שרשור פרק 2X21

כלב!!

חבל שקית' לא שבר אותו! בכלל עצבן אותי כל המשפט הזה, איך שהם פשוט המציאו מחדש את כל הסיפור של הרצח!!

darthziv

New member
חבל שקית'

לא שלט בעצמו, כי זה רק הציג את העדות שלו כלא אמינה לעומת הסיפור שלהם שהוא מיהר להתקיף... הוא היה צריך להראות שהוא הבלש הרגוע מה שלא מובן זה למה העורכת דין לא ניסתה להפר את ההאשמות המטופשות שלו ולמה לא הפרו את הטיעונים של "עשו את זה כדי להציל חבר" הרי היא ואביה חקרו את הפרשה למרות שדאנקן כבר "התחמק מעונש" כשחשבו שזה הוא למה היא לא התמקדה בדברים כמו מי היה מנסה לעשות מאבא שלו שעיר לעזעזל כדי להציל רוצח? ולמה להתאמץ כל כך לחלץ את האקס שלה, כשיש לך אדם שיושב בכלא וטוען שזה הוא? הוא אפילו לא היה חשוד לפני שאהרון הואשם

darthziv

New member
אני כותב פה כבר הרבה זמן...

אבל לא הרבה (כי הכל פה תמיד לפי הקצב של חו"ל ולא של הוט)

אה אתה בקצב של הוט?

וואלה.. צודק אף פעם לא נתקלתי בך פה אבל גם אני לא כותבת פה -כזה- הרבה. זה יותר בתקופות.

red mosquito

New member
אז ככה...

ידעתי שלאקי הולך למות, אבל זה ממש בא לי בהפתעה. ברור שוודי הוא בן זו$#% פדופיל ואנס מגעיל, ואני ממש מקווה שלאמב יתפוס אותו. וכל כך כאב לי על ורוניקה שהיא בכתה בסוף כי היא ידעה שהרוצח של לילי לא נענש. אהרון אקלס יא בן ז*FS#@32 ! אמן ידפקו לך מאפרה בראש !!!

orale12345

New member
יאו אם רק היית יודעת מה שאנחנו

יודעים כאילו מי שראה את כל העונה

red mosquito

New member
תראי קראתי ספוילרים ו...../images/Emo58.gif

אני יודעת שזה ביבר אחראי על התאונה אאלט בגלל שוודי הטריד אותו (מה??!!?) ככה זה כשקוראים ספוילרים כמו ילדה מטומטמת ! לא קוראת ספוילרים יותר בחיים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

red mosquito

New member
אני סותמת את אוזניים, עוצמת את

העיינים ושרה- לה לה לה לה לה לה

orale12345

New member
מה חבל ?

זה מספר סטנדרתי של פרקים כל סדרה בדרך כלל יש לה 22 פרקים לעונה

elrad2

New member
שתי שאלות על הפרק

1.למה וורוניקה ניגשה ללוגאן ושאלה אותו אם הוא יודע משהו על לאקי?למה שיידע?מה הקשר ביניהם?אני פשוט לא זוכר אם בפרקים הקודמים אמרו שהם מכירים או משהו. 2.האם באמת העובדה שהשוטר ליאו (זה שוורוניקה יצאה איתו) התרשל, גרמה לכך שלוגאן הצליח להגיע לקלטות של לילי ואהרון. הייתי בטוח שבזמן שלוגאן השיג את הקלטות השוטר ליאו כבר לא עבד שם,לא? מישהו יכול להזכיר לי את הסיפור איך לוגאן השיג את הקלטות? תודה רבה!

למעלה