שרשור פרק 21-"לנצח"-Forever

slayer510

New member
שרשור פרק 21-"לנצח"-Forever

תקציר הפרק: קלארק חייב לעצור את צלם בית הספר לאחר שהוא מקים תיכון מזוייף ומשתמש ביכולת שלו כדי להבהיל אנשים ולחטוף תלמידים- כולל את קלואי ולאנה-כדי לשמר את ימי הזוהר של התיכון לנצח. בינתיים, לקס וליונל נחטפים ומעונים ע"י הטיגים(ג'ייסון וג'נביב טיג) במטרה למצוא את אבן הקריסטל ובסופו של דבר מתגלה שהאבן נמצאת אצל לאנה. תקציר הפרק באנגלית: Clark must stop the school photographer after he sets up a fake high school and uses his ability to petrify people to kidnap students - including Chloe and Lana - to keep the glory days of high school going forever. Meanwhile, Lex and Lionel are kidnapped and tortured by the Teagues in an effort to find the Kryptonian artifact, revealing that...Lana has it.

aviatiko

New member
אם אפשר בפעם הבאה לציין מהיכן

אתה לוקח את התקצירים ו/או מהיכן אתה מתרגם אותם. זכויות יוצרים וכאלה.

יובלון9

New member
מה ג'יסון התחיל להגיד כשליונל ירה?

ומה לדעכתם הוא עמד להגיד?

מיכליא3

New member
נראה לי ש...

"קלארק הוא הנבחר" כמו שליונל אמר "לאנה היא הנבחרת"

מיכליא3

New member
שכחתי לכתוב שבעיניי הפרק היה טוב

הם פשוט יודעים לעשות סדרות האמריקאים האלו! הסצנות מעולות, הצילום- פשוט הכל! (לא כמו אצלנו שזה נראה כ"כ מאולץ... שלא תבינו אותי לא נכון אני אוהבת הכל בארץ- חוץ מהטלוויזיה שעושים פה... - טוב האמת שיש מיעוט יוצא דופן אבל לא משנה) בכל מקרה מחר הפרק האחרון!!! תהנו כולם (גם מי שראה כבר פעם...)
סוף סוף נפתרנו מג'ייסון (אני חושבת- אם הוא לא יצוץ פתאום)... יומטוב

SharoNofit

New member
באמת סופסוף נפטרנו מג'ייסון../images/Emo70.gif

וואי כמה שלא סבלתי אותו!!!!
הסדרה בהחלט עשויה טוב!! איכות זאת לא מילה
אוף ומה פרק אחרון מחר....? איך אני ישרוד בלי טום, לאנה וקלואי עד הקיץ?

tiltal0

New member
לא בדיוק נפרדים

את תמיד יכולה לראות שוב את כל העונות מההתחלה שמשדרים מיום רביעי
אני אישית שמח כי לא ראיתי את העונה הראשונה והשניה...

הפרק די מאכזב../images/Emo4.gif

ציפיתי שפרק לפני סוף עונה יהיה פרק מיוחד וגדול כמעט כמו הפרק סיום- ברוב סדרות הטלוויזיה עושים את זה. למה לעשות הדבר הלא קשור הזה של התיכון המזוייף? זה הזכיר לי את הזקנה מהעונה הראשונה שאמרה שהתיכון זו התקופה הכי טובה בחיים, ולקחה נעורים מכל מיני אנשים. אם היו יותר מתרכזים בליונל ולקס הפרק היה יוצא יותר טוב. חשבתי שבגלל שעונה שלמה הם מורחים אותנו עם האבנים (האבן הראשונה נמצאה בפרק הראשון של העונה) חשבתי שהם בטח בפרק הזה ימצאו אבן אחת ובפרק הבא אחת. אבל לא! איזה מעצבנים! הם העדיפו להיתקע עם הסגנון של עונה 1, ורק לרמוז לנו על אבן אחת. זה היה פרק מיותר בכל מה שקשור לתיכון. לא היו חידושים. אז אנחנו לומדים מה קלארק חושב על הבריאות של אבא שלו, ואנחנו יודעים שלאנה לא עוזבת (אוף
). זה היה סתמי לדעתי. בכל מה שהיה קשור לליונל-לקס-ג'נביב-ג'ייסון היו הרבה דברים מעניינים. למה לא התרכזו בזה?!

אני גם מסכימה ../images/Emo45.gif ציפיתי ליותר...

ובכל זאת... מחר פרק אחרון לעונה
נראה לי הולך להיות מדהים. ואגב למזלי השגתי את העונה החמישית בדי וי די אז ככה שאני מתחילה לראות ישר אחר כך ולא צריכה לחכות לקיץ...

frhx

New member
לא לדאוג...

מחר יהיה לך מספיק אקשן ומספיק התקדמות בעלילה. לכן הפרק מחר יהיה ארוך יותר מהרגיל... אני מבטיח לך שאחריו לא תהיה מאוכזב.

always be me mc

New member
דיי חח שברת אותי. גם אני רוצה לראות

ואני אראה.. (עוד לא נגמר לי המנוי לספריית ה-DVD
)

../images/Emo207.gifניחוש שלי

יש לי הרגשה שעוד מעט הפורום יתמלא אנשים כי התחילו לשדר סמולוויל ב-20,000 מקומות:
AXN ישדר את סמולוויל מההתחלה החל ממחרתיים
ביס משדרים את העונה ה-2
בערוצים החדשים של יס (yes stars) ישדרו את העונה ה-5 החל ממחר (אווף! יס לפנינו- צופי AXN
) ונראה לי יש עד משהו אבל אני לא אכתוב כי אני לא בטוחה.

redhat

New member
אני דווקא חשבתי

שיהיה שקט יותר כי זה שידור חוזר, שמי שפה כבר ראה. אם יס משדרים את עונה 5 אז זה אומר שמנויי יס יתחילו לדבר על זה, ואנו מנויי הוט נתבאס מזה? ביס זה יהיה שידור יומי או חודשי? שאלה אישית: כמה עונות את ראית? (4 כמו הרבה פה....מניח שפה זה מנויי הוט)

שאלה מעניינת

כמה עונות ראיתי? ראיתי 4 עונות ב-AXN, אבל בגלל שאני נכנסת לאתר קריפטונסייט (kryptonsite) הם מאוד נחמדים ודואגים לשים בדף הראשי טיזרים לפרק הבא בעונה ה-6ית ככה שאפשר להגיד שאני קצת מעודכנת לגבי עונה 6... לצערי. ולשאלה הראשונה שלך לגבי השידור השבועי/השבועי (או שבאמת התכוונת לחודשי?
) נראה לי שזה שבועי- תקנו אותי אם אני טועה

redhat

New member
גם אני נכנסתי לאתר הזה

ויש שם ספויילר שממש קשה לפספס.... הי לא רשמתי שבועי/שבועי !! רשמתי יומי /חודשי , כשהייתי אמור לכתוב יומי/שבועי. אני כבר חושב על להשכיר את העונה ה 5, אבל הבעיה היא שאז צריך לחכות 8 חודש עד ש AXN ישדרו את העונה ה6 . החשבון הוא: 4 חודש של שידורים יומיים של עונות 1-4 + שידורים שבועיים של עונה 5 = 8 חודש. אז אולי עדיף להיות סבלני

למעלה