שרשור פרק 7 עונה שביעית

mushimushi16

New member
מה שאני חושבת...../images/Emo58.gif

מהשניה שהוא אמר ללויס בפעם הראשונה לא לנסות לברר מידע על הלותרים (לא זוכרת איזה פרק זה היה) זה היה כל כך ברור (!!!) שהוא קשור ללותרים, שאולי לקס הציב אותו כעורך (בגלל זה הוא כל כך צעיר, לקס קידם אותו לעורך ובכך "קנה" אותו. ) בזה הוא ווידא שלא יתפרסמו עליו כתבות "רעות" או כאלה שחושפות את הניסויים והשערוריות שלו... ז כשלויס עמדה איתו במעלית היה בא לי להביא לה איזה סטירה על זה שהיא לא מבינה את הכוונות שלו, שתתעורר. בסצנע של המעלית הוא היה כל כך שקוף, גם בסוף הפרק כשהוא מחק את הקבצים המפלילים של לקס.... אחרי הפרק חשבתי שברור לכולם שהעורך משת"פ עם לקס (כמו שנכתב מעליי)...

המ..דווקא לדעתי.. ../images/Emo58.gif

לא חשבתם אולי באמת אכפת לו מלואיס,והוא לא רוצה שהיא תחפור לעיניינים של לקס לות'ר כי זה תמיד נגמר ברע? ועוד משהו,כשהוא אמר לה לא לנסות לברר מידע על הלותרים כשהיא הסתכלה עליו היא הבינה שהוא אומר אתזה מתוך זה שאכפת לו ממנה.והיא חייכה כזה[?!]זה לא זה שהיא לא מבינה את הכוונות שלו, לדעתי.. אבל האופציה עם הנאמנות ללקס גם נשמעת הגיונית ..

yafufa88

New member
../images/Emo58.gif

לפי התקריב של המצלמה כשהוא מחק את הקבצים, זה שקוף שהוא גם משת"ף של לקס - אולי באופן עקיף (שהבוס שלו הוא המשת"ף או משהו כזה) אבל עדיין זה שקוף שמשהו בו מסריח והוא לאו דווקא מה"חבר'ה הטובים"

הייזל

New member
זה מה שקורה ../images/Emo58.gif

זה מה שקורה כשקוראים ספויילרים בטעות. אם לא הייתי קוראת בטעות את תיאור פרק 708 (הפרק הבא) הייתי יכולה לשער בכיף למי מהלות'רים גרנט מדווח או אם הוא בכלל מדווח ללות'רים ולא נגיד לאיזה סופר-נבל שמתכנן להשתלט על לות'רקורפ. אבל קראתי בטעות ואני יודעת. אבל אם נתעלם מזה לרגע... זה הרבה יותר מתאים ללקס לעשות את המהלך הזה. הוא מציב מישהו בעמדת כוח שיהרוג סיפורים, ישגיח על קלואי וגם יערער את בטחונה העצמי. זה עבד וזה עובד. לויס תתחיל מאוד בקרוב גם להדאיג את לקס. היא עיתונאית הרבה יותר טובה מקלואי (לדעתי קלואי מדהימה בתור חוקרת או תחקירנית, בתור כתבת... לא כל כך) והיא תתחיל לעלות עליו בשלב כלשהו. המהלך הזה גם מעורר שאלה נוספת, אם לקס מנסה באמת לכפר על מעשיו וכדבריו "להציל אנשים מהפלישה החייזרית המתקרבת" בשביל מה הוא צריך מישהו שיהרוג כל סיפור עליו בפלאנט? למה שלויס תחשוד במניעים של גרנט? אנחנו חושדים בו בגלל שדאגו שנחשוד בו. אל תשכחי שלויס עדיין עיתונאית מתחילה, היא רק התחילה לפתח את החוש העיתונאי שלה והיא בכל זאת בחורה שהיתה די בודדה בזמן האחרון וגרנט מושך אותה. קל לה יותר להאמין שהוא מנסה להגן עליה, מאשר להאמין שהוא מסתיר משהו. לויס עדיין לא ויתרה על חשיפת לקס, זה שהיא לא מצאה שום דבר עכשיו ושגרנט מרפה את ידיה לא אומר שהיא ויתרה. אולי כשלויס תלמד לא לקפוץ למסקנות, ולהסתכל לפני שהיא קופצת (היא עדיין תקפוץ רק בידיעה לתוך מה) היא תקלוט שלא כל בחור שרמנטי הוא בחור שאפשר לסמוך עליו (היא עושה את הטעות הזאת שוב ושוב ושוב). אחרי גרנט היא תהיה הרבה יותר חשדנית, לדעתי ולקלארק יהיה הרבה יותר קשה לכבוש את ליבה.

הייזל

New member
../images/Emo13.gif

אפשר לקרוא באתר של CW וגם מישהו שם את זה כאן לפני שבועיים לערך.

The Rattlesnake

New member
עוד שאלה

במקום שכל פעם שיהיה שיר טוב בפרק יש אתר שמספק לי תשובה שבועית לזה? למה קרפטונייט לא מעודכן בכלל והוא באמצע העונה ה6

מיכל05

New member
מי יודע מה שם השיר שמושמע בחלק האחרון של

פרק השבוע בארה"ב . פרק מספר 7X07?

