שרשור פרק 36
R RoieL New member 11/9/05 #3 ../images/Emo12.gif איזה פרק. השערה: לאבנר לא יקרה כלום. עוד השערה: לילי ניסתה לסקרן את רוברטו כדי שיפתח את החבילה וימות.
../images/Emo12.gif איזה פרק. השערה: לאבנר לא יקרה כלום. עוד השערה: לילי ניסתה לסקרן את רוברטו כדי שיפתח את החבילה וימות.
S sz10 New member 11/9/05 #2 איזה פרק יפההההה יואוווו ואיזה מתח בסוףףףף.... איך אני כבר מחכה לפרק הבא!!!!
ס ס א י ו ר ן ל י New member 11/9/05 #4 ../images/Emo42.gifפרק מהמהם../images/Emo29.gif החבירה זה בטח איזה חומר מסכון כול שהוא
D Double U New member 11/9/05 #6 אהבתי../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif המבט של סגנית השר הבהיל אותי:||
M morani8 New member 11/9/05 #14 מה מפחיד בזה ? פשוט שמו לה ירוק מתחת לעיניים וזהו. אפילו בצלצול הם השקיעו יותר! (נקרעתי רק מזה שהם העתיקו משם ) מעניין מה היה בקופסה...
מה מפחיד בזה ? פשוט שמו לה ירוק מתחת לעיניים וזהו. אפילו בצלצול הם השקיעו יותר! (נקרעתי רק מזה שהם העתיקו משם ) מעניין מה היה בקופסה...
O onn11 New member 11/9/05 #13 לא שמתם לב שזאת שולי ? (העוזרת/לא יודע מה, של דורון על הסט? זאת אותה האחת) באמת היה לה מבט מבהיל...
י ילד דימיוני New member 11/9/05 #7 ../images/Emo124.gifסקר../images/Emo124.gif מי בכה היום בפרק? אני בכיתי כמעט בקטע שדגנית סיפרה לכיתה שניני עזב איזה מתח עם אבנר.. אבל לא יקרא לו כלום בטח..
../images/Emo124.gifסקר../images/Emo124.gif מי בכה היום בפרק? אני בכיתי כמעט בקטע שדגנית סיפרה לכיתה שניני עזב איזה מתח עם אבנר.. אבל לא יקרא לו כלום בטח..
R Rob Van Dam1 New member 11/9/05 #22 אני לא בכיתי..יצרתי את הסדרה כך שידעתי כבר שזה יקרה...אי מבטיחלכם שבסוף הכול הסתדר
ז זיו המגניב 2 New member 11/9/05 #29 ../images/Emo46.gif../images/Emo108.gif לא יש לי התקף חדרה איום עכשיו אני רואה את הסימן של האייקון |שמאלה| ] ואני נזכר בכל הסוגרים המפחידים: )]} נתנו לנו שיעורי בית על זה בני גורן הורס לי את החיים
../images/Emo46.gif../images/Emo108.gif לא יש לי התקף חדרה איום עכשיו אני רואה את הסימן של האייקון |שמאלה| ] ואני נזכר בכל הסוגרים המפחידים: )]} נתנו לנו שיעורי בית על זה בני גורן הורס לי את החיים