שרשור פרק 25

EDEEEN

New member
מאמי את הצעת להסביר..

אני לא ביקשתי אז הלא נורמלית בינינו זאת את חחחחחח

FlakY

New member
פרק טוב,

לא הבנתי מה אפרת עשתה, ואיזה כיף שסוף כל סוף מאיה יודעת אצל מי הקלטת! איזה מסריחה היא איך היא צעקה על ישי :(

תמריקי

New member
פרק נחמד..

נראה לי אפרת לקחה טלפון של מישהו שיקלקל לחלי הכל... וחלי ואריק-חמודיםםםם

ady18

Well-known member
הפרק היה לדעתי

המסיבה נחמדה הקטעים קצת היו מרוחים כמו מסטיק מאיה עצבנה היום גם צוף אבל שמחתי שסער קבל את מה שהגיע לו הקטע של שוש והרוסי לא היה הכי ברור ואפרת גם

ady18

Well-known member
שאלה

לא הבנתי כול כך הבנתי מה היה בין שוש לרוסי מה הייתה המטרה של הפגישה מישהו הבין?<

תשובה../images/Emo8.gif

סוזי אמרה לשוש שהיא תעזור לה.. אבל בשביל זה היא צריכה איזשהו חפץ שלו שהוא נוגע בו הרבה.. כמו מסרק..מצית..מטפחת..משהו..

EDEEEN

New member
וואו סער ממש דפוקק

וצוף חייב חדר כושר הוא נריאה נוראאאאאא

ester6

New member
פרק נחמד..../images/Emo13.gif

היה פרק ממש יפה
מסיבה נחמדה... איזה דפוק סער הוא שואל את אלינור למה היא צריכה לעשות כל מה שזז ואחרי שנייה עושה את מאיה...
זה מעולה שמאיה יודעת סופסוף מי באמת לקח את הקלטת.. מסכן ישי.. איך היא הייתה מגעילה אליו...
איזה מתוקים חלי ואריק ביחד...
אני שונאת את אפרת... היא חייבת להרוס לחלי.. מעצבנת רצח..

זה לא קשור..סער בכל מקרה עושה

כל דבר שזז.. חח..הוא זונה ממין זכר..
והוא מדבר על אלינור? עזבי אלינור..מדבר על מישהי אחרת? שיסתכל על עצמו קודם.. חצוףף

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifשמתם ../images/Emo23.gif ש....

בטי, אלי, חלי, הילה וישי אמורים להיות עניים אבל לכל אחד מהם יש פלאפון מוטורולה E1 עם מצלמה ואייפוד
(זה בדיוק מה שיש לי אז זיהיתי.... רק ששלי לבן) כל פעם שהם "מתקשרים" למישהו הם בעצם לוחצים על כפתור הניתוק
(לכפתור האדום יש סאונד יורד ולכפתור הירוק יש סאונד עולה! ואי אפשר לשנות לזה את הצלילים!) היה רשום "פאקינד"
אפילו לדמויות יש פיצול אישיות ואין להם שמץ של מושג איך באמת קוראים לסע/הר
לפעמים הם מבטאים את זה עם ה' ולפעמים עם ע' (שנשמעת כמו א') תמיד כשמישהו עונה או מתקשר ומראים את הפלאפון רואים שהוא כבוי
הסוף של הסדרה ממש שקוף
בכל העולם ואשתו העקומה יש רק 2 סוגי פלאפונים
אחד דק ל"עשירים" ואחד עבה ל"עניים" ושניהם הם מכשירים ממש מתקדמים
כבר עברנו פאקינג חצי סדרה

חח..גם אני שמתי לב..../images/Emo3.gif

אולי ככה עומר/סער אמר את זה..
די בלונדיני סך הכל..(אל תקחו את זה אישית
)

baril

New member
פרק יפה ../images/Emo11.gif

סיימתי עכשיו לראות בשידור החוזר. מעניין מה יקרה עם מאיה וסער . סה"כ חלי ואריק ממש חמודים ביחד
רק אפרת הכלבה הזאת מסכסכת

למעלה