שרשור פתיחה ג'ינג'י.

Roei152

Well-known member
מנהל
אני התכוונתי שג'ינג'י החדש
הוא פחות טוב ודרגה נמוכה יותר בסדרות הילדים, אם השמינייה 4 היתה דרגה נמוכה יותר לטעמי לסדרות הנוער, ג'ינג'י היא המקבילה שלה לסדרות כמו נשרים, מבצע קיפוד וכן ג'ינג'י המקורי.

Roei152

Well-known member
מנהל
שרשור פתיחה ג'ינג'י.
הגיע הזמן לסידרה ראשונה, של סעודת דרמות נוער, חורף 2016-2015.
מה זה? על פי ספריה של גלילה רון פדר עמית, מגיעה אלינו סדרת הדרמה החדשה שתחמם לנו את הסתיו. הסדרה תספר לנו סיפור חדש אודות אודי שחר (ג'ינג'י) וחלק מחבורתו (שהם רק מושיק ושגית, הפעם).
הסידרה תהייה דרמה המשכית . ג'ינג'י מוצא את איזיבלה , מישהי מוזרה, שטוענת שבאה מכוכב 'קלבסה', כוכב הג'ינג'ים. היא טוענת שהיא נסיכה שם , אך היא בעצם רובוט שנוצרה על ידי הנבל של הסידרה, מקס. ג'ינג'י וחבורתו מתחברים לאיזבלה ועוזרים לה להתחמק ממקס. משפחתו של ג'ינג'י מאמצת את איזבלה לחיקה ונותנת לה בית.
האם מקס יצליח לתפוס את איזיבלה? נצפה בסדרה ונגלה.
מי יהיה? עידו ישראלי , השחקן האנונימי שגבר על הילדים האחרים שנבחנו לסידרה בבחינות פתוחות .
תמר צור- בתפקיד שגית.
נועם פרנק- הבן של גיל פרנק, שכבר שיחק בהצגה איכותית בתאטרון . בתפקיד מושיק בסדרה זו.
ריקי בליך וגלעד קלטר- בתפקיד ההורים של גינני.
ריקי בליך בנוסף, גם משחקת בימים אלה בסידרה המצליחה של הפורום 'להתבגר', אשר מבוססת גם היא על ספרה של גלילה רון פדר.
נימרוד קושמרו - הבן של דני קושמרו , יורם האח הגדול.
עירית קפלן תשחק תפקיד הכי רחוןק מאילנה השכנה החביבה של "שכונה" ותשחק את דניאלה פישמן השכנה המ עצבנת......
דעת הצופה לפני הצפיה- אוקיי זה לא בא לשמש תחלליף ... וזה ממש לא בא להיות נוסטלגיה לסדרת הספרים או לסדרת הטלוזיה המיתלוגית משנות ה90... אבל זה בא להיות "מנה ראשונה" לסדרות האמיתיות שוברי,החממה ,סוסים ומה שעוד צפוי בחורף.....

rubmue1234

New member
אמ..
אני ראיתי את הפרק הראשון..
זה נראה לי קצת ילדותי...
זו גם הסיבה שאני חושב שזו לא באמת פתיחה או חימום אפילו לסדרות ''האמיתיות'' והבאמת ''שוות'' אקרא לזה ככה,
של החורף הקרוב.
זו גם לא אותה סוגה.
אלה-להיטי נוער,
וזה-להיט לילדים...

Roei152

Well-known member
מנהל
אני מסכים איתכם.....
זה באמת ילדות וטיפשי....
נקח לדוגמה את "נשרים" שגם ההיתה סדרת ילדים בכבוכבם של שלושה ילדים שהםם חברים הכי טובים בדומה לחבורה הזו היו שם את המנהיג הכרזימטי שלוקח יוזמה, הילדה האמיצה שלידו והילד הקצת פחדן... נשרים עוקפת את ג'ינג'י בסיבוב מבחינתי ....העלילה שלה היתה ריאלית וחינוכית העלילה לא הסתבכה עם רוברטים ודברים לא אמיתיים....

שיר m

Well-known member
עדיין לא ראיתי, אבל
כבר הכנתי את עצמי להתאכזב... כי זה בכלל לא החבורה המקורית.... והסיפור מוזר מדי...
אבל!
ראיתי הצצה של זה והשחקנית המדהימה(!) הלא היא נעמה שטרית משחקת את איזבלה! וגם זה נראה דווקא משעשע.
אז כרגע יש לי צפיות גבוהות. מקווה לראות מחר את הפרק הראשון

Roei152

Well-known member
מנהל
זה ממש לא שווה את המאמץ.....
אני באופן אישי חושב לוותר ולא לראות את הפרקים הבאים.....

שיר m

Well-known member
עד כדי כך?
לא תתן אפילו צ'אנס לפרק נוסף?
&nbsp
טוב, אני אראה ואחזור עם דעה מגובשת:)

Roei152

Well-known member
מנהל
ציפיתי שזה יהיה כמו נשרים......
סדרה במתכונת דומה -(שלושה ילדים נקלעים להרפתקה ),... אבל זה בכללל לא דומה זה כמו השדרוג הגרוע שעשו לשמיניה....
מה שאמרתי זה שאני חושב.... לא אמרתי שאראה.....
אבל את מוזמנת לראות ואף לשתף אותנו......

שיר m

Well-known member
אממ
יש משהו כמו השדרוג של השמיניה?

טוב. נראה ונדבר:)

Roei152

Well-known member
מנהל
לא לא לא....
מה שהתכוונתי להגיד זה שג'ינג'י החדש גרוע כמו השמיניה החדשה בהשוואה לנשרים......

שיר m

Well-known member
אז ככה!
"אני שמה לך ת'פוני כאן שיציק לך"

אני נהנתי. היה משעשע.
איזבלה מעצבנת וחמודה ביחד.
הילדים... טוב אני לא בטוחה אחרי פרק אחד. אבל בגדול הם בסדר.
יש כל כך הרבה דברים שונים מהספרים, אבל גם יש דברים דומים... עוד מוקדם להגיד אם זה טוב או רע...
הקטע של המדע בדיוני קצת מעצבן אבל נראה כמה זה יהיה משמעותי בהמשך... או שאולי זה בא במקום ההרפתקאות? נראה.
דניאלה היא כאילו השכנה המעצבנת במקום דנה פישמן? אוקיי...
בכל אופן, מחכה לפרק הבא

למעלה