שרשור פתיחה- אל עצמי 2!

YossihNew

Well-known member
1782899209543.png

אחרי שנה קצת מטורללת, הסדרה שוברת השיאים של YES חוזרת!

מה יהיה? ציון כהן, נער האומנה מבית שאן, מסתדר לגמרי, הוא בדיוק חזר ממדריד ונבחרת בני דניה מגובשת. אבא מולי מצא עבודה והם מתקרבים שוב לקראת איחוד משפחתי, אבל עכשיו משפחת שרוני רוצה לאמץ את ציון.

במי ציון יבחר? במשפחת שרוני החדשה או באבא מולי וסבתא ננה זהבה? איך יהיה לציון עם המאמן החדש לקבוצת בני דניה? למה גבי מסתבך בבית שאן? ובעיקר- לאן אושר נעלמה ומי זאת שאקי?

מי יהיה? ליעד פאר, עומר עציון, יעל שרוני, חנה אזולאי הספרי, יאיר פרסקי, יהלי ווטסון, אלון גביש, ליהיא מבל, רומי יעקובי, אילה הלפגוט מירון, דניאל סבג, שיה ניב, רועי אבוטבול, הלל לב ארי, נהוראי כליפה, נגה ד'אנג'לי, צחי הלוי, דין הפנר, רון ביטרמן, נועה לזר קינן.

מי מצטרף? הילה דוד בתפקיד שאקי- הילדה החדשה בבית שאן שעושה לציון בלגן בלב. קובי מימון (זגורי אימפריה) בתפקיד מאמן הכדורגל החדש שמקשה על ציון. וכמובן- מוריס כהן שבא להיות פושע ולסבך את העניינים בבית שאן.

דעת הצופה לפני הצפייה: איזה כיף, הגיע הזמן לסדרה קצת יותר רצינית. אז השאלה היא האם העונה תשמור על הרמה של העונה הקודמת, במי ציון יבחר, ומה עם שתי החברות הטובות שלי- רומי והמורה יעלה, שלפעמים אנחנו רואים הצגות יחד. אה, והאם לתמי טימור יש הפתעה.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
פרק 18:

אז איזו הפתעה משפחת שרוני מתכננת לציון?

מה מולי מתכנן לו?

ומי זאת שאקי?

YossihNew

Well-known member
התגעגעתי לציון קצת. ציוננקוב? ממתי הוא ציוננקוב? זה כאילו צד אחד הוא כזה וצד שני הוא כזה.

נירולי קפץ בגדילה. אה, ניר, גם אתה בדואולינגו! 280 יום ברצף. מאוד מאוד. זה צפוף אחרי צפוף. למה הוא שר את ה... אין עוד לחן? אני מתגעגע לליהי. אופירה קובעת פה הכל.

אבל למה הוא עושה את זה בלי חולצה? לאן אושר נעלמה בכלל... איך שר אבא של חבר מהשכונה? ביחד זה שלם.

אולי הוא סתם בכיין? את על כדור טיפולי. אלי לא בסינק. אבל אין עוד לחן, מסתבר שזה ענייני תקציב. כשהייתי בן 17 הייתה לי אחלה שנה. בא לי סדרה על אלי בתיכון. אוי, למאכלים לא התגעגעתי. אלי מאוד ישיר.

איך זה עובד חוקית? אלי לא יודע. אל תקרא לו ציוננוס! יש גבול! התגעגעתי לזהבה. זה... נשמע מפוקפק, הפיתבלובה. אתה מתכוון קייטיגרינג. כן, אתה חייב להביא את רומי, טכנית. תביא את רומי! חייבים! מי לא עושה מסיבות המוניות בבית מזרחי קטן? כולנו עושים.

מאוד מוזר לראות אותו בלי שפם. ונורמלי. ולא עושה מונולוג של 45 דקות שזוכה לתשואות ושבחים. אורח כבוד אבל אל תהיה ליצן עם מונולוג. סוציאלית, סוציאלית. נו, אתה מכיר.

לבית ספר כן התגעגעתי. וואו, אתם יודעים ליהנות, חמודים שאתם... שלום לך אדם שהצטלמתי איתו כשהיה ילד ותראו מה קרה לו. הקול שלו התעבה, בטח נדבק מיונתן גוטליב השני. ליהלי לא ממש התגעגעתי. ראיתי אותו. למה השם הזה באמת נשמע לי מוכר? ניצן עצוב יותר העונה.

נובטת? זה הביטוי? ליהי ממש מפחידה לפעמים. במציאות אבל הן חברות מה זה טובות, יצא לכם לראות אותן הולכות להופעות? זה הזוי. בסוף ניצן וליהי יחזרו.

תמי! התגעגענו! אני תכף עולה על העירייה בדרישה שתהיי ראש העיר ויספרו את הקולות מחדש. איפה עלמה? נכון, תמי. אנחנו דואגים לך. חבר שלי! עמית טימור. אוקיי. לא זכור לי שאמרו.

אין על בית שאן. אמפביח. וואו. באמת? כולם אוהבים את אבא? באמת איפה אושר... כן, אושר מורדת בקונספט. גופיות כדאי. אבל עם חולצה. בסדר?

רומי לא שייכת. ניר, אתה לא בן אדם בעצם. לא כולם רוקדים כמו אימא של רומי.

מי אלה כל הילדים האלה? לא אושר. שלום לך גם. לא, זה היה מטעה.

שימו לב שמושיקו מפרגן לסלקטר. כי זה אחיו. אני כמובן בצד אחר במשפחה.

רומי, לא. היא עושה לך בילי שוורץ! זה לא שמות מסחריים, חבר'ה. זאת לא ליהי. אוי, היא ברחה. ניר, אני אהרוג אותך. היא חברה.

יפה, ציון. לא רע.

רק תיזהר לא להתעלף, אלי. שליו! הכל באשמתך. ובאשמת אחיך המעצבן. מה אתה קשור?

או. הנה. שיר חיכתה. מוריס הולך לשני כיוונים- פושע או שוטר. אין מעבר לזה. איזה רכב? הוא בן 14.

חמודה החדשה. מגניבה כזאת. מה זה שאקי?

כבר מסתבכים.

וחזרנו. סיום רגוע.​

YossihNew

Well-known member
רשימת שחקנים מלאה:

ליעד פאר- ציון כהן

יאיר פרסקי- ניר שרוני

צחי הלוי-מולי כהן

יעל שרוני- מאיה שרוני

עומר עציון- אלי שרוני

חנה אזולאי הספרי- זהבה כהן