שרשור פרק!

yasminale

New member
שרשור פרק! ../images/Emo13.gif

אולי אני היחידה פה שלא הורידה את העונה השנייה, אבל אני חייבת לציין- היה היום פרק מדהים! העונה השנייה נפתחה מעולה.. ואני בטוחה שאני שמחה בשם כולנו ש: 1. לוקאס חזר 2. דן לא מת 3. ברוק ופייטון חזרו להיות חברות 4. סוף סוף ניקי לא הייתה בפרק! כבר נמאס ממנה..!! ומה זה הדבר הזה שעכשיו כל השבוע יהיו פרקים..? מישהו יודע? בבקשה תשובההה..!!

g a l g i r l

New member
תשובה

כל השבוע כנראה יהיו פרקים של העונה הראשונה (שידורים חוזרים) ובסופשבוע זה ישאר אותו הדבר (עונה שניה-מה שעדיין לא ראינו)

אהבתייי

.איזה פרק יאא אבל מה היפיוף שלי מסתפר היה יפה לו קוצים . - אוףף שדן כבר ימות - שמתם לב דב השתזפה לאללה - אני מתה על ברוק ופייטון שהם חברות

yasminale

New member
:)

תגידו, זו רק אני, או שהחליפו לדב שחקנית? הם לא דומות בטירוף. ועוד משהו- יש למישהו מושג מה המספר פרק שבו ברוק חושבת שהיא בהריון מלוקאס?... חבל שלוקאס הסתפר :(

JoHnYmYsTeR

New member
לא החליפו היא השתזפה פשוט...

זה רק אני או שאמא של לוקאס ששכחתי את שמה דומה עם התספורת החדשה למיכאלה?!

yasminale

New member
שאלהההההה!!

תגידו, למה הפרק הראשון הראשון של הסדרה היה פרק 201? זה ממש ממש מוזר.. מישהו יודע? ואיך קוראים לשיר הפתיחה של the o.c? די דחוףףף..

POISEN G

New member
תשובות

1. אין לי מושג על מה את מדברת, הפרק הראשון בכל סדרה שהיא נקרא פרק 101, הכוונה היא עונה ראשונה זה 1 ו01 זה מספר הפרק, וכך בעונה השנייה הפרק הראשון נקרא 201.... אולי זה בכלל לא מה ששאלת... לא יודע, השאלה לא הייתה ממש ברורה...חחח... 2. חוזרים על המילה בשיר איזה 25 פעמים, לא נראה לי שקשה לדעת שלשיר קוראים בפשטות...: California ומבצעת אותו הלהקה המצויינת Phantom planeat אם כותבים ככה פלנט, אני כמעט בטוח....

yasminale

New member
תודה

ענית לי על השאלותת.. וידעתי איך קוראים לשיר פתיחה, פשוט לא ידעתי מי מבצע אותו..!

yasminale

New member
שאלה- האם הלן מסמולוויל וניקי ממגרש

ביתי הן אותה שחקנית?

sweet fairy

New member
נכון??

אני כזה חולפת מול הטלויזיה בזמן שיש סמולוויל ובמבט מהיר אני רואה אותה ומסתובבת ואומרת איך היא דומה לניקי. אבל אחר כך שאני מסתכלת עליה טוב טוב היא כבר לא ניראתה כמוה

T nager

New member
היא שיחקה גם בnorth shore שני פרקים

ובעוד כמה סדרות שראיתי..

dalida1988

New member
../images/Emo163.gif

גם אני חושבת שהעונה השנייה נפתחה מצויןןןןןן 1. כן אני שמחה שלוקאס חזר... 2. אני עצובה שדן לא מת כי אני שונאת את הדמות שלו היא מעצבנת אותי 3. סוף סוף הם חברותתתת---חמודות! 4. כן ניקי קצת הציקה לאחרונה... בקשר לשבוע... מה-3.4 כל הסדרות שכבר שודרו ביס וויקנס בסופי השבוע יהיו ברצף במהלך השבוע ....

noy13pour

New member
הסדרה בזאת נהייתה ממש צפויההההההההה

ישר שדב באה לארון "ואי עכשיו בטוח דן יתעורר ויגיד לה משו לא יפה" "ברור שלו וקית יחזרו" "ברוק תכעס על פייטון בגלל המכתב" - ישר כשפייטון הוציאה מהתיק אותו "קית ודב יתחברו ודן בידיוק יתעורר" כמה צפוי זה יכול להיותתתתתתת אפילו ציטטתי אותם כמה פעמים לפני שהם דיברו

למעלה