שרשור פרק 6-"פחד"-Scare

slayer510

New member
שרשור פרק 6-"פחד"-Scare

פרק מעולה עם קטעים ממש מותחים! הפרק בחלקו נראה כמו סרט אימה, אבל סה"כ פרק מצויין עם סצינות יפות, במיוחד הסצינה עם קלארק וקלואי

לא כ"כ אהבתי תפרק../images/Emo184.gif

אחרי שהתרגלתי לשבוע פרקים קלילים וחמודים עם לויס, לקבל פרק כזה מפחיד ולא מובן? לא בא לי טוב...

frhx

New member
זה מה שאני אוהב בסדרה

שיש גיוון בין פרקים קלים, פרקים משמעותיים ופשוט פרקים שונים. הם מגוונים טוב בין דרמה ופעולה ומדי פעם גולשים לתחומים אחרים. בעונה השישית (וזה לא ספוילר), אנשים התלוננו שזה הפך לטלנובלה, אני טוען שזה פשוט גיוון של פרקים שעוסקים ברגשות שבונות את ההמשך. אם היה רק אקשן זה לא היה שווה... כל הקטע של הסדרה הזאת זה השילוב המוצלח!

slayer510

New member
כן אתה צודק

פשוט צריך לשלב את המרכיבים הנכונים כדי שהסדרה תצא טובה! אני בטוח שבעונה השישית הסדרה תהפוך למין טלנובלה כזאת, וזאת כמובן מפני שסודו של קלארק נחשף, אין לו יותר מה להסתיר אז מן הסתם זה הופך את הסדרה לקיצ'ית כזאת, אבל זה לא יפריע לי

aerynsun

New member
אה! פרק מצויין

אהבתי. בייחוד את הקטעים בין קלארק ללנה .

עדיף קלואיס../images/Emo99.gif../images/Emo184.gif

aerynsun

New member
קלואיס שייך לסרטים

לא לסמוולוויל. ואיזה סצנת נשיקה הם דפקו שם קלאנה. אל מה אתם מדברים??? HOT! כמו שצריך!

slayer510

New member
כן, אבל

אין מה לעשות, תמיד יש עליות ומורדות!! אל תדאגי הפרקים הבאים יהיו קשורים לסודו של קלארק(פרק 11 ופרק 12 אם אני לא טועה),הם יהיו ממש מותחים

luna28

New member
פרק נחמד- לא יותר..לא הבנתי משהו...

מה לקס ראה אחרי שהוא הזריק לעצמו את הנוגדן????

GoOtZi

New member
לקס בעיקרון

ראה את עצמו הורס את העולם.. לפי מה שהבנתי כל הפיצוצים האלה היו כמו פצצות אטום והוא עמד במרכז של כל זה. אם לא שמתם לב זה היה ממש דומה לחיזיון של המגדת עתידות בעונה הראשונה. זה אמור להיות הפחד הכי גדול שלו, אבל הוא לא ראה את עצמו מפחד מזה, הוא ראה את עצמו אחראי לזה ולא מרגיש יסורי מצפון, זה מה שהוא רצה שיקרה. כולם רואים אותו כטוב אבל בעצם הוא לא (כנראה בהמשך)-בגלל זה החליפה הלבנה כל השאר שחור.

future DeStiny

New member
תוספת -

יש בקטע הזה של החלום של לקס סוג של רמיזה והומאז' לעתיד של לקס בקומיקס של סופרמן, עתיד שבו לקס באמת נהיה נשיא ארה"ב ובעצם כך מחזיק את העולם ועושה בו כרצונו.

למעלה