שרשור פרק 2X19

SuperGirl82

New member
219 ../images/Emo58.gif

טוב, אז לא פרק מלהיב... אבל יש כמה תגליות מהנות בקשר לתעלומה. לא היה כמעט לוגן. WTF עם קנדל/פרסיליה והפיצפטריקס? מה יהיה עכשיו על החברה של ביבר? בטח מאק תגלה משהו עם ההאזנות שלה לטלפון שלו, לא נראה לי שסתם עשו סיפור כזה גדול מהחזרת הגאג'ט הזה שלה. ומה מצאו על הHD של קנדל? לא הראו לנו...

buffgirl

New member
../images/Emo58.gif 219

לא יודעת, לי נדמה שקנדל שתלה את השיערות של דאנקן שהיא מצאה באמבטיה על כלי הנשק שפתאום מצאו. פרק נחמד, לא כזה מאתר ומיוחד כמו הקודם. אבל אהבתי שהתעלומה של ורוניקה ושל קית' השתלבו ביחד ושגילו שקנדל, היא בכלל פרסיליה. נחמד. לא פרק כזה מיוחד, אבל נחמד מאוד לראות. אני כבר מחכה לשבוע הבא...

M r s J o n e s

New member
../images/Emo58.gifזה מה שאני חשבתי.

שחושבים על זה,למה לקנדל לרצות את דאנקן??

rds15

New member
../images/Emo58.gif219

לא מבין את התגובות פה - הפרק היה מעולה. מרגישים שהסוף מתקרב[של העונה כמובן, לא של הסדרה] כשמתחילים להתעסק יותר ויותר בעלילה הראשית מאשר בעלילות השבועיות. נחמד לראות את קית' ו-ורוניקה עובדים ביחד, כמו בעונה הקודמת. כל הקטעים שלהם ביחד, ובעיקר השיחת טלפון מול הבית של קנדל, היו נהדרים. וואלס וג'קי לא מעניינים בשיט. יותר מדי זמן מסך להם. וויבל שיחק אותה עם הPCHרים. רק חבל שהוא לא חוזר להיות המנהיג שלהם. מוזר לראות אותו במכונית המעפנה הזאת. הקטע עם קנדל היה... מוזר. הקטע שבו היא קשורה לפיצפטריקים היה מפתיע למדי, ונחמד שעושים עם הדמות שלה משהו מעבר למאהבת של לוגן או הבלונה[למרות שבמקרה שלה היא לא בלונדה] המפגרת.

Charmed Gal

New member
../images/Emo45.gifלכל מילה.../images/Emo58.gif

דעותי כדעתך בדיוק.
אני ממש אהבתי את הפרק ואת הריכוז יותר בתעלומה המרכזית. ואכן, יותר מידי התעסקות משעממת בג'קי ו-וואלס. צריך יותר זמן פרסיליה.
בקשר לאוסקר, באמת דיי תמוה. ואיך שיער של דאנקן יגיע לשם? ברור שמישהו מנסה להפליל את דאנקן, מי יקנה את זה? וויבל היה טוב הפרק, אהבתי אותו. אהבתי את זה שורוניקה הצילה את קית' אפילו בלי לדעת את זה בתחילה. ושהיא אמרה לקנדל איזה משו אם היא לא זזה. זה היה מצחיק.

Ch3nf3l

New member
נו, ברור. ../images/Emo58.gif219

זאת קנדל (ואהרון, בערך) מנסה להפליל את דאנקן. באחד הפרקים הקודמים, 15 אם אני לא טועה, קנדל נכנסה לדירה של לוגן ודאנקן ואז התעסקה עם הביוב. ברור שהיא הוציאה משם שיערות, ולקחה איזה פסלון אוסקר של אהרון, ופשוט שתלה אותו באדמה.

SuperGirl82

New member
לא נראה לי ../images/Emo58.gif

אחרת מאיפה הגיע הדם לפסלון? יכול להיות שאהרון באמת השתמש בו וקבר אותו, או החביא אותו איפשהו... ואז קנדל הוציאה אותו והוסיפה את השיער של דנקן כדי להפליל אותו וקברה אותו. חוצמזה, לא אמרו שמצאו אותו קבור מתחת לבריכה (שהעבירו אותה או משהו)? אז בכלל איך זה הגיוני?

M r s J o n e s

New member
../images/Emo45.gifמסכימה.

היה פרק ענק
.אמנם אני בעד LOVE אבל בכלל לא מפריע לי שכמעט לא היו סצינות שלהם ביחד הפרק. קנדל והפיצפטריקים?מי היה מאמין שיש קשר ביניהם
ושקנדל היא בכלל לא קנדל
. אהבתי איך החקירה של ורוניקה וקית' התחברו יחדיו ואיך וויביל באה והציל את האופנוענים. פרק גדול,לגמרי מרגישים את הסוף עונה
.

I Rock my SoX

New member
219../images/Emo58.gif

לוגן אני שמחה שהבנת שאתה לא בלונד ולא הוט.
פרק נחמד ביותר!!! רואים שזה כבר סוף עונה :'(

למעלה