שרשור פרק 36

פרק ממש ממש יפה!! =]]

אני לא מבינה את אבנר, הוא כזה מטומטם!!
בפעם הראשונה שדגנית אמרה לו לקרוע את המכתב ולא לקרוא הוא קרא אותו בכוונה מתי שהיא אמרה לו, ועכשיו השר אמר לו לא לפתוח והוא פתח את החבילה. מה הוא דביל!?!?

לאו13

New member
חחח כן הא?

הוא באמת לא בן אדם מקשיב..!! אבל אם לא שמתם
כשהמזכירה פתחה ת'חבילה הייתה שם עוד חבילה (ארוכה וחומה..)וכשהמזכירה פתחה ת'חבילה הזאת קרה לה מה שקרה לה..אז לאבנר לא יקרה כלום אם הוא לא יפתח ת'חבילה הפנימית..(זאת השערה..)

נכון... אבל כמו שאמרת

אם הוא לא יפתח ת'חבילה הפנימית... כי כמו שאמרתי הוא לא ממש מקשיב למה שאומרים לו =/

לגבי דגנית והמכתב ../images/Emo185.gif

שראו שדגנית אמרה לו:"קראתה את המכתב שהיה לך על השולחן" וכל זה..אז ראו את אבנר ולא ראו שהוא פתח ת'מכתב,בדיוק שהיא התקשרה אליו הוא קרא ת'מכתב.. לגבי היום,כפי שראיתם זה היה עטוף בעטיפה לפניי...אתם כבר יכולים להסיק.

baril

New member
../images/Emo80.gifפרק יפהה

פרק ממש יפההה איך אני שונאת את המתחים של השמינייה כי הם הכי מותחיםם.. כמו בפרק עם הפצצהה.. וואיי לא יכולתי לחכות כמעט התאבדתייי..! חח סתםםםםם בקיצר אני לא יכולה לחכות כבר לפרק של מחרררר.. =]]
אותכם אנשים! =]

הפרק הזה מוזר!../images/Emo12.gif

לפני שאני מגיעה לקטע של אבנר, האיש הלא מקשיב, אני חייבת להתייחס לשני דברים! דבר ראשון- אבי, מה הקטע? מה זה הדבר הזה של "לא רוצה שכלום ישתנה" "טוב לי ככה" ציפיתי שכבר יהיה בינהם משהו, הוא יותר מידי אדיש וזה לא פר! דבר שני- ניני. טוב צריך להחזיר אותו ומהר! מה פתאום אבנר מעיף אותו?! שיעשה מבחנים שיבדוק את ה-LSR. אני אומרת שאיה תגיד אם ניני עף, אז גם היא, ואז גם אבנר יצטרך, ואז נטשה, ואז רוני ודורי, ואז אבי ומיקה! עכשיו לאבנר... מה היה בחבילה המסתורית? ולמה אבנר פותח אותה? ומה הקטע? למה לילי שולחת לעצמה את החבילה? נ.ב. המורה שלי למתמטיקה רואה השמינייה! חחח
וגם נדבקתי לשיר "מולטי מתלבשת עלייך!"

אוקיי...

היה בחבילה המסתורית את החומר הזה כדי שיגרום לאבנר מה שקרה למזכירה של השר! (לא הבנתי מה זה עשה... היא קפאה או מה? חח..) ונראה לי שלילי שלחה לעצמה חבילה כי היא אולי חשבה שרוברטו יסתקרן וירצה לפתוח אותה ואז יקרה לו את אותו הדבר... (ואני יודעת שמישו כתב את זה כבר)

אני יודעת שהיה באיזה חומר כלשהו

אבל מזה כבר יכול להיות... ראיתי שמישהו כתב את זה שאולי לילי רצתה שהוא יסתקרן, אבל לא נראה לי כל כך נכון... אבל מצד שני היא נראתה די מאוכזבת שרוברטו בא... אבל עדיין אני לא מבינה משהו, למה היא לא הרגה את רוברטו אז כשהוא בא אליה?

ba r2 0 1 0

New member
היה פרק יפה ומעניין היום../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

העונה החדשה ממש טובה! כל פרק ופרק ממש טוב! נקווה שזה ימשיך ככה!

למעלה