וואי אני לא מאמין, גוליאן בכלל משוכפל ... כך גם קלארק !!! הפרק היה חמוד + אבל הגילוייםפ היו ממש מרעישים . אהבתי ת'קטע שלאנה וקלארק הולכים "להפיל" את לקס ביחד .. לא ממש הבנתי מה האשה ההיא אמרה בקריפטונית ... הקט עם גי'מי והמעלית היה פשוט קורע !!! מעניין מה קורה עם קארה , אף אחד לא מוצא אותה. מאיפה לעזאזל חזר לנו ביזארו ??? ומה קרה לקלארק במבצר?? זה מה שאבא שלו עשה ??? לקס עושה רק צרות .. יהיה מאוד מעניין בפרקים הבאים !!
הסוף היה ממש לא צפוי, לדעתי... מסכנה קלואי, כל פעם הצרות של אחרים מאיימים על החיים שלה. והיה כזה שקוף שלקס יצר את ג'וליאן! באסה, עכשיו עוד חודש לחכות :/
נראה לי שאני היחיד שידע מההתחלה שזה ביזארו. זו לא היתה ההתנהגות הרגילה של קלארק. הקטע שבו הוא דיבר על זה שלקס חייב להיות בכלא היה קר מידי ואז ידעתי שזה לא הוא.
עכשיו שראיתי עם התרגום הבנתי... ../images/Emo58.gif
הוא פשוט היה צריך את העזרה שלה בשביל להמשיך לחקור על הפרויקט "סאיון" הזה - אני מתכוונת לאותות שאמרה המעבדנית הזאת בקריפטונית וקלואי פיענחה אותם (איכשהו..) עם המחשב וה"כוחות החנוניים" שלה....
מה לעזאזל קרה שם????איך?????ביזארו?????הא?????? הקטע עם ג'וליאן וזה היה ברור ושקוף...הזה ש"קלארק" כאילו יציל את קלואי היה ברור... אבל ה5 שניות האחרונות של הפרק פשוט הרגו אותי! ביזארו??????? חשבתי מרשן מנהאנטר טיפל בו חשבתי שהוא מת! ואם לא אז איך לעזאזל הוא מתנהג ממש כמו קלארק איך יש לו את המידע והזכרונות והאופי של קלארק???? למה לו להציל את קלואי? והוא רוצה לשים את לקס מאחוריי סורגים...ביזארו היה פשוט הורג אותו...אז איך הוא לא מת?איך הוא תפס את מקומו של קלארק כאילו נהיה ממש כמוהו אולי ג'ור אל עשה איזה משו...ואיך הוא בכלל הצליח להסתובב כל הזמן הזה מתחת לשמש ולא להפגע??? הפרק הזה יצליח להחזיק אותי במתח עוד חודש וחצי! הפרק היה סתם כזה טיפוסי אבל ה5 שניות האחרונות...!!!!!
כן אבל מאז היו לקלארק זיכרונות אחרים../images/Emo58.gif
כאילו ביזארו נוצר לפני שקלארק גילה את התוכניות של לאנה בקשר ללקס..אז איך הוא יודע בכלל...או שבגלל שלאנה אמרה את זה ראשונה שהיא תפסיק והכל אז הוא קלט והמשיך עם זה
ובכלל ביזארו אמור להיות רשע כזה ומוזר האופי לא אמור להיות כמו של קלארק אלא ההפך ממנו..בכלל לפי מה שידעתי עד סמולוויל ביזארו אמור לעשות בדיוק ההפך מקלארק כאילו במקום להציל אנשים אז כאילו לפגוע בהם וגם אמורים להיות לו כוחות הפוכים משל קלארק...
יש לו רצונות משלו אחרי הכל, ואם הוא רוצה להתנהג כמו קלארק אז הוא ייעשה את זה כי יש לו אינטרס, ויתנגד לאופי הטבעי שלו. ויכול להיות שביזארו פשוט "חזר", ז'תמרת שאחרי שהזה ממאדים סילק אותו אז הוא באמת נעלם, ז'תומרת שהוא היה חצי מת או משהו, ומה שקרה במבצר החיה אותו מחדש עם כל הזכרונות של קלארק... כאילו הוא נוצר מחדש אבל הוא עדיין עצמו... משהו מוזר בקיצור. נחכה לפרקים הבאים ונגלה אני מניח...
Originally Bizarro's abilities were the same as Superman's but he was hit by a meteorite which reversed his powers: flame breath, ice vision, microscopic vision that actually increased the size of things, X-ray vision that could only see through lead, etc.