שרשור פרק 20~

star_female

New member
לא לא, הוא נבל ^^;

כמו פרח~ הספר של טסוטסוי. הוא לא נפל לו מהיד, הוא נבל כזה XD

PENELO

New member
הוו D::

XDDDDD הוא נבל בהילוך איטי XP ובדרמתיות ^^;

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif פרק די מתסכל

אני שונאת את ההרגשה הזאת שיש משהו מובן מעליו ורק אותך השאירו בחוץ.. ולא נחמד מצד מיטאני להגיד לו לשכוח מזה>< (למרות שבטח גם הוא לא רוצה לעזוב את המועדון עליו אני לא יודעת כלום כי רק התחלתי לראות) אבל סאי נחמד שאומר לו לא לווטר^____^

Witchcrafts

New member
היה פרק משעשע.

זה די מציק שהצופה צריך להבין לבד כמה זמן עבר מהסצינה הקודמת (נו, אין לי כוח לנסח את זה בצורה מובנת). ניחא, כנראה אני צריכה להתרגל לזה או משהו. אם כי יכול להיות שאני סתם קטנונית. (?)

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif גם אני הייתיצכה להתחיל

לחשוב אם זה היה כמה זמן אחרי או פלאשבק של כמה זמן לפניXD

Nittle Grasper

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif

לא זוכרת באיזה סצנה זה היה, אבל היקארו אמר "לפני חודש.." ואני כזה
מה חודש עברו בדיוק 14 שניות
XD"

Nittle Grasper

New member
פרק יפה ../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif

איך אני אוהבת שסאי אומר 'היקארו' *_______* |פרצוףמתמוגג| XD מסכן היקארו שאו שהוא בוחר לנצח את אקירה עם האינסיי וכל זה או להמשיך בטורניר.. "עדיין יש בך משהו שמושך את טויה.." "אני אנסה להשיג אותו" ושאר ציטוטים שהעלו לי שונון איי לראש *_*

*מייבבת* ;__;

אההה... מיטאני רע! רע! ;O; מסכן היקארו, והוא כזה חמוד ומסכן ;; ואוגאטה! כמעט וקפצתי על המסך XDDD~ נחמד מצידו
~ המ... קישימוטו בישי *O*~ אבל הוא גם רע ;; [אחותי: מה?! הוא אומר לו את האמת!] כ"כ הרבה אקיהיקא~!! אמ"ג~!!!
נאמ, בסה"כ הסוף של הפרק די מדכא ;_; *מייבבת עוד קצת* זה מרושע מצד מיטאני, אבל נו... ניחא, זה באמת מבאס אותו =X *מחבקת היקארו*

CibiHeart92

New member
פרק טוב

היקארו מתחיל להתקדם לשלב הבא קישימוטו נודניק... כשראו כיתת אינסיי בדמיון של היקארו אפשר לומר שכמעט צרחתי ונפלתי. "אל תהיה מניאק" נו, תרגום עוד בסדר, לפחות זה לא הפך ל"אל תהיה בן בליעל" או משהו כזה מחכה לראות את הפרק הבא אני יודעת שהוא יהיה ממש טוב ^_^

hinago koro

New member
מישו יודע איפה אפשר להוריד את המשחק

האם אפשר להוריד את המשחק ברשת?? אני יחסית מתחיל ואני רוצה לראות את המשחק אף פעם לא באמת שחקתי... אני מת לשחק בו אבל בינתיים לא רוצה לקנות לוח משחק וכלים וכל השאר... ואני לא מוצא לינק הורדה של המשחק אז אם מישו מכיר בבקשה שירשום לי...

טוצית

New member
מיטאני!!!../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

עכשיו ני אוהבתותו. כי- כי- כי הוא חמוד ^^ וגם היקארו וגם מיטאני בגיל שלי XP אבל אני יותר אותת- טסוטסוי!!! הוא כזה חמוד וקושון ופוצ'ון ובטורניר הם היו כ"כ חמודימ וטסוטסוי החמוד!!! |נסקלת| ואני אוהבת את מיטאני >< וטסוטסוי ><

למעלה