שרשור פרק 26!

איזה פרק ל-י-ג-ה!!../images/Emo99.gif

חחחחח..יואוו ובטי הרגה אותי:"נו,אלינור תפסיקי לצעוק!" "למה כולן צועקות היום?" אהבתי אהבתי אהבתי.. מישל עשתה פן..חח..נחמד לה דווקא..! מקווה שמחר יהיה פרק פצצה!

FlakY

New member
אאוץ' איזה פרק!!

פרק טוב ברמות! הייה ממש כיף לראות ת'פרק ואיך שימי המעאפן הזה מרביץ לאלכס חחח, הלוואי ואלכס יפרק אותו אוףףף

Or LoVe NinEt

New member
פרק נחמד..=]

סער מעצבן אותי כל פרק יותר ויותר..
אריק חמוד..
סוזי ואח של שימי (לא זוכרת איך קוראים לו..) מגעילים ביחד..
אלינור הצחיקה אותי כשהיא אמרה חלי: "יותר נכון את עשית בעעע על הנעליים של אריק.." חחחח..
ובקאע שאלינור צעקה על הבנות, מצד אחד היא צודקת אבל מצד אחד לא.. איך שימי התעצבן על הילה.. ומסכן אלכס שימי ממש חוצפן שהוא בא ככה ומרביץ לו
בקיצור, פרק נחמד=]

ShIr LoVe RoNi

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo32.gifהחלפתי כינוי../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

זאת שיר, רונוש חיים שלי2
החלפתי כינוי

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifהרג אותי שהן כולן היו הפוכות!

האנג אובר זה סיוט
גררררררר שמאיה תגיד כבר לצוף שסער (מהיום אני קוראת לו סער! גם ככה אני מתבלבלת עם האלופה בגלל הרוסי (כבר שכחתי תשם של הדמות
ג'וזף או אייזק? (אוי לא! שוב התחלתי עם הסוגריים
)) ועכשיו גם תקעו שם סער?!) גנב תקלטת!!!

תמריקי

New member
חחחחחחח אחלה פרק.

פאם פאטל..
חחח הכתבה חחחחחחחחחחחחחחח היום החלטתי סופית שמישל ממש יפה.. חחחח וחלי שיכורה..

חחחחחחחח..מה שגם אני החלטתי..!../images/Emo3.gif

מישמיש חמודהה.. אוףף..התבאסתי שהיא לאשיחקה יותר.. זה עדיין מוזר לי שראיתי אותה בפרסומת לחישגד..חחחחחח
חח..חלי צרודה כזאת כשהיא שיכורה..לפחות הצחוק שלה..חחחחח

ady18

Well-known member
הפרק

היה מצחיק שחלי השתכרה ואהבתי שהבנות צחקו על חלי שהיא שיכורה ושמחתי שסוף סוף מאיה יודעת מי גנב לה את הקלטת

זהבונת1

New member
היה פרק יפה

גם אני התאכזבתי שמישל לא הופיעה בשאר הפרק. אני אוהבת תשחקנית הזאת היא פשוט גדולה. כשחלי הקיאה-זה היה חזקק שאר הפרק היה נחמדד ביותרר

EDEEEN

New member
אחלה פרק ../images/Emo45.gif אבל..

מה זה פאם פאטל? ולא ראיתי את ההתחלה המ סער אמר למאיה? וחלי כזאת מתוקה איך היא נבהלה שהיא ואריק שכבו..אבל נריאה לי זה עוד יגיעה
איזה זוג יאאפה הם..! ואלינור צודקת תכלס זה נריאה כאילו רק לה ב'מת חשובה הלהקה הבנות מזלזלות קצת.. ולמה כולן פה אוהבות את מישל? לא רואה בה שום דבר מיוחד

לא כולן אוהבות אותה..

רק אני,תמריקי וזהבונת..(נראה לי..) היא מכוערת..אבל יפה..
חחח..תנסו להבין.. יש בה משהו חמוד..לא יודעת..

למעלה