שרשור פרק 9

Mwalker

New member
פשוט מטורף מה שהלך שם ! ../images/Emo58.gif

וואי אני לא מאמין, גוליאן בכלל משוכפל ... כך גם קלארק !!! הפרק היה חמוד + אבל הגילוייםפ היו ממש מרעישים . אהבתי ת'קטע שלאנה וקלארק הולכים "להפיל" את לקס ביחד .. לא ממש הבנתי מה האשה ההיא אמרה בקריפטונית ... הקט עם גי'מי והמעלית היה פשוט קורע !!! מעניין מה קורה עם קארה , אף אחד לא מוצא אותה. מאיפה לעזאזל חזר לנו ביזארו ??? ומה קרה לקלארק במבצר?? זה מה שאבא שלו עשה ??? לקס עושה רק צרות .. יהיה מאוד מעניין בפרקים הבאים !!

Superboi

New member
פרק חמוד../images/Emo58.gif../images/Emo59.gif

הסוף היה ממש לא צפוי, לדעתי... מסכנה קלואי, כל פעם הצרות של אחרים מאיימים על החיים שלה. והיה כזה שקוף שלקס יצר את ג'וליאן! באסה, עכשיו עוד חודש לחכות :/

yafufa88

New member
אבל לא הבנתי משהו...... ../images/Emo58.gif

למה שביזארו ירצה להציל את קלואי?

Superboi

New member
אולי../images/Emo58.gif../images/Emo59.gif

כי ברור שקלארק יעשה את זה, והוא לא רוצה לעורר חשד. וגם לפי מה שזכור לי, אין לו כלום עם/נגד קלואי...

Jason2

New member
../images/Emo58.gif7X09

נראה לי שאני היחיד שידע מההתחלה שזה ביזארו. זו לא היתה ההתנהגות הרגילה של קלארק. הקטע שבו הוא דיבר על זה שלקס חייב להיות בכלא היה קר מידי ואז ידעתי שזה לא הוא.

yafufa88

New member
עכשיו שראיתי עם התרגום הבנתי... ../images/Emo58.gif

הוא פשוט היה צריך את העזרה שלה בשביל להמשיך לחקור על הפרויקט "סאיון" הזה - אני מתכוונת לאותות שאמרה המעבדנית הזאת בקריפטונית וקלואי פיענחה אותם (איכשהו..) עם המחשב וה"כוחות החנוניים" שלה....

RTW

New member
גאדדד אני לא מאמינה!../images/Emo58.gif

מה לעזאזל קרה שם????איך?????ביזארו?????הא?????? הקטע עם ג'וליאן וזה היה ברור ושקוף...הזה ש"קלארק" כאילו יציל את קלואי היה ברור... אבל ה5 שניות האחרונות של הפרק פשוט הרגו אותי! ביזארו??????? חשבתי מרשן מנהאנטר טיפל בו חשבתי שהוא מת! ואם לא אז איך לעזאזל הוא מתנהג ממש כמו קלארק איך יש לו את המידע והזכרונות והאופי של קלארק???? למה לו להציל את קלואי? והוא רוצה לשים את לקס מאחוריי סורגים...ביזארו היה פשוט הורג אותו...אז איך הוא לא מת?איך הוא תפס את מקומו של קלארק כאילו נהיה ממש כמוהו אולי ג'ור אל עשה איזה משו...ואיך הוא בכלל הצליח להסתובב כל הזמן הזה מתחת לשמש ולא להפגע??? הפרק הזה יצליח להחזיק אותי במתח עוד חודש וחצי! הפרק היה סתם כזה טיפוסי אבל ה5 שניות האחרונות...!!!!!

Superboi

New member
כמו שכתבתי מעלייך,../images/Emo58.gif../images/Emo59.gif

הוא לא רצה לעורר חשד, ואם הוא יהרוג את לקס ולא יציל את קלואי, יהיה ברור שזה לא קלארק.

RTW

New member
חח נו טוב..../images/Emo58.gif

חח וביזארו ידע שקלארק נוהג להציל אנשים בשניה האחרונה או שזה משו בדם

Superboi

New member
אה, ושכחתי../images/Emo59.gif

"איך יש לו את המידע והזכרונות והאופי של קלארק"
הוא סוג של שכפול של קלארק. ככה יש להם אותם זכרונות.

RTW

New member
כן אבל מאז היו לקלארק זיכרונות אחרים../images/Emo58.gif

כאילו ביזארו נוצר לפני שקלארק גילה את התוכניות של לאנה בקשר ללקס..אז איך הוא יודע בכלל...או שבגלל שלאנה אמרה את זה ראשונה שהיא תפסיק והכל אז הוא קלט והמשיך עם זה
ובכלל ביזארו אמור להיות רשע כזה ומוזר האופי לא אמור להיות כמו של קלארק אלא ההפך ממנו..בכלל לפי מה שידעתי עד סמולוויל ביזארו אמור לעשות בדיוק ההפך מקלארק כאילו במקום להציל אנשים אז כאילו לפגוע בהם וגם אמורים להיות לו כוחות הפוכים משל קלארק...

handlessman

New member
בסדר, אבל שוב... ../images/Emo58.gif

יש לו רצונות משלו אחרי הכל, ואם הוא רוצה להתנהג כמו קלארק אז הוא ייעשה את זה כי יש לו אינטרס, ויתנגד לאופי הטבעי שלו. ויכול להיות שביזארו פשוט "חזר", ז'תמרת שאחרי שהזה ממאדים סילק אותו אז הוא באמת נעלם, ז'תומרת שהוא היה חצי מת או משהו, ומה שקרה במבצר החיה אותו מחדש עם כל הזכרונות של קלארק... כאילו הוא נוצר מחדש אבל הוא עדיין עצמו... משהו מוזר בקיצור. נחכה לפרקים הבאים ונגלה אני מניח...

handlessman

New member
אז אני עושה סיכום של התיאוריות ../images/Emo58.gif

קלארק נענש ע"י ג'ור-אל שהחזיר את ביזארו מהפאנטום זון (שלדעתי לשם הוא האיש ממאדים הביא אותו) ובגלל זה יש לו כוחות והוא יכול לעוף. מי מסכים?

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifזה לא אותו ביזארו מהקומיקס

ביזארו מסמולוויל זה בעצם פאנטום שיכול להשתכפל. הביזארו מהקומיקס זה שיבוט משובש שלקס/זוד עשה לסופרמן.

handlessman

New member
../images/Emo58.gif

חח מה זה כוחות הפוכים משל קלארק??? יש לו איטיות על?

RTW

New member
חח לא..

Originally Bizarro's abilities were the same as Superman's but he was hit by a meteorite which reversed his powers: flame breath, ice vision, microscopic vision that actually increased the size of things, X-ray vision that could only see through lead, etc.

למעלה