שרשור פרק 5...

omrimayo

New member
רשמים שלי... ויש הרבה הפעם! היה מצוין!

נתחיל בג'ייסון?
אממ... קול טוב... נראה מדהים, טוב נו די לשטחיות! לאדע למה העבירו את רייצ'ל... סתמית... שתישאר מתאבקת. חחח הרג אותי הבחור שצרח עם הגיטרה מחוץ לאודישנים... חחח וזאת שלידו פשוט מתה מצחוק ולא היה לה נעים! הבחורה עם השחור... חיה. איכס. לסמנת'ה (הבחורה בת 22) יש קול כל-כך טוב... כל-כך נוגע. אחר! אני אהבתי מאוד מאוד מאוד! ראיין כזה חמוד!!!!! אליזבת' גם הייתה לא רעה בכלל. דניס ג'סטון השחורה הזכירה לי את ביונסה, מניח שזו מחמאה... הבלונדיני שבא אחר-כך... לא אוהב, לדעתי לא יגיע לעונה עצמה. אנג'ליקה... טובה, לדעתי קצת צועקת מדי אבל אולי זה פשוט באמת החיקוי הזה לסלין דיון וטוב שהעירו לה על זה. זה היה מורגש. דיוויד קוק (הבחור שהגיע בכלל כריס) - מעווווולה! איזה כיף לשמוע קול זה שוב בתחרות. אחר! ליאו מרלו - גם כן טוב מאוד, סוףסוף בתוכנית אחת ראו מספיק בנים טובים בתוכנית ולא בלונדיניות מעצבנות. איזה כיף שהראו פתאום את דוהטרי!!!!! שיר ענקקקקקק Feels Like Tonight, האיידול הכי טוב אי פעם ב-70 רמות!!
פשוט תוכנית מעולה, בקלות הכי טובה שהייתה עד כה העונה ושוב פעם מעלה את הציפיות שנעלמו בארבעת התוכניות האיומות מקודם. חובה לצפות.

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo199.gif ../images/Emo58.gif

משעמם | : די אהבתי את ג'ייסון חבל שהוא כ"כ נלחץ כי לדעתי הוא יכול להיות הרבה יותר טוב כי הגוון קול שלו מעניין. גם דייויד קוק הרוקר היה מעולה אבל הוא היה צריך להפגיז בשיר אחר. חוץ מזה פרק משעמם. נטול כישרונות וכישלונות. הקטע המשעשע היחידי היה כשראיין החליף את פולה. רק מהמבטים שלו אני נקרעת . כזה חמודי D: הבחורה שנבחנה באותו קטע הייתה משעממת לפי דעתי בהופעה ולא היה לה קול בכלל \: מצפה למחר שיהיה יותר טוב S: אהבתי איך שסיימון אמר לפולה כשהיא הגיעה :"paula...come to simie"

omrimayo

New member
אה? הפרק הראשון מזה 5 שהיה שווה משו

ודווקא מזה השתעממת? שיא הלא הגיוני אבל... מי אני. :]

ר ו ח ל י

New member
זה לא מה שהעיר אותי...

לא אמרתי שזה הפרק הכי משעמם מכל ה5,הוא היה משעמם ככל הפרקים עד כה.בהמשך ישיר. לכל אחד יש פוינט אוף וויו שונה. חוץ מ-2 שדי אהבתי שציינתי בתגובה שלי לפרק,אני לא חושבת שהיו אנשיםם איי איי איי....

elena20

New member
../images/Emo58.gif

ג'ייסון כל כך יפה
, הקול שלו לא משהי די בינוני, אבל הוא היה כזה חמוד
סיימון הרג אותי איך הוא אמר לפולה: you little pig
כשהיא כשהיא גיהקה.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

היה פרק טוב. היו הרבה טובים ואני בטח לא אזכור את כולם אבל ממי שכן אהבתי ואני זוכרת- הרוקר שלפניו הראו את דוהטרי
היה טוב ויש לו קול יפה, אהבתי גם את הסגנון לבוש שלו. הבחור ששר בסוף היה חמוד ויש לו קול טוב. הבחורה ששרה DON'T KNOW WHY, יש לה קול מיוחד מאוד. אבל היא צריכה להופיע קצת יותר מעניין. היה איזה בחור בלונדיני עם תסרוקת מוזרה שאהבתי אבל אני לא זוכרת את שמו. והיו גם כמה בנות טובות. דניס מהשנה שעברה חזרה ונשמעה יותר טוב השנה וגם התספורת הזו מאוד מחמיאה לה. הבחור שכל הזמן שכח את השורה הבאה שר טוב, אני מקווה שהוא יירגע קצת כי הוא יכול להצליח. זהו כרגע, יופי של פרק. נהניתי. אהבתי שריאן החליף את פאולה, השיהוק של פאולה היה מצחיק ביותר. היה נחמד שסיימון הבטיח לבחור הראשון שהביא להם מתנות להיות על השטיח האדום של התחנה המקומית, חמוד מצידו.

