שרשור פרק 42- עכשיו בVOD!

kuku woman

New member
קיייזיייי

"קאטלק ,קאטלק אומרים מה אתה פרח ?" אחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתה על נוסטלגיות איזה כיףףףף איזה סוף טוב איזה יפה מיטל ואיזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףף חחח קבילתי הזמנה למפגש מעריצים !!

סיבוש

New member
פייייייי איזה פרקקק ../images/Emo12.gif איזה באזזזז

איזה כיף היה לראות שוב את בני קייזרמן נורא התגעגעתי לשטויות שלו חחחח ואיזה סצנה עשתה סיגי פשוט קורעת לב...ותום היה כזה מגעיללל
לסיגי... "קאטלאק עאלאק" חחחחחחח הרג אותי בנייי
בקיצור אחלה פרק...

randu

New member
שאלות!

1.מה הפלאשבק של סיגי בא להגיד? לא הבנתי! 2.מה? קייזרמן יחזור לצמיתות? 3.השחקנים באמת יצטלמו בעירום!? עפר בעירום
? אתן כ"כ הולכות להזיל ריר! (אני בן,אבל עדיין.עפר נראה טוב!!
) יצאתי הומו,הקיצר.

angel162

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מצטרפת לשאלה על סיגי.. פספסתי:/

:]

הפלאשבק של סיגי בא להגיד שהיא סבלה מה"כיעור" שלה ובעיקר מהאף מאז ומתמיד, ככה אני הבנתי את זה. לא נראה לי שקייר יחור לצמיתות. כי ב"כ לא עושים (שכחתי איך קוראים לה) אותו שחקן כאילו "משוכפל" במסך להרבה זמן. ע"פ מה שידוע לי, הם יצלטמו בעירום, אבל לא מלא. תחשוב, אם את המותגים של הבגדים צינזרו, אז יראו עירום מלא?

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifעונה לך../images/Emo3.gif

1.אולי הראה שתמיד חשבו עלייה שהיא לא יפה וכאלה,שתמיד העליבו אותה כמו שתום עשה היום...ואגב זה הראה ת'יום שהם מתו בו
2.לא נראלי וחבל
כפרעל קייזר
3.כןןןןןןןןןןן
יש בגיא פינס בויאודי אם באלך
אבל כן כן כן רואים את עפר עם קונוס במקום הפרטי.......[
] כפרעליו

linoy7

New member
../images/Emo6.gifקייזרמןןןןןןןןן../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

רק אני התאכזבתי מקייזרמן?

לא יודעת... הוא לא היה קיירזמן-י כזה. מבחינת מה שהוא אמר כן, מבחינת הסגנון דיבור והכל... הוא היה ממש דומה לדובי. היה Creep
וIt Is You
סיגיייייייי. מסכנה. תם טיפש טיפש.

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifזה דובי שהיה דומה לקייזר

גמאני שמתי לב לזה...דובי דיבר ממש ממש ממש כמו בני...בני היה עצמו
אבל זה רק כי גיא הוא קייזר וזהו!מזה דובי לא שווה

דובי לא שווה בכלל.

אבל לא יודעת.. ההרגשה שלי הייתה שגיא מנסה לשחזר את קייזר אבל הוא כבר כ"כ מנותק ממנו שהוא לא באמת מצליח. אולי אני סתם ביקורתית מידי.

למעלה