שרשור פרק 2X19

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif פרק 2X19

הפרק היה יפה אבל לא כמו פרקים 17 ו-18 של העונה הנוכחית הייתה ירידה קלה באיכות משני הפרקי הנ"ל והסצינה של לוגן וורוניקה הייתה מוזרה והיא הייתה רק אחת ולא לוהטת בכלל למרות שלוגן היה מקסים תעלומת הכלב הייתה מוזרה כמו הבעלים שלו מסתבר שקנדל היא לא קנדל אלא פריסילה בנקס והכי חשוב מצאו את "כלי" הרצח של לילי ומסתבר שזה פסלון האוסקר של ארון אקולס ומצאו עליו דם של לילי עם שערות של דאנקן אז זה עונה לנו מה קנדל הוציאה מהביוב באמבטיה של דאנקן במלון פרק יפה אבל לא יותר מזה

foxylady2005

New member
../images/Emo2.gifרגע...

איך ראית אותו?? אני חיפשתי ולא מצאתי לינק עדיין
ואני בסרטים!!!

LemonLimeLilach

New member
2X19 ../images/Emo58.gif

ציטוטים: 1. לוגן - I'm not blonde ורוניקה - Or hot חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 2. ליאם - you better watch your back וויבל - I'm pretty sure you'll be watching it for me ע-נ-ק 3. קית' - Eli וויבל - Sheriff
4. הארי יורה יורה יורה חיצים. ורוניקה - בלה בלה go all Cheney on them חחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מהקל אל הכבד: וואלאס וג'קי - למישהו אכפת מהם? הלו? מישהו? מישהווווווווו? תיארתי לעצמי. היה חמוד ה"זה בצרפת" והבאסה לפנים של ההבעה של וואלאס
וויבל, ורוניקה, ההתחלה - מישהו באמת חשב לרגע שוויבל אשם בהכל? לא כי פשוט אני לא קניתי את זה לשנייה... אפילו שהתיאוריות של ורוניקה לגמרי לגמרי עובדות. זה היה רגע של WTF שכזה כי הכל מתחבר. אפילו שאין מצב שוויבל אשם. ורוניקה, העדות, המשפט של אהרון - טוב, לא היה שם בעצם משהו כזה רציני. רק השאלות על הסקס. חחח. הכלב הדרוס - משום מה ברגע שהוא בא אליה ידעתי ידעתי ידעתיייייי שאיכשהו הכלב הזה הוא לא סתם תעלומה אלא יהיה קשור לתעלומה הגדולה יותר. זה בא בדיוק בזמן, ככה ארבע פרקים לפני הסוף, להתחיל לקשר תעלומות קטנות לגדולות יותר ולהתחיל לקבל מושג על מה באמת הולך. הקטע שורוניקה מצאה את האוטו, את הנשק (שתבורך על שהוציאה את הכדורים), ואחרי זה המעקב, והשיחה לקית'!!!!!!!! ג'יזס. אני מודה שבהתחלה לא הבנתי מה לעזאזל הולך שם! הוא דיבר, ואז ראו אותו בתוך הבית, וישר העברתי אחורה כדי לקלוט שמה שהוא אמר לה זה בעצם בואי לפני הבית ותחכי שאני ארוץ אלייך. קטע ענק. ונכנסתי ללחץ קצת עם הנשק, כי תמיד יש סיכוי שיהרגו דמות... מה, לא? וחוצמזה שהכלב הדרוס התקשר לפיצפטריקס ועם האח ה scrawny שלו
לגמרי וואו. פיצפטריקס, וויבל - איזה מלך הוויבל הזה
קנדל המזוייפת - וואהההההההההההההההההההההההההההההההההההה. קנדל כאחראית על האוטובוס - לא קונה את זה לרגע! בעצם, כל אחד שיאשימו אותו בפשע הזה לפני פרק 22 הוא red herring ולא אשם בכלום. ככה שזה לא אבא של ג'קי, זה לא וודי, לא וויבל, לא ביג דיק, ולא קנדל. וגם לא הפיצפטריקס. אני בטוחה בזה במיליון אחוז. זה לא הם. וכנראה מה שג'ייסון אמר על זה שהאחראי יהיה מישהו שבכלל לא נדמיין לגמרי לגמרי נכון. אפילו את קנדל לא דמיינתי, אבל זאת לא היא, וכנראה זה יהיה מישהו עוד יותר מפתיע. איי פלאשבקים לעונה 1, איזה כיףףףף
האוסקר של אהרון, השיער של דאנקן, הדם של לילי - אני לא מאמינה שהם עדיין מוצאים דרכים להעיר את הרצח של לילי לחיים
באמת לא חשבתי שאחרי העונה ה 1 יחזרו לזה... אבל קנדל? באמבטיה? של דאנקן? המפפפפ. יפ. מאק וקית' - אייייייייי חמודים
אני אוהבת פרקים שגורמים למוח שלי להתפוצץ. משום מה נראה לי ששלושת הפרקים הבאים יגרמו לחתיכות המפוצצות של המוח שלי להתרוצץ כמו משוגעות. Fun fun fuuuuuun. אוקיי והפרומו לפרק הבא עשה לי כזאאאאאאאאאאאאאתתתתתתתתתת צמרמורת. אההההה.

