שרשור פרק 20~

Hikaru

New member
guoo!!

hayaku insei ni natte akira wo oikakete miseru~!! ~burning eyes~ ~pachi pachi~

Hikaru

New member
...~

"אהפוך לאינסיי מהר וארדוף אחרי אקירה!!" RAWR~

harar8

New member
איזה פרק יפה!!!

מסכן היקארו כדי להיות אינסיי הוא יצטרך לעזוב את המועדון;-;

star_female

New member
חן~!

חזרת D: puro no michi - הדרך למקצוענות~ קישימוטו יפה *_* והיקארו כל כך מרוכז~ אהבתי את "גם הקטן מצויין" XD היקארו חמוד, מסמיק כשקישימוטו נותן לו מחמאות XD "יש בך משהו מיוחד?" "עדיין יש בך משהו שמושך את טויה... לא תנסה להשיג אותו?" "טויה רדף אחריך בלי להתחשב בשום דבר אחר" אפילו קישימוטו שם לב XD אקירה כבר פרו... וזה רק אמצע הבחינות. מוכשר
"בעתיד? עד אז כבר לא יהיה לך סיכוי להשיג אותו" זה נכון... אבל לא בגלל הרמה שלהם. :X "מה גורם לו לרדוף אחריך?" (שוב
) היקארו רועד *-* "מה שאני עכשיו זה כל מה שאני יכול להיות" אווו~ :< היקארו קולט שטויה ויתר על הבחינה בגלל סאי ומה זה אומר על הנחישות שלו~ "כרגע אין לך שום סיכוי להיות אינסיי" .......... אני לא אגיב על זה. היקארו נחוש להשיג את טויה *__* "אני צריך לעבור את הבחינה של האינסיי בקלות ולנצח את כל האינסיי!" "סאי, הוא רעד מפחד כששיחק נגדך אבל הוא בכל זאת לא ויתר!" אינסיי בעיני היקארו: המון קישימוטו משחקים גו באולם XDDDD סאי והיקארו מסונכרנים~ "יוש! איקוזה!" XD דגים מזוייפים~ סאי
"אל תהיה מניאק" XD אוגאטה.. ^^~ תודה על העזרה D: "מי היה הילד ההוא?" אוגאטה: "גם אני רוצה לדעת" XDDD קורות חיים בכיתה ז'? להיקארו אין מושג למה הוא נכנס XD XDD הוא אפילו לא יודע מה זה קיפו, אלוהים ישמור... הוא כזה קלולס... "והדרך הזו מובילה אליך, טויה" ^_^ "ננצח את קאיו! אולי!" XDDD היקארו חמוד~ "טויה עבר את הבחינות למקצוענים" "כו, אני יודע, הקפטן של קאיו אמר לי" *הספר נובל* XD והחלק הדרמטי של הפרק~ "בתור אינסיי אתה לא יכול לשחק בטורניר של חובבנים, לא?... טוב שגילית את זה לפני הבחינה." *הקיפו נופל* (מזכיר לי את ה-AMV של עידית *-*) "או... שאתה אומר שאתה עומד לפרוש מהמועדון?" *דרמה~*

Hikaru

New member
raawr! כן! ^-^

ויש לי רק דבר אחד להגיד על התגובה שלך. AKIHIKA!!!

Hikaru

New member
גאד אני אוהב את הסדרה הזאת

אקיהיקא זה הזוג הכי מושלם שראיתי בכל אנימה כלשהי. *כן*. יותר טובים משואיצ'י ויוקי! ~נסקל~ ...pachi? ;-;

טוצית

New member
נראה לי מוכר...../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

רגע,רגע, אמ... דיג'ימון העונה השניה! נו... זה ההוא המעצבן שלוקח בעלות על המרי-סו הזו; קארי, וזה המאגניב שנכנס לו קוץ בת... אמ, בצאוור XP אני צודקת? 0.0

star_female

New member
דאיסקה מפסיק להתייחס להיקארי ככה

ברגע שקן מצטרף אליהם. :X אבל כן. ^^;

../images/Emo15.gif זה כל כך קאנון!

פשוט, הם אובססים אחד לשני יותר מדי מכדי שזה יהיה סתם בגלל המשחק. היקארו רודף אחרי אקירה ואקירה רודף אחרי היקארו למרות שהוא התאכזב ממנו... האובססיה חוגגת ומה להגיד? זה פשוט יותר מדי בשביל משחק. וגם- אין אף הוכחה לסטרייטיות של השניים האלו! בינינו? הבת היחידה היא אקרי, אבל היקארו לא ממש שם עליה.

PENELO

New member
XDDD

"הספר נובל" XPP (אני יודעת שהכוונה לנופל אבל נובל זה מצחיק XPPP)

למעלה