שרשור פרק 901

richter

New member
שרשור פרק 901

נא לא לבקש לינקים להורדה, אסור על פי חוקי תפוז אנשים. נא לסמן הודעות עם ספוילר באיקון המתאים
מקווה לראות את הפרק עוד מעט ולהביע את דעתי צפייה מהנה

Evil Guy

New member
אני אהבתי... אחלה פרק!

נתנו מושג חדש למונח "כשאתה מסטול אתה חושב שאתה דולפין"

richter

New member
קצת נסחפו בויזואליות לדעתי ../images/Emo58.gif

הצילומים ה"אמיתיים" בתחילת הפרק היו מזוויעים למדי
(בקטע של הניתוח) חוץ מזה היה פרק סביר. לא ממש מצחיק, אבל היו פחות טובים ממנו בעבר. היו כמה קטעים די מצחיקים שאני לא זוכר כרגע, צריך לראות שוב.

טוב, נגיד ככה... ../images/Emo58.gif חצי

כל פרק של סאות' פארק (חוץ מאיזה שנים שלושה) הצחיק אותי... זה דבר קל מאוד אבל מה שסאות' פארק בדרך כלל טובים זה בלגרום לי ליפול על הריצפה מרוב צחוק... ופשוט זה הפסיק לקרוא... בפרק עם הילטון זה היה קורע אבל חוץ מזה, אני מרגיש שזה פשוט בזבוז לראות סאות' פארק... בבקשה כותבים.... תעשו פרקים קורעים!!! לא מצחיקים, יש מספיק סדרות מצחיקות...

TRIPLEfnH

New member
פרק בינוני.

התמונות האמיתיות בהתחלה היו כל כך מיותרות.

כרמל 1

New member
../images/Emo58.gif

THE MOST FUCKED UP EPISODE EVER!!!! חחחח זה מה שיש לי להגיד!! היו כמה קטעים מצחיקים מאוד, אבל באותו זמן מגעילים, מפחידים, משונים, מזעזעים והכל ביחד!!

Isildur

New member
פרק טוב

ממשיך בכבוד את רצף הביזאריות של סוף העונה השמינית. צחקתי כל הפרק במיוחד בקטע עם ה"jews cant play basketball"

Or Jacob

New member
פרק נחמד וזהו . אבל ראיתי אותו

אתמול בלילה ובסוף קצת נירדמתי. עכשיו אני אראה שוב. ממש אהבתי איך שמיטר גריסון מנסה להתנהג כמו בת זה גאוני..

אימאל'ה!../images/Emo5.gif

איזה קטעים מבחילים היו!!! ממש ממש ממש מיותר הצילומים של הניתוח, אבל ממש, היו מלא קטעים שפשוט פערתי עיניים בשוק.. הניתוח, שרואים את אבא של קייל דולפין ועוד כמה... גם לא פרק ממש מצחיק, קטעים ממש ממש מזעזעים... עדיף שהם יחזרו למתכונת הישנה, פעם זה היה הרבה יותר מצחיק!

richter

New member
ובל נשכח ../images/Emo58.gif

את הנחיתה של קייל במשחק, שגם לא היתה כל כך חיננית
ברוך השב ד"א, לא ראיתי אותך הרבה זמן

elcool

New member
אה... ../images/Emo58.gif

הניתוחים בהתחלה לא היו טובים. כנראה מאט וטריי באמת רוצים שלא יראו את הפרק הראשון של כל עונה (זוכרים את השמות של הפרקים "canceled" ו"south park is gay"?). הרעיון הכללי בסדר וקטע החלום של ג'ראלד היה מצחיק ביותר, אבל פרק יותר מגעיל ממצחיק. זה היה ברור שקייל יקלע את הסל וכשינחת הביצים בברכיים יתפוצצו. ציפיתי יותר מהפרק הראשון. חושבים שמיסטר סלייב עזב לתמיד? דווקה דיי נתחבב עלי בפרק של פאריז הילטון כשנתנו לו יותר משני שורות בכל הפרק. אם הייתי צריך לדרג אותו מ-1 עד 10 הייתי אומר... 5.5 (ממוצע, עם קטע אחד קורע)

נראה לי שבאמת לא נראה יותר את סלייב

ואני מאוד מקווה שיחזירו את מיסטר האט, למרות שלא נראה לי, אסור סתם לפתח ציפיות

../images/Emo58.gif

גריסון עבר ניתוח לשינוי מין, והרופא תוך כדי תיאר את כל ההליכים באופן ממש מגעיל, והיה תוך כדי צילומים אמיתיים של ניתוח

למעלה