שרשור פשושי..... שרשור תמונות של ג´וש המקים לרגל מרתון של סרטי אלופים על הקרח!!!
ט טל גקסון New member 22/8/02 #1 שרשור פשושי......./images/Emo105.gif שרשור תמונות של ג´וש המקים לרגל מרתון של סרטי אלופים על הקרח!!!
ט טל גקסון New member 22/8/02 #4 קצת מידע...../images/Emo105.gif סוף סוף תוכלו לדעת איך קוראים לאחותח ולצב שלו כי אני פשוט לא יכולה להגות את זה.....זה שמות מוזרים....
קצת מידע...../images/Emo105.gif סוף סוף תוכלו לדעת איך קוראים לאחותח ולצב שלו כי אני פשוט לא יכולה להגות את זה.....זה שמות מוזרים....
ט טל גקסון New member 22/8/02 #7 תמונה ממש ממש יפה!!!!../images/Emo105.gif ובקשר לציטוט... הוא אכן לא טום קרוז הוא הרבה יותר מתוק,מקסים,חתיך,מוכשר,מהמם,משגע,פשושי,יפה,מצחיק,ועוד הרבה-מטום קרוז!!! ובטח שבנות falling over him ...הרבה בנות!!!
תמונה ממש ממש יפה!!!!../images/Emo105.gif ובקשר לציטוט... הוא אכן לא טום קרוז הוא הרבה יותר מתוק,מקסים,חתיך,מוכשר,מהמם,משגע,פשושי,יפה,מצחיק,ועוד הרבה-מטום קרוז!!! ובטח שבנות falling over him ...הרבה בנות!!!
ט טל גקסון New member 23/8/02 #10 אם מישו יכול לקרוא מה כתוב..../images/Emo105.gif אז שיגיד כי אני מנסה שנים להבין מה כתוב אבל אי אפשר...
אם מישו יכול לקרוא מה כתוב..../images/Emo105.gif אז שיגיד כי אני מנסה שנים להבין מה כתוב אבל אי אפשר...
ט טל גקסון New member 23/8/02 #14 ותראו פה....../images/Emo99.gif../images/Emo105.gif יש לו בלורית כזו... איזה חמוד!!!