../images/Emo58.gifאיזה פרק!!../images/Emo99.gif

וואי איזה פרק חזק!!! הסצנה בהתחלה כשקלארק ולאנה עשו סקס והיו רעידות אדמה--איזה קורע
ואיך לאנה עשתה לקלארק X-Ray והתוגבה שלו חחחח ואז קלואי נכנסה-זאת הייתה סצנה ממש טובה! איך קלארק אומר: "אתן מדברות על זה?", גם הקטע שלאנה שברה את הידית של המקרר ומה שקלואי אמרה ומה שאחר כך-אהבתי את כל הסצנה. ואיך לאנה מתעצבנת מהר שוברת שמה את המראה--אווף היא כזאת מעצבנת למה היא הפכה מהעונה הראשונה לעכשיו
וסוף סוף מזכירים את מרתה
באמת חשבתי מה איתה... וואי אני תמיד אוהבת את השיחות של קלארק וליונל, ובכלל את הסצנות של ליונל הוא שחקן ממש טוב! אבל קלארק איזה תמימות!!--תתעורר
איך שמחתי כשליונל סיפר לקלארק על לאנה, ואני כבר חשבתי בשנייה הראשונה שקלארק יסמוך על ליונל עם כל מה שליונל עשה--בסדר ליונל לא איזה מלאך והוא עשה הרבה דברים רעים, אבל בכל מה שקשור לקלארק הוא ממש בסדר, והייתי מצפה שקלארק ידע את זה. וסצנה שאחר כך עם לקס וקלארק-כמה שלקס מניאק, עכשיו הוא הצליח קצת לנער את קלארק מהתמימות שלו--אני הכי שונאת אצל קלארק את התמימות הזאת.. וואי ולאנה עם הבגדים השחורים ואיך שנכנסה ללויס וגבריאל-סצנה חזקה. אבל איך שהיא העיפה את לויס אחחח רציתי להרוג אותה אני ממש אוהבת את לויס! וואי ולויס וגבריאל--חחח איזה קטע עכשיו הם ביחד.. חח נחמד
ומישהו פה אמר שלאנה מכירה את קלארק ולמה היא לא שמה עופרת אז נכון באמת למה לא?! איזה מטומטמת (או שהיא פשוט לא יודעת על הקטע הזה. גם לא ידעתי שהיא יודעת על החולשה שלו לקריפטונייט, חשבתי שכן, אבל זה לא היה בטוח-ועכשיו בתחילת הפרק אז ראיתי שכן..) והסצנה של לאנה ולקס במפעל 4--חזק!! הנשיקה שלהם--הייתי ככה
וקלואי מגינה על קלארק
--אין, זאת חברת אמת כמו שאמרו פה קודם. אווף איך לאנה וקלארק דיברו בסצנה אחרונה ומה שהיא אמרה לו
- ומה שהיא אמרה לו, זה היה עצוב כזה לא יודעת... מעניין מה עם החומר השחור הזה נראה לי זה מילטן פיין כי יודעים שהוא יחזור-אבל בסוף העונה ה-5 כשקלארק תקע את החבר הזאת במילטון פיין, אז ג'ור-אל לא הסביר לו שזה השמיד את כל ה"עותקים" שלו גם
ואז לא הבנתי יש עוד מישהו בצורה הזאת

הייזל

New member
מילטון פיין../images/Emo58.gif

הוא תבונה מלאכותית המכונה ברייניאק. ברייאניק הוא אחד הנבלים המעצבנים ביותר בקומיקס. הוא אף פעם לא מת, תמיד הוא חוזר באישהי גירסה. בפעם האחרונה הוא כבר הגיע לגירסה 12 והצליח להפוך את כל מטרופוליס למעין עיר עתידנית שמנוהלת ע"י תבונה מלאכותית וניסה להפוך את התושבים לסיבורגים בשליטתו. ברייניק הוא כמו ג'וק, כמה שתרססי אותו, תזרקי עליו נעליים, המחושים ימשיכו לזוז.

yafufa88

New member
פרק מעולה!! ../images/Emo58.gif

הקטע עם הרעידת אדמה היה פשוט גדול!!!
איך נקרעתי!
אחח.. אכן, זה תחילת הקרע של קלאנה (לא שהם לא היו תמיד קרועים
) כמה זמן שחיכיתי לרגע הזה
קלארק קלארק.. אכן, האהבה עיוורת...
אבל זה עוד יעבור לך קלואי נשמה
ולאנה -- אני יכולה באמת להבין אותה על מה שהיא עשתה/רצתה לעשות ללקס, אבל ככה להרביץ ללויס?!? שהיתה חברה שלה?? וגרנט, מה הוא אשם?? ואני בכלל לא מתחילה לדבר על קלארקי שלנו... בקיצור, DIE לאנה, DIE!!!
סה"כ פרק טוב. מותח, עם אקשן והתפתחויות דרמטיות. שלא לדבר על קצת קלילות טובה סופסוף.. ציון 9 מבחינתי

yafufa88

New member
ושכחתי להוסיף ../images/Emo58.gif

באמת עשו את לויס פושית (ככה אומרים נכון?) בעונה הזאתי
חבל...

Captain Oats

New member
מישו' אולי יודע את שם השיר בתחילת הפרק?? לא-

ראיתי שהזכירו כאן..תודה!!

למעלה