שרשור פתיחה - הבאר 2

Roei152

Well-known member
מנהל
מה יהיה ? - העונה מתחילה בנקודה בה סיימנו את העונה הקודמת, גבר שהתברר שהוא מוריס , אבא של בנו ובמקרה הוא אבא של נעם גם כן מופיע ואומר לילדים שהם עשו טעות , וליאת ממהרת להתקשר למישהו , כנראה המפעיל שלה , ולדוווח לו על חזרתו של מוריס... אז בגלל שאין לנו פרטים , החלטתי לעשות שאלות .. לפי הצצות ולפי הפרטים .. 1. למה מוריס התכוון שהילדים עשו טעות ? האם הוא מתכוון לכך שהם שיחרררו את מצימיר והצמיד לבאר? 2. מי המפעיל שליאת התקשרה אליו כדי לדווח לו על מוריס? 3 איך התעלומה החדשה קשורה ליצור מוזר שנראה כמו דבורה מנצנצת ? 4 . מי היצור שהתקשורת רודפת אחריו? 5 מי זאת סופייה? והאם יואב יתבגר בזכותה? 6 . מה אבא של דני עושה בבית אהרון?
מי יהיה? הרביעיה כמובן נשארת לפתור עוד תעלומה רומי אבירם, עלמה קבלירו, נעם פרנק , יפתח סמוכה ,איתם נשארים אמה אלפי , בר סביר, ניר כנן מעיין בלום , קארין סרויה , מיקה צור לא בתפקיד האם בחינוכית כמבורך,.. נועה קולר ממשיכה להדיף למשפחת פרנק, ולהיות נשואה לגיל ולהיות אימא של נעם .. החדדשים הם אילנית בן יעקוב רותם קינן וניקול פודובלני
דעת המופה לפני הצפייה- אנחנו מגדירים את הסדרה כנעלמים החדשה ולא סתם .. המתח והמסתורין שאופפות את הסדרה , וגם המסגרת של חידה גדולה שמצריכה מחשבה רבה , כמו שרק ירון ארזי יודע באות מנעלמים .. אז מוכנים לחדה חדשה?

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 22- עשיתם טעות גדולה!
שם שמתיחס לקליף האנגר שאיתו נשארנו עם הלשון בחוץ , סטייל "מי רצח את יואל"

Roei152

Well-known member
מנהל
בעונה הזאת מתברר שבעולם של הבאר , אפשר להעלם ולהית במקום אחר במרחב ובזמן , הילד בסצנה הראשונה נסע במרחב, נעלם והיה פתאום מעבר לשער .. החבורה הייתה לי9ד הבאר בלילה והפתאום , אחרי ששמעו את הזמזום , היא נעלמה והיתה ליד הכביש בבוקר.. הזמזום הזה מאפשר איכשהו נסיעה בזמן ובראחב .. אז זה לא ונצלול " אלא "בוא נחיה כאילו אין מחר" אבל מה קורה פה? גם השיחה של הגר ועילי רמזה לכך ..

YossihNew

Well-known member
גם לירז אברה מצטרפת. ושכחת מאור אשטון שנשארת!

אל תשכח- אף אחד לא יגיד לי שמוריס זה לא אברהם.

אני נשבע לכם שמחר יהיו בדיחות על זה. ועל אי אלו סדרות אחרות. עכשיו אני עושה בינג' על עונה 1.

YossihNew

Well-known member
יאללה הבאר! בואו נתחיל עם זה!!!!!!!!!!!!!!!

עוד פעם השקופיות?

הכול התחיל בזכות שי המלכה והגר המלכה מקריינת בעצמה. התגעגעתי לקריינות של הגר. את מתכוונת ל"לכידה", הגר. ככה זה קורה, יש צירופי מקרים שמובילים לעלילה.

כן, את הדבורה המשונה ראינו. אז מה הקשר... עוד יצור על טבעי? ולמה מצלמות ביער...

