שרשור פרק 21

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif פרק 21

טוב, לא ממש קרה משהו בפרק. זה היה מעין פרק פילר שעכשיו ממנו יצאו הפרקים הבאים שבעצם מסיימים את העונה. וכנראה שצריך משהו כזה מדי פעם... זה שלוק הביא לסעיד נבוט בראש הפתיע אותי. זה ששאנון גנבה את המפתח מג'ק גם הפתיע אותי. זה שקייט שמה לו סמים בשתייה ג-ם הפתיע אותי. אז אפילו שלא קרה בפרק כלום בעצם, עדיין הפתיעו אותי המון דברים. מי שמכין את הפרומואים צריך לפוטר לאלתר. מה זה היה הפרומו הזה!? הייתי בטוחה שלוק יהיה באיזה סכנת חיים אדירה
עכשיו אנחנו יודעים מה גרם לסעיד להגיע לאוסטרליה, והוא בעצם האדם היחיד שלא ידענו את הסיבות שלו, לא? אז הכל עכשיו שלם. יאללה פרקים אחרונים לעונה, תהיו טובים.

../images/Emo118.gif וואו ../images/Emo58.gif

פרק יפה. אין לי הרבה מילים לתאר. אהבתי את הארלי שר והצחיק אותי סוייר עם התינוק של קלייר.
יש שבוע הבא פרק, כן?

Dood1000

New member
../images/Emo58.gif פרק 21

סאעיד לא אמר לדניאל שחברה שלו מתה ? מסתבר שלא ממש.... ושימו לב שגם וולטר וגם לוק מחבלים בניסיונות הניצולים לברוח מהאי. לוק כשהוא דפק לסעיד נבוט בראש ו-וולטר כשהוא שרף את הרפסודה הראשונה. הביצוע של הארלי ל- I FEEL GOOD, היה מעולה
שאנון הולכת ומעצבנת אותי יותר מפרק לפרק. אבל היי, לפחות היא התחילה לקחת את הדברים לידיים. כרגיל הפרומו לפרק 22 מותח מאין כמוהו... מה וולטר יודע? למה אסור לפתוח את הצוהר?

שאלה לצופי זהות בדויה שראו עונה 3

הסוכנת מליסה קול מה - CIA, שחוקרת את סעיד, האם זאת אותה שחקנית/דמות שהייתה באיזה פרק בעונה 3, כשדיקסון בא לגנוב איזה משהו מתוך מתקן של הסוכנות, שהיא הייתה המנהלת שלו? והוא אמר שכנע אותה לצאת מהחדר כי הוא ביקש להתפלל או משהו. אם כן, באיזה פרק זה היה? זה ממש משגע אותי!

כן, בדקתי וגם ראיתי אותה שם, אבל,

שם דיקסון אומר שקוראים לה ארין ופה היא אמרה שקוראים לה מליסה! אם כבר יש חיבור אז למה לא עד הסוף? הרי לא יתכן שמליסה זה האליאס שלה...

LemonLimeLilach

New member
אין חיבור

באליאס היא לא הייתה CIA. מה שכן, היא הייתה מאותו אג'נסי של קנדל, שהוא כמובן לוק.

TomZiZi

New member
לא פרק מי יודע מה...

מעט מאוד דברים חדשים שגילו, סיפור צד לא מי יודע מה. התאכזבתי!

Pagra Baleben

New member
לול!../images/Emo60.gif../images/Emo58.gif

לא הייתי ככ מרוכזת, ההורדה לא הלכה טוב והיו הרבה הפרעות אבל הקטעים עם התינוק היו כ"כ מצחיקיםם:p

../images/Emo58.gif21

טוב זה נופל תחת הקטגוריה של תאוריות מופרכות אבל אני חייב להוציא את זה משום מה יצא לי לחשוב שאולי סאן היתה בעברה אחות כי היא גם תיפקדה ככזו ועזרה לג'ק בחדר הניתוח המאולתר שבו הם טיפלו בבון, ובפרק הזה היא אמרה לקלייר שאם היא היתה בבית חולים אז כבר האחיות היו לוקחות לה את התינוק(מאיפה היא תדע דבר כזה) אבל כל זה השתנה ב-365 מעלות כאשר צ'רלי שמחזיק את התינוק של קלייר ושואל את ג'ין אם הוא ראה את סאן, וכמובן שג'ין לא נמצא ברמת הבנה כזו של אנגלית וכל מה שהוא רואה זה את צ'רלי עם תינוק ואומר בקול רם את שמה של סאן. מכל זה אני משער שבעברם של ג'ין וסאן היה תינוק. לדעתי סאן היתה בהריון שמשום מה ג'ין לא רצה בתינוק, אולי הוא לא ידע עליו עד שהיה מאוחר מדי מכדי לעשות הפלה, או שאולי בגלל המסורת הקפדנית שאוסרת על הפלות בקוריאה. מכל מקום, אני משער שסאן ילדה את תינוקה אבל היתה צריכה לוותר עליו. אני חוזר זו השערה בלבד חוץ מזה, מה עובר על לוק? הוא נהיה סכיזופרני או מה? בתחילת הפרק לא רואים את העינים שלו בכלל.בחלק השני של הפרק הקול שלו שונה לחלוטין. אפילו וולט שהיה החבר הכי טוב שלו על האי לא מזהה אותו כשלוק עושה לו שלום.משהו אופף את לוק וזה כנראה האי או מה שיש על האי. ג'ק עדין לא יודע להסתדר בג'ונגל והולך במעגלים וקייט עדיין עורגת לו. הארלי עדין קורע אותי.בטח הוא הזמין את ג'ימס בראון להופעה פרטית בסלון או משהו כזה. כמה זה כבר היה עולה לו? אולי שעת ריבית אחת בבנק. אגב המספר 29 אומר לכם משהו? סתכלו ב- 41:20

LoLo16

New member
../images/Emo58.gif לא התלהבתי.

סעיד לא כל כך מעניין אותי, כנראה בגלל זה...
אבל גם חשבתי שיהיה קצת יותר על קלייר והתינוק...
שאנון, למרות שהיא ממש מסכנה, הייתה מעצבנת מהרגיל. אבל אני שמחה שהיחסים שלה עם סעיד נגמרו, אפילו אם זה לעכשיו, הם פשוט דיי הגעילו אותי...
וגם לא גילינו שומדבר חדש.. הפרק היה דיי סתמי. אבל הטריילר לפרק הבא נראה מעולה!!!

למעלה