מאיה ממש מתחילה לעצבן אותי!!
א א ל ו נ ו ש י ת New member 7/4/06 #43 יווו נופר! ../images/Emo41.gif איך יכולתי לשכוח את כוכבה?! איךךךך?! *דרמתיות*
ה המלאכית של אונה New member 7/4/06 #44 חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif איזו חמודהה אלונהה חולה עלייךך!! לא נורא.. כשמתעצבנים לא שמים לב לכלום.. זה קורה לכולנו
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif איזו חמודהה אלונהה חולה עלייךך!! לא נורא.. כשמתעצבנים לא שמים לב לכלום.. זה קורה לכולנו
א א ל ו נ ו ש י ת New member 7/4/06 #46 חחח גמני עלייך בובע ../images/Emo41.gif אבל היא באמת מעצבנת אותי.. מה הקטע שלה שהיא הלכה עם סער?! איחחח..
חחח גמני עלייך בובע ../images/Emo41.gif אבל היא באמת מעצבנת אותי.. מה הקטע שלה שהיא הלכה עם סער?! איחחח..
B baril New member 7/4/06 #45 ../images/Emo45.gif העיקר הוא אומר לאלינור שהיא עושה כל דבר שזז הוא עושה כל דבר שזז וגם כל דבר שלא זז
../images/Emo45.gif העיקר הוא אומר לאלינור שהיא עושה כל דבר שזז הוא עושה כל דבר שזז וגם כל דבר שלא זז
פ פלורי הפ33ה New member 7/4/06 #48 כן חחח... אין לו בושה!!! וואי סוף סוף מאיה תגלה מי לקח לה את הקלטת!!! אבל היא לא היתה שיכורה?
ה המלאכית של אונה New member 7/4/06 #49 למה אם את שיכורה את לא שומעת?../images/Emo12.gif חח.. בפרק הבא אני גם אדקלם כבר את הטקסט של מאיה וסער.. ...I know what's going to happend
למה אם את שיכורה את לא שומעת?../images/Emo12.gif חח.. בפרק הבא אני גם אדקלם כבר את הטקסט של מאיה וסער.. ...I know what's going to happend