שרשור פתיחה -גאליס 6

Roei152

Well-known member
מנהל
אל תפחיד אותי.....
לא רוצה לשמוע מיונתן ודני עוד פעם מעבר לעונה 7 בסדרה הזו וסכל סדרה שתהיה ... לא אכפת לי שהשחקנים תובל ,אליאנה או מי שזה לא יהיה . ישחקו בהפקה הבאה אבל שלא תהיה קשורה בשום דרך עלילתית לגאליס או לחולמים.....

לא קוראת תקצירים.
תודה!
אני שמחה לראות שכך כתוב. המסגרת הזאת של גאליס, על כל המשתמע מכך, עומדת בפני סיום, ולדעתי לפחות, ספין אוף יהיה הדבר המיותר ביותר עלי אדמות בהקשר שלהם.
הכותבים של הסדרה צריכים להמשיך הלאה, עם סדרה חדשה לגמרי, וזהו. כאילו מספיק, כמה שנים אפשר להישאר באותה סביבה עוטפת ומוכרת ?!

ואני רוצה להאמין שעונת הסיום תיגמר עוד ב-2016. 2017 נשמע לי מופרז מדי, אפילו במקרה שלהם.

Roei152

Well-known member
מנהל
מה מבאס בפתיחה כזאת?
פתיחה כזאת זה משהו לא צפוי בכללל.....

rubmue1234

New member
צודק
לגבי הפרק פתיחה עצמו הוא באמת היה לט צפוי וממש יפה(למרות שלא ראיתי את עונה 3 שהא בעצם מבחינת גאליס עונות 4,5 , קראתי וראיתי דברים עיקריים אז כן ההתחלה הייתה יפה)
אבל בתכלס אורן צודק...
זה ללא ספק מעניין, אבל משונה ויותר מידי כבד אולי בשביל פרק פתיחה (מבחינת הכלא) .
לגבי גיורא לגמריי נכון..
היו עוד דברים אחרים בפרק שילדים יכולים ללמוד מהם לרעה או להיות בחרדה קטנה ועוד היה מקרה שילדה שמעה בשירותים איך מתכננים לרצוח אותה והם תכננו לפי משהו שהראו בגאליס, ולא עשו עם זה כלום לגאליס...אבל אצל גיורא ישר רעש וצלצולים והוא פעל נכון לגבי זה והוציא בפרקים כאלה מותחים ומפחידים כביכול כרזה בתחילת הפרק ופה כלום....מוזר...

היא לא הפסיקה לצבוע
אלא פשוט חזרה לצבע הטבעי שלה, שתמיד היה חום, טרום תקופת "החולמים". הרבה יותר הולם אותה ככה. והיא הסתפרה לכבוד הצילומים לסרט השני.

כן, בדיוק לזה התכוונתי.
שהיא צבעה חזרה לטבעי שלה פעם אחת, בזמנו (נדמה לי זה היה ממש לפני הצילומים ל"אניגמה"), ומאז היא ככה. כנראה ללא התעסקות נוספת מבחינת הגוון.

למרות שבמועדון החנונים עכשיו, הקצוות שלה נוטים לשטני. טוב, מה נהיה? התחלתי לקשקש על ענייני מספרות?!

Roei152

Well-known member
מנהל
יופי עדין.....
העונה הזו היא קצת גרסה משודרגת של העונה האחרונה של השמיניה ...
כאילו חברים חוזרים אלינו ויצירת חורים היתה אחד המאפיינים הגרועים של עונת הקאמבקים של השמיניה....
זה נכון שזו היתה "רק" עונת ספיישל, אבל עדין זה חלק מהסיפור ,עדין הדמיותי חיות בעולם שהכותבים בנו והן לא מודעות להם העונה הזו היא עונת ספיישל או לא ... מבחינתן זה סיפור רציף וחיים רציפים....
אז נכון שזה לא כזה משנה מה קרה לאודי ומאיה למשל או לארז .. אבל גילי זה משהו אחר.. אנחחנו רואים את הוגו ... המצב שלו זה רק שהוא פגוע מעדי .. הלו ? לא המשכת הלאה?
ייכול להיות שמה שקרה זה שהוגו הבין כמו עדי שזה לא זה עם גילי ... אבל הוא עדין לא בשל לחזור לעדי....