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif 2X19

היה מאוד מאוד מבאס שזו הייתה הסצינה היחידה של לוגן בפרק ובאמת למי אכפת מג'קי וואלס הם מרדימים אותי וויבל יצא גדול כשהוא עזר לpch אבל ציפיתי שהוא יחזור למשבצת המנהיג ולא הבנתי משהו ארתורו זה זה ששדד בפרק 14 נכון??? אבל זה לא אח של זה שדרסו לו את הכלב ורוניקה הצילה את אבא שלה ואפילו לא היה לה מושג וזה יפה איך הכל התחבר באופן הגיוני למען האמת

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif219 אמרתי לכם!!

בעקבות מה שציינת כאן, red herring, אין לי מושג מה הקטע, אבל הבנתי את ההגדרה. כשלא חשדתי בחשוד העיקרי שלי חשבתי שאולי זה וויבל או קנדל בנוסף, אבל שללתי את טראנס, וודי והפיצפטריקים. לא חשבתי לכיוון של ביג דיק חח.. זה משאיר לי מישהו אחד, לא צפוי בכלל. אולי טיפה מאכזב... אבל... ביבר. וכבר ציינתי את זה בדיון על הפרק הקודם. א. כי הוא נראה תמים. ב. כי הוא לא red herring. ג. הוא היה על הלימוזינה. ד. הוא די מעוצבן על מה שסרבנדו עשה לו, אני מניח. ה. והדבר הכי חשוב, שממש משכנע אותי. פיטר וה-Outing of all Outings שלו. סביר להניח שזה קרה כי רצו להוציא מישהו מהארון, אולי אותו מישהו זה ביבר שהתנהג קצת כמו הומו בפרק 2.17 עם מאק..? למרות שאני מקווה שזה לא יהיה הוא. אני לא אהיה מופתע, וכנראה גם מי שקרא את ההודעה שלי. אני עדיין מתפלל שקית' עשה את זה או משהו חחח

LemonLimeLilach

New member
לא מאמינה ../images/Emo58.gif

שזה ביבר. בכלל לא. ואני גם לא חושבת לרגע שהוא הומו

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 219

אני דווקא לא חושבת שזה ביבר, כי גם הוא סוג של red herring. אז נכון שורוניקה או קית' לא האשימו אותו בפומבי, אבל הוא כן חשוד בעיני הצופים. אם חושבים על זה בפרק 217 הוא באמת מתנהג קצת כמו הומו, ורוב לא סתם הקדיש לזה סצינות לא מעטות, וישר פרק אחרי זה מדברים על פיטר והאאוטינג שלו... זה אמור לגרום לנו לחשוב על זה שמישהו הומו שלא רוצה שידעו שהוא הומו אולי מעורב. אז היה לנו את וודי בפרק הזה (שזה ללא ספק לא הוא) והיה לנו את ביבר, שאולי לא הואשם בגלוי, אבל גרם לצופים לקשר בין שני הדברים.

