חן~!
חזרת D: puro no michi - הדרך למקצוענות~ קישימוטו יפה *_* והיקארו כל כך מרוכז~ אהבתי את "גם הקטן מצויין" XD היקארו חמוד, מסמיק כשקישימוטו נותן לו מחמאות XD "יש בך משהו מיוחד?" "עדיין יש בך משהו שמושך את טויה... לא תנסה להשיג אותו?" "טויה רדף אחריך בלי להתחשב בשום דבר אחר" אפילו קישימוטו שם לב XD אקירה כבר פרו... וזה רק אמצע הבחינות. מוכשר
"בעתיד? עד אז כבר לא יהיה לך סיכוי להשיג אותו" זה נכון... אבל לא בגלל הרמה שלהם. :X "מה גורם לו לרדוף אחריך?" (שוב
) היקארו רועד *-* "מה שאני עכשיו זה כל מה שאני יכול להיות" אווו~ :< היקארו קולט שטויה ויתר על הבחינה בגלל סאי ומה זה אומר על הנחישות שלו~ "כרגע אין לך שום סיכוי להיות אינסיי" .......... אני לא אגיב על זה. היקארו נחוש להשיג את טויה *__* "אני צריך לעבור את הבחינה של האינסיי בקלות ולנצח את כל האינסיי!" "סאי, הוא רעד מפחד כששיחק נגדך אבל הוא בכל זאת לא ויתר!" אינסיי בעיני היקארו: המון קישימוטו משחקים גו באולם XDDDD סאי והיקארו מסונכרנים~ "יוש! איקוזה!" XD דגים מזוייפים~ סאי
"אל תהיה מניאק" XD אוגאטה.. ^^~ תודה על העזרה D: "מי היה הילד ההוא?" אוגאטה: "גם אני רוצה לדעת" XDDD קורות חיים בכיתה ז'? להיקארו אין מושג למה הוא נכנס XD XDD הוא אפילו לא יודע מה זה קיפו, אלוהים ישמור... הוא כזה קלולס... "והדרך הזו מובילה אליך, טויה" ^_^ "ננצח את קאיו! אולי!" XDDD היקארו חמוד~ "טויה עבר את הבחינות למקצוענים" "כו, אני יודע, הקפטן של קאיו אמר לי" *הספר נובל* XD והחלק הדרמטי של הפרק~ "בתור אינסיי אתה לא יכול לשחק בטורניר של חובבנים, לא?... טוב שגילית את זה לפני הבחינה." *הקיפו נופל* (מזכיר לי את ה-AMV של עידית *-*) "או... שאתה אומר שאתה עומד לפרוש מהמועדון?" *דרמה~*