לא, ילד, אתה יודע שלא כדאי להיכנס לשטחים כאלה. בסוף מוצאים שם כסף גנוב ודברים לא טובים קורים. ברצינות, מה יש לירון מכניסה לשטחים אסורים? אוי. המון דבורים. והאנשים בלבן. שזה בעצם דניאל, שמנסה להגן על מיה. אה, סופיה, אמרתי סופיה, כמובן. שלא תחשבו שאני יודע יותר ממה שאני מראה, שלא תעלימו אותי. הופ, טלפורט.

רגע, בוא תסביר מה עם ריטה! הלו?! שכחת ממנה?! רק אתמול אמרת לה שלא תעזוב אותה לעולם! הוא תמיד מופיע ככה פתאום, אתם לא הראשונים. יש לו ילדים ברחבי המדינה. אחת שוטרת ברמת גן, אחת כתבת בערוץ, אחד בבית ספר עם ערפדים, אבל אין לו ילד בפלמ"ח, זה שקר וכזב. טכנית זה רק בן שלו. זה בנו. אה... בנו. לא עובד בלי ניקוד.

אני מנסה לחשוב אם הם השתנו בין לבין. לא, לא ברמת יונתן גוטליב או דליה לי שטורך. אגב, מסתבר שלנטע רוט יש כנופיה והם משתלטים על החינוכית. ועלמה גם שם. הם די מטורפים, החבר'ה בכנופיה, אבל שחקנים מצוינים. אגב, ידעתם שעלמה נבחנה לתפקיד של נטע בבנץ? וטליה ברטפלד נבחנה לניצן ועכשיו אני רק חושב שנועה אסטנג'לוב עושה חיקוי של טליה בתור ניצן.

אבל היית בבאר, שחררת משם את כל החטופים! ושם מצאת את הצמיד! תסתכלו על הפרק האחרון של נעלמים. כמו שהוא אמר- תמיד תחשדו במה שאומרים לכם בטלוויזיה. איזה מוזר זה לראות אותם ככה.

באשמורת, באשמורת. אולי באמת בעיתון, מאז שנגמרו הפרשיות באשמורת, העמקתון מחפש על מה לדווח. אבל לא יעזור להם, העיתון של עילי עומד איתן. אגב, באמת בכתבות שהיה כתוב שהם "הצילו", היה כתוב שם שיאיר ניסה להשתמש ב"כוח לא ידוע". אז על מה הם דיברו בכלל? ומה ליאת מחפשת...

מה היא רוצה...

אגב, דבר אחר שעלה לי בצפייה חוזרת. אהרון סורקין, האיש הזה שהיה חלוץ נהדר וחשב על טובת היישוב, ונסע בעולם כדי להביא את הצמיד ולמנוע מהיצור לפגוע, הפך בשנות ה-80 לזקן נרגן ונורא, שנוזף בבן שלו ומשתמש ביצור למטרותיו, ועוצר רק בגלל זימרי. עצוב לחשוב על זה. נראה לכם שיבוא יום ואהרון יחזור אלינו מהמתים? הבחור צייד על טבעי ותיק. הוא צד ערפדים מזמן. לא בהצלחה רבה. אגב, זה מאוד בולט שזה הסיפור שהיה צריך להיות לאבא של עידו (אפרופו גיל פרנק שכבר שיחק את אבא שלו במלכות וגם דמות אב בנעלמים)- הבחור שנעלם מחשש שהבן שלו יפגע. ולא דיברו על זה, וזאת עלילה שחבל שלא סגרו בנעלמים. אז יפה שזה סוג של "נעלמים אם הכול היה הולך כמו שצריך".