CarlyAI7

New member
../images/Emo58.gifהמשך הדרך של הבולטים מפרק זה.../images/Emo58.gif

דייויד קוק הרוקר יעלה לטופ 24. מייקל סנפיליפו וסמנת'ה סידלי יעופו שלב לפני בטופ 50. אני יודע שחלק יאמרו - מה, כל כך קצת אנשים עלו מאומהה לתוכנית?(רק 1?) ובכן לא ! פשוט עוד נבחנים מאומהה שעלו יציגו לנו בהוליווד.

omrimayo

New member
מה עם ג'ייסון? ../images/Emo58.gif

שמע לאללה שרוקר עלה לטופ 24. אני איתו.

CarlyAI7

New member
../images/Emo58.gifלגבי ג'ייסון...

לא עלה. אבל יהיה ג'ייסון אחר לא פחות טוב.

omrimayo

New member
אבל אהבתי... ../images/Emo58.gif

אותו :(:(:(:( אפשר את כל הספוילרים שיש לך? לא איכפת לי גם ככה אני אשכח הכל... פליז? בפרטי כמובן או במסנג'ר ממש אשמח: [email protected]

shirush3

New member
ממה שאני זוכרת../images/Emo58.gif

אהבתי את הראשון ששכח את המילים וגם האחרון היה נחמד זאת עם הצחוק המפחיד פשוט מפחידה:S אהבתי שראיין החליף את פולה
היה פרק משעשע, אהבתי!

פרק טוב XDDDDDD../images/Emo58.gif

הקטע שפולה שיהקה, הפרצוף של סיימון היה פשוט פרייסלס XD !!! אחד הטובים. איך הוא הפיל את הדפים
כמה צחקתי אמא'לה. אהבתי את דייוויד קוק הרוקיסט ואת זה ששכח את המילים איזה שלוש פעמים, הוא הזכיר לי את כריס. אהבתי גם את זאת שאבא שלה העיף אותה מהבית (רק את הסיפורי רקע הטרגדיים האלה אני שונאת, מיותר לגמרי). והגותית הזאת פשוט מפחידה
אני גם הייתי אומרת לה כן כמו פולה רק שלא תהרוג אותי XD

NP16

New member
דווקא לא אהבתי ממש...

אף זמר/ת לא הפיל אותי מהכיסא או תפס אותי. לא,גם לא ההוא. וגם שום אודישן לא היה מצחיק במיוחד.. רק נקרעתי שאיזה אחת אמרה אמריקז נקסט טופ מודל בטעות
[אין פה ספוילר נכון? :/]

R o c k s e n

New member
אני יודעת מה הבעיה של העונה הזאת.זה משגע אותי

שבעונה שעברה היו המון המון מושלתים ובגלל זה העונה שעברה הייתה אולי הכי מצחיקות אי פעם. קרי - יונתן וקנת',החנון ששר את השיר שסיימון אוהב,הבחור הג'ינג'י ששר רפסודה בואהמית של קווין.בקיצור כל אלה מסיאטל ועוד כמה ממש מפילים מצחוק מערים אחרות... כל אלה היו הכי מצחיקים ולא יהיו עוד אנשים יותר מצחיקים מהם כי ההחלטה פשוט החליטה לצמצם הקפים בבחירת המושתלים ולכן אף אודישן השנה לא מפיל והורס מצחוק כמו עונה שעברה. מה קרה שפתאום סיימון מרחם על הגרועים??? כולכם שמתם לב לזה. זה ממש מבאס האמת. אין שום היי - לייטס באודישנים כמו שנה שעברה,שנה שעברה היו יותר מדי. בקיצור מה שאני אומרת זה שהאודישנים השנה = מסריחים וכולם מרגישים את זה. למרות שהפרק היום היה די טוב יש שיפור

למעלה