שרשור פרק 56

adidi222

New member
חחחחחחחחח אהבתי את הקטע של בוב הבנא

י שמעו יש לי שאלה...מישו יודע אם נפתלי רצח את הנרי ואם זה לא הוא אז מי עשה את זה?

charmedl

New member
השאלה היא....

מי רצח את הנרי, נפתלי או הפיצול שלו(ג'ק)??? חוץ מזה היה פרק ממש יפה.... דיי אני לא יכולה לעמוד בזה יותר למה רננה לא יכולה לסלוח לא(למרות שאפשר להבין אבל בכול זאת.....)

3בני131

New member
מישהו יכול לספר לי מה היה היום בפרק

לא יצא לי לראות ת'פרק היום....באסה רצח...מישהו יכול לספר לי בקיצור בבקקקקקקקקששששששששה..!

chen456

New member
חחחחחחח......הציטוט האהוב עליי

מהפרק של היום: (רני לבלונדי) "לפחות הסקס היה טוב, אבל גם בזה היית אינפנטיל...ונסס".....חחחחחחחחחחחחחחחחחחח........רני את מלכה!!!
חחחחחח...כפיר תעשה לי מכתב!!!

Orany18

New member
פרק

דווקא היה פרק מאוד נחמד.... אהבתי את הפנטזיה של שחר...חחחחחחחח וכאב לי לראות את רני יורדת על דרדסית כי הוא מאוהב בה קשות

michali1ga

New member
../images/Emo23.gifהיי reni

אשמח אם תסבירי לי מה הכוונה לשרשר כי אני חדשה בפורום ותסבירי לי גם איך משרשרים מחכה לתגובתך מיכלי

gokussj2

New member
אני אסביר לך...

תראי שיש 15 נקודות כתומות כל נקודה זה תחילת נושא שנקרא גם שרשור , כשאת לוחצת על הודעה חדשה את בעצם פותחת שרשור חדש כשבעצם רצית להגיב למישהו , לכן אם רוצה להגיב לתגובה ספציפית שראית את פשוט לוחצת על הכותרת של התגובה ואז יש לחצן שנקרא הוספת תגובה , תלחצי עליו ואז התגובה שלך תהיה במקום הנכון וזה נקרא לשרשר תראי גם שיש נקודה ליד כל כתורת של תגובה , נקודות שהן בדיוק אחת מתחת לשניה הן לא כולן תגובות להודעה שהנקודה שלה נמצאת טיפה באלכסון , ככה את יודעת את ההתייחסות בתגובות , מה מתייחס למה ואני אוסיף גם תמונה כדי להסביר

למעלה