דסי האחת והיחידה עם 3 תגובות ! 2 מתוכן זהות (?)
ח חבקוק הנביא New member 24/8/05 #15 פרק טוב זה כזה ברור שברוריה תבין שנועה הבת של שלמה מתישהו.. ואז זה יצטרך להיות או ה"סוד" של שניהם.
ח חבקוק הנביא New member 24/8/05 #21 אני צוחק התגובות שלי הם לא ברצינות.. תזהרי אנחנו עוד נפתח צ'אט חדש טיפ: לא לייחס לתגובות שלי כל משמעות.
אני צוחק התגובות שלי הם לא ברצינות.. תזהרי אנחנו עוד נפתח צ'אט חדש טיפ: לא לייחס לתגובות שלי כל משמעות.
ח חבקוק הנביא New member 25/8/05 #42 זאת אומרת שפעם שעברה.. ER4EVER כמעט רצחה אותי על זה שדיברנו OFF בנושאים לא קשורים לפורום. ואת לא יודעת מה זה להסתבך איתה היא מסוכנת לא מתעסק.. וזו התגובה האחרונה בנושא
זאת אומרת שפעם שעברה.. ER4EVER כמעט רצחה אותי על זה שדיברנו OFF בנושאים לא קשורים לפורום. ואת לא יודעת מה זה להסתבך איתה היא מסוכנת לא מתעסק.. וזו התגובה האחרונה בנושא
M Miss Taubenfeld New member 24/8/05 #22 מה זה המחלה שהיה לאיש שיווק../images/Emo35.gif שם מוזר.. כי לא הבנתי מה עוזר\קשור בהחלפת מקומות.. ובאמת מי זאת דיילת שיודעת הכל..? ומגיע לעומר!! כל הכבוד ליעל! מסכנה היא תתעלף..
מה זה המחלה שהיה לאיש שיווק../images/Emo35.gif שם מוזר.. כי לא הבנתי מה עוזר\קשור בהחלפת מקומות.. ובאמת מי זאת דיילת שיודעת הכל..? ומגיע לעומר!! כל הכבוד ליעל! מסכנה היא תתעלף..
ו ורוניק 1 New member 24/8/05 #23 קלסטרופוביה זה מין פחד ממקומות סגורים, הוא היה צריך מרחב. כי המקום ששמו אותו קטן מדי. נראה לי הדיילת הזו היא איזו סלב כי מי שיש להם שם משתמש אדום הם רק השחקנים שמתארחים.
קלסטרופוביה זה מין פחד ממקומות סגורים, הוא היה צריך מרחב. כי המקום ששמו אותו קטן מדי. נראה לי הדיילת הזו היא איזו סלב כי מי שיש להם שם משתמש אדום הם רק השחקנים שמתארחים.
M Miss Taubenfeld New member 24/8/05 #24 תודה על ההסבר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ואני חושבת שזאת זאת שכותבת את כל הדברים באתר הרשמי כאן.. את החדשות והכל..
תודה על ההסבר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ואני חושבת שזאת זאת שכותבת את כל הדברים באתר הרשמי כאן.. את החדשות והכל..
ו ורוניק 1 New member 24/8/05 #25 נראה לי זאת יסמין או בר או נגה שחר כי כתוב שהיא בת 28 והיא דיילת אז...
M Miss Taubenfeld New member 24/8/05 #26 אבל הם לא דילות במציאות.... וכמו שאמרת ונראה לי את גם צודקת, אלה שבאדום הם סלב או משו כזה אז הם כבר היו נרשמים בשם האמיתי שלהם..
אבל הם לא דילות במציאות.... וכמו שאמרת ונראה לי את גם צודקת, אלה שבאדום הם סלב או משו כזה אז הם כבר היו נרשמים בשם האמיתי שלהם..
ו ורוניק 1 New member 24/8/05 #27 ברור שהם לא במציאות... אבל לא יודעת זה נראה לי מין קריצה כזו כי אלה שכותבים את החדשות אף פעם לא באים לפה ובאמת מעניין למה היא לא כותבת את השם האמיתי.
ברור שהם לא במציאות... אבל לא יודעת זה נראה לי מין קריצה כזו כי אלה שכותבים את החדשות אף פעם לא באים לפה ובאמת מעניין למה היא לא כותבת את השם האמיתי.
M Miss Taubenfeld New member 24/8/05 #30 למה? זה דווקא הגיע לה../images/Emo70.gif וצריך להתייחס יפה לכל בנאדם ולא רק לאנשי פירסום\שיווק
S SofyTofy New member 24/8/05 #33 עומר ../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif למה אני תמיד מתאהבהת בחארות?