אבל זה לא כזה טוב ../images/Emo58.gif

נגיד בעונה שעברה, הרוצח של לילי זה אהרון.. לא ממש אהבתי. זה כמו בספר הנעלמים (מי שרוצה לקרוא ולא קרא, לא להסתכל) שפתאום קולטים שהאח הוא כן הרוצח. כאילו, לא היו שום רמזים לזה! וגם לא היו שום רמזים שאהרון הוא הרוצח. וזה לא מפתיע או מעניין ככה, זה סתם. אני מקווה שהעונה זה יהיה יותר טוב.

snoop cat

New member
מסכימה ולא מסכימה ../images/Emo58.gif 122

יש בזה משהו קצת מאכזב שאהרוןהוא פתאום הבן אדם הכי לא קשור ושלא היו שום רמזים לאיזשהו קשר בינו לבין לילי כל העונה, אבל יש גם משהו מגניב בזה שכל העונה את מנסה לחשוב מי זה יכול להיות וכשאת בטוחה שאת יודעת ושלא הצליחו להיות מספיק מתוחכמים כדי להסתיר את זה - הכל מתהפך ואת מופתעת בצורה הכי טובה שיש.

buffgirl

New member
../images/Emo58.gif 122

דווקא לדעתי כן נתנו רמזים. נכון לא מספיק, אבל נתנו, כמו זה שהוא מרביץ ללוגן, או לחבר של אחותו. זה.. קצת חולני. מתאים לפרופיל של רוצח מתוך אלימות של הרגע, לא?

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 122 כן אבל

הקטע עם זה שהוא מרביץ ללוגן נועד בעצם גם להראות לנו מה עובר על לוגן בעצם, ולמה הוא כזה חרא כמו שהוא. לדעתי (בשביל הצופים) היה בזה יותר כדי לקרב אותם לדמות ולא כדי לזרוע רמזים לעתיד. לגבי החבר של טרינה, זה כבר היה באמת יותר רמז על ההתנהגות של אהרון, אבל בתכלס כל הסיפור הזה נבנה כדי לקרב בין ורוניקה ולוגן בפעם השניה, או שאולי רוב היה רוצה שנחשוב ככה?...

LemonLimeLilach

New member
נכון ../images/Emo58.gif122

הראו מספיק סימנים לזה שאהרון פסיכופת ויכול להיות מספיק אלים כדי לרצוח ואז בסוף העונה הראו לנו את הקלטות של לילי ככה שאהרון לא סתם "היה לא קשור", הוא היה קשור... פשוט היה צריך לחקור כדי לגלות את הקשר

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 122

ברור שהוא היה קשור, רק שלא הראו את הקשר הזה במשך כל העונה, אלא רק בפרק האחרון.

DNile

New member
../images/Emo58.gif 2x19

הOuting of all outings זה ראש העיר, והוא גם זה שאחראי לפיצוץ באוטובוס.

הקטע עם ../images/Emo58.gif

קנדל, שהיא מקושרת לפיטצפטריקים היה ממש מפתיע לדעתי. לא צפיתי את זה בכלל.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 2X19

טוב חוץ מכמה דיאלוגים משעשעים הפרק היה מאכזב. פשוט ככה. כל הפרק ישבתי וחשבתי "נו מתי מתחילים כבר הקטעים הטובים?" (חיכיתי למשהו מפתיע בסגנון 217 והנשף... כן בטח!!) אז אני מחכה ומחכה ופתאום - כתוביות!.. התאכזבתי מאוד. וואלאס וג'קי - מה זה אומר? שלא נראה את ג'קי בעונה 3? מפתיע.. אוקיי, אז "נסגרו" לנו עוד קצוות כמו העובדה שקנדל היא לא קנדל ויש לה קשר לפיצפטריקים, אבל במה זה שונה משאר הפרקים מבחינת ההתקדמות בתעלומה? כלום. אי אפשר להבין מזה שום דבר. וויביל יצא גבר גבר עם זה שהוא עזר ל PCHרים. רק לא ממש הבנתי אם ורוניקה הבינה שהוא גרם לת'אמפר "להעלם"? טוב, בכל מקרה, הפרק די אכזב. אני מצטערת להשמע כ"כ שטחית אבל חיכיתי לפעילות LV ושום דבר לא היה! אפילו הפרקים לפני 211 היו כבר יותר טובים... זה בטח לא יועיל לרייטינג... טוב זהו, סיימתי לקטר, כמו שהבנתם אני מאוד מאוכזבת מהפרק (פייר? אני מאוכזבבבת...
)

למעלה