שרשור פרק 169

נטלילה99

New member
פרק חביב, הגיע הזמן שמישהו יגלה תאמת על ליאן!

מסכן סער איזה חמוד איך הוא בכה על מיטל :( יאללה שיחזירו כבר את מיטל ושיחזירו אותה ואת סער יחד :) אני חייבת לציין שיהודה לוי שיחק פשוט מדהים מדהים בקטע בו הוא התעמת עם ליאן אבל עדי הזאת שיחקה ממש ממש גרוע ראיתי את זה עם חברה ואחותי שפשוט צחקנו זה היה כול כך לא אמין...

khzh120

New member
צודקת נטלי ../images/Emo6.gif

עדי שיחקה גרוע לאללה... אבל יהודה לוי מדהים ../images/Emo9.gif וזה לא מפליא... אוף אני מתחרפנת... סערמיטל ../images/Emo99.gif יש לי התקף נוסטלגיה

HILA46

New member
עדי תמיד גרועה

שתפרוש לדוגמנות וזהו. ויודה כפרעליו. מדהים מ-ד-ה-י-ם

khzh120

New member
אממ פרק נחמד בכללית...../images/Emo9.gif

האמת , לא רחמתי על ליאן. היא עשתה את המעשה שלה , והיא קבלה על כך את הראוי לה . וניקי , מה אני יגיד לכם , מסכנה. זאביק הזה הוא חתיכת זבל. הוא מתנהג אליה כאילו היא לא בן אדם והיא כן... היא בן אדם מקסים לפי דעתי ../images/Emo9.gif , והוא צריך להבין את זה. היא צדקה במה שאמרה לו... מסכן תום ../images/Emo7.gif

נטלילה99

New member
ניקי הזאת יצאה ממש עלובה

לא הבנתי את הסיפור שלה, היא אמורה להיות הדמות החזקה שהחליפה את מיטל (שהייתה הדמות החזה והבולטת בעונה הקודמת) אבל היא פאתטית ועלובה וגם לא מעניינת

EFRATY10

New member
לפחות עובד כהרגלו הצחיק אותי כשאמר לדוד

"מה אתה חושב שהמשטרה תתפוס גנב עם סלט כרוב על השפם"? מעניין באמת מי פרץ לקיוסק של דוד?

איך סער צרח על ליאן בפנים

מסכנה XD בטח כמה הוא ירק עלייה. איזה גרון יש לו שיהיה בריא

אני בדרך כלל לא מגיבה אבל אני חייבת..

הקטע שליאן מתחננת לפני סער והולכת על ארבע היה כ"כ משפיל. יותר מכל מה שסער עשה לה בעונה שעברה. אני חושבת שבפרק הזה כל "הכח" שהיה לליאן לאורך כל העונה הלך לעזאזל. ואת האמת,בצדק. אבל בתכלס [ואל תתנפלו עליי..] עם מה שסער עשה לה זה באמת הגיע לו.

נכון, את צודקת../images/Emo70.gif אני איתך../images/Emo70.gif

אני אוהבת את סער (וגם את יהודה../images/Emo99.gif) אבל למרות שאני אוהבת אותו, מגיע לו../images/Emo70.gif אני גם אוהבת את ליאן (ואת עדי הימלבלוי) הלוואי שהיא "תראה לו מזה".. מה זה, מה את סמרטוט../images/Emo35.gif

היא באמת תראה לו מה זה..../images/Emo58.gif

לא ממש ספויילר זה היה כתוב בתקצירים אבל לא משנה.. רק שלא ייחסמו אותי או משהו.. בגלל שאני גרועה בדחיית סיפוקים ראיתי את התקצירים והיא תגיש נגדו תלונה על אלימות.

איפה אני יכולה לראות את הפרק?../images/Emo14.gif

לא ראיתי אתמול, והיום לא שמתי לב לשעון אז לא הספקתי לראות ש.ח, אני יכולה לראות בעוד מקום חוץ מה-vod? כי אין לי אותו... או שיש עוד ש.ח חוץ מביום שישי?

למעלה