שרשור פרק 304

Shir cp

New member
שרשור פרק 304

שיאוו איזה חמודים שואיס.......איך הם הביטו במבט תמים...אחד על השני....אוףףף מתי הם יהיו ביחד.... סוף סוף אית'ן קיבל ביצים והודה שיש לו רגשות כלפי תרזה...אך אני מציעה לוויטני לא להפר את ההבטחה על צ'אד... איך קיי חזרה מה"מקלחת" של הבוץ...יאו היא הרגה אותי

I n n u e n d o

New member
פו

קיי מעצבנת לא יכולה לסבול אותה כבר סף הכל פרק נחמד סוף סוף אית'ן אמר את האמת אבל לא לגוון עוד אל אלוהים כמה זמן הפרק הזה עוד ימשך שרידן לא רוצה להחליף בגדים
איב לא רוצה
אית'ן
גוון
אייבי

LauraLF

New member
ראסמי..עוד פעם אני אראה את

השמלה הירוקה הזאת והעליונית הלבנה יהיו תופעות לוואי רציניות.. דורינוש למה את ברוגז איתי?

I n n u e n d o

New member
אני../images/Emo35.gif../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif

אני לא ברוגז איתך
פשוט אני שוכחת להתחבר לאיסיקיו יש לך מסנג'ר

LauraLF

New member
אהובתי הנצחית דורין דורין

יש לי מסנג'ר אבל אני בקושי נכנסת אליו...

LauraLF

New member
למה פרצופים בוכים?

אני רוצה שתחייכי...מיד!!! ולב שלם!!! הבנת?!
דורין את
אין אתן לך אימייל במסר

דווקא אהבתי את הפרק הזה!

סוף סוף שקט מגוון! לא עשתה כלום חוץ מלדבר דקה בפלאפון! איזה כיף! איזה שקט! איזה נחת!!! אבל צ'ריטי המדלעווה הזאת הרסה הכל. ה'כוחות' האלו כבר נהיו משעממים ותמיד כשאני רואה אותה כשהם משתלטים עליה אני חושב 'אוי כמה שזה טיפשי'. נמאס. ומה נסגר? סוף סוף רואים את סם? אני שונא שעושים ששבוע שלם לא מראים דמות ואז שבוע שלם כל הזמן מזכירים אותו ומה קורה סביבו.

אכן מדלעווה.

תחליטי, את צוחקת או בוכה? או שיש דרך לשניהם ביחד? כי אם כן, את חייבת ללמד אותי.

ואני מביעה מחאה על שני דברים! ../images/Emo46.gif

1- אני מביעה מחאה על זה שג'ניפר אניסטון תפסה את בראד פיט! חחח 2- נמאס לי לראות את אותם בגדים כבר שבועיים על השחקניםםם במיוחד על שרידן דיייי כבר עולים להם תולעים מהבגדיםםםם הצילווווו! שיחליפו כבר !

I n n u e n d o

New member
ה../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif

זה אייקונים שאימצתי לעת עתה. אתמול חברים נגמרה וגם אין לי מושג בנוסף לכך מה קרה

למעלה