2X19 ../images/Emo58.gif
ציטוטים: 1. לוגן - I'm not blonde ורוניקה - Or hot חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 2. ליאם - you better watch your back וויבל - I'm pretty sure you'll be watching it for me ע-נ-ק 3. קית' - Eli וויבל - Sheriff
4. הארי יורה יורה יורה חיצים. ורוניקה - בלה בלה go all Cheney on them חחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מהקל אל הכבד: וואלאס וג'קי - למישהו אכפת מהם? הלו? מישהו? מישהווווווווו? תיארתי לעצמי. היה חמוד ה"זה בצרפת" והבאסה לפנים של ההבעה של וואלאס
וויבל, ורוניקה, ההתחלה - מישהו באמת חשב לרגע שוויבל אשם בהכל? לא כי פשוט אני לא קניתי את זה לשנייה... אפילו שהתיאוריות של ורוניקה לגמרי לגמרי עובדות. זה היה רגע של WTF שכזה כי הכל מתחבר. אפילו שאין מצב שוויבל אשם. ורוניקה, העדות, המשפט של אהרון - טוב, לא היה שם בעצם משהו כזה רציני. רק השאלות על הסקס. חחח. הכלב הדרוס - משום מה ברגע שהוא בא אליה ידעתי ידעתי ידעתיייייי שאיכשהו הכלב הזה הוא לא סתם תעלומה אלא יהיה קשור לתעלומה הגדולה יותר. זה בא בדיוק בזמן, ככה ארבע פרקים לפני הסוף, להתחיל לקשר תעלומות קטנות לגדולות יותר ולהתחיל לקבל מושג על מה באמת הולך. הקטע שורוניקה מצאה את האוטו, את הנשק (שתבורך על שהוציאה את הכדורים), ואחרי זה המעקב, והשיחה לקית'!!!!!!!! ג'יזס. אני מודה שבהתחלה לא הבנתי מה לעזאזל הולך שם! הוא דיבר, ואז ראו אותו בתוך הבית, וישר העברתי אחורה כדי לקלוט שמה שהוא אמר לה זה בעצם בואי לפני הבית ותחכי שאני ארוץ אלייך. קטע ענק. ונכנסתי ללחץ קצת עם הנשק, כי תמיד יש סיכוי שיהרגו דמות... מה, לא? וחוצמזה שהכלב הדרוס התקשר לפיצפטריקס ועם האח ה scrawny שלו
לגמרי וואו. פיצפטריקס, וויבל - איזה מלך הוויבל הזה
קנדל המזוייפת - וואהההההההההההההההההההההההההההההההההההה. קנדל כאחראית על האוטובוס - לא קונה את זה לרגע! בעצם, כל אחד שיאשימו אותו בפשע הזה לפני פרק 22 הוא red herring ולא אשם בכלום. ככה שזה לא אבא של ג'קי, זה לא וודי, לא וויבל, לא ביג דיק, ולא קנדל. וגם לא הפיצפטריקס. אני בטוחה בזה במיליון אחוז. זה לא הם. וכנראה מה שג'ייסון אמר על זה שהאחראי יהיה מישהו שבכלל לא נדמיין לגמרי לגמרי נכון. אפילו את קנדל לא דמיינתי, אבל זאת לא היא, וכנראה זה יהיה מישהו עוד יותר מפתיע. איי פלאשבקים לעונה 1, איזה כיףףףף
האוסקר של אהרון, השיער של דאנקן, הדם של לילי - אני לא מאמינה שהם עדיין מוצאים דרכים להעיר את הרצח של לילי לחיים
באמת לא חשבתי שאחרי העונה ה 1 יחזרו לזה... אבל קנדל? באמבטיה? של דאנקן? המפפפפ. יפ. מאק וקית' - אייייייייי חמודים
אני אוהבת פרקים שגורמים למוח שלי להתפוצץ. משום מה נראה לי ששלושת הפרקים הבאים יגרמו לחתיכות המפוצצות של המוח שלי להתרוצץ כמו משוגעות. Fun fun fuuuuuun. אוקיי והפרומו לפרק הבא עשה לי כזאאאאאאאאאאאאאתתתתתתתתתת צמרמורת. אההההה.