שרשור פרק 38!!!!

שרשור פרק 38!!!!

אחד הפרקים
כמה זמן חכיתי לו יאאאאאו חחח "אני בלבי לא כלום אני מקצצת הופה היי"אךךךךךך איזה פרק
את כל המונולוג ידעתי בעל פה חח בקיצור כמה געגעתי!!!!!!!!!

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifפרק 38../images/Emo70.gif

אני בילבי לא כלום, אני מקצצת הופה היייייייייייי

יווו באמת התגעגעתי אליו חח

"גט" "50%" "גט" "50%" "בחיים לא" "תן לי כבר את ה-50% האלה ונגמור עם זה!!זה לא יגמררררררר!" "שקרן,קמצן,חרא" "תגידי לי מה ניהיה ממך?פעם היית מכשפה אבל לפחות היה לך,סגנון,סטייל"

ולדיאלוג המדויק כנסו לחתימה של אבי=]

"אני נשבעת לך, אם לא תיתן לי את הגט הזה, זה לא ייגמר! -אז שלא ייגמר! -תפסיק להתקמצן כבר ותשחרר אותי ממך! -בחיים לא תראי ממני 50%! בחיים לא! -קמצן! שפן! חרא! -מה נהיה ממך? פעם היה לך סגנון! מכשפה קלפטע, אבל עם איזה דיגניטי! תראי מה נהיה ממך! טרול! -משגע אותי! אתה משגע אותי! -טרול משוגע -אני בלבי לא כלום אני מקצצת הופה היייייי אי אי איזה פרק

ח0חו0ית1

New member
יאאאאD:

הסצינה שחיכיתי לה
שרשור הפרק המקורי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=922&msgid=31791362&FlagSybase=1 דורין ממש אטומה
הבנאדם מנסה לרצוח את אבא שלו והיא באה להתחנן אליו שיהיה איתה ואח"כ כשהוא רוצה לעזור לה היא מעיפה אותו לקיבינימט אסי
, היא איבדה את זה לגמרי
אחרי שרענן ניתק לה אז היא צעקה:"חראאאאא" והעיפה ת'ראש הצידה, חח מאז ומתמיד זה קרע אותי;[

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח:))

Tיחך אהנבתי תפרקקקקק! תעזבי כבר את המספריים, תעזוב אותי!! ====נשיקה==== זהו מפה באמת הסדרה מתחילה:)) חחחחחחחח בילבי לא כלום,עאלק!

פרק מוזר../images/Emo12.gif

גם מצחיק, גם אתם יודעים פעיל כזה בטירוףףף.... גם מלא עצבים ואגרסיות... וכאילו יותר מדיי דברים בפרק אחד!! אפרת כהן בסצנות היום הוציאה את כל העצבים שהיה לה על כל העולם
-הסוף היה מושלם
אני כבר מזמן לא סובלת את נוגה... אם כמה שאהבתי אותה בהתחלה.... דווקא את המשפט שאתם כל הזמן אומרים אני לא זוכרת בכלל
אני יראה בשידור חוזר יום שבת.. -אני במקום מיה הייתי חונקקקקקקת את דן.... אני כל כך שונאת טיפוסים כאלה כמו דן!!! ולא דווקא בכל הבגידות וכל זה... אלה הוא מהסוג של ההורה\ הבעל שתמיד יודע מה יותר טוב לילדים ולאשתו... כאילו אצלו החיים מושלמים והולכים לפי איזה קו מסוים... אנשים כאלה גורמים לי לרטוח.... -מיה וצוף שבאו לבן.. ריחמתי עליו מאוד.... מסכן... - אני במקום דורין כן הייתי לוקחת את הכסף ממשה... - ההפלה של העובר של נוגה- כאילו שזה לא היה צפוייייייייי בקיצור פרק תזזיתי כזה... גם מרגיז מאוד גם מצחיק... הרבה רגשות עברו לי הפרק הזה...

linoy7

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

זה מה שיש לי להגיד על הפרק
במיוחד על הסוף

למעלה