כרגיל, שחיתויות בבתי ספר. א-ת-ה! הפושע הזה, הפושע ממלכות וספיידרז, זורלא! אגב, הסיבה שאילת לא המשיכה זה פשוט מאוד- לא עמדו בזה שהוא משחק שוטר ולא פושע. רגע... בשליחות מי הוא פה, גיא פרנסיס או ארנסטו ספיבק? בוא'נה, תכל'ס הוא הופך לאט למלך סדרות בעצמו. לא שמפריע לי. אל תגיד לי צבי שריר, אתה לא שופט כדורגל! תפסיקו להשתמש בשמות של כדורגלנים ושופטים לכיסוי, מה אתם, יוצר סדרות נוער?!

הגר, בחייאת. מוריס הוא לא מה שהוא נראה... או או. היא תיחטף ותהיה הנעלמת של העונה. אז באיזה צד אתה, מוריס... רומי סתם שרפה שוב את החליפה שלה. אבל הגר רומזת יפה. יואב אידיוט כתמיד.

בדיוק המחשבה שלי, דני. נו, עוד חטופה לרשימה. אימא שלך תמיד צודקת, בנו. יואב, אל תהיה אידיוט. אל תדברו איתו על הבאר. דברו איתו על נעלמים. יש לו כמה הסברים גדולים לעשות לי. אתם לא מתנשקים וכל זה?

או, הקטע הזה. יפה. עכשיו, בואו אני אסביר לכם מה קרה כאן עם הגברת לולי. הקבוצה התחילה בכלל כניסיון לתפוס על טבעיים! פשוט כל הקטע של הצדק החברתי, זה התפתח אחר כך, זה כמו שנאס"א? החלל זה רק תחביב, הם בכלל ארגון סודי אסרטיבי של נתן... עכשיו, אתם בטח שואלים מה הקשר לנרקיס- הלא היא לירז אברה. אז היא בהתחלה הייתה בשמירות בצה"ל, ראתה רחפן (שלא נכנס לפרס כלי הטיס של השנה) והייתה בטוחה שזה פאקינג חייזר רובוט מעופף. אז הקבוצה תפסה אותה, חקרה אותה, מה לא, מסתבר שזה סתם כלי טיס של חבר של אח שלה מעלומים. פספוס גדול, אם הם היו חוקרים אותו עוד קצת היו מגלים שהוא יודע על חייזרים. אבל עזבו סקיי. אפרופו, בנוגע לקטע הזה עם ה"זרתות"- זאת פעם שנייה בפתיחת עונה שהם מזכירים את המערכון הזה! מישהו מנסה לרמוז משהו לשי? תן לי לנחש, היה לו גם קמח, מלא קמחים של קמח, ולולב על הראש, לולב מתלבלב, וכל המבנה פנים שלו היה בתחת! פרס כספי. תפנה לבני הופמן, הוא יטפל בך.

התגעגעתי. ממש. זאת לא סיוון? לא? או שאני מבולבל? אגב, רק בצפייה חוזרת הבנתי- הוא עילי ברבש, והיא הגר אלרואי. אימא שלה זאת שרון אלרואי. בדיחה על פרויקטורים? ומתי שניהם יתנשקו וכל זה?

שירי. אלינור. שי!!!!!!!!!!!!!! שי!!!!!!!!!!! האמת, הגיוני שדווקא שירי לא תאהב אותה. הגיוני. מאבקי מלכות קשים מאוד. קשים מאוד. הנה, לדוגמה- שי זה בול "אם יובל הייתה נשארת".

אמרתי לכם, היא אמרה לה שזה פאקינג חייזר רובוט מעופף. אבל איפה השנייה שהייתה איתה בשמירות? חבר'ה, בעוצמה תמצאו חייזרים. פה לא תמצאו חייזרים. תחלקו את זה ביניכם. הנה הניידת של העונה. גברת לולי, בחייאת. ממתי היא פיזיקאית?

