית ?.
הבית הזה שאנחנו רוואים עכשיו זה בית של משפחת ארזי בלי קש ר לפרופסור...

YossihNew

Well-known member
תרשו לי לנחש שיש ל-ADD קשרים עם ישראל בידור. אבל לא היה עדיף שתום ידווח על זה? או שהם סתם רוצים לקדם טאלנטית? על פי המנהלת האישית שלו. אני הייתי מקשיב למנהלת האישית שלו. הזמר במסכה! תחשבו, הוא מוריד את המסכה ורואים עוד מסכה! אה? אה?

למה הם עברו לעזאזל? מבאס?! מבאס זאת לא מילה! אם נטע לא נמצאת זה נוראי! זה איום! זה אסון בקנה מידה של שיער בעייתי! זהו, אתם זוכרים שדורי הוא הבן אדם הכי לא אהיב בסדרה? אני מתלבט אם דורי או נימי זה בן הזוג הפחות אהיב של שירה. מי פחות אהיב? ועוד הוא קורא לניב ותמוז שני כישלונות! אוקיי, ניב אני יכול להבין שהוא יכעס עליו. אבל תמוז המושלמת?! על מיקי שירד כמה הוא רוצה. היא אוכלת הכול באמת. ניתאי? למה ציפית מניתאי למשהו? למה לא דיברת על שיקמה? ואיך אתה יורד על סיוון, החבר הכי טוב שלך שהוא בכלל בכלל לא אלמוני כבר?! חבר'ה, תכפכפו אותו בשמי.

או שתוריד מסכה, שוב להמציא ת'בדיחה... (לפחות בדיחות בת השוטר לא אצטרך להמציא בקרוב) רגע! הם החליפו אלין באלין! מסתבר שיש מפעל אליניות שהוריהן היו באח הגדול. שיקמה לא שרה את זה הפעם?

אה... בזה הרגע! בזה הרגע צפיתם במערכון "ילד עם ויטליגו מטנף על חבריו". שחזור מדויק! נכון, תמוז, את צודקת. מיקי, שקט. יופי, דורי. נורא נחמד. שמור על הפה שלך! אין לך ריצ'רץ' במסכה?! ניב בכלל לא אמור לעניין את דורי. לשירלי היה מבט רציני בעיניים. תראו, שמרית בחורה יפה, אבל בחייאת, לא חייבים להקשיב לה פה. או הו, מיקי, יופי שעכשיו את צריכה לעדכן! אפרופו, למיקי אין מזל. או שהיא עם גלית גיאת או שהיא עם צביקה הדר בתכנית בוקר. מה הוא היה בסוף? הוא היה פדופיל?

אני מבין שהעונה מקדמים יותר את ניתאי. נפלא, נפלא בעיניי. גם בעיני שיר. אני בכלל בכלל לא משוויץ בתמונה שלי איתו. אבל אולי הוא חשב שאתה השתלבת עם הקיר, אתה בכל זאת לפעמים אלמוני! לא? בסדר, מאז אתה גנבת לו את התפקיד והפכת לזמר במסכה. הוא אפילו זיגי 2, ככה קוראים לו! זיגי 2! הוא כלום! ואח תאום לא חשוב כל כך, בואו לא נשכח! אתם יודעים שאני מכיר מישהו שאמר שליהקו את אותו השחקן לתפקיד של ניתאי ועילאי?! הוא לא שם לב שמדובר באנשים שונים! הוא בפנימיה. כמו אח של שי. אם אתה גבר, תגמור איתו כבר.

הרחפנים והצילומי אוויר האלה, בחייאת.

המוזיקה הכי מלחיצה לסצנה בכלל לא מלחיצה. ממי האלוף בורח? מה, חוטפים כלבים? אנחנו מעתיקים מ... רגע. אני לא אגיד כלום, אני אגיד אחרי שאראה הכול. יש חשיבות לכלב? ולמה כל עונה שלישית אצלם נפתחת במרדפים ופושעים?! למה?!

מישהי פה נזכרה במסיבה קצת מאוחר. וזה לא אני (נראה לכם שאני לא ארד על אנה העונה. נראה לכם). ממתי תמוז מחבקת את שיקמה ככה? בטח, הם לא צריכים מבוגר אחראי. מר אלישר, אל תגיד כלום על בר! אתה תקוע איתה כל החיים! תגיד תודה, זה עדיף על פני השנייה שאתה תקוע איתה כל החיים. הילה הרוש.

נטע? מאחרת? בעיות טבלה? אבל שיקמה, את בכלל פספסת את הירידות עליהם! לא ירדו עלייך! או שאמרו לך לראות מה פספסת? הוא אמר כישלונות בלי"ש! הוא התאמן על סינית! מה, תדעו לכם שזיגי ענק בסין. מיקי, אם תיקחי את הקצפת אז את באמת אוכלת את כל האוכל. אבל שיקמה, מה את קשורה? צודקת, תמוז. צודקת. מגיע לו.

שיער. שיער יפה. ובכן, חברים, הגיע הזמן שנעמיק בנושא. השיער של שירה. בואו נתחיל בהתחלה. כשקים הגיעה, השיער... מיקי, את מתערבת לי בהרצאה. לגעת בשיער בתורך בלבד. יהיו תורות, אבל אני ראשון, מה היא נדחפת?! הקרצייה המעצבנת ה... לא אמרתי כלום. נמשיך את ההרצאה בפעם הבאה. בוא'נה, דורי, זה נראה כאילו עשו לך עוד כתמים. מיקי, את הורסת לי את ההרצאה! ההרמוניה זה רק בהמשך! (אני אמרתי לכם, אמרתי לכם שיבוא יום וכולם יסכימו איתי בנוגע לשיער שלה. ובאמת בשבוע האחרון כולנו מדברים על השיער של שירה, יותר מהמלחמה באוקראינה, נושא מאוד שולי בהשוואה אליו) למה היא עצובה? מה קרה? מה הוא עשה לה?! לא, לא, חנופת שיער לא תעזור כרגע! רק אני מחמיא לה לשיער!

לך כבר, ניתאי. ואני מקווה שאתה לא שולח לה הודעות בלילה.

השיער שלה, מיקי, הוא אך ורק באחריותי. אם כבר סבתוש... הנה הבחור עם הסבתוש. שלא קשורה אליו בכלל, הם לא דומים בעור. מנגינה מגניבה. ניב, אני מציע לך סתם להוריד חולצה. זה יעזור לך. אחרת יבוא מישהו ויגנוב לך... מי זה השלישי שם? ואחת מהן זאת השפוטה של שיקמה, נכון? לא, לא, ניב, היא חושבת כל הזמן על בחור אחר שמתפשט מולה. זה נזיל מאוד. על יעל שלביה? על אחת מאלף הבחורות שלו? עומר שר יפה. שיר יפה מאוד. בסוף יהיה שיר עם "תמוז, תמוז". הם לא חזרו, נכון?

שיקמה, את גם מחמיאה לה לשיער? נזכרת קצת מאוחר. וזה לא אני! ... שכתב את הפרק הזה עם התייחסויות רבות לשיער של שירה. תראו, אם אנחנו פותחים עם התייחסות לשיער של שירה, אז אנחנו בדרך לעונה מעולה. לא? זה נושא חשוב. היא לא פרגנה לך בפסטיגל. בוא'נה, אם כבר השיער- כן, לא דיברנו המון זמן על השיער- מוזר לי לראות את שירה עם פרצוף של נטע והבעות של נטע ושיער רגיל. השיער זה חלק מהדמות, מי כמו שירה יודעת!

מיקי, אולי הוא שר עלייך. את חלמת על זה. לא? מעניין אם הם יחזרו בניגוד לפעם הקודמת שהיו אקסים בסדרה שלא חזרו ושיר זוארץ הייתה מעורבת שם. בגלל הקרציה, ניתאי. הקרציה.

רגע, אבל שיקמה לא אמורה לפוצץ את ההודעה ולשלוח לו "לך לישון"? זאת תחילתה של ידידות מופלאה. וחכו תראו מי תצטרף...

תתעלמו ממנו. ממתי ניתאי וסיוון חברים? תתעלמו ממנו. בחייאת.

מיקי, את משתבשת. תמוז, הגיע הזמן ללכת לגוף עירום חדש. יאללה. יום יבוא והוא יגיע.

ואתה כאילו כתובת למי שמדוכא? לא הבנתי. הגיע הזמן שתהיו ביחד. תמיד רציתי. מה עילאי חשב על זה? אה, הוא לא חשב על זה! בסדר, רוני וניני. מה שתגידו. אני מבין ללבך, ניתאי. אני מבין. גם אני רוצה להרוג אותו. אבל אני מדחיק.

דודו? הכרתי פעם דודו כלב. הוא היה של מי-רן. מה הוא מסתיר... או הו. שלום לך שבאבניק. איפה השני, אגב... חבר'ה, אני חושב שאני מבין לאן זה הולך. אני מבין לאן זה הולך. מה תפקידו העונה? לא כמו חן, כן? אוקיי, תנו לי מילה שאתם לא הולכים לאן שחשבתי שהולכים. ולא מחפשים את אזולאי?

משהו אחר לגמרי. בסדר?

הקטע הראשון שראינו העונה. שומעים גם בלי המיקרופון! ולמה אתה לא יכול לבד, ניתאי?! בחלום! בחלום! טוב, יש את הלהיט החדש הזה ש... או שלא, לא נורא. היא יודעת לשיר ממש יפה. עכשיו אני רואה מה פספסתי. אני רואה. אני רואה. מי כתב לך את זה? נועה קירל? ומה הקטע בסדרות שכל אחד שר את הסוד שלו בשיר?! גם נועה שרה שיש לה אהוב סודי לכל העולם!

הטבלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ניתאי, אחורה פנה. לא יפה. למה היא הלכה? רגע... יכול להיות ש... אל תגידו לי ש... גם לניתאי יש...

חבר'ה, אני כבר אמרתי לכם שצריך להפסיק להגיד את המובן מאליו בתסריטים?! כמו זה ששירן מושלמת ויודעת הכול, כמו זה שאביב פנקס מושלמת והכי טובה?! אז גם השיער של נטע. לא חייבים! אלא אם כן אתם רוצים הרצאה מעמיקה שלי בנושא. וכן, אני שכחתי לגמרי שהם אמורים להכיר את בר, שהיא הבת של הפרופסור מאוקספורד. בר מבינה בבנות דודה שמגיעות במפתיע מחו"ל וזה מוזר. למרות שניצלנו. ניצלנו בזכות הטבלה. הטבלה קבעה שטיילור, האישה ונידה, לא תוכל לבוא לעשות את התפקיד וגאיה זכתה מההפקר. מיקי, שקט! דורי, שמע, אתה עשית הרבה דברים דפוקים הפרק. אבל שום דבר לא יהיה יותר דבילי מלא לענות לתמר. אני כבר נורא דאגתי, תמר. FCL, ו-ADD, ועוד כל מיני ראשי תיבות. יש לאורן ולשחר נטייה להגזים. כמו ניר שהופיעה עם נינט תוך שבוע מתחילת הקריירה שלה. שלושה אלבומים.

תהיה כאן בעיה רצינית. בעיה מאוד גדולה. תתקשרו ל-101, מהר. זה לא מגן דוד, זה מכבי אש! שכל סדרה תיסגר על מספר החירום שלה! (וכן, ידעתי מזמן שזה מה שיקרה לדורי בסוף הפרק. צפו לבדיחות מאוד גדולות ביום שני)

רק דעה קטנה: זה נראה מבטיח, אבל גם בתחנה זה נראה מבטיח ומהר מאוד זה הופך לעלילות חינוך כאלה. אז אני אגיב על הכול רק בפרק 20 או 38 או וואטאבר, בינתיים זה רק נראה מבטיח ואני מקווה שלא הולכים לכיוון ספציפי אחד.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
רשימת שחקנים מלאה:

אמיתי ארמן- דורי ארזי

שירה לוי- נטע

שיר זוארץ- תמוז ארזי

עומר חזן- ניב גלרון

אנה זק- שיקמה

אלין גולן- האלין העונתית בבורגר ראפ.

גאיה גור אריה- בר

בר ברימר- איתמר (הם מנסים אותי בכוונה, אני נשבע לכם שהם מנסים אותי בכוונה)

שירלי לוי- מיקי

קווין רובין- סיוון פניני

אליהו שאקי- נדיר

מוריס כהן- יניב ארזי

מירי בוהדנה- שמרית ארזי

אסי ישראלוף- מועמד לראשות הממשלה?

גלית גיאת- נועה

גילת אנקורי- ראש הממשלה

סנדרה שדה- תמר גלרון

ישראל אטיאס- אזולאי

תקווה גדעון- שוטרת

דני "מוקי" ניב (או דני (ניב מוקי) כמו שהם כתבו בצורה הזויה)- אבא של ניתאי ועילאי.

שירן סנדל- יהיה לה שם מוזר כזה, אני זוכר, והיא כמובן תהיה משהו שקשור לאופנה עם נטע ושיקמה. אי אפשר להפגיש בינה ובין תמוז? בא לי לראות את תמוז ויולי, וגם סיוון, ואז יבוא האב וזה אלול להוות בעיה...

אוראל צברי- תום פרץ

שגיא מוקי- דרור אזולאי

גיא הוכמן- עורך הדין של ניתאי (רגע! ניתאי יעצר על השריפה? חשבתי אבל נראה שלא...)

עידן מי רון- למי ששכח, הוא שיחק את בר כהן בתחנה, הסטנדאפיסט הנכה. הוא גם יהיה בבורגר ראפ.

שחר גולן- אז עילאי יחזור.

טל מוסרי- קלוד

עמית "החיים עצמם" סידי- ליאור!!!!!!!!!!!!!! ליאור החיים עצמם!!!!!!!!!!!!! מה איתה באמת? עוד עושה מורלים?

רוני אמציה- נראה לי תהיה בלהקה.

יובל כהן- כוכבת טיקטוק שתשחק את החברה של... של סיוון? של מישהו מהבורגר ראפ.

עמית צנצי (פר! צנציפר!)- מרב, השפוטה של שיקמה.

מיכה סלקטר- מה... מה השר לשעבר שהפך לשוטר שהפך לצייד לביאים עושה פה?

עידו ויסלר- מה הפושע האילם שהפך לשוטר עושה פה?!

שמרית קרוייטרו- כנראה גם תהיה בלהקה עם דורי.

אוראל תורג'מן- הדיג'יי?

רפאל כהן- ?

זיו זהבי- ?

(אגב- זה אומר שמאור מבני אור לא יגיע, ובמקומו זה בר)

בביטים- אחד מהשמות המוכרים זה רן אטיאס. למי שלא יודע- הוא תמיד משחק שוטר.

נערך לאחרונה ב:

Roei152

Well-known member
מנהל
שירן סנדל- יהיה לה שם מוזר כזה, אני זוכר, והיא כמובן תהיה משהו שקשור לאופנה עם נטע ושיקמה. אי אפשר להפגיש בינה ובין תמוז? בא לי לראות את תמוז ויולי, וגם סיוון, ואז יבוא האב וזה אלול להוות בעיה...
תפקיד כמו של גאלה קוגן במיל=אנו - אביב בוסתן מועלם שוורץ (וכן כתבתי את זה , כי אני אוהב לכתוב את השם הזה)
עם תמוז היא לא בדיוק נפגשה בתחנה ..
שגיא מוקי- דרור אזולאי
רגע - החבר של נטע הוא הבן של אזולאי?

YossihNew

Well-known member
אולי אח שלו.

אבל יולי ותמוז! לא צריך?! לא צריך?!

YossihNew

Well-known member
לך תדע.

אגב- רק מזכיר לך שכבר הייתה עלילת מערכת יחסים רעילה בתחנה.

YossihNew

Well-known member
הלו? לנועם היה את רגב הוד- לא הזמר!

מערכת יחסים רעילה פר אקסלנס.

Roei152

Well-known member
מנהל
אה נכון !!!![\
יאיר פשוט השכיח אותו ממני ...

למעלה