Roei152

Well-known member
מנהל
עדין לא הגבת לי למה את כ"כ בטוחה שזו אכן עונת הסיום??
אנחנו מכירים אותם מספיק בשביל לדעת שהם מסוגלים לתת הררגשה שזו עונת הסיום...
פרוגי למשל הרגישו שהעונה הקודמת לפיי הספירה היא העוננה האחרונה והם טעו ..
למה את בטוחה שזו עונת הסיום?

Roei152

Well-known member
מנהל
שרשור פתיחה -גאליס 6
(שימו לב לסדר החגייגי )
מי יהיה? צוות אולימפוס של כל העונות: תובל שפיר,אליאנה תדהר,דניאל מורשת ,שירן סנדל, דניאל גד,נווה צור והפעם מצטרפים אליהם שמות כמו מור פלונוהר , תמר עמית יוסף ,מאיה קורן ,בן אדם ,גל אמיתי ,גיא זוארץ כן ,כ ן למרות שזה ידוע לכולם... הקאסט שהופיע רובו בעונה הראושנה חוזר!!!!! אליו מצטרפים שמות חדשים ... טום באום ,ניר שטארוס , איציק כהן,אנחל בונני,נירו לוי, רום ברנע
מה יהיה? זהו זה!!!! המסע שהחל בסדרה "החולמים" עם יונתן המחפש כל פעם הרפתקה חדשה בעקבות אימא ואבא ומצא אף יותר מכך, מתקרב לסופו ולשיאו...
ההרפתקה תתרחש כרגיל במקביל לעלילות יותר שגרתיות שיתנו מענה לשאלות המכרסמות בתוכנו כמו: מה יהיה עם יוליעם שלנו? מה יהיה עם דורי ,לאחר שבעונה הקודמת חבר ליונתן ודני ואף ניסה ונכשל בפירוק שלהם , רונה חוזרת בשבילו . מה יהיה הסיפור שלהם? האם הוגו עדין בזוגיות עם גילי? או שהוא בא טהור לעדי? כל השאלות האלו יפתחו ויסתוופו אליהן עוד שאלות שיסגרו בעונה 7 ואחרונה בהחלט?
דעת הצופה לפני הצפיה : העונה הזאת באמת נשמעת כמו מצד אחד עונה חדשה ושונה מסוגה, אך מצד שני כ"כ ותיקה..... מקווה לעונה מוצלחת ....

אתה רוצה שפשוט אגיד - תחושה חזקה שלי ?
אז שיהיה זה. תחושת בטן חזקה מהרגיל.

&nbsp
ולא, הם בהחלט מסוגלים גם לא לתת הרגשה, כביכול, שזה הסוף. ככה מתחשק להם, לך תבין אותם... כבר אמרתי, סתם פאתטיות ותו לא.
מצד אחד, הם יודעים שזו העונה האחרונה, אך מנגד, הם כאילו עדיין לא מעכלים את עצם העניין, אחרי כל הטירוף שסבב אותם בשנים האחרונות... קשה להם, בוא נבין אותם.

rubmue1234

New member
אמנם עשה רעש ומספר כתבות..
אבל אני מתכוון שכלום לא נעשה לגאליס בקשר לזה....כאילו לא קרה והם המשיכו כרגיל..

אהבתי את ה"שאלות המכרסמות"

אה, ותן לי רגע לעזור לך, היות והוספת סימן פיסוק לא נכון:
"... שייסגרו בעונה 7 ואחרונה בהחלט!!! " זה עזר לך קצת יותר ?

יאללה, מחכה לראות היום...
נחמד לך שכבר צפית בפרק החזרה של "שוברי", דרך אפליקציית הערוץ, נכון?
טוב, נחכה לראשון... יהיה עכשיו עומס סדרות מבחינתי, עם השלוש האלה במקביל, אבל נתגבר.

Roei152

Well-known member
מנהל
את יודעת טוב מאוד במה מדובר .....
שנינו יודעים שגאליס כמו גאליס קשה מאוד לדעת אם באמת היא תגיד את המילה האחרונה בהחלט .. ונגמור עם הטרנד הכי מתמשך של העשור הזה.....

למעלה