מה הוא נזכר להיות אבא טוב פתאום?! שילך לריטה! אוי, שוב אלו... אלו עם ה"איפה זה". טוב, לפחות יודעים מה זה "זה". אימא! זהו, אני ושיר התווכחנו על אנה מול איריס. בואו נסגור ששרון אלרואי לא-פרייס היא אשת אכיפת החוק שאנחנו צריכים?

אני רוצה להבין, העונה אין גולו? שי סורקין עוברת העונה מלא מדורי גיהינום. כולם עוברים לדודים שלהם. גם שי עם אימא שעשתה פשע. אימא שלה הייתה המוח מאחורי הפסיכוזה שהיא יאיר סורקין. אפרופו, יאיר קיבל עונש והוגלה לאי. גם שם הוא ממשיך בפשעים שלו. זימרי, איך אתה לא מבין?! אתה נחטפת! כן, חו"ל. הימלאיה. אתה?! מי לעזאזל... מי ממנה פה אנשים, אשמורת?! לא, אני נשבע לכם, כל העמק הזה פשוט... אני מת עליו, אבל בואו, הוא לא מנהל.

אני לא מבין, כל אלו שקשורים למלכות ולטלי שרון מופיעים פתאום? הנה, רותם קינן בן אדם נורמלי. ראית, שיר? אוקיי, אלא אם הוא לא יהיה נורמלי. כן, זאת תהיה עלילה חשובה.

כולם יוצאים לגג. זה הזוי. אקסית, אקסית, למה אני חושד שהאקסית היא... לא משנה. אגב, שימו לב שהגר השתנתה. כפי שאמרו כמה פעמים- כותבים דמויות, מגיעים השחקנים, ובעונה השנייה הדמויות יותר קרובות לשחקנים. אני מקווה שלא יהיה להם את העלילה של מערכת יחסים רעילה! הם זוג טוב! הם זוג חמוד! עילי סתם מנסה להגיד שהוא שולט בזמן כדי שהגר תכניס אותו לקומיקס. חיכינו לזה כמה פרקים, אתם יודעים. נטע אולי פחות. אבל אני כן. ייפרדו בגלל חקירות. כרגיל. העונה אין נטע שפיגלמן, נכון? אוף.

למה הוא תמיד עושה את זה... למה? ולמה שארנסטו ירצה את הכול? ובכלל עם מי הוא עובד... יואב? אה, חשבתי שנעלמת ורציתי לעשות חגיגה. מה קרה לו? הוא באמת צר מדי... הם מאוד מתנשקים וכל זה. הזוי שעלמה מצליחה להיכנס לשם.

העיקר בנעלמים לא ראינו את החדר ההוא ואת הפריצה של אלון ודריה לשם. יואב אידיוט. או או... או או!

מה? אבל היה לילה!

ובפרקים הבאים:

רצים!

בודקים!

לוחצים על כפתורי אזעקה!

עילי חוקר!

שוב רצים!

מסתכלים על משהו על העוקם!

רומי שוב מתערבת!

בנו חוטף בגד בפנים!

שפירא עשה טעות כרגיל.

זימרי יפגש עם לולי ונרקיס. סליחה שאני קורא לה לולי.

יואב משום מה ישיר שיר!

דני נופלת לזבל!

בנו ישים אוזניות!

שי עם... עם מי?

שירי מעוצבנת. בטח שוב במחזור.

וג'מוס חוזר!!!!!!!!!!

ויש יום שדה!!!!!!!!!!!

וסופיה שם...​

נערך לאחרונה ב:

Roei152

Well-known member
מנהל
העונה אין נטע שפיגלמן, נכון?
אני ראיתי את ה כתובית והתמונה ביוטיוב של הצצה לפרק השני היא כן שם ...
מעניין לדעת מתי קרה מה שקרה למיכאל ולכוורנים , שהכוורנים עשו "ששש" ואיכשהו מיכאל נעלם במרחב והופיע במקום אחר במרחב .. איך לדעתך זה קשור לתעלומה העונתית?

שיר m

Well-known member
מסתבר שלנטע רוט יש כנופיה והם משתלטים על החינוכית.
מי אלה ואיפה הם ואיפה נטע אני רוצה נטע הרבה נטע

תכל'ס הוא הופך לאט למלך סדרות בעצמו.
הוא לגמרי מלך. שחקן ענק. אבל קודם מוריס המלך כהן.

אני ושיר התווכחנו על אנה מול איריס. בואו נסגור ששרון אלרואי לא-פרייס היא אשת אכיפת החוק שאנחנו צריכים?
איריס יותר חכמה ממנה

רותם קינן בן אדם נורמלי. ראית, שיר?
פחחח הצחקת אותי. אתה רואה אותו מולך ואתה יודע שהכל הולך ל ה ס ת ב ך

YossihNew

Well-known member
די, נו, עלמה חברה של נטע, וניר חבר של נטע, וכולם חברים של נטע! אפילו נעם פרנק שיחק בן זוג של נטע!

לא, לא, בואי נסכים על שרון! נו, היא אישה אמיצה! היא אישה נהדרת! תנו לה! גם ככה היא נהדרת!

שיר m

Well-known member
ורק אני לא חברה של נטע:-(

בסדר בסדר שרון אם אתה מתעקש

YossihNew

Well-known member
גם יש לה היום יום הולדת, חייבים לתת לה.

היא גם הייתה היחידה בדאוס שהבינה מה קורה.

YossihNew

Well-known member
רשימת שחקנים מלאה:

רומי אבירם- הגר אלרואי

עלמה קבלירו- דני

נעם פרנק- בנו בן טובים

יפתח סמוכה- יואב

ניקול פודבלני (ולא פודובלני!)- סופיה.

מעיין בלום- ארנון זימרי

גיל פרנק- מוריס בן טובים

יעקב דניאל זדה- זורלא

אילנית בן יעקב- לא לולי, אבל פיזיקאית.

הלנה ירלובה- סשה

לירז אברה- נרקיס

ניר כנען- עילי ברבש

אמה אלפי- שי סורקין

נועה קולר- אילנה בן טובים

קארין סרויה- ליאת ויניציה

בר סביר- אלינור

נטע שפיגלמן- שרון אלרואי (לא פרייס. איזה כיף, היא פה!!!!!!!!!!)

אור אשטון- שירי

מיקה צור- רומי (שעכשיו הפכה לבעלת קיוסק, ולא מכונאית)

אלי טיגנר-האוס- ניקול

נורית שלום- למי ששכח, היא החירשת ההיא מ"ויקי ואני"...

איציק גולן- ?

עידו אראל- ?

בירו טשלה- ? אבל בטח קשור לנרקיס...

אנג'לה בנימינסון- נינה

רותם קינן- מיקי

עידו ויסלר- שפירא

גל שנהב-אהרונוביץ'- זה שחר מילדי בית העץ.

אלישע פרץ- נראה לי שזה הילד בהתחלה.

אלדד גליק- כתוב לי שהיה בתברחו... יש מצב שזה האבא של ההוא, הרופא?

שיר m

Well-known member
התחלנו עם סדרות שאסור לי לראות לפני השינה. חסל קומדיות.

האמת, התגעגעתי לכולם. הגר מהממת. דני נהדרת. וכל השאר גם חמודים.

שיהיה ברור, הגר ועילי חמודים אבל אני עדיין חושדת בעילי ולנצח אחשוד בו עד שתראו שצדקתי.

עוד פעם ההורים מתערבים בכל הסיפורים.

משחקים עם הזמן. יופי. מה עם הילד, אתם הולכים לפגוש אותו?

Roei152

Well-known member
מנהל
לא יקרה היא ואברהם.. אברהם תפוס עם אנונימית ...

שיר m

Well-known member
אני לא מקנאה שיחיו להם באושר פשוט יש לו פרצוף חשוד.

למעלה