שרשור פרק 170 ../images/Emo45.gif

khzh120

New member
שרשור פרק 170 ../images/Emo45.gif

תגובות , דעות , הכול לפה!!!

khzh120

New member
פרק נחמד

ליאן מתחילה לעצבן אותי ../images/Emo46.gif היא דפוקה לאללה... "מון שרי" ../images/Emo99.gif אוחחח זה הרג אותייי!!!! זה יפה מדי ../images/Emo9.gif מסכן סער ../images/Emo10.gif

הוא באמת מסכן, אבל מגיע לו../images/Emo70.gif

יש כאלה ששכחו מה הוא עשה לה... וכן פרק נחמד.. איזה חמוד עובד (ליאור משחק ממש יפה../images/Emo47.gif)

khzh120

New member
נכון ../images/Emo9.gif

מצד אחד היא גם עשתה לא את כול זה , מצד שני הוא פגע בה המון... היא ספגה וסלחה , ספגה וסלחה אז מגיע לו... צודקת ב100%! כן עובד מאוד רגיש וחמוד למרות הוא טמבל חח....

ליאן פשוט זבל!

מה שסער עשה לא מגיע לקרסוליים של מה שהיא עשתה לו ולמיטל. ועכשיו היא גם מפלילה אותו? אז בת זונה! סליחה על המילה.. אבל אני פשוט לא יכולה להשאר אדישה לחרא שזה...

כמה שאני שונאת את ליאן../images/Emo11.gifמגעילה../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

פרק חביב! איפה יעל,איפה?היא לא נמצאת בהרבה סצנות../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

פרק משעמם ../images/Emo122.gif

רק כדי לראות מה יהיה עם ליאן לא יצאתי מה- V.O.D יהודה מרגש אותי כל פעם מחדש!! הבנאדם שחקן מדהים! [וזה גם קצת בהשפעת הבורר..חח] אבל אני ממש לא מרחמת על סער. הבנאדם בגד בה והשפיל אותה בצורות שהפיצוץ על היאכטה זה כבר תיקו. וממש לא אכפת לי שמיטל נהרגה למרות שבעונה שעברה היא הייתה הדמות הכי אהובה עליי..

לירון ומירב הרגו אותי בפרק...חחחחחחחחחחחחחחחח

לירון עם הפיזול שלה..ומירב שכל כולה רק צחוק.....יאמר לזכותה של לירון,שסופסוף לבשה משו שמחמיא לגוף שלה....

Black Jane

New member
ואיפרו אותה מדהים אתמול

היא גם יפה בפני עצמה, אבל וואו...

mika95

New member
פרק 170

אני יודעת שלפחות בכיתה שלי, בעונה השנייה כולם פתאום מתים על ליאן,ואיזה חמודה היא....,כולם שכחו מה היא עשת בעונה הקודמת!!!!!, ועכשיו בשני הפרקים האחרונים, כל מה שחשבתי על ליאן פתאום סער אמר את זה../images/Emo6.gif, היא פשוט תינוקת מפונקת,משעממת ומפגרת....,אני לא חושבת שלמישהו יש מושג כמה אני שונאת את הדמות הזאת!!!../images/Emo46.gif. וכמובן טובה ומילי- הקרצייה והעלוקה חזרו בגדול!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif, היה פרק ממש יפה!,ואיך יפה מצד גולדה וקארין לעזור ליעל../images/Emo140.gif,וגולדה פשוט קרע אותי../images/Emo6.gif, גם אוסקר ואהר'לה היו ממש מצחיקים עם המנורה../images/Emo42.gif..... סך הכל היה פרק מציוין../images/Emo140.gif

למעלה