שרשור פרק 5X11

inbalinbal1

New member
שרשור פרק 5X11

כל הדיבורים על הפרק לכאן לא לשכוח לסמן

Shiri from the block

Active member
../images/Emo18.gifנמחקה פה הודעה אני מזכירה שוב שאסור לעלות קישורים בפורום להורדת הפרקים../images/Emo140.gif

Shiri from the block

Active member
פרק נחמד../images/Emo58.gif אדל הזאת דורשת מכות!!! טיבט' חזר! יאללה, מי מהמר איתי מתי תיהיה הפעם הבאה שבט' תבגוד בטינה?../images/Emo3.gif אליס כפרעליה! כזאת מצחיקה!../images/Emo6.gif שבוע הבא פרק אחרון../images/Emo10.gif

FireInsaid

New member
ארג,../images/Emo58.gif

בא לי להרביץ לאדל. חתיכת נחש >< אני ממש מקווה שהסרט יחזור לג'ני..אני דיי דואגת לה, מסכנה. הסצנות עם בט וג'ודי היו קשות, זה תמיד קשה וכואב כשמישהו שאוהבים כ"כ נפרד ממך. אני מבינה את ג'ודי וחבל לי עליה.. אבל מצד שני...טיבט זה הזוג הכי מושלם, אין מה לעשות. אני לא מאמינה ששבוע הבא פרק אחרון -_- זה אומר שנשארו רק 9 פרקים לסדרה, אתן קולטות? סעמק. ]:

shannel

New member
אדל!!!!!!!!

כזאת כלבהההההההההההההההההההההה! פאק כאילו, ראיתן פרק 11?!!

Shiri from the block

Active member
אכן, אבל למה לא לשרשר? יש שירשור על הפרק.. אני אשרשר אותך עכשיו אבל בפעם הבאה תשרשרי להודעה הנכונה :)

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif פרק 11

וואו איזה פרק מתיש רגשית. כל הזיוני שכל של בט עיצבנו אותי, כאילו למה לקחת את ג'ודי הבייתה מה היה נחוץ להגיד שהיא רוצה להילחם על הקשר, תגידי לה ביי וגמרנו, לא משנה מה, זה נגמר מכוער, אז למה להאריך את זה, תני לה ללכת עם הכבוד שלה, את לא חייבת תמיד מילה אחרונה... אדל הזאת וואחד נבלה וטינה יצאה ממש חמודה בפרק. שיין וג'ני היו ממש מתוקות ביחד מה שגרם לי לקוות שאולי שיין תשתנה בשבילה... אליס נדלקה על המעצבת הווירדית וזה היה כזה ברור שטאשה תגיע בסוף... כשאנג'ליקה החזיקה ת'אקדח הייתי ממש מבוהלת שהיא תירה בקיט. אה ודיאלוג הPMS של כולן בהתחלה היה קורע...

למעלה