שרשור פתיחה-זיגי 2

Roei152

Well-known member
מנהל
מה היהי עד כה? דורי ותמוז ארזי עוברים עם הוריהם לישוב חדש . בעוד תמוז מתאקלמת מהר. לדורי קשה להתאקלם בישוב , בין השאר בגלל מחלת העור שלו,: ויטילגו,- העור שלו מכוסה כתמים. דורי מנסה להתאקלם , ושהוא יוצא מהבית להטיס רחפן , הוא פוגש את נטע , בחורה אנ גם כן קצת אאוסידרית, ומתאהב הוא גם מוצא חבר הכי טוב -סיוון ילד אומנה שאביו הבילוגי אסיר שהסתבך עם עולם הפשע ,. במקבעיל תמוז , שיש לה חבר מהישוב הקודם(והסדרה הקודמת) , מחוזרת ע"י החתיך של הישוב -ניב - שמיקי חברתה הטובה בישוב החדש מאורסת לו בראש שלה , ומתמודדת עם מצב משפחתי לא פשוט.. ניב וחברו עילי מתננהגים כלפי דורי בבריונות , לאחר שנטע נוקמת , שעילי מחזיר , ניב מגלה על הקשר בין דורי לתמוז , ומסתיר את דבר הידיעה... יש מופע גדול שמלווה את כל העלילה , שסבתא של ניב - תמר- מפיקה אותו ..ניב , תמוז ובחורה בשם שקמה מתקבלים למופע...- שקמה מחולפת ע"י תמוז כזמרת ,.. במקביל , השלישיה י מתעסקת במוזיקה , ויוצרת ביחד את זיגי, דמות עם מסכה שדורי וסיוון, מופיעים מכוסים בה. הם מצלמים סרטונים שהופכים לוויראלים . שמתגלה לתמר מה ניב עשה לדורי , היא מעיפה אותו מהמופע , ומחפשת את זיגי המסתורי.. נטע רושמת את דורי בתור זיגי למופע .. החלק הראשון מסתיים בכך שתמוז מגלה שזיגי הוא בעצם אחיה - דורי...
מה נשאר פתוח? איך תמוז תגיב לדורי ? האם אזולאי ופורר יתפסו את סיוון? איך מיקי תגיב לגרושים? האם תמוז תסלח לניב? האם התקשורת תעלה על זיגי?
מי יהיה? אמיתי ארמן, שירה לוי, שיר זוארץ, קווין רובין, עומר חזן , שירלי לוי , אנה זק , מוריס כהן , מירי בודהנה ממשיכים כמובן .. למחצית הזאת מצטרף אליהו שאקי , שחקן צעיר עם תסמונת ,בתור נדיר , אח של שקמה...
דעת הצופה לפני הצפייה - קדימה נמשיך להתאהב בסדרה הכי טובה של יוצרי פלאשבק לדעתי...
שימו |לב| למרות שזו מחצית שניה , הסדרה כן תשנה את ימי השידור שלה , ותוסיף גם את חמישי , בין השאר כדי לקצר את זמן ההמתנה לסקייי

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
שכחת מצטרף אחר- דורון ביטון שבא לעשות בלגן ללירז...

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקיי , הפרק הוכיח סופית שאני צדקתי לפי פרוגי ויוסי טעה , המופע הגדול, אם לא היה את כל מצב הקורונה , היה אמור להיות הפסטיגל , ובגלל זה יש חור בעלילה , כי בתקופה שבין שתי המחציות הפסטיגל היה אמור לרוץ. עם העלילה של המשך הסדרה .. חבל היה לי תירוץ מצוין ללמה אני צריך השנה לקחת את בני הדודים הקטנים שלי לפסטיגל ולא אחותם.. חחח
פרק מעולה .. דורי עייף מההופועות ,ניב מעצבן , שקמה ועילי חמודים.. עומר היה עצבני ולכן עשה את השטויות שלו...

YossihNew

Well-known member
לפי מה הסקת שטעיתי?

איזה עלילה בדיוק הייתה צריכה לקרות על הבמה? איזה דבר חשוב בדיוק קרה שם שלא ראינו? על איזה חור אתה מדבר?

בתכל'ס לא קרה שם כלום, אחרת הייתה להם עבודת עריכה רצינית.

כאילו, מה, היינו צריכים לראות את דורי ותמוז רבים על הבמה, את זיגי שר ואת תמוז מככבת? זה לא עלילה...

Roei152

Well-known member
מנהל
אני הרגשתי שנווצר חור בעלילה.. כאילו מה שקקרה , זה שאורן ושחר בנו על הפסטיגל , כתבו את המופע עצמו לפסטיגל עם כוכבים נוספים כמו נועה, איתי לוי , אליאנה. אבל העיקר היה אמור להיות ההמשך של הסדרה לפני המחצית השניה.. איכשהו לתת לנו בפסטיגל איזה משהו שאין בסדרה .. שילוב של המופע עצמו עם עלילה חדשה שקורית מראוחרי הקלעים( בעלילה החדשה עדיין מנסים להבין מי זה זיגי מאוחרי הקלעים ,, ורק תמוז , נטע וסיוון יודעים נועה , אליאנה ואיתי , הם כוכבים אורחים , שגם כן מנסים להבין מי זה זיגי)

YossihNew

Well-known member
זה רק ספקולציה שלך.

וגם אם כן זה מה שהיה אמור להיות- זה בטח היה כמו המופעים של גאליס וכפולה (עלילה שבתכל'ס לא באמת משנה לעלילה, למרות שמנסים למכור שכן).

כאילו, יכול להיות שהכוונה הייתה לסיים יום לפני הפסטיגל כדי שאז נראה "בלייב" את המופע הגדול ונרגיש למה דורי התעייף כל כך, אבל אני בספק אם היה אמור להיות שם משהו שחשוב להבנה של הסיפור.

כי לפי הסיפור שסופר- מה החור?

איזה שינוי עבר על הדמויות בין המחציות? בתכל'ס כלום, אף אחד לא הפך לבן זוג של מישהי או גילה מידע חדש.

בקיצור- במקסימום זה היה כמו מופע כפולה או גאליס, מופע שיעני מוכרים לך שקשור לעלילה אבל לא באמת. אני גם יודע שאת כל הקטעים של המופע הם צילמו בזמן הקורונה וכשהיה ידוע שהפסטיגל כנראה לא יהיה שלהם.

Roei152

Well-known member
מנהל
לא התכוונתי שיהיה קידום ממשי בעלילה...
העלילה העיקרית של הפסטיגל בעיני היתה אמורה להיות דרמת מאוחרי הקלעים של המופע כמו בסדרה , "מי זה זיגי?" , עם שילווב מב של העלילות מהסדרה (ניב מנסה שתמוז תסלח לו .. ) אבל לא מקדמת את העלילה בסדרה .. אבל כן היינו אמורים לראות "קטעים " מהמופע עצמו שזייגי מופיע עם תמוז. ונועה כזמרת אורחת או משהו .

YossihNew

Well-known member
לא מבין למה אין להם באירועי הפרקים הקודמים... הנה הוא!!!!!!!!!! זה סיוון שמשחק אותו קווין רובין, תתפסו אותו!!!!!!!!!!!!!! כן, זה ממש כיף פתאום להצליח לזהות אותו. מצד שני, עכשיו אני אשכרה מבין מי הוא, ובואו, מדובר בבן אדם שרימה מול ערן זהבי, בבן אדם שירה בעין המושלמת של שירה קונפטי, בבן אדם שכל הקאסט הצהיר שהם רוצים לזרוק אותו לבריכה, וכשהוא ניסה לארגן שכולם יזרקו את שירה ושאל אנשים אם הם מעדיפים לזרוק אותה או אותו, הם כמובן אמרו שאותו. אבל הוא לא יחסר לאף אחד, אז פשוט תיזהרו על הארגז.

אה, חזרנו שעתיים.

איזה יום מושלם לרוץ אל... זה באמת ים כחול וגלי. אבל לא יפה שזאת לא תמוז. בושה וחרפה, צדפות. לא כשר. רק לנשים ממש אהיבות מגיעים כוכבים (צביקה פיק!) בבת מצווה. אלא אם הכסף טוב וחלק ממנו הולך לנטע... יש את הפסטיגל שרוצה אותך ומעריצי גאליס שרוצים להרוג אותך. אתה לא תגיד לסוכנת לסתום! זה הכי סקסי פוטנציאל ניהולי!!!!!!!!!!!!!! גם הסוכנת וגם החברה ממש נהדרות. רגע, מה הופעות? לא הבנתי, הם לא קיבלו אותו איזה יומיים לפני למופע הגדול? כמה הופעות בדיוק? חכמה, נטע. טוב, אם אתה תידבק, אני לא מביא לך תעודת חיסון! ודיר בלאק לבודד אותה!

מי הבוס המסתורי? את האמת: הוא לא באמת קיים, זה בדיוק כמו הבוס של אסי בתחנה. רגע, אין פתיח?! אין לי בדיחת פתיח?! ושישים מסכה... ההנחיות קובעות. אבל אני לא מבין למה לא לחטוף את דורי בגלל טעות בזיהוי. זה היה יכול להיות טוב...

יש פתיח!!!!!!!!!!! יש פתיח!!!!!!!!!!!!! אה... או שתוריד מסכה, עוד מחצית נפתחה! (ואני עוד פעם צריך להמציא לכם בדיחות פתיח, שמעניינות אתכם כמו הזירה 3).

אה, היו להם כמה הופעות במופע... רגע, אז למה דווקא במופע הזה חטפו אותו? הצרחות, מר סיוון, זה יותר "איפה הגאליסים?! למה אתם מחדשים את השיר של תובליאנה?!" אבל נטע כבר עבדה על פוסט נגד זה ברשת.

מישהו קולט שאנה זק הספיקה לעבור מחלה מסתורית בהפסקה ולהחלים ממנה? היא חמודה כשהיא מדוכאת. המופע עבורה לא היה חזק. כסף, תפסיק עם הרעיונות ההזויים שלך. שיקמה, אל תשכחי שבשיר שלך את לא יכולה לשיר את הפזמון כי מסתבר שאסור להגיד "פרחה". ניב יהיה אחלה בן זוג. הוא תמיד ינצח את כולם, לא משנה את מי תעמיד מולו. הוא תמיד הבן זוג. שום דבר, ניב, אתה עדיין בן הזוג של כולן והן כולן מקוות אליך. חוץ מתמוז בינתיים... שיקמה דווקא יכולה להפוך אתכם לזוג חזק! מי קבע שלא? מאוהבת בעצמה, בואו...

תמוזי... אני מאוהב בה. רגע, מיקי נסעה בסוף? בסדר, מיקי, עוד מעט אחיך החמוד יבוא. יש לה את זיגי, בדיוק. איייייכס, מיקי, זה אחיה! ולמה הגבה שלך?! זה רק מטריד! תמוז, לנתק, לנתק... זה... ביי!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני דורש שיתנו לנטע את אותם תנאים לפחות כמו שיקמה, אם לא יותר פלוס סבא שיעשה לה שיער! רגע... המפיקים זה לא דוד של שירה... שירה, זה הזמן לכנס שיחה משפחתית. ומה שיקמה שונאת עדשים כחולים?! מילא צימוקים שזה ענבים מתים, עדשים כחולים?! ארוחות של חיים כהן זה רק ליאיר בתחנה.

נטע, אני תמיד תומך בך, אבל במאבק מול תמר גלרון... אני... אני אהיה בצד, אני לא בנוי נפשית להתמודד עם המעצמה השווידניצית שהיא תמר גלרון. עוד לא ראיתי עולם!!!!!!!!!!!!!!! עוד לא הייתי בלונדון!!!!!!!!!!!!! מיניסטור... ובמציאות שירה היא הכי מתורגלת במיליון הופעות ביום, יותר מרבים בפסטיגל. ביי, סיוון שמשחק אותו קווין. לא סובל אותו.

אה, אז בגלל שהוא נטש את נטע כל זה קרה. מגיע לו. ראיתם שהיא קיבלה תחושה שמשהו לא בסדר? והוא באמת מספיק אידיוט כדי לעלות בלי המסכה...

קלוד מנסה לשכנע את זיגי לבגוד. ראיתם?! ראיתם?! גם קלוד שאל מי זה סיוון!!!!!!!!!!!!! זה לא רק אני!!!!!!!!!!!!! זה מין משהו חולף כזה, עוד 25 פרקים הוא בטוח יזהה אותו (כן, אני יודע שקלוד לא הכיר את סיוון אלא רק את זיגי 2, בדיחה). אה-הא, אז גם את ניב קלוד מלמד לבגוד. קלוד, לבגוד... חרוז.

אין סיבה אמיתית לעצור אותם... הוא לא יחסר לנו. קפוץ, חצ'וף!

חבל שהם לא מצלמים את המופע. דורי עדיין כועס. עוד מעט הוא גם יריב איתו מכות.

זה לא הם. יש עוד עובדים. חצ'וף...

עוף מפה, חבר של קווין. תמשיך לעשות חיקויים. זיגי ממש מצליח. הכותרת קצת ארוכה... תום פרץ, אתה לא היית בפסטיגל. נכון? אתה בערך היחיד שלא חזר מפליי פסטיגל. אוקיי, חוץ מעדן שילדה ומגפן, אבל בואו, זה גפן.

אבל לא הם צריכים לשאול מי זה מי זה מי זה? ניב התחמן... אה, זה הוא מפ... טוב נו, ידעתי שדוד של שירה לא יזניח אותה. אני לא מקשיב לשיקמה, ניב ידיד?! אז איך נקבל את זה שתמוז אויבת?! אגב, שמעתם ברקע את ה"אני אוהבת אותך, אני אוהב אותך"... ככה הוא שומר על ה... דביל.

יש המון שהיא רוצה שהוא יתן בה... לה! לה הוא רוצה! היי, זה לא הז'קט של... זה הז'קט של עומר מפריסטייל!!!!!!!!!!! עכשיו הבנתי למה הוא כועס, מה אתם גונבים לו את הז'קט?!

מי נראה לך?! אוי, נטע, פחות חשוב...

חלק שני:

אל תתנו עליו כלום! לא נכנעים לטרור!!!!!!!!!!! ובטח לא בשביל ההורים הסתומים שלו!!!!!!!!!!!!!!! תסגרו את התיק מחוסר עניין לציבור. איזה תקשורת, הוא מחרים תקשורת מדופלם ושונא שוטרים ידוע, אביעד. וואו, השומה של אילנית בולטת... לא הבנתי אף פעם...

ואף אחד לא שם לב לחסרונו של זיגי 2. אגב, בהופעות אחרונות שם עושים צחוקים. אליאנה קיבלה ממשה פרץ שווארמה, למשל. תמוז, אימוץ זה לא העניין, אבל ידעת שיש מצב שסיוון אח שלך? אני פשוט מת על תמוז. היא קורעת ומתוקה. אבל זה לא בגללך, זה בגלל עדן מאירי. גם אני נשאר כל הזמן בדמות. רגע, הם לא יודעים בדיוק ש... לא יודעים הכול, מה?

איך היא לא נופלת לרגליו? ניב, אתה לא אומר לא לסבתא. בסדר, שעילי ימות, שניב לא. לא, שיקמה הזאת מפרקת חברויות. גם לחיים עצמם היא עשתה את זה!!!!!!!

מתוקה תמוז. כן, תמוז, איזו ילדה נקראת רותי? זאת סצנה של מדע בדיוני. ילדים לא מתנהגים ככה, הם אוהבים גאליס. תמוז, זה לא בדיוק... לא רק קרמבו מוקה, את מבינה? כל הקרמבו הופסק!!!!!!!!!!!!!!!! כולו!!!!!!!!!!!!!!! אז מיקי, בואי נדבר על העניין החשוב הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם מחכים לאח שלך שיחזור מהצבא. אוף, מיקי חסרת מנוחה.

פעם ראשונה שהוא גם החזיר איתו נשים מחו"ל. אוקיי, בסדר, גם נועה חזרה איתו מחו"ל, אבל היא לא נסעה איתו לשם. נקמתם של סקורפיו...

איייייייכס. ניב, אני מסכים איתך. אבל... אין כאן גמילת מאמי על הסט?! היא סיננה את... כן, על זה נדבר בשבוע הבא. כן, נראה לכם שניב אוהב תמוז? מה גרם לכם לחשוב ככה? זה לא שהוא שר לה איזה אלף פעם את זה... עילי השתנה אחרי שפגש את שיקמה? לא חשבתי. למה ששיקמה תרצה דאבל דייט עם תמוז מכל האנשים? גמילת מאמי, אנחנו צריכים פה. לא זוג חזק.

עומר?! האיש וחלב האם?! חזר עם פוסט טראומה...

מכיר את האזור שנטע נמצאת בו. מכיר טוב מאוד. כריש?! זה קוד בינו ובין סיוון, שתאכל אותו כרישה אמן.

נטע, אין כזה דבר שום סכום. הכול תלוי בעמלה. כן, הוא חקיין טוב... נטע לא טיפשה, היא לא תתן לו את הכתובת.

הו, שלום לך מר חלב אם! מה עברת בצבא שאתה... בעצם אנחנו יודעים מה עברת בצבא. הוא מסתיר דרוזית... מיקי, הוא סתם משקר לך. כולנו ראינו אותו בצבא. מה זה פה, אליפים משודרג? אתה יודע מה התרופה למום בלב... כולנו יודעים מה צריך לשתות... רגע! בגלל זה הם אולי לא... זה משנה הכול...

הייתי מעדיף שדורי יפתח. מתי הוא ישיר את השיר שלו? בטח, לדורי. בטח. אני גם קונה את זה.

שימו לב שאף אחד לא שואל איפה סיוון. זה לא מעניין. צריך עימות נטע-תמוז. כן, אני יודע, מאבקי מלכות וכו'. אבל נעים. סליחה?! ניב שנא אותו לפני כל זיגי.

אני לא מבין, אביעד אומר שמשקיעים המון כסף בלרדוף את ראש הממשלה, אבל להשקיע כסף משטרתי בלמצוא את סיוון זה לא מיותר?!

למה מרוסס על הבית "תקווה"? אירוני מאוד. ואישית הייתי מפציץ את הבית על כל יושביו. לא, דבילים, ככה אנשים חושבים כשהם רואים את סיוון. אבל הוא לא באמת אף אחד.

כן, בסדר, שיהיה, סיוון.​

שיר m

Well-known member
זה כאילו שתי סדרות שונות לחלוטין. מצד אחד זיגי, מצד שני סיוון. אחד דבילי והשני מסקרן.

עומר! נחמד שהוא פה. אבל הזוית צילום היתה זוועה.

אלה המאמים הכי לא מאמים שראיתי מעודי.

אוהבים אותך סיוון, תהיה חזק.

נטע מהממת כרגיל. זיגי מעצבן כרגיל.

YossihNew

Well-known member
סיוון? מסקרן?

שיר, בחייך, הם דופקים עלילות מתח, סיוון בטח ישתחרר מהר ולא נשמע מאזולאי ופורר עד לסוף העונה (יוסי מנסה להוריד ציפיות כדי שאורן ושחר יפתיעו אותו והוא לא יצטרך לצעוק על טלי בטלפון).

שיר m

Well-known member
יחסית לשני האחים המעצבנים האלה הכל מסקרן
חוץ מהדרמה שעשו עם ההורים שלו... בחייאת, זה לא החמאס, תרגיעו

YossihNew

Well-known member
תמוז מאוד מסקרנת!

וההורים שלו מפגרים בלי קשר!

שיר m

Well-known member
אין על עומר חזן. עם כל שחקן אחר הדמות של ניב היתה פשוט בלתי נסבלת